forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 97

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2012 : 16:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa šta sam mu ja kriv zbog toga, što nije pobedio? Kažem ti da bi bilo svejedno ko bi igrao protiv Noleta, svakako bi ga pocistio sa terena. I šta ti ja mogu što ti ni neki drugi strucnjaci ne mogu da shvate da Ðokovic osvaja AO superiorno!

Volim ja napete meceve, volim dobar tenis, ali druže, bez uvrede, shvati, da je Ðokovic mnogo bolji od ostalih, pa ti je zbog toga možda dosadno da ga gledaš kako razbija protivnike.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/01/2012 : 16:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Dosadni ste sa tim Ðokovicem.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2012 : 16:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Dosadni ste sa tim Ðokovicem.

Dosadio je on mnogima, meni nije!

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/01/2012 : 16:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Dosadno mi je gledat da bilo ko razbija protivnike, ne samo kad Djokovic to radi.
pa kad gledam i Federera, Nadala, Murraya, itd, da to rade, ja samo okrenem kanal na nesto drugo.

manhunter je u pravu. jedno je biti fanatik nekog igraca iz vase zemlje, a drugo je biti zadovoljan mediokritetskim mecevima, sorry.
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2012 : 16:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke
...a drugo je biti zadovoljan mediokritetskim mecevima, sorry.
:)

Mediokritetski mecevi su bili i kad je nabijao komplekse Nadalu i Federeru? Sorry...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/01/2012 : 16:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Samo Federer, nikad Ðokica smarac
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/01/2012 : 18:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:

Slazem se, Raonic ce brzo biti u top 10, moguce do kraja godine.
To sto je izgubio danas je steta, ali ipak mislim da bi to bio puno zabavniji mec da on igra Novaka umjesto Hewitta.

Samo da stekne malo iskustva i bice on brzo u samom vrhu.

I sa Hjuitom ce da bude zabavno. On se bori kao lav i trci kao lud, a još igra pred svojom publikom. Nije on ni sjenka onog igraca koji je nekad bio, ali može barem da oznoji Novaka. Ko zna, možda uzme jedan set ili barem bude blizu.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2012 : 18:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Kralju, samo drži ritam...

Novak stigao u drugu nedelju Melburna uz deset izgubljenih gemova. Veoma zadovoljan igrama u prva tri kola i ne misli da ce mu smetati cinjenica da je stigao do tri lake pobede. Sve mu ide na ruku...

Najbolji teniser sveta Novak Ðokovic izjavio je danas da mu je žao što se Nikolas Mau povredio u njihovom mecu treceg kola Otvorenog prvenstva Australije i cestitao Francuzu što se nije predao.

"Osecao sam se odlicno. Naravno, žao mi je mog rivala, koji ocigledno nije mogao da se krece na terenu... Znate, mislim da je vecina ljudi ocekivala da se samo preda i izade sa terena, ali je uspeo da ostane. Tako sve cestitke njemu, a ujedno i srecan mu rodendan", rekao je Ðokovic novinarima u Melburnu.

Srpski teniser pobedio je Francuza sa 6:0, 6:1 i 6:1 rano jutros, na dan kada je Mau proslavljao 30. rodjendan.

Djokovic sjajno igra na ovogodišnjem Australijan openu, na kome brani titulu. On je u prva tri kola izgubio samo 10 gemova, a novinarima je kazao da je jako zadovoljan svojom igrom.

"Kada se uzme u obzir da sam izgubio samo dva gema za ceo mec, mislim da sam igrao zaista, zaista dobro. Znate, sada ne uzimam u obzir njegovu ) situaciju u obzir, nego samo gledam svoju igru, za koju mislim da je bila zaista dobra, zaista fantasticna. Od servisa, reterna, pa do svih udaraca i izlazaka na mrežu. Zadovoljan sam svojom prvom nedeljom ovde u Australiji i nadam se da cu moci da nastavim u istom tempu i u drugoj", rekao je "prvi reket" sveta.

Ðokovic je kazao da je svakom igracu važno da dobro odigra Australijan open, da bi imao samopouzdanja i da bi znao da je u pravoj formi da može da pocne sezonu kako želi.

"Uvek sam dobro igrao u Australiji. Ovo je jedini grend slem koji sam dva puta osvajao. Kao što sam rekao pre, propustio sam prvu nedelju sezone da bih se spremio za Melburn. Uslovi su sjajni. Odgovaraju jako mom stilu igre, i danju i nocu. Stvarno jedva cekam sledecu nedelju", rekao je Ðokovic.

