Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 19:58:29
|
quote: Originally posted by srdjandj Pa verovatno zato sto stalno nipodastavas Djokoviceve uspehe, verovatno to. I malo psovanja i odmah mesec dana, daj bre, ko da smo mala deca. Ja kazem i da je Nadal dobio, ne bih se nervirao, svakako mi je draga pobeda Novaka.
I ne bih nista ni reagovao sada da me sawitch nije pomenuo kako ja kazem da je tumen ok, a po njemu sve ono sto je izrekao.
Znaci ja lazem kad kazem da je tumen dobar i posten covek i da nije nacionalno opterecen?
Gde ja nipodaštavam Novaka i gde sam rekao nije zasluženo osvojio neki trofej? gde? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 29/01/2012 : 20:02:52
|
quote: Originally posted by srdjandj Isto kao sto ti kazes da je tumen licemer i ove ostale uvrede koje mu ovde izrices, tako isto ja kazem da je tumen dobar, posten, obrazovan covek i pravi drug do kraja. I zasto vredjas coveka bez potrebe kad te nije nigde pominjao, kao da je tvoje misljenje i tvoj sud merodavan. I otkud po prezimenu mozes da znas da li je neko Srbin ili nije, kao da svi Srbi moraju imati prezime koje se zavrsava na "ic". I sta mislis da neko moze i mora da bude "faca" ako ima 120 kg. i 2 metra visine, gresis Savicu, jako gresis u proceni pojedinih ljudi, ali ne zelim da ulazim u raspravu ovde na forumu. Banovali su jednog patriotu koji voli svoju zemlju i navija za srpske sportiste i smeta mu kad ih neko nipodastava!
I ja ne vidim sta je tumen ovde napisao da bi bio banovan mesec dana i koga je vredjao?
E vidis meni je neko licemer kada pruzi ruku, a kada dodje kuci za tastaturu vredja i mene i sve oko mene... A ako je on srpski patriota ja sam Petar Pan.. Klasican autonomas i podmukla osoba.. Evo, i mene ovaj Acestroke ponekad iznervira ali da mu kazem da je Mujo i da mu svrsim u usta to je za pesnicu medju rogove... To tebi covek? Imamo razlicita shvatanja oko toga sta znaci dobar covek... Covek ima 200 banova i to sve zbog vredjanja i provokacija... Kada se kurcio rekao sam mu gde da dodje i pogodi sta je bilo... A da ne spominjem ranije sta je sve meni i Texu napisao... Nemoj zajebavati.. Ti i ja smo se svadjali ali takve grozote nikad nismo jedan drugom rekli... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:04:15
|
quote: Originally posted by globinjo
u dalmaciji,dirnuti se u mater i hajduka je smrtna uvreda,meni tko to opsuje,ima da ga nemaspominjanje u negativnom kontekstu nacije mi isto smeta,ali ne kao ovo dvoje što sam naveo...i ajde dosta više,ajte vanka pa slavite pobjede...poraz nemojte
Jeb'o te Hajduk.. Poslednji trofej uzeo pre Ptolomeja.. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:06:02
|
quote: Originally posted by anto Covece, ja sam upoznao Tumena i pricao sa njim u nekoliko navrata, i uživo izgleda neverovatno tiha osoba. Kakav je ovo preobražaj!!!
Kako kakav? Pa jedino ovako nekom moze da kaze nesto a da ga ne zipuju :))) |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:06:36
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by globinjo
u dalmaciji,dirnuti se u mater i hajduka je smrtna uvreda,meni tko to opsuje,ima da ga nemaspominjanje u negativnom kontekstu nacije mi isto smeta,ali ne kao ovo dvoje što sam naveo...i ajde dosta više,ajte vanka pa slavite pobjede...poraz nemojte
Jeb'o te Hajduk.. Poslednji trofej uzeo pre Ptolomeja..
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:06:36
|
quote: Originally posted by anto
Pa ovo što je rekao Imrahilu i Acestroku, stvarno je neverovatno,neverovatno nisko. Još kad se setim šta je rekao Savicu pre izvesnog vremena, ali i Teksu - teško da to može reci psihicki stabilna osoba. Poznajuci obojicu Saša (Texa i Savica), ako se ikad budu našli u njegovoj blizini, ne bih mu bio u koži.A kako je svet mali ...
