Author |
Topic |
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 28/06/2012 : 23:37:26
|
quote: Originally posted by manhunter
Bezveze. Ovo samo znaci da ce Pederer biti opet na prvom mestu.
Misliš jednog dana kada bude onako umoran duboko zaspao i sanjao lep san? Zna se cije je prvo mesto. Nadam se da ce Malis i Janko Fedu pokazati zube i pre Noleta, cisto da mu bude lakše jer je Nole nemilosrdan. Nadal je inace pao na trece mesto kako god da se turnir završi.To ce se odraziti i na žreb za Olimpijadu. |
Edited by - tumen on 28/06/2012 23:39:38 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 28/06/2012 : 23:41:42
|
Pa pazi, ako dodje do polufinala, teško ce izgubiti od Novaka, iz više razloga. A ako ode u finale, sigurno i dobija, tako da postaje i broj jedan. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 28/06/2012 : 23:53:06
|
Da, ako ode u finale, verujem da dobija, a takode mislim da ce se teško desiti da ne dode u polufinale, ali realno ako Nole odigra kako zna, ovaj mu može set najviše uzeti, eto na šljaci nije mogao ni to, no ovo nije šljaka pa može da uzme set.Naravno ako Nole ne podbaci onda je sve moguce. Šteta za žreb, mislim da je finale Ðokovic-Federer najbolja varijanta, ali eto. Samo da Škot ne ude u finale, bice histerije u Londonu, verujem u Congu.Inace, Karlovicu su sudije protiv Mareja danas dosudile 11 fut-folova, stvarno neverovatno i nepošteno, Karlovic se žalio na to.Marej ce imati svaku mogucu pomoc, ali nema on taj kvalitet niti psihu, to ga muci. |
Edited by - tumen on 28/06/2012 23:55:15 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 28/06/2012 : 23:53:08
|
quote: Originally posted by sawitch
HAHAHAHA!!! Izbusio ga k'o budalu!!!! Idemo Rosole!!!!
Icepao ga ko Sawitchu pantalone |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30968 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 29/06/2012 : 07:30:41
|
Jucer je Murray imao dosta problema s Karlovicem, ali je jako malo griješio za razliku od Karlovica, jest da je imao oko 5 duplih grešaka, ali Karlovic je imao oko 10 cini mi se, i još oko 6 prijestupa kod servisa, a opet i uz takvu igru bio je blizu 5 seta, a onda bi bilo skroz teško za Murraya, tako da bih otpisao Murraya, možda dode do 1/2F, to mu je maksimum.
Lijep uspjeh za Mirjanu Lucic, dobila bez problema 9 nositeljicu Bartoli 6:4, 6:3, sad je ceka 21 nositeljica Vinci.
Cilic bez problema takoder u 3. kolo, sad ga ceka pravi server Raonic/Querrey, pa bi to mogao biti i kraj za Marina?
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30968 Posts
Member since 17/09/2006 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16998 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/06/2012 : 10:17:38
|
Ode Nadal. Vec se nekoliko puta provlacio u prvim kolima prošlih godina. Gledao sam prvi i peti set. U prvom je Rosol vratio brejk i propustio nekoliko set lopti i mislio sam da ga je Rafa time slomio, ali on je nastavio istim tempom i kad sam ih zatekao u petom setu, Rafa je izgledao slomljeno. Rosol mu prakticno ništa nije poklonio, iz sve snage je pucao forhend i vidjelo se na mu nece ostaviti ni gram nade da se može vratiti nakon brejka. Pravo cudo. Što rece jedan komentator, Rosol je napravio remek djelo karijere. Vidjecemo oce li sa istim žarom igrati i naredna kola. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 29/06/2012 : 18:43:47
|
Kako je glavni sudija meca rekao jer se poverio Mekinrou posle, Nadal se cak žalio i na glasno disanje Rosola kod cekanja servisa!?Baš svašta. Tu je i to kacenje ramenom, pa one gadanje lopticom nakon vec završenog poena, zaista Rafi je ocigledno poprilicno teško pao poraz. Nije mi samo jasno zbog cega se on buni kada vecina tenisera ima pravo da to radi kada igra sa njim jer vecito debelo krši pravilo o trošenju vremena izmedu poena, a o savetima koje mu dobacuje ujka Toni i da ne pricam?No, sada ce imati vremena o svemu dobro da razmisli.