Srpski teniser ce u osmini finala igrati s pobednikom duela Lejton Hjuit - Miloš Raonic. On je kazao da mu je svejedno s kim ce igrati, jer želi da se koncentriše na svoju igru.

Ðokovic je prošle godine odigrao jednu od najboljih sezona u istoriji tenisa, a novinari su primetili da Beogradjanin deluje opušteno i veselo, a ne optereceno zbog broja bodova koje treba da brani, kako su ocekivali.

"Mislim da mi takav stav pomaže da ostanem predan i koncentrisan. Ali, nije to posao samo jednog coveka. Ekipa ljudi koja je oko mene mi pomaže da igram najbolje što mogu na terenu i da živim život vrlo jednostavno, znate, da se koncentrišem za svake pripreme za svaku sezonu u poslednjih pet godina", objasnio je teniser.

Situacija nije drugacija ni sada, kada brani mnogo bodova.

"To se nije promenilo ni ove godine, iako je situacija posebna, drugacija od prethodnih godina, u kojima nisam morao da branim svaki poen na svakom turniru u prvih šest meseci. Vidite, tako je kako je, ne želim da trošim vreme i energiju razmišljajuci o gubitku bodova. Stvarno samo mislim kako da unapredim igru i sebe i da ostanem stvarno predan", rekao je Ðokovic.

"Poenta je da imam 24 godine i da osecam da igram najbolji tenis u životu. Na vrhuncu sam. Tako da bi trebalo da iskoristim svaki trenutak i uživam u svojoj igri", dodao je srpski teniser.

Ðokovic je veliki šaljivdžija i ne izbegava da prica o raznim temama, pa novinari zato ne propuštaju priliku da ga pitaju i pitanja koja imaju samo posredne veze sa tenisom. Ovog puta izveštace je zanimalo da li on misli da bi i teniseri, kao teniserke, trebalo da se fotografišu u kupacim kostimima za casopis Sports ilustrejted.

"Ok, vrlo pažljivo cu da biram sledece reci", rekao je kroz smeh Ðokovic.

"Pa ne znam. Mislim da da, svi bi trebalo da imamo ista prava. Ali, ne razmišljam mnogo o tome. Mislim da su žene mnogo zgodnije nego što smo mi. Pretpostavljam da imaju više toga da pokažu", rekao je Ðokovic.

"Dakle, ne biste odbili ako bi to bilo uradeno sa ukusom", glasilo je sledece pitanje. "Ne skidam se ni za koga osim za svoju devojku", uz osmeh je rekao Ðokovic.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 19:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Cemu ova isfrustriranost Novakovom superiornošcu?
U svakom slucaju, izgleda da ce mnogi biti isfrustrirani još dugo jer ce Novak da pobeduje redom.Kakav crni Hjuit, ima a izgubi glatko sa 3:0, evo garantujem to.
Smeta Novakova nadmoc, a kada su Nadal i Federer pobedivali pevale su im se ode i pricalo se kako niko ne može da ih pobedi i još se ismevao Novak.
Vidim da se još i Manhunter javlja, pa kako samo ima obraza, neka se samo seti koliko je nipodaštavao Novaka.Novak je mogao da bude nipodaštavan, a sada cak smeta i to što niko ne može egal mec protiv njega da igra.Znam da su neki zaljubljeni u Federera, ali ne moraju da se ponašaju na nipodaštavajuci nacin.Kakvo licemerje na kvadrat.Naviknite se i vi i svi ostali, Srbin ce još dugo vladati svetskim tenisom.
Iskreno, žao mi je što Novak ne igra protiv Raonica jer bi imao mnogo lakši mec nego protiv Hjuita, ipak je mnogo lakše igrati protiv tenisera kojem samo jedan segment igre polazi za rukom nego protiv malo kompletnijeg koji je nekada bio i broj jedan i osvajao Gren-slem.Ali, svejedno, bice 3:0 i Nole ce polako da se zagreva za završnicu turnira gde ce Nadalu i sedmi put za redom da ocita lekciju i oduci ga od tenisa.

Edited by - tumen on 21/01/2012 19:13:56
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/01/2012 : 19:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 19:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

Hehe, spremi i ti jednu ljutu za nedelju dana, ajde cemu smrknuta lica, vreme je radosti.Da proslavimo to uz ljutu i Moravac kao Nole onomad u emisiji Džej Lenoa.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/01/2012 : 19:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

Vidim da se još i Manhunter javlja, pa kako samo ima obraza, neka se samo seti koliko je nipodaštavao Novaka.