Eto! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 20:07:03
|
quote: Originally posted by Elderane84
Sreca pa se to nikad nece desiti, bar dok je Toleta da navuce titule Partizanu :)
Hvala ti boze na tome |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 20:18:44
|
quote: Originally posted by srdjandj Isto kao sto ti kazes da je tumen licemer i ove ostale uvrede koje mu ovde izrices, tako isto ja kazem da je tumen dobar, posten, obrazovan covek i pravi drug do kraja. I zasto vredjas coveka bez potrebe kad te nije nigde pominjao, kao da je tvoje misljenje i tvoj sud merodavan. I otkud po prezimenu mozes da znas da li je neko Srbin ili nije, kao da svi Srbi moraju imati prezime koje se zavrsava na "ic". I sta mislis da neko moze i mora da bude "faca" ako ima 120 kg. i 2 metra visine, gresis Savicu, jako gresis u proceni pojedinih ljudi, ali ne zelim da ulazim u raspravu ovde na forumu. Banovali su jednog patriotu koji voli svoju zemlju i navija za srpske sportiste i smeta mu kad ih neko nipodastava!
I ja ne vidim sta je tumen ovde napisao da bi bio banovan mesec dana i koga je vredjao?
E vidis meni je neko licemer kada pruzi ruku, a kada dodje kuci za tastaturu vredja i mene i sve oko mene... A ako je on srpski patriota ja sam Petar Pan.. Klasican autonomas i podmukla osoba.. Evo, i mene ovaj Acestroke ponekad iznervira ali da mu kazem da je Mujo i da mu svrsim u usta to je za pesnicu medju rogove... To tebi covek? Imamo razlicita shvatanja oko toga sta znaci dobar covek... Covek ima 200 banova i to sve zbog vredjanja i provokacija... Kada se kurcio rekao sam mu gde da dodje i pogodi sta je bilo... A da ne spominjem ranije sta je sve meni i Texu napisao... Nemoj zajebavati.. Ti i ja smo se svadjali ali takve grozote nikad nismo jedan drugom rekli...
Kazem ti da nemam nameru da se sa tobom svadjam, niti sa bilo kim. Ja coveka znam odlicno i tvrdim odgovorno da je dobar, posten covek, nikakav autonomas i slicni epiteti koje si mu prikacio.
Ne bih ni reagovao na tvoj post da nisi mene pomenuo i sad ispada da ja lazem kad kazem kakav je tumen u privatnom zivotu.
To sto si ti imao sa njim, ne zanima, to morate resiti vas dvojica.
Svadja sa tobom? Ne secam se da smo se svadjali? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:20:56
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by srdjandj Pa verovatno zato sto stalno nipodastavas Djokoviceve uspehe, verovatno to. I malo psovanja i odmah mesec dana, daj bre, ko da smo mala deca. Ja kazem i da je Nadal dobio, ne bih se nervirao, svakako mi je draga pobeda Novaka.
I ne bih nista ni reagovao sada da me sawitch nije pomenuo kako ja kazem da je tumen ok, a po njemu sve ono sto je izrekao.
Znaci ja lazem kad kazem da je tumen dobar i posten covek i da nije nacionalno opterecen?
Gde ja nipodaštavam Novaka i gde sam rekao nije zasluženo osvojio neki trofej? gde?
Ma ok, ako kazes tako, tako je... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:23:06
|
quote: Originally posted by selanne
Ti ga poznaješ bolje, vjerojatno si u pravu, ali po onim postovima bi svi pomislili da je nacionalno opterecen, o poštenju nitko ništa nije pricao. Vjerojatno je to napisao u afektu, vjerojatno ne misli tako, ali jebi ga, napisao je. Mislim da je zaslužio odmor od nekoliko dana.
Naravno da je u afektu, svi mi ponekad planemo i napisemo ono sto ne mislimo. Zato mislim da je mesec dana previse, ali to odlucuju moderatori, ja imam samo pravo na svoje misljenje. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 29/01/2012 : 20:25:42
|
Tu se ne uplicem, i ja mislim da bi bilo dovoljno dan-dva, ali valjda oni imaju tu hijerarhiju kazni. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:27:13
|
quote: Originally posted by srdjandj Kazem ti da nemam nameru da se sa tobom svadjam, niti sa bilo kim. Ja coveka znam odlicno i tvrdim odgovorno da je dobar, posten covek, nikakav autonomas i slicni epiteti koje si mu prikacio.
