forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 97

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 17:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Naravno da izgleda najkulturnije i najobrazovanije kad su mu konkurencija Nadal i Monfils.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 17:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

globinjo, oprosti, ali nisi u pravu.

glede cega...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 29/01/2012 : 17:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

quote:
Originally posted by Caleb

Imrahile, sto nerviras ljude svojim navijanjem protiv Novaka..

ovo me podsjeca na stanje u hrvatskoj...Bože sacuvaj,da netko ne misli da usporedujem novaka i dinamo,ne mogu stati na isti ekran,kamo li u recenicu...kad dinamo igra vani,uvijek su vjecne rasprave,navijati za njih ili ne...ok,ne može se ovo porediti...ali...pa nek mi netko objasni od srba ovu situaciju oko novaka...kad je goran igrao,cijela hrvatska je disala za njega,svi ko jedan...kod vas,vidim,nije tako...

Rekoh 55 puta, al aj i 56
Ne gledam nikad tenisere po zemlji iz koje dolaze.. Novak igra za sebe, a ne za Srbiju.
Dalje, Novak mi je neopisivo iriratantan kao osoba, a da ne spominjem koliko iritira ta euforija oko tenisa i njega. Sad su svi vrsni teniski fanovi i Srbija je teniska nacija. Sportske vesti pocinju sa izveštajem o teniskim rezultatima na nekom levom turniru..

Navijam za njega u Dejvis kupu, navijacu i na Olimpijadi. Na svim turnirima za Federera.

to te ja pitam...jebote,ja tenis pratim 30 godina...skoro,30,recimo 28,otkako sam ga poceo trenirati...koliko mi god bio simpatican u pocetku,sad je postao davež...iz paštete iskace sa istim,prožvakanim stvarima...ko sportašu,svaka cast...ali,daj prestani glumatat ko da umireš...

O cemu pricas...pa zar ne shvatas da mora malo da glumi za masu..tipa pravi ovde EPIC mec...svi oni se napumpavaju sa necim..sve je vise novih neobavestenih tenis poklonika(narocito mladh,koji ne pamte kako je to bilo NEKAD)...i sta sad..mnogo se love vrti i to je cela poenta

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 17:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:

quote:

quote:

quote:

Imrahile, sto nerviras ljude svojim navijanjem protiv Novaka..

ovo me podsjeca na stanje u hrvatskoj...Bože sacuvaj,da netko ne misli da usporedujem novaka i dinamo,ne mogu stati na isti ekran,kamo li u recenicu...kad dinamo igra vani,uvijek su vjecne rasprave,navijati za njih ili ne...ok,ne može se ovo porediti...ali...pa nek mi netko objasni od srba ovu situaciju oko novaka...kad je goran igrao,cijela hrvatska je disala za njega,svi ko jedan...kod vas,vidim,nije tako...

Rekoh 55 puta, al aj i 56
Ne gledam nikad tenisere po zemlji iz koje dolaze.. Novak igra za sebe, a ne za Srbiju.
Dalje, Novak mi je neopisivo iriratantan kao osoba, a da ne spominjem koliko iritira ta euforija oko tenisa i njega. Sad su svi vrsni teniski fanovi i Srbija je teniska nacija. Sportske vesti pocinju sa izveštajem o teniskim rezultatima na nekom levom turniru..

Navijam za njega u Dejvis kupu, navijacu i na Olimpijadi. Na svim turnirima za Federera.

to te ja pitam...jebote,ja tenis pratim 30 godina...skoro,30,recimo 28,otkako sam ga poceo trenirati...koliko mi god bio simpatican u pocetku,sad je postao davež...iz paštete iskace sa istim,prožvakanim stvarima...ko sportašu,svaka cast...ali,daj prestani glumatat ko da umireš...

O cemu pricas...pa zar ne shvatas da mora malo da glumi za masu..tipa pravi ovde EPIC mec...svi oni se napumpavaju sa necim..sve je vise novih neobavestenih tenis poklonika(narocito mladh,koji ne pamte kako je to bilo NEKAD)...i sta sad..mnogo se love vrti i to je cela poenta

jaka gluma,nema šta

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/01/2012 : 17:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
`ajd kad me vuces za jezik da ti malo podvucem..znam mu oca 20 godina...moja majka poznaje gospodju Gencic evo vec 40 godina...sve u svemu malog pratim(emotivno)vec 20 godina i sve se ovo znalo...inace kad mi je majka pitala gospodju Gencic da se ipak ne daje legalna droga danasnim teniserima(citaj djokovic,nadal i dr),jadna zena je dva puta menjala temu...pusti to instant..mnogo ruzna rec a ne znaci ama bas nista...bolje hajdemo na pivo ili rakiju da ovo proslavimo

ako je tako, izvinjenje s moje strane

ali nemoj s onim vredanjem da nisam Srbin ili šta vec jer ne navijam za Ðokovica
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 17:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:

glede cega...