Dal si glup il se samo pravis????

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 19:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Vidim da se još i Manhunter javlja, pa kako samo ima obraza, neka se samo seti koliko je nipodaštavao Novaka.

Dal si glup il se samo pravis????

Ajde ne nerviraj se, igraju i drugi tenis sem tvog zemljaka Federera, spremi i ti jednu ljutu i proslavi uspeh Novaka.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/01/2012 : 19:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Ja se vise i bojim javljat na ovom topicu, strah me ako pogresno napisem Novakovo ime da ce mi tumen glavu odkinut, jebote

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 19:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

Ja se vise i bojim javljat na ovom topicu, strah me ako pogresno napisem Novakovo ime da ce mi tumen glavu odkinut, jebote

E zaboga, baš preteruješ.Samo ti savetujem da drmneš jednu ljutu pa ceš biti lepše raspoložen i slavice ti se Novakov uspeh.A eto, nece Nole biti ni jedini razlog za slavlje.Zato, slavite ljudi, veselite se, vodite ljubav, a ne rat. Nemojte da ste tako tmurni, zaista je vreme veselja.

Edited by - tumen on 21/01/2012 19:52:12
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/01/2012 : 19:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:

quote:

Hehe, spremi i ti jednu ljutu za nedelju dana, ajde cemu smrknuta lica, vreme je radosti.Da proslavimo to uz ljutu i Moravac kao Nole onomad u emisiji Džej Lenoa.

E kuku lele. Ko ce meni da prica da mi smeta Novakova nadmoc i da sam isfrustriran zbog toga I još jednom, kuku lele . Ja druže od kad sam ga prvi put vidio na terenima navijam svim srcem za njega i ti si mi se našao da me kvalifikuješ ovako. Samo da mi je znati na osnovu cega? Vjerovatno ti bode oci ono "Montenegro" ispod mog avatara, nema što drugo bit (jer u mojim postovima nikad nisi mogao vidjeti bilo što negativno za Novaka, osim kad bi zaslužio kritiku zbog loše igre), pa donosiš glupave zakljucke.
No i ja sam budala što se pravdam.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 20:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

quote:

quote:

E kuku lele. Ko ce meni da prica da mi smeta Novakova nadmoc i da sam isfrustriran zbog toga I još jednom, kuku lele . Ja druže od kad sam ga prvi put vidio na terenima navijam svim srcem za njega i ti si mi se našao da me kvalifikuješ ovako. Samo da mi je znati na osnovu cega? Vjerovatno ti bode oci ono "Montenegro" ispod mog avatara, nema što drugo bit (jer u mojim postovima nikad nisi mogao vidjeti bilo što negativno za Novaka, osim kad bi zaslužio kritiku zbog loše igre), pa donosiš glupave zakljucke.
No i ja sam budala što se pravdam.

Ma smiri se, nemoj da umišljaš i zamišljaš stvari, nemam ja pojma o cemu ti pišeš, nego trgni ti tu ljutu i raduj se, ajde jesi li na sahrani ili slavimo svi zajedno?
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/01/2012 : 20:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Sa budalama nema rasprave. Adio.

Edited by - Beren on 21/01/2012 20:02:33
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 20:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

Sa budalama nema rasprave. Adio.

Drago mi je da si se prepoznao, ajde sada da klesaš kamenje.
I vežbaj hokej, možda ce to zatrebati.

Edited by - tumen on 21/01/2012 20:04:49
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/01/2012 : 20:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
alo vas dvojica,a da se smirite...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/01/2012 : 20:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message

Morao sam

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/01/2012 : 20:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

a zamisli da,kojim slucajem napišeš da ima i hrvatske krvi

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 20:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

Morao sam

Prodajem i jake cekice povoljno.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/01/2012 : 20:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Izašao bi iz ekrana kao ona djevojcica u film Krug i zadavio te.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/01/2012 : 20:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Izašao bi iz ekrana kao ona djevojcica u film Krug i zadavio te.

Ne razumem ja o cemu ti trubiš, nego nemoj da si opterecen, trgni tu ljutu i slavi, krv nije voda ipak.
Naravno, nakon što završiš sa cekicanjem.

Edited by - tumen on 21/01/2012 20:09:02
Go to Top of Page
Page: of 97 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000