Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 18:54:00
|
quote: Originally posted by selanne
Da, ali njemu nitko nije rekao da otvori usta da mu svrši u njih. Nemoj me krivo shvatiti, nemam ništa protiv njega, ali ni meni nije bilo lijepo ono citati, a kamoli onom kome je upuceno.
Nije ni meni, ni ja ne volim da se neko vredja na nacionalnoj osnovi, to nikako. Ali i njemu je savetovano da poseti psihijatra, da je jadan i statijaznam sta sve ne, pa mora covek da se brani. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 29/01/2012 : 18:56:09
|
Stoji i to, ali on je prvi poceo, s onim izjavama tipa "patite dušmani". |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 18:57:51
|
Stoji i to, ali on je prvi poceo, s onim izjavama tipa "patite dušmani".
Pa znam, ali nije on to mislio na nacionalnoj osnovi, nego je za njega dusmanin, prvenstveno Srbin koji navija protiv Novaka, bar sam ja to tako shvatio. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:00:08
|
Mislim da se odnosilo na acea, koji je prognozirao pobjedu Nadala u petom setu. Nije na nacionalnoj osnovi, ali je tako pocelo. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 19:03:33
|
quote: Originally posted by srdjandj
Pa znam, ali nije on to mislio na nacionalnoj osnovi, nego je za njega dusmanin, prvenstveno Srbin koji navija protiv Novaka, bar sam ja to tako shvatio.
jesi ti video šta je napisao ace-u? treba biti gospodin i u pobedi i u porazu |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:05:25
|
AO: Novak, kralj tenisa i drame!
U jubilarnom 100. finalu Australijan opena u Melburnu Novak Ðokovic i Rafael Nadal su odigrali mec za pamcenje, pokazavši zašto su prvi i drugi igraci planete. Cak pet sati i 53 minuta trajala je borba "titana", teniskih kraljeva, majstora drame... Borba koja bi mogla da bude i najmec u istoriji tenisa. Sjajno trcanje, odlicna selekcija udaraca, servisi koji su služili i jednog i drugog do samog kraja davali su navijacima potrebnu "dramatiku". Borba modernih gladijatora pripala je umornom i iscrpljenom od najdužeg odigranog finala u istoriji AO Novaku Ðokovicu, koji je sa 3:2 (5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5) pobedio Rafaela Nadala.
Noletu je u mecu trebao ceo set da se zagreje. Loš procenat prvog servis (51 odsto), ali i veliki broj neiznudenih grešaka (13 u prvih pet gemova prvog seta) uslovili su da Rafa uzme prvi set.
Španac je u finalnim duelima sa Novakom izgubio šest poslednjih meceva i bio je rešen da seriju prekine. Ipak, osim želje za to mu je potrebno još nešto. Šta? Za Novak i svakog njegovog navijaca nije bitno jer je i u trecem finalu AO u poslednje cetiri godine igrao smireno ne forsirajuci mnogo "ekstremno" riskantne udarce. Ustvari, jeste, ali u petom setu kada se duga razmena udaraca nije tolerisala i kada je za obojicu istinskih majstora bilo važno da "prežive".
Podatak koji najbolje ilustruje kako je igrao, recimo, Nadal je cinjenica da je iz terena odigrao samo cetiri-pet odsto udaraca! U takvoj igri je zaista teško pobediti fizicki spremnog Nadala. Posle prvog seta Novak je dominirao u sledeca dva. Prvi servis je "rastao" do 72 odsto uspešnosti, greške su se smanjile, a posle 92:92 u poenima usledila je Novakova serije direktnih poena koja mu je obezbedila dva sledeca seta.
U cetvrtom set Nadal je Novaku oduzeo servis tek u taj-brejku! Do tada su i jedan i drugi sigurno branili servise. Istina, imao je Ðokovic šansu da možda pre završi mec jer je pri rezultatu 3:2 prokockao 40:0. Ustvari, Nadalova minijatura u tri-cetiri minuta mec su odveli u taj-brejk.
U njemu je Novak, izvlaceci poslednje atome snage, uspeo da vrati brejk, ali je onda sa tri vezane greške sebe, ali i Nadala "oterao" u peti set, koji je pomerio mnoge granice. Pre svega ljudske izdržljivosti!