Ja sam Hercegovac, ali dijelim tvoje mišljenje. Neka cijela hrvatska repka igra u Tottenhamu, meni ce biti mrzak. Isto cu tako navijati za Milan, makar nikad više ne doveli nijednog Hrvata.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 29/01/2012 : 17:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Elderane84

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Za porez se isto ne slazem, covek zivi gde hoce i neka tamo placa porez.

Nemam nista protiv, al' onda nek se ne dize hajka da nije srpski ne gledati tenis i navijati za novaka.

Novak igra za SEBE i puni SVOJ dzep. Za Srbiju igra samo u Davis Cupu. On NIJE Srbija, on je Novak Djokovic, inc.

u juventusu su igrala tri hrvata,hajdukovca...simpatizer juvea?ni mrtav!da cijeli hajduk prede u shrek united...ili u real,bayern...ni mrtav...otidi to pa reci nekom purgeru ili hercegovcu,proglasit ce te jugoslavenom ili srbinom...

Igra i Deki Stankovic za sebe, pa gomila Srba simpatise Inter zbog njega. Isto vazi i za Vidica i Mancester, i sve slicne primjere. Pa ja postadoh navijac Milana zbog Dejana Savicevica, normalne su to stvari. Da volis tenis, ne bi ti tako razmisljao, vjeruj mi. Igra za sebe, ali nikad ne propusti da vrisne odakle je, i prozbori koju rijec srpskog jezika.

Globinjo, ti si odrastao covjek, i znas za koje klubove navijas. Ja volim Zvezdu, to je porodicna tradicija, a za Milan navijam jer je Dejo presao tamo. Ja to sigurno necu mijenjati, ali neki klinac koji tek pocinje sa fudbalom, lako moze navijati za Mancester zbog Vidica. To se inace i desava, na svakom koraku.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/01/2012 : 17:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by o.O 321
Preskoci vest. Filtriraj. Mene crna hronika ne zanima, pa je ni ne citam

On je u centru paznje pobedama, a ne nekom izjavom

I pobedama i svim ostalim. Ne skida s vesti.. A da preskociš, nemoguce.. Što rece Globinjo, da otvoriš paštetu, iskocice iz nje.

inace, na tu temu

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 29/01/2012 : 17:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:
`ajd kad me vuces za jezik da ti malo podvucem..znam mu oca 20 godina...moja majka poznaje gospodju Gencic evo vec 40 godina...sve u svemu malog pratim(emotivno)vec 20 godina i sve se ovo znalo...inace kad mi je majka pitala gospodju Gencic da se ipak ne daje legalna droga danasnim teniserima(citaj djokovic,nadal i dr),jadna zena je dva puta menjala temu...pusti to instant..mnogo ruzna rec a ne znaci ama bas nista...bolje hajdemo na pivo ili rakiju da ovo proslavimo

ali nemoj s onim vredanjem da nisam Srbin ili šta vec jer ne navijam za Ðokovica

ma ja sa tobom nemam spor druze...i nikad ti to sto navodis nisam sporio(mozde si i veca srbenda od mene...nije ni bitno za alnalizu)...
pa ja sam bio vatreni navijac Federera(ali samo zbog elegancije...covestvo u njemu nisam nasao nazalost)..posle sam shvatio da sve nije bitno i bolje da sam pametnije iskoristio sve to propusteno vreme koje se potrosilo na gledanje meceva i nerviranje..
Novaku hvala jedino(ALI ISKRENO)na novcanim prilozima koje javno(i tajno daje)..tamo gde je najpotrebnije...to Bog valjda gleda..a ovo ostalo..u pravu si..Nole 90% igra za sebe i svoju buducnost..naravno seti se on i Srbije..ali pustimo ga da uzme jos koji gren slem..a posle nek bezi iz tog pokvarenog sveta i neka pravi sto vise dece..to njemu i Srbiji treba

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 17:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

glede cega...

