Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 01/02/2012 : 13:05:29
|
quote: Originally posted by o.O 321
quote: Originally posted by Imrahil
Ti navijas za Rodzera ili samo mrzis Nola?
Za razliku od onih fazona za osnovce, ovaj fazon nije uspeo, jer nije smesan
Što neko rece: smešan je, jer je istinit. Ali dobro, za Nole fanove, nadal kao svinjce na ražnju je verovatno urnebesno zabavno.
I ne ne mrzim Novaka, svaka mu cast šta radi, ali me boli patka za njega. Više me nervira tenis euforija. Da nema Novaka, ne bi bilo 3 strane za ceo Australian Open.. |
|
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 01/02/2012 : 13:10:25
|
Nije smesno, ali ovim si pokazao da nisi nista bolji po smislu za humor
Normalno. Da nismo uzeli srebro u rukometu ili pobedili Hrvate, ne bi bile ispisane 2 strane Da se sutra pojavi sportista koji tuce Tajgera Vudsa u golfu, svi bismo poceli da pratimo golf. To nije nista neobicno |
Edited by - o.O 321 on 01/02/2012 13:30:49 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 01/02/2012 : 13:28:09
|
quote: Originally posted by acestroke
Znaci ti mislis da bi ipak bile tri stranice? Ja bi reko mozda 3 posta, onaj moj prvi sa expert prognozama, i mozda jos par drugih
;)
Istina je obicno negde izmedu |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 01/02/2012 : 13:30:42
|
Normalno. Da nismo uzeli srebro u rukometu ili pobedili Hrvate, ne bi bile ispisane 2 strane Da se sutra javi sportista koji tuce Tajgera Vudsa u golfu, svi bismo poceli da pratimo golf. To nije nista neobicno
To pokazuje koliki smo licemeri. Lako je i lepo navijati za Novaka kad osvaja Australian Open. Što kaže ace, da nema Novaka, u ovom topiku bi zujala promaja..
I meni je onaj strip sjajan ne jer je smešan (a realno nije), jer fenomenalno pokazuje kako stvari stoje.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/02/2012 : 14:09:48
|
quote: Originally posted by acestroke
Znaci ti mislis da bi ipak bile tri stranice? Ja bi reko mozda 3 posta, onaj moj prvi sa expert prognozama, i mozda jos par drugih
;)
Koliko puta moram da vam napisem da pratim tenis preko 35 godina. Pratio sam i kad nije bilo Novaka, a sad mi je samim tim lepse da imam da navijam za momka koji je godiste mog sina i koji je iz moje zemlje! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/02/2012 : 14:10:41
|
Ja isto kao i ti mislim samo sto ne pratim 35 godina jer imam 30 :)) Ali pratim dosta dugo.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 01/02/2012 : 14:27:39
|
Ja pratim tenis nesto vise od 20 godina (od dublova Ivanisevic-Prpic, recimo) i moram da kazem da koliko god ova situacija bila pozitivna, toliko je i losa, jer prosto nije uspeh za Srbe. Igrom slucaja u Nisu se odrzava 1/8 finala Dejvis kupa i farsa s kartama je takva da ne znam kako da je opisem a da ne napsujem zestoko politicke i druge subjekte ove zemlje. Zapita se covek, postoji li neka javna institucija u Srbiji gde vecinu cine ljudi koji na mestu obraza zapravo imaju obraz a ne djon.
Iz moje perspektive, bolje je bilo pre Nolemanije jer su se tenisom bavili samo oni koje interesuje a ne svaka šuša... |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 01/02/2012 : 14:36:36
|
Normalno. Da nismo uzeli srebro u rukometu ili pobedili Hrvate, ne bi bile ispisane 2 strane Da se sutra javi sportista koji tuce Tajgera Vudsa u golfu, svi bismo poceli da pratimo golf. To nije nista neobicno
To pokazuje koliki smo licemeri. Lako je i lepo navijati za Novaka kad osvaja Australian Open. Što kaže ace, da nema Novaka, u ovom topiku bi zujala promaja..
I meni je onaj strip sjajan ne jer je smešan (a realno nije), jer fenomenalno pokazuje kako stvari stoje..
Ali to nije nista cudno (ni za osudu) To nije licemerstvo. Eno Hrvati se ubise od slavlja zbog Kostelica, a nas boli uvo za tamo neke sto promasuju kapije Jesu li i oni licemeri? Ima li neko da navija za Boda Milera tamo? I ti, da li pratis tenis od vajkada ili od kada je Djokovic poceo da te nervira?