Pa, sedite šest sati pa cete se umoriti! Majstori su zaslužili apsolutno svaku pohvalu i bilo kakva druga rec ne bi bila primerena. Opet, "tragedija" je to što je jedan morao da izgubi... Svaka analiza je u ovom momentu izlišna i sada bismo morali samo da im skinemo "kapu" i duboko naklonimo.
Statistike radi, Novak je u petom setu sve vreme "jurio" Nadala, a prvo vodstvo je napravio posle brejka u 11 gemu - 6:5. Zatim je ispustio 30:0, pa sa tri vezana poena preokrenu 30:40 u veliku pobedu.
Bravo kralju!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:07:09
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by srdjandj
Pa znam, ali nije on to mislio na nacionalnoj osnovi, nego je za njega dusmanin, prvenstveno Srbin koji navija protiv Novaka, bar sam ja to tako shvatio.
jesi ti video šta je napisao ace-u? treba biti gospodin i u pobedi i u porazu
Video sam, ali i vi ste njega provocirali, da budemo posteni i iskreni. Ja se ne palim na takve stvari i briga me ko za koga navija, ali eto, nismo svi isti. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 19:11:18
|
quote: Originally posted by srdjandj Video sam, ali i vi ste njega provocirali, da budemo posteni i iskreni. Ja se ne palim na takve stvari i briga me ko za koga navija, ali eto, nismo svi isti.
idi vidi koji komentar je ostavio minut posle pobede ne znam cime sam mogao da ga iznevriram u tako kratkom roku |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:11:55
|
Nadal: "Nikad teži mec, Novak najbolji na svetu"
Rafael Nadal je i pored neostvarene želje za pobedom, zadovoljan svojom igrom u porazu od Novaka Ðokovica u finalu Australijen opena.
"Ovo je bio fizicki najteži mec koji sam ikad odigrao. Mislim da smo odigrali veliki teniski mec. Bio je ovo sjajan spektakl. Uživao sam što sam bio deo ovog dogadaja. Želeo sam da pobedim, ali sam zadovoljan svojom igrom", rekao je Nadal novinarima u Melburnu.
Ðokovic je prvi na svetskoj-rang listi, a Nadal drugi. Srpski reprezentativac zabeležio je sedmu uzastopnu pobedu protiv Španca, a sve one bile su u finalima.
"Imao sam šansi protiv najboljeg svetskog igraca današnjica. Igrali smo jedan na jedan. Mislim da dugo vremena nisam bio na nivou ispod njegovog, što je dobro za mene. Srecan sam svojim pristupom, mislim da mi je mentalitet bio isti kao i u mojim najboljim trenucima", rekao je on.
"Jako sam srecan kako je pocela 2012. godina. Tokom 2011. nisam mnogo igrao kao danas. Zato sam sada srecan", rekao je Nadal.
On je kazao da je zadovoljan kako je igrao u protekle dve nedelje, a da mu je najveci problem bio mec prvog kola, pre koga je dobio bizarnu povredu kolena, ali je uspeo da se izleci. Nadal je mnogo puta isticao pozitivne stvari iz današnjeg poraza. Nadal kaže da je ocekivao povratak Ðokovica u petom setu, kada je vodio sa 4:2 protiv Beogradanina.
"Nisam uopšte sumnjao da ce biti spreman za povratak. Ne može niko da kaže da kontroliše mec ako igra peti set, a cetvrti je dobio na onakav nacin. Zato se brinete za svaki poen. Dobro, jeste 4:2 bila prednost, jer sam se fizicki osecao dobro", rekao je Nadal.
On je novinarima pohvalio svog rivala i njegovu igru.
"Njegov ritern je prosto neverovatan, zar ne? Ritern mu je možda najbolji u istoriji. To je moje mišljenje. Nikad nisam igrao protiv tenisera koji može tako da vraca lopte, i to skoro uvek", rekao je Nadal.
Španac je priznao da je grešio, ali je ocenio da te greške nisu bile kljucne.
"Tacno je da sam grešio, ali to je samo jedan trenutak u mecu od skoro šest sati. Imao sam pravu, zaista pravu šansu da osvojim tu titulu i da pobedim igraca od koga sam gubio šest puta prošle godine. Ali nisam", kazao je on.
"Nisam ga dovodio u ovakvu situaciju tokom cele prošle godine, tokom koje sam imao razne mentalne probleme, ali danas nisam imao nijedan. Mislim, takmicimo se u istim, normalnim uslovima. Tako da je to još jedna pozitivna stvar. Verovatno nikad više necu govoriti ovoliko pozitivnih stvari posle mojih poraza", završio je uz osmeh popularni Rafa.