Ja sam Hercegovac, ali dijelim tvoje mišljenje. Neka cijela hrvatska repka igra u Tottenhamu, meni ce biti mrzak. Isto cu tako navijati za Milan, makar nikad više ne doveli nijednog Hrvata.

pa kako onda nisam u pravu
ma pun mi je kurac tog dokazivanja hrvatstva tako da moram navijat za dinamo...ma rade za zvezdu ili partizan...za dinamo-da mi vreli žarac uvale u guzu-kako je to slikovito prikazao maminjo...nema šanse...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 17:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ucinilo mi se da si rekao da bi te Hercegovac proglasio Jugoslavenom ako kažeš da ne voliš klub u kojem igraju hrvatski igraci. Ili sam pogrešno skužio?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 17:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

malo droge,jer tako kaze sponzor..daj masi zabave..da ne vidi sutra kad se probudi da je litar ulja 2/3 eura

Srz...bravo.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/01/2012 : 17:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

quote:

ma ja sa tobom nemam spor druze...i nikad ti to sto navodis nisam sporio(mozde si i veca srbenda od mene...nije ni bitno za alnalizu)...
pa ja sam bio vatreni navijac Federera(ali samo zbog elegancije...covestvo u njemu nisam nasao nazalost)..posle sam shvatio da sve nije bitno i bolje da sam pametnije iskoristio sve to propusteno vreme koje se potrosilo na gledanje meceva i nerviranje..
Novaku hvala jedino(ALI ISKRENO)na novcanim prilozima koje javno(i tajno daje)..tamo gde je najpotrebnije...to Bog valjda gleda..a ovo ostalo..u pravu si..Nole 90% igra za sebe i svoju buducnost..naravno seti se on i Srbije..ali pustimo ga da uzme jos koji gren slem..a posle nek bezi iz tog pokvarenog sveta i neka pravi sto vise dece..to njemu i Srbiji treba

onda sve ok
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/01/2012 : 17:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
Kapa do poda za Ðokovica. Možemo se natezati oko rukometa, košarke i nogometa ali šta ovaj tip radi je CUDO. Nadam se da ce još dugo harati tenisom i da osvoji sljedeci grand slam, onaj zemljani:)) i to ove godine:))

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/01/2012 : 17:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=29&nav_id=578029

http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=29&nav_id=578129

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 29/01/2012 : 17:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message
E Imrahile, Imrahile... Nije ni cudo da ti se ne svidja DKSA, ne znas sta valja. :D

Ne bih mogao da navijam protiv njega nigde, pa makar samo zato sto je eto nas. A za onu pedercinu Federera tek. Gospodin placipicka, isfolirani dzentlmen. Okej, jeste Nole pajser, ali i ovaj drugi je pajser, a izmedju dva pajsera uvek biram lokalca. :D

I da, nije Nole kriv sto se u ovoj Srbiji uvek prave idoli, imali smo mi uvek Tita, Djindjica, ti kao da si pao s Marsa pa ti cudno sto se ovde prima idolpoklonstvo...

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 29/01/2012 : 17:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
E neka si mu rekao...jedino sto je pametno rekao je da je Tisina odlican strip
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/01/2012 : 17:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Snake Plissken

E Imrahile, Imrahile... Nije ni cudo da ti se ne svidja DKSA, ne znas sta valja. :D

Ne bih mogao da navijam protiv njega nigde, pa makar samo zato sto je eto nas. A za onu pedercinu Federera tek. Gospodin placipicka, isfolirani dzentlmen. Okej, jeste Nole pajser, ali i ovaj drugi je pajser, a izmedju dva pajsera uvek biram lokalca. :D

I da, nije Nole kriv sto se u ovoj Srbiji uvek prave idoli, imali smo mi uvek Tita, Djindjica, ti kao da si pao s Marsa pa ti cudno sto se ovde prima idolpoklonstvo...

a bre, ima da pocneš "ko Novak" da iskaceš na svim temama

ali kao što rekoh, em nervira euforija oko njega, em me nervira on sam. 2 u 1, kao nes kafa
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/01/2012 : 17:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sad preko telefona videh sta se sve ovde izdesavalo.. Ja sam odavno govorio da Tumen dolazi ovde samo da sere.. Provocira i uvek neko popusi ban.. Oto Kraus u petak a i sada bi Acestroke da je imao kraci fitilj.. Srdjandj kaze da je to divan covek itd. i ja sam to mislio, ali to je licemer koji ce da vredja sedeci za tastaturom i posle se nigde nece pojaviti.. Ima 1.55 , 50kg, izgleda kao evoks a rekao bi covek da je zverina kako preti i vredja ljude po forumu.. Nabija na ovakvom ex yu forumu srpstvo svima i sve nervira a nas ostale Srbe sramoti.. A sto je najgore od svega ni nije srbin, ima neko nesrpsko prezime, Bog zna sta je.. Njega bih ja dozivotno izbacio jer ima banova vise nego postova a svi su isti.. Iskompleksiran je infantilnom pojavom i nekom koznakojom nacionalnoscu.. Verovatno nikom u lice u zivotu nije nista rekao pa ovako "daljinski" vredja ljude..

