forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 97

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/02/2012 : 19:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

A sta je s Anom? Ne igra fed cup?

jok, odmara, boli je patka ili nešto trece..
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 05/02/2012 : 19:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Možda je cura dobila.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/02/2012 : 19:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Srpkinje u polufinalu!!!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/02/2012 : 19:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Aleks i Bojana donele preokret! Srbija u polufinalu!

Reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Fed kupa! Aleksandra Krunic i Bojana Jovanovski u mecu odluke savladale van Ujtvank i Vikmajerovu sa 2:1 u setovima i donele trijumf Srbiji nad Belgijom rezultatom 3:2 u pobedama.

Scenario kakvom smo se svi nadali, dogodio se veceras u Belgiji. Aleksandra Krunic i Bojana Jovanovski uspele su da donesu Srbiji odlucujuci trijumf protiv Belgijanki za plasman u polufinale Fed kupa.
Srpski dubl slavio je sa 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:1 i ponovio uspeh od pre godinu dana protiv Kanade.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/02/2012 : 20:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
svaka cast
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 06/02/2012 : 15:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
svaka cast! (valjda) treci put zaredom dubl resava stvar! zakon! :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/02/2012 : 22:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Nole, stvarno najbolji!!!

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Ðokovic dobitnik je prestižne nagrade "Laureus" za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini, saopštila je ta sportska akademija. Nagradu za najbolju svetsku sportistkinju osvojila je kenijska atleticarka Vivijan Ceriot, dok je za najbolju ekipu proglašen fudbalski klub Barselona.

Pre izbora Novak je bio glavni kanditat za osvajanje prestižne nagrade, koja se svake godine dodeljuje najboljem sportisti na svetu. Ono što je intersantno, Ðokovic se prilikom boravka u Londonu upoznao i družio sa legendarnim skijašem Albertom Tombom, koji je idol našeg asa iz mladosti.

Glavni kanditati za nagradu pored teniskog svetskog "broja 1” bili su svetski rekorder na 100 i 200 metara Jamajcanin Jusein Bolt, dvostruki uzastopni šampion Formule 1 Sebasitjan Fetel, najbolji fudbaler planete Lionel Mesi i osvajac NBA prstena, košarkaš Dalas Maveriksa Dirk Novicki.

Pre svecane ceremonije u Ðokovic je izjavio da svu svoju energiju crpi iz ljubavi prema porodici, devojci i zemlji. Svecanost dodele “Laureus" nagrade otvorio holivudski glumac Klajv Oven. U London su povodom “Laureus" nagrade došle velike legende sporta - teniser Boris Beker, menadžer Mancester junajteda Aleks Ferguson, bivši rumunski teniser Ilie Anastase, zatim tu je bio i menadžer Celsija Andre-Viljaš Boaš, teniserka Martina Navratilova te premijer Velike Britanije Džejms Kameron i mnogi drugi.

Za najbolji tim sveta izabran je fudbalski klub Barselona, a nagradu u ime Katalonaca primio je predsednik kluba Sandro Rosel. Nominovani za ovu nagradu pored Barselone bili su: ragbi tim Novog Zelanda, Dalas Maveriks, Red Bull tim Formule 1, Engleski kriket tim i Japanska ženska fudbalska selekcija.

Za sportistu koji je napravio najveci proboj proglašen je golfer iz Severne Irske Rori Mekilroj, a nagradu za životno delo je dobio Bobi Carlton, legenda Mancester Junajteda.

Pomenute je nominovalo najeminentnijih 700 novinara, a odluku o najboljem sportisti sveta doneo je žiri koji cini 46 clanova “Laureus akakademije”. Inace, ovo je 13. put da se dodeljuje ova nagrada.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/02/2012 : 22:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Srbin najbolji na svetu!

I pre zvanicnog proglašenja, sajt ATP tura otkrio da je Novak Ðokovic proglašen za najboljeg sportistu sveta!

Novaku Ðokovicu pripala je danas Laureus titula za najboljeg sportistu u 2011. godini.

Medu nominovanima bili su atleticar sa Jamajke Jusein Bolt, nemacki košarkaš Dirk Novicki, argentinski fudbaler Lionel Mesi, nemacki vozac Formule 1 Sebastijan Fetel i australijski biciklista Kedel Evans.

