forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 97

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/02/2012 : 13:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by o.O 321

quote:
Originally posted by Imrahil

Ti navijas za Rodzera ili samo mrzis Nola?

Za razliku od onih fazona za osnovce, ovaj fazon nije uspeo, jer nije smesan

Što neko rece: smešan je, jer je istinit.
Ali dobro, za Nole fanove, nadal kao svinjce na ražnju je verovatno urnebesno zabavno.

I ne ne mrzim Novaka, svaka mu cast šta radi, ali me boli patka za njega. Više me nervira tenis euforija. Da nema Novaka, ne bi bilo 3 strane za ceo Australian Open..
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 01/02/2012 : 13:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
Nije smesno, ali ovim si pokazao da nisi nista bolji po smislu za humor

Normalno. Da nismo uzeli srebro u rukometu ili pobedili Hrvate, ne bi bile ispisane 2 strane Da se sutra pojavi sportista koji tuce Tajgera Vudsa u golfu, svi bismo poceli da pratimo golf. To nije nista neobicno

Edited by - o.O 321 on 01/02/2012 13:30:49
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/02/2012 : 13:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Znaci ti mislis da bi ipak bile tri stranice? Ja bi reko mozda 3 posta, onaj moj prvi sa expert prognozama, i mozda jos par drugih

;)

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 01/02/2012 13:11:15
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/02/2012 : 13:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Znaci ti mislis da bi ipak bile tri stranice? Ja bi reko mozda 3 posta, onaj moj prvi sa expert prognozama, i mozda jos par drugih

;)

Istina je obicno negde izmedu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/02/2012 : 13:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Normalno. Da nismo uzeli srebro u rukometu ili pobedili Hrvate, ne bi bile ispisane 2 strane Da se sutra javi sportista koji tuce Tajgera Vudsa u golfu, svi bismo poceli da pratimo golf. To nije nista neobicno

To pokazuje koliki smo licemeri. Lako je i lepo navijati za Novaka kad osvaja Australian Open. Što kaže ace, da nema Novaka, u ovom topiku bi zujala promaja..

I meni je onaj strip sjajan ne jer je smešan (a realno nije), jer fenomenalno pokazuje kako stvari stoje..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/02/2012 : 14:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

;)

Koliko puta moram da vam napisem da pratim tenis preko 35 godina. Pratio sam i kad nije bilo Novaka, a sad mi je samim tim lepse da imam da navijam za momka koji je godiste mog sina i koji je iz moje zemlje!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 14:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja isto kao i ti mislim samo sto ne pratim 35 godina jer imam 30 :)) Ali pratim dosta dugo..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 01/02/2012 : 14:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Ja pratim tenis nesto vise od 20 godina (od dublova Ivanisevic-Prpic, recimo) i moram da kazem da koliko god ova situacija bila pozitivna, toliko je i losa, jer prosto nije uspeh za Srbe. Igrom slucaja u Nisu se odrzava 1/8 finala Dejvis kupa i farsa s kartama je takva da ne znam kako da je opisem a da ne napsujem zestoko politicke i druge subjekte ove zemlje. Zapita se covek, postoji li neka javna institucija u Srbiji gde vecinu cine ljudi koji na mestu obraza zapravo imaju obraz a ne djon.

Iz moje perspektive, bolje je bilo pre Nolemanije jer su se tenisom bavili samo oni koje interesuje a ne svaka šuša...

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 01/02/2012 : 14:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:

quote:

Normalno. Da nismo uzeli srebro u rukometu ili pobedili Hrvate, ne bi bile ispisane 2 strane Da se sutra javi sportista koji tuce Tajgera Vudsa u golfu, svi bismo poceli da pratimo golf. To nije nista neobicno

To pokazuje koliki smo licemeri. Lako je i lepo navijati za Novaka kad osvaja Australian Open. Što kaže ace, da nema Novaka, u ovom topiku bi zujala promaja..

I meni je onaj strip sjajan ne jer je smešan (a realno nije), jer fenomenalno pokazuje kako stvari stoje..

Ali to nije nista cudno (ni za osudu) To nije licemerstvo. Eno Hrvati se ubise od slavlja zbog Kostelica, a nas boli uvo za tamo neke sto promasuju kapije Jesu li i oni licemeri? Ima li neko da navija za Boda Milera tamo? I ti, da li pratis tenis od vajkada ili od kada je Djokovic poceo da te nervira?

Tenis je popularan sport. Mozda i najpoznatiji individualni. Kao klinac nisam navijao za Stefi Graf (sigurno) zato sto mi je simpaticna, nego za Moniku zato sto je sa ovih prostora Posle je bilo manje ili vise zainteresovanosti za sport (zavisnosti od perioda), ali duele Samprasa i Agasija nisam propustao

Trenutno je period kada tenis igraju 4 igraca koji ce da udju u legende ove igre. Cak i da nema Djokovica (ili da je Djokovic, recimo, iz Bangladesa), pratio bih tenis. Pogodilo se sad (i sledeci put bogznakad) da mi imamo tenisera koji je u vrhu. Pride sto se nosi sa dva najbolja tenisera (ikada) u poslednje vreme Kako da ne navijas za njega ili da ti ne bude drago?! Da si ravnodusan prema njemu, da te ne zanima, pa da razumem, ali da navijas namerno protiv njega zato sto svi pricaju o njemu, to ne mogu da razumem

Niko te ne osudjuje, ali ne znam sta ti je cilj? Mene recimo Ana Ivanovic strasno nervira. Znas zbog cega? Zato sto kada je osvojila Rolan Garos sama je proslavila taj uspeh. Nikog od svojih kolega nije pozvala tada da sa njom proslave. Ali na stranu sve, nije mi palo na pamet da navijam za neku tamo levu kada igra protiv nje. Ravnodusan sam. Cak ni zenski tenis ne pratim nesto posebno, jer mi je dosadan

Edited by - o.O 321 on 01/02/2012 15:13:34
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/02/2012 : 15:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ma opušteno. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i to je to. Možemo da se natežemo do sutra.