Novinare je zanimalo kako ocenjuje Ðokovicevu velicinu u istoriji tenisa.
"Sada je najbolji na svetu, toliko je veliki. Osvojio je pet Gren slemova, tako da je postao deo istorije. Osim toga je osvajao mnogo titula i prvo mesto na svetu. Videcemo dokle ce da dode", rekao je Nadal. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 19:12:07
|
quote: Originally posted by Mairosu
Eto, Globinjo, sad ti je valjda jasno, ja sam samo lepo rekao sta mislim i barem bi 10rica vec htela da me ispisu iz nacionalnog registra i da vratim pasos. :D
Ma nije u pitanju to prijatelju, ja te kapiram. Nole osim što je veliki Srbin još je veci vernik i pravi pravoslavac, a razumljivo je da to tebe boli, jer svaki njegov krsni znak pali demone u tebi! Samo opušteno brate, shvatamo te i uz tebe smo.Nacinicemo mi vec od tebe coveka, jednog dana. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:13:41
|
quote: Originally posted by kosmajac to sam ti ja odavno rekao...voli Srbin da malo pusi kur.. kao i za vreme komunizma..Srbin je prvo bio komunista pa tek onda pravoslavac(mislim ne svi)..ali i danas ovde imamo simpatizera modernog srpskog ropstva(1939-1999)... Sve u svemu cestitke Nadalu..za Noleta hvala do neba i naravno poruka za srpsku bracu ovde..pokrivajte jedni druge,ucite kako se to radi od Hrvata,ako sami niste kod kuce naucili
jao živote
Šta jao živote?? gde je problem u ovoj izjavi??! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:15:40
|
quote: Originally posted by Snake Plissken
E Imrahile, Imrahile... Nije ni cudo da ti se ne svidja DKSA, ne znas sta valja. :D
Ne bih mogao da navijam protiv njega nigde, pa makar samo zato sto je eto nas. A za onu pedercinu Federera tek. Gospodin placipicka, isfolirani dzentlmen. Okej, jeste Nole pajser, ali i ovaj drugi je pajser, a izmedju dva pajsera uvek biram lokalca. :D
I da, nije Nole kriv sto se u ovoj Srbiji uvek prave idoli, imali smo mi uvek Tita, Djindjica, ti kao da si pao s Marsa pa ti cudno sto se ovde prima idolpoklonstvo...
E i ti nešto normalno da kažeš,hvalimteBože! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:15:54
|
quote: Originally posted by srdjandj Video sam, ali i vi ste njega provocirali, da budemo posteni i iskreni. Ja se ne palim na takve stvari i briga me ko za koga navija, ali eto, nismo svi isti.
idi vidi koji komentar je ostavio minut posle pobede ne znam cime sam mogao da ga iznevriram u tako kratkom roku
Pa verovatno zato sto stalno nipodastavas Djokoviceve uspehe, verovatno to. I malo psovanja i odmah mesec dana, daj bre, ko da smo mala deca. Ja kazem i da je Nadal dobio, ne bih se nervirao, svakako mi je draga pobeda Novaka.
I ne bih nista ni reagovao sada da me sawitch nije pomenuo kako ja kazem da je tumen ok, a po njemu sve ono sto je izrekao.
Znaci ja lazem kad kazem da je tumen dobar i posten covek i da nije nacionalno opterecen? |
Edited by - srdjandj on 29/01/2012 19:22:00 |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:25:33
|
Ti ga poznaješ bolje, vjerojatno si u pravu, ali po onim postovima bi svi pomislili da je nacionalno opterecen, o poštenju nitko ništa nije pricao. Vjerojatno je to napisao u afektu, vjerojatno ne misli tako, ali jebi ga, napisao je. Mislim da je zaslužio odmor od nekoliko dana. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:28:02
|
quote: Originally posted by Beva
Svaka cast Ðokovicu, samo smatram da mu ono urlanje na kraju ne treba, cisto iz respekta prema protivniku!
Ma ne, posle 6 sati meca u kojem je mogao da umre pet puta, mislim da je trebao da sedne i popije sok iz termosa i onda kurtoazno mahne publici, pa onda laganim kasom na mrezu da pruzi ruku protivniku.