Nagradu su Novaku dodelili bivši bokserski šampion Lenoks Luis i izraelska manekenka, Bar Rafaeli, kao i legendarni Boris Beker. Prvu cestitku Nole je naravno dobio od svoje devojke Jelene.

"Izražavam divljenje zbog Laureusovog rada, hvala novinarima koji su me nominovali i clanovima akademije koji su me izabrali. Nemam reci, ovo je izuzetno priznanje", rekao je Novak.

"2011. je moja najbolja godina u karijeri, ali ovo nije samo moj rezultat, vec zasluga i tima koji je godinama uz mene. Oni su zaslužni za sve ove pobede i doprineli su da postanem ovakav igrac", dodao je Novak.

"Sve što sam prolazio posle finala bilo je bolno, ali je to najbolji mec u karijeri, uveren sam", komentarisao je Nole pobedu nad Nadalom u Melburnu.

"Ovo je jedan od najtežih sportova, 10 meseci ste na putu, uspevam da se nosim mentalno i fizicki, zbog toga sam veoma ponosan. Obojica smo u finalu Australijan Opena bili iscrpljeni, narocito nakon govora posle finala, kada su nam bile potrebne stolice. Došao sam u hotel u pet ujutru, nisam zaspao do osam", ponovio je Novak.

Nakon toga je prikazan spot o neverovatnih uspesima najboljeg sportiste sveta u 2011. godine.

Podeljene su i sledece nagrade:

najbolja ekipa - fudbalski klub Barselona
za povratak godine - golfer Daren Klark
najbolji sportista sa invaliditetom - sprinter Oskar Pistorijus
najbolji "akcioni sportista" - Keli Slejter surfer
najbolji proboj godine - Rori Mek Ilroj golfer
sportistkinja godina - Vivijen Cerijot atleticarka
nagrada za životno delo - Ser Bobi Carlton
nagrada za dobri duh u sportu - Rai Souza fudbaler

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/02/2012 : 23:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 06/02/2012 23:18:23
Go to Top of Page

Ozymandias
Starting Member

Serbia
16 Posts

Member since 13/04/2009

Posted - 07/02/2012 : 00:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Ozymandias a Private Message
Prvi sa ovih prostora uzeo "Laureus"!!!Kakav div jbte!A kako se cini tek je prve stranice poceo da ispisuje!!!

Edited by - Ozymandias on 07/02/2012 00:38:25
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 07/02/2012 : 01:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
quote:
Originally posted by Ozymandias

Prvi sa ovih prostora uzeo "Laureus"!!!Kakav div jbte!A kako se cini tek je prve stranice poceo da ispisuje!!!

nije prvi, uzeo je Ivanisevic za comeback godine. kao i janica kostelic za sportiskinju godine

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/02/2012 : 02:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Ozymandias
Starting Member

Serbia
16 Posts

Member since 13/04/2009

Posted - 07/02/2012 : 03:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Ozymandias a Private Message
Born to Run sve je to ok,ali come back i najbolji godine nisu isto.Janici svaka cast ali tesko moze da ide uz imena kao sto su.
Tiger Woods, Schumacher, Lance Armstrong, Federer, Bolt, Nadal.
Dostignuca tih imena u sportskom kao i komercionalnom smislu su daleko i od Janice i ovogodisnje pobednice Vivijen Cerijot (Kenija).Da budem tacniji,vise ce ljudi na planeti znati imena iz ove muske kategorije nego zenske(mnoooogo vise).Jbg it is a mens world!
Kad pored tih imena U TOJ KATEGORIJI bude Ivanisevic ili neko iz njegovog dela ovih prostora mozes da me ispravis ;-).A i ako bude svakako nece biti prvi.
Evo i jedan vic sa jednog foruma da se opustis(Pod uslovom da si se uopste unervozio.Ako se nisi unervozio da se nasmejes)...

Ovako...

Bili Jamajcanin, Argentinac, 2 Nemca, Australijanac i Srbin u Londonu. E sada ne znam šta je tu sve bilo uglavnom, Srbin je pobedio.