Mada, fascinira me kako svi pricaju da bi pratili tenis da nema Ðokovica, a tenis niko nije spominjao pre 5 godina.

pozz
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 01/02/2012 : 15:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
quote:

Ma opušteno. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje i to je to. Možemo da se natežemo do sutra.

Mada, fascinira me kako svi pricaju da bi pratili tenis da nema Ðokovica, a tenis niko nije spominjao pre 5 godina.

pozz

Sta te tu cudi,uspeh potice interesovanje...nego,bolje ti ide sa stripovima,ostavi se tenisa
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/02/2012 : 15:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Misliš da krenem u izdavacke vode? to me i Colt zezo pre neki dan
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 02/02/2012 : 09:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
quote:

Vec si ti u izdavackim vodama
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/02/2012 : 12:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Novak ili Mesi?

Uskoro cemo saznati ko je najbolji sportista sveta. Teniski kralj i najbolji fudbaler sveta imaju vece šanse od ostalih.

Radi se o "Laureus" nagradi koja je prakticno izbor za najboljeg sportistu sveta.

Ceremonija proglašenja je zakazana za ponedeljak u Londonu, tacnije u Vestminsteru.

Srpski teniser koji je pokorio svet je medu šestoricom kandidata, a najveci rival mu je po procenama, Leo Mesi koji je sa Barselonom osvojio titulu prvaka Evrope.

Mesiju tradicija ne ide na ruku, nikada fudbaler nije trijumfovao, dok je od tenisera Federer cetiri puta bio najbolji u godinama svoje vladavine. I atleticar Bolt ima dve titule, a u konkurenciji je za het - trik, iako mu se daju male šanse.

Nagrada se inace dodeljuje od 2000. godine, selekciju vrše novinari, emiteri i ostali predstavnici medija iz 80 zemalja, a nakon toga predstavnici Akademije (slicno onoj filmskoj) biraju izmedu šestorice kandidata u više kategorija, sportista, sportistkinja, tim, povratak godine, otkrovenje godine.

Postoje još i neke specijalne nagrade, poput ostvarenja za životno delo, sportski duh...

U 2010. godini trijumfovao je Rafael Nadal, osim Federera i Bolta, više puta su titulu osvajali Šumaher, Tajger Vuds.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 03/02/2012 : 09:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Vec si ti u izdavackim vodama

Pardon,sad procitah sta sam napisao pre neki dan...Htedoh da kazem "izdajnicke" vode
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/02/2012 : 10:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Sad vec ima smisla nekako to izdajnicke u poslednje vreme ide uz mene
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/02/2012 : 10:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Nadala optužili za utaju poreza

Nekoliko španskih medija objavilo je vest da je Rafael Nadal pod istragom zbog utaje poreza. Prema navodima sajta Primeran i lista El Confidencial drugoplasirani na svetskoj listi tenisera u periodu od 2005. do 2009. godine osnovao je nekoliko firmi u Baskiji u kojoj postoje izvesne poreske olakšice zbog razvoj privrede i preduzetništva. Nadalove firme su u cetvorogodišnjem periodu platile porez u iznosu od 11.06 miliona evra, što je mnogo manje od navodno prijavljenih 47.37 miliona evra prihoda.

Kako se dalje navodi odgovor od baskijskih vlasti nije mogao da se dobije, ali se zato oglasio portparol španskog tenisera Karlos Kosta.

- Preduzeca u Baskiji su osnivana, ali je porez uredno uplacivan. Od pocetka profesionalne karijere Rafa je želeo da ostane da živi u Španiji i da dokaže da je odan domovini, na terenu, ali i van njega - objasnio je Kosta.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/02/2012 : 02:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Je'l iko iz Zagreba ovdje iso na onaj turnir koji se ove sedmice dogadja tamo? Izgleda da su Youzhny i Lacko u finalu. Planira li iko ic gledat final sutra?

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/02/2012 : 16:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
http://www.zurnal.rs/2012/02/05/vikmajer-lako-protiv-kruniceve-belgija-vodi-21/index.html Ova mala Krunicka sto je tata gura ,nije uzela 15 poena ...Sramota ..

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/02/2012 : 16:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
jbg, nema ko drugi da igra..
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/02/2012 : 16:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

Gde nema ,imas 20 klinki boljih od nje ,idi na 11 april Sportski centar pa vidi,nego ovu cale gura, pun je ko brod...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 05/02/2012 16:51:32
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/02/2012 : 16:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
A sta je s Anom? Ne igra fed cup?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/02/2012 : 16:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Izjednacila Jovanovski, e sad da vidimo u dublu?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/02/2012 : 18:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Dobile nase devojke prvi set 7:6.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/02/2012 : 19:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Gde nema ,imas 20 klinki boljih od nje ,idi na 11 april Sportski centar pa vidi,nego ovu cale gura, pun je ko brod...

Moguce, mada i te bi pukle lagano..
Go to Top of Page
Page: of 97 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000