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:33:20
|
Ti ga poznaješ bolje, vjerojatno si u pravu, ali po onim postovima bi svi pomislili da je nacionalno opterecen, o poštenju nitko ništa nije pricao. Vjerojatno je to napisao u afektu, vjerojatno ne misli tako, ali jebi ga, napisao je. Mislim da je zaslužio odmor od nekoliko dana.
Covece, ja sam upoznao Tumena i pricao sa njim u nekoliko navrata, i uživo izgleda neverovatno tiha osoba. Kakav je ovo preobražaj!!!
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:34:53
|
Ne mislim da je preobražaj, vec sam rekao da je to bio afekt, ali cinjenica je da je ružno uvrijedio covjeka. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:38:24
|
Pa ovo što je rekao Imrahilu i Acestroku, stvarno je neverovatno,neverovatno nisko. Još kad se setim šta je rekao Savicu pre izvesnog vremena, ali i Teksu - teško da to može reci psihicki stabilna osoba. Poznajuci obojicu Saša (Texa i Savica), ako se ikad budu našli u njegovoj blizini, ne bih mu bio u koži.A kako je svet mali ... |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 19:46:30
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by tumen
Mogu da svršim samo kada ti zineš, ajde Mujo lepo kaži aaaa. Možda i neki muja jednog dana nauci da igra tenis.
ban!
A je?Zbog cega Jebote sta bi tek radio kad bi Vojvodina osvojila titulu
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 19:51:19
|
Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a.
Ma kakvi.Novak se izjasnjava kao Zvezdas ali je u teniskom klubu Partizan.Nema veze sa tim nego jednostavno ga Imrahil ne voli. Inace za Zvezdu uvek navijam protiv ili me bas briga ali kad je u pitanju reprezentacija ili pojedinacni sportovi reprezentativni tu uvek za nase,ne gledam ko je iz kog kluba. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 19:52:04
|
quote: Originally posted by anto
Pa ovo što je rekao Imrahilu i Acestroku, stvarno je neverovatno,neverovatno nisko. Još kad se setim šta je rekao Savicu pre izvesnog vremena, ali i Teksu - teško da to može reci psihicki stabilna osoba. Poznajuci obojicu Saša (Texa i Savica), ako se ikad budu našli u njegovoj blizini, ne bih mu bio u koži.A kako je svet mali ...
Ja ne znam lika, ali sam bio ok sa njim, jer je covek istoricar, pa je to bila neka veza. I onda jednom iz cista mira mi je stigao pm sa najgnusnijim uvredama, psovkama, ali onih najgorih A u to vreme se vodila neka polemika oko onog kupa, kada je Vosa napustila teren. Ja se bio nesto nasalio, ocigledna zajebancija, nigde ga nisam ni pomenuo.. onako izvredjati nekoga koga ne poznajes je gnusno i debilno. Naravno, nisam odgovorio na poruku, samo delete, posle je stigla jos jedna, ali nisam je citao, delete. Nemam sta da pricam sa takvim ljudima.
Ja ono ni najgorem neprijatelju ne bih rekao... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2012 : 19:53:44
|
quote: Originally posted by okiboki
Mislim da neki Partizanovci ne vole Novaka. Ocito je veci animozitet izmedu Delija i Grobara nego izmedu Torcide i BBB-a.
Ma kakvi.Novak se izjasnjava kao Zvezdas ali je u teniskom klubu Partizan.Nema veze sa tim nego jednostavno ga Imrahil ne voli. Inace za Zvezdu uvek navijam protiv ili me bas briga ali kad je u pitanju reprezentacija ili pojedinacni sportovi reprezentativni tu uvek za nase,ne gledam ko je iz kog kluba.
Mrsko mi je sad tražiti, ali mislim da je netko nešto spominjao u vezi toga. Ako griješim, onda se ispricavam. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 19:57:32
|
quote: Originally posted by anto
Eto, Globinjo, sad ti je valjda jasno, ja sam samo lepo rekao sta mislim i barem bi 10rica vec htela da me ispisu iz nacionalnog registra i da vratim pasos. :D
Ma nije u pitanju to prijatelju, ja te kapiram. Nole osim što je veliki Srbin još je veci vernik i pravi pravoslavac, a razumljivo je da to tebe boli, jer svaki njegov krsni znak pali demone u tebi! Samo opušteno brate, shvatamo te i uz tebe smo.Nacinicemo mi vec od tebe coveka, jednog dana.
Jesces ti meni prase na svetog Nikolu, ima sve da se pusi ! |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Topic |
|
|
|