Ne bih ni reagovao na tvoj post da nisi mene pomenuo i sad ispada da ja lazem kad kazem kakav je tumen u privatnom zivotu.
To sto si ti imao sa njim, ne zanima, to morate resiti vas dvojica.
Svadja sa tobom? Ne secam se da smo se svadjali?
Ja sam dobar sa dosta ljudi koji nisu dobri ljudi.. I ja nisam nigde tvrdio da ti lazes vec da imas losu percepciju u vezi njega.. Dokazano i pokazano da je podmukao... Ali necemo dalje... Ne interesuje me dok ga ne vidim.. A kada ga vidim.... Dace Bog, dace Bog... |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 20:27:28
|
Ispricavam se na smetnji, al kolko je meni poznato Ultras je u Punisheru izjavio da je odluceno kako tumen dobiva doživotni.. Toliko.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:27:44
|
Tu se ne uplicem, i ja mislim da bi bilo dovoljno dan-dva, ali valjda oni imaju tu hijerarhiju kazni.
Meni najvise ide na onu stvar kad coveka napadaju, a nema priliku da se brani i obrazlozi svoj stav i svoje misljenje. Napadati tumena kad je banovan, je neprimereno. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:31:07
|
Ja sam dobar sa dosta ljudi koji nisu dobri ljudi.. I ja nisam nigde tvrdio da ti lazes vec da imas losu percepciju u vezi njega.. Dokazano i pokazano da je podmukao... Ali necemo dalje... Ne interesuje me dok ga ne vidim.. A kada ga vidim.... Dace Bog, dace Bog...
Ma jok, ne gresim u vezi njega, znam coveka odlicno, no nema veze...
A sta sad, ovde mu javno pretis, nemoj Savicu samo da se prevaris u vezi tumena... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:31:55
|
quote: Originally posted by paro
Ispricavam se na smetnji, al kolko je meni poznato Ultras je u Punisheru izjavio da je odluceno kako tumen dobiva doživotni.. Toliko..
Hvala milom Bogu... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:32:23
|
Ispricavam se na smetnji, al kolko je meni poznato Ultras je u Punisheru izjavio da je odluceno kako tumen dobiva doživotni.. Toliko..
A ko je Ultras da odlucuje? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:32:46
|
quote: Originally posted by srdjandj Ma jok, ne gresim u vezi njega, znam coveka odlicno, no nema veze...
A sta sad, ovde mu javno pretis, nemoj Savicu samo da se prevaris u vezi tumena...
Placem!!!!!!!!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:34:31
|
quote: Originally posted by srdjandj Ma jok, ne gresim u vezi njega, znam coveka odlicno, no nema veze...
A sta sad, ovde mu javno pretis, nemoj Savicu samo da se prevaris u vezi tumena...
Placem!!!!!!!!!!
Sta znas ako je neki majstor borilackih vestina ili ako potegne utoku, nikad se ne zna sa kim imas posla? Dobronameran savet! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:35:21
|
quote: Originally posted by srdjandj Sta znas ako je neki majstor borilackih vestina ili ako potegne utoku, nikad se ne zna sa kim imas posla? Dobronameran savet!
Idi bre u kurac... Nije mi dobro!
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 20:35:59
|
quote: Originally posted by srdjandj
A ko je Ultras da odlucuje?
Ma samo kažem da je možda bolje rec svoje mišljenje tamo. Ionako najviše ljudi cita Punisher |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:37:45
|
quote: Originally posted by srdjandj
A ko je Ultras da odlucuje?
Ma samo kažem da je možda bolje rec svoje mišljenje tamo. Ionako najviše ljudi cita Punisher
Ne moze Ultras sam da odluci, mora da zaseda konzilijum! Na celu sa "zlobinjom" |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 29/01/2012 : 20:37:50
|
Tu se ne uplicem, i ja mislim da bi bilo dovoljno dan-dva, ali valjda oni imaju tu hijerarhiju kazni.
Dan-dva?!? |
|
|
Topic |
|