Tenis je popularan sport. Mozda i najpoznatiji individualni. Kao klinac nisam navijao za Stefi Graf (sigurno) zato sto mi je simpaticna, nego za Moniku zato sto je sa ovih prostora Posle je bilo manje ili vise zainteresovanosti za sport (zavisnosti od perioda), ali duele Samprasa i Agasija nisam propustao
Trenutno je period kada tenis igraju 4 igraca koji ce da udju u legende ove igre. Cak i da nema Djokovica (ili da je Djokovic, recimo, iz Bangladesa), pratio bih tenis. Pogodilo se sad (i sledeci put bogznakad) da mi imamo tenisera koji je u vrhu. Pride sto se nosi sa dva najbolja tenisera (ikada) u poslednje vreme Kako da ne navijas za njega ili da ti ne bude drago?! Da si ravnodusan prema njemu, da te ne zanima, pa da razumem, ali da navijas namerno protiv njega zato sto svi pricaju o njemu, to ne mogu da razumem
Niko te ne osudjuje, ali ne znam sta ti je cilj? Mene recimo Ana Ivanovic strasno nervira. Znas zbog cega? Zato sto kada je osvojila Rolan Garos sama je proslavila taj uspeh. Nikog od svojih kolega nije pozvala tada da sa njom proslave. Ali na stranu sve, nije mi palo na pamet da navijam za neku tamo levu kada igra protiv nje. Ravnodusan sam. Cak ni zenski tenis ne pratim nesto posebno, jer mi je dosadan |
Edited by - o.O 321 on 01/02/2012 15:13:34 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 01/02/2012 : 15:02:16
|
Ma opušteno. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i to je to. Možemo da se natežemo do sutra.
Mada, fascinira me kako svi pricaju da bi pratili tenis da nema Ðokovica, a tenis niko nije spominjao pre 5 godina.
pozz |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 01/02/2012 : 15:13:15
|
Ma opušteno. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i to je to. Možemo da se natežemo do sutra.
Mada, fascinira me kako svi pricaju da bi pratili tenis da nema Ðokovica, a tenis niko nije spominjao pre 5 godina.
pozz
Sta te tu cudi,uspeh potice interesovanje...nego,bolje ti ide sa stripovima,ostavi se tenisa |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 02/02/2012 : 09:02:25
|
Misliš da krenem u izdavacke vode? to me i Colt zezo pre neki dan
Vec si ti u izdavackim vodama |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 02/02/2012 : 12:20:02
|
Novak ili Mesi?
Uskoro cemo saznati ko je najbolji sportista sveta. Teniski kralj i najbolji fudbaler sveta imaju vece šanse od ostalih.
Radi se o "Laureus" nagradi koja je prakticno izbor za najboljeg sportistu sveta.
Ceremonija proglašenja je zakazana za ponedeljak u Londonu, tacnije u Vestminsteru.
Srpski teniser koji je pokorio svet je medu šestoricom kandidata, a najveci rival mu je po procenama, Leo Mesi koji je sa Barselonom osvojio titulu prvaka Evrope.
Mesiju tradicija ne ide na ruku, nikada fudbaler nije trijumfovao, dok je od tenisera Federer cetiri puta bio najbolji u godinama svoje vladavine. I atleticar Bolt ima dve titule, a u konkurenciji je za het - trik, iako mu se daju male šanse.
Nagrada se inace dodeljuje od 2000. godine, selekciju vrše novinari, emiteri i ostali predstavnici medija iz 80 zemalja, a nakon toga predstavnici Akademije (slicno onoj filmskoj) biraju izmedu šestorice kandidata u više kategorija, sportista, sportistkinja, tim, povratak godine, otkrovenje godine.
Postoje još i neke specijalne nagrade, poput ostvarenja za životno delo, sportski duh...
U 2010. godini trijumfovao je Rafael Nadal, osim Federera i Bolta, više puta su titulu osvajali Šumaher, Tajger Vuds. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 03/02/2012 : 09:26:37
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Misliš da krenem u izdavacke vode? to me i Colt zezo pre neki dan
Vec si ti u izdavackim vodama
Pardon,sad procitah sta sam napisao pre neki dan...Htedoh da kazem "izdajnicke" vode |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 03/02/2012 : 10:46:34
|
Nadala optužili za utaju poreza
Nekoliko španskih medija objavilo je vest da je Rafael Nadal pod istragom zbog utaje poreza. Prema navodima sajta Primeran i lista El Confidencial drugoplasirani na svetskoj listi tenisera u periodu od 2005. do 2009. godine osnovao je nekoliko firmi u Baskiji u kojoj postoje izvesne poreske olakšice zbog razvoj privrede i preduzetništva. Nadalove firme su u cetvorogodišnjem periodu platile porez u iznosu od 11.06 miliona evra, što je mnogo manje od navodno prijavljenih 47.37 miliona evra prihoda.
Kako se dalje navodi odgovor od baskijskih vlasti nije mogao da se dobije, ali se zato oglasio portparol španskog tenisera Karlos Kosta.
- Preduzeca u Baskiji su osnivana, ali je porez uredno uplacivan. Od pocetka profesionalne karijere Rafa je želeo da ostane da živi u Španiji i da dokaže da je odan domovini, na terenu, ali i van njega - objasnio je Kosta. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/02/2012 : 16:50:22
|
jbg, nema ko drugi da igra..
Gde nema ,imas 20 klinki boljih od nje ,idi na 11 april Sportski centar pa vidi,nego ovu cale gura, pun je ko brod... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 05/02/2012 16:51:32 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 05/02/2012 : 16:58:16
|
Izjednacila Jovanovski, e sad da vidimo u dublu? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 05/02/2012 : 19:03:13
|
quote: Originally posted by radulovic marko
jbg, nema ko drugi da igra..
Gde nema ,imas 20 klinki boljih od nje ,idi na 11 april Sportski centar pa vidi,nego ovu cale gura, pun je ko brod...
Moguce, mada i te bi pukle lagano.. |
|
|
Topic |
|