Hihihihhihihhihihi…hihi h

(IDEMO DALJE, 6. februar 2012 23:43)

ps.hvala na cestitkama ;-).

Edited by - Ozymandias on 07/02/2012 03:53:06
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2012 : 07:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jebote, gledao celu ceremoniju, onog sa vestackim nogama i ostale budalastine, satrao se i zaspem pred dodelu glavne nagrade.. Umorim se kao konj svaki dan, uvece mi se vrti u glavi.. :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 07/02/2012 : 09:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Jebote, gledao celu ceremoniju, onog sa vestackim nogama i ostale budalastine, satrao se i zaspem pred dodelu glavne nagrade.. Umorim se kao konj svaki dan, uvece mi se vrti u glavi.. :)

Opet grtalica zaglavila
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2012 : 09:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tako nesto.. Jebote, 4 puta na dan ciscenje snega po sat vremena nije bas lako.. :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 07/02/2012 : 10:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Sram ga bilo
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/02/2012 : 10:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
NOVAK ÐOKOVIC dobitnik je Laureusa za 2011., tradicionalne nagrade za najbolje svjetske sportaše u prošloj godini! U muškoj konkurenciji sportskog Oscara Ðokovic je osvojio nadmašivši Lionela Messija, Usaina Bolta, Sebastiana Vettela i Dirka Nowitzkog.

Laureate je izabrao žiri sastavljen od 47 bivših sportskih velikana, clanova Laureusove akademije, a priznanja su im dodijeljena na svecanosti u Abu Dhabiju. Ðokovic je dobio Laureusa nakon briljantne godine u kojoj je osvojio tri Grand Slam naslova (Australian Open, Wimbledon i US Open) te ugrabio prvo mjesto na svjetskoj ljestvici.

Najboljom sportašicom proglašena je kenijska atleticarka Vivian Cheruiyot, koja je na Svjetskom prvenstvu u Daeguu bila najbolja na 5000 i 10000 metara. Ocekivano, momcad godine je Barcelona, koja je u 2011. osvojili španjolski, europski, i svjetski naslov.

U Sjevernu Irsku idu dva priznanja, oba za golfere - Rory McIlroy je novo lice, a Darren Clarke povratnik godine. Americka surferica Kelly Slater najbolja je u kategoriji ekstremnih sportova, a južnoafricki atleticar Oscar Pistorius u kategoriji sportaš(ic)a s invaliditetom. Nagradu za životno djelo dobio je legendarni engleski nogometaš Bobby Charlton, dok je bivši brazilski nogometaš Rai zaslužio posebno priznanje za humanitarni rad.

"Ovo je veliko priznanje za mene i Srbiju"

"Znam da je bio težak izbor. Bio sam u konkurenciji velikih sportaša. Nemam rijeci da objasnim koliko mi znaci ovo priznanje”, rekao je Ðokovic, kojem je nagradu urucio bivši njemacki teniser Boris Becker.

"Ovo je veliko priznanje za mene, sve oko mene, moju zemlju. Svakako da je 2011. moja najbolja godina u karijeri, vrlo sam ponosan na ostvareno, no to što sam ostvario nije samo ucinak pojedinca, vec citave momcadi. Oni su pomogli da postanem ono što jesam, da osvajam najvažnije titule i to u konkurenciji dvojice možda najboljih tenisaca svih vremena. Naravno, uspjesi koje sam poceo ostvarivati na startu 2011. podigli su mi samopouzdanje kako je sezona odmicala i to je bila nova vrsta pomoci", rekao je Ðokovic.

"Iz ljubavi porodice crpim energiju. Sa druge strane, meni je izuzetno drago ako mogu i sam na nekoga pozitivno utjecati. Ako mogu pomoci nekom djetetu, mladom tenisacu, sportašu, uopce mladom covjeku, ako mogu pomoci u zdravoj viziji života, bit cu presretan", dodao je.