E sad ontopic: Djokovic je monstrum.. Kao da je nemac sunce ti.. :-) Kada je sve izgledalo izgubljeno vratio se i pobedio.. U 2 dana 11 sati meceva.. Gebreselasije bi crk'o od umora.. :-)) Ne znam sta reci za coveka.. Ponos nacije u svakom smislu.. Pod nasom zastavom bedi.. A to sto njegovi u njegovo ime hoce da grade itd, neka, ja bih im dao, jer su ti isti Djokovici za ovu cemernu zemlju uradili vise nego iko.. Djokovic je u humanitarne svrhe dao vise za poslednjih godinu dana nego Miskovic, koji je sto puta bogatiji od svih Djokovica zajedno.. A isto uzima lokacije po celoj zemlji, za mnogo gore svrhe.. A ako se Djokovici i kurce, imaju cime.. Ali Novak je vise nego prizeman i veliki patriota..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 18:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ucinilo mi se da si rekao da bi te Hercegovac proglasio Jugoslavenom ako kažeš da ne voliš klub u kojem igraju hrvatski igraci. Ili sam pogrešno skužio?

pa cuj,tu su oni posebno žestokievo,izadi vani,pa to izjavi i reci mi šta su ti rekli...meni su to rekli splitski hercegovci,a imam par prijatelja hercegovaca...u biti,znam jednog hercegovca,u biti tri,koji ne mogu smislit dinamo u europi...dad,njegov brat,rodak mu...dalje nisam pitao

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 18:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Dobro, vecina nas je osjetljiva na nacionalna pitanja, zbog raznoraznih razloga imamo potrebu dokazivati hrvatstvo više nego vi koji živite u domovini, ali ja bar znam odrediti na kojem se podrucju treba i može dokazati. Da ne zaglibim previše u politiku, možemo li stati na ovome?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/01/2012 : 18:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Sad preko telefona videh sta se sve ovde izdesavalo.. Ja sam odavno govorio da Tumen dolazi ovde samo da sere.. Provocira i uvek neko popusi ban.. Oto Kraus u petak a i sada bi Acestroke da je imao kraci fitilj.. Srdjandj kaze da je to divan covek itd. i ja sam to mislio, ali to je licemer koji ce da vredja sedeci za tastaturom i posle se nigde nece pojaviti.. Ima 1.55 , 50kg, izgleda kao evoks a rekao bi covek da je zverina kako preti i vredja ljude po forumu.. Nabija na ovakvom ex yu forumu srpstvo svima i sve nervira a nas ostale Srbe sramoti.. A sto je najgore od svega ni nije srbin, ima neko nesrpsko prezime, Bog zna sta je.. Njega bih ja dozivotno izbacio jer ima banova vise nego postova a svi su isti.. Iskompleksiran je infantilnom pojavom i nekom koznakojom nacionalnoscu.. Verovatno nikom u lice u zivotu nije nista rekao pa ovako "daljinski" vredja ljude..

Isto kao sto ti kazes da je tumen licemer i ove ostale uvrede koje mu ovde izrices, tako isto ja kazem da je tumen dobar, posten, obrazovan covek i pravi drug do kraja.
I zasto vredjas coveka bez potrebe kad te nije nigde pominjao, kao da je tvoje misljenje i tvoj sud merodavan. I otkud po prezimenu mozes da znas da li je neko Srbin ili nije, kao da svi Srbi moraju imati prezime koje se zavrsava na "ic".
I sta mislis da neko moze i mora da bude "faca" ako ima 120 kg. i 2 metra visine, gresis Savicu, jako gresis u proceni pojedinih ljudi, ali ne zelim da ulazim u raspravu ovde na forumu. Banovali su jednog patriotu koji voli svoju zemlju i navija za srpske sportiste i smeta mu kad ih neko nipodastava!

I ja ne vidim sta je tumen ovde napisao da bi bio banovan mesec dana i koga je vredjao?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 18:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
O tumenu ne znam ništa, ali ako "nipodaštava" znaci ono što mislim da znaci, acestroke to nije radio, a njega je uvrijedio.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/01/2012 : 18:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

O tumenu ne znam ništa, ali ako "nipodaštava" znaci ono što mislim da znaci, acestroke to nije radio, a njega je uvrijedio.

Koliko znam da citam, vredjali su i njega, ali kola moraju uvek da se slome na nekome...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 18:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Da, ali njemu nitko nije rekao da otvori usta da mu svrši u njih. Nemoj me krivo shvatiti, nemam ništa protiv njega, ali ni meni nije bilo lijepo ono citati, a kamoli onom kome je upuceno.

Go to Top of Page
Page: of 97 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000