"Poslije ovih uspjeha pogled svijeta sporta na mene, na moju karijeru i osobnost je drugaciji. Ali, moj stav, moja posvecenost i navike, uglavnom su ostale iste. Imam iste prijatelje koje imam od šeste, sedme godine, s familijom sam jako blizak, emotivno sam vezan za nju, eto – djevojku imam šest i pol godina i nemam razloga da mijenjam bilo što u životu. A opet, iskušenja su na svakom koraku: imate toliko izbora, toliko poslastica za koje pomislite da su dobre za vas, ali covjek uci iz svojih grešaka, iz svojih iskustava. Ono što sam ja naucio - jednostavnost i uravnoteženost najvažniji su u životu", dodao je za kraj u intervjuu za RTS.

Apsolutno se slazem sa ovom odlukom i cestitam susjedima kojima ovaj izbor vjerujem jako puno znaci kao sto bi znacio nama u hrvatskoj da je izabran jedan nas sportas.
Novaku svaka cast ..uistinu je zasluzio ovu titulu.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 07/02/2012 : 11:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
Uf, ne volim ga ali mu nitko nije ni do koljena. Potpuno zasluženo.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/02/2012 : 11:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ðokovic: Ovo je nagrada za mene, moju porodicu i Srbiju

Najbolji teniser sveta Novak Ðokovic zahvalio se na nagradi "Laureus", na privilegiji što je imao priliku da upozna sve legende sporta koje su bile na ovoj dodeli, svim novinarima koji su ga predložili za ovo priznanje kao i clanovima "Laureus akademije" koji su glasali za njega.

- Znam da je bio težak izbor. Bio sam u konkurenciji sa velikim sportistima. Nemam reci da objasnim koliko mi znaci ovo priznanje - rekao je Nole, kome je nagradu urucio bivši nemacki teniser Boris Beker.

Naš as je istakao da je 2011. godina bila najbolja godina u njegovoj karijeri, kao i da taj uspeh nije bio pojedinacni ucinak, vec citavog njegovog tima.

- Oni su doprineli da trenutno budem što jesam - naglasio je svetski reket broj jedan.

Prvi reket planete rekao je da mu nagrada "Laureus" za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini mnogo znaci.

- Ovo je izuzetno dostignuce, predivna nagrada koja mnogo znaci za mene, moju porodicu i prijatelje, ali i za moju zemlju.

Na pomen istorijskog meca Srbina protiv Špnaca Rafaela Nadala u finalu Australijan Opena prošlog meseca, Ðokovic je istakao da je to bio njegov "najuzbudljiviji mec u životu".

- Obojica smo bili na ivici snaga, posebno na završnoj ceremoniji, kada nismo mogli da stojimo, pa su nam dodali stolice. Ipak, nosim se sa naporima koje iziskuje vrhunski tenis, putovanja po deset sati, promene vremenskih zona, gde se se svi trošimo i mentalno i fizicki. Imam mnogo samopouzdanja, pobedujem i verujem da mogu da nastavim tako - porucio je Ðokovic.

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 07/02/2012 : 14:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
Ova nagrada znaci dosta Noletu sa marketinske strane. Nole iako najbolji bez premca kao teniser jos uvek zaradjuje znacajno manje i od nadala i federera pa i fisha a cak i od nekih zenskih teniserki.
Marketinski gledano Nole jos uvek nije brend. Zato ovakve nagrade mogu da pomognu u tom smislu.

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 07/02/2012 : 14:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
quote:
Originally posted by Ozymandias

Born to Run sve je to ok,ali come back i najbolji godine nisu isto.Janici svaka cast ali tesko moze da ide uz imena kao sto su.
Tiger Woods, Schumacher, Lance Armstrong, Federer, Bolt, Nadal.

naravno da Janica ne moze da ide uz ta imena kad nema pishu. mada njen brat je ove godine bio u siroj nominaciji za sportistu godine

Edited by - Born To Run on 07/02/2012 14:42:08
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 07/02/2012 : 14:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Da li je dovde doslo,zar on mora pod stare dane da se obvucava da bi ono cudoviste Djokovic bilo zaustavljeno.
Vise o tome u sledecoj reportazi !!!

[URL=http://www.zaslike.com/viewer.php?file=heiy57re9cc9sctv3e0d.jpg][/URL]

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 07/02/2012 : 14:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
On jedino skolice moze da igra
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 07/02/2012 : 15:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Cekaj,cekaj dok Zagor udje u stos,a onda !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page
Page: of 97 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000