Nažalost, ispao je i Miloš Raonic sa turnira, potencijalna pretnja po Mareja, sumnjam da Cilic i Kveri mogu tu nešto da urade.Ocigledno se Miloš još nije navikao na ove gren-slem turnire, ali morace brzo ako želi da napreduje. Ipak, na turniru je i dalje Conga i voleo bih njega da iz te polovine žreba vidim u finalu.
Nole i Viktor Troicki su danas odigrali odlicne meceve i izborili srpski derbi. Viktor je iznenadujuce lako dobio 3:0 Monaka i ocigledno da je digao formu kada je to najvažnije, a tom pobedom se i vraca u prvih 30.Protiv Noleta nema šta da izgubi, neka i dalje popravlja igru i diže samopouzdanje.Nakon sedam uzastopnih meceva na gren-slemovima u 5 setova, konacno je Viktor odigrao i jedan kraci, da nije, oborio bi rekord što se toga tice, ovako ga je izjednacio. Ali i bolje što nije oborio taj rekord.
Nole je nesretno izgubio prvi set, nije iskoristio brojne brejk lopte, Stepanek je neverovatno servirao i udarao voleje, a posle iskoristio prvu i jedinu brejk priliku, no Noleta je to samo motivisalo pa je u naredna 3 seta uz odlicnu igru bukvalno pocistio nezgodnog Ceha sa terena. Vidi se da Nole puca od samopouzdanja i da igra sve bolje kako turnir odmice, verujem da ce na kraju biti baš onaj pravi.Ima još puno rezervi u njegovoj igri, ali i ovako je dobar i dobro je što nije imao nijednog lakog protivnika, ovo ga samo tera da bude maksimalno naoštren i ozbiljan. Žao mi je što sada ide na Viktora, ali eto neka to bude samo prvi srpski derbi, a drugi neka dode u polufinalu. |
Edited by - tumen on 29/06/2012 18:45:29 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 29/06/2012 : 19:14:36
|
Stvarno cudno ponasanje od Nadala, stavise i sam sam nekoliko puta gledo te ripleje, da vidim u cemu je stvar, i zbog cega se buni, i nisam vidio nista sto ne vidim na svakom mecu. Ocito mu nije godio mec juce, citavo vrijeme je izgledao nezgodno, cak i u prvom setu, kojeg je jedva pobjedio. Jedino je u cetvrtom setu izgledao kao onaj stari, i jos uvijek mislim da nisu zaustavili mec za 40 i nekih minuta da bi zatvorili krov (dok je jos uvijek bilo sunca i svjetlosti), da bi Nadal pobjedio peti set, jer je imao sav onaj momentum u cetvrtom setu. Ovako se Rosol malo opustio, razmislio kako ce da odigra, i zasluzeno pobjedio peti set sa nevjerovatnim servisima i forehendima.
Trenutno, kako stvari stoje, u donjem dijelu zreba, jedan od ove trojice bi trebao da stigne do finala: Murray, Tsonga ili Roddick. Znam da je Roddick pri kraju karijere, ali bio je u finalu 3 puta, i uvijek igra dobro na travi... sjecam se u 2001 da je Goran osvojio ovu titulu kao Wild Card, kad niko to od njega nije ocekivo. Kao i Roddick one je prije te godine izgubio u tri finala (Goran u 92, 94 i 98; Roddick u 04, 05 i 09)... sta ja znam, svasta se jos moze desit, Roddickov zreb je sada puno laksi kad je Nadal ispao, a Murrayu se nikad ne moze vjerovat kad je Wimbledon u pitanju, pritisak od publike ga skoro ubije svake godine. Ako ne uspije do finala ove godine (zadnje dvije goine je izgubio od Nadala u polufinalu, a od Roddicka u polufinalu u 2009), onda sigurno nikad nece stici do finala.
Federer i Djokovic na gornjem dijelu zreba izgledaju super, jedan od njih ce sigurno do finala, mislim da ce taj polufinal da bude klasican, ovo je Rogerov najbolji teren, tako da bi taj mec lagano mogao u pet setova da se odigra.
Sto se zenskih tice, pojma nemam ko ce osvojit. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
Edited by - acestroke on 29/06/2012 19:15:17 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 29/06/2012 : 20:41:28
|
Haman je onaj Rosol inspiracija za ostale slabije igrace da podignu formu i da pobjede ove legendarne tenisere. Jebote, da sam se kladio na Bennetaua jutros (i recimo da pobjedi ovaj mec), sutra bi imo gomilu para.
Usput, evo brejka za Rogera u prvom gejmu treceg seta. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/06/2012 : 20:50:51
|
Okrenem glavu na 1-0, prodje par minuta i pogledam, ono 4-0. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 29/06/2012 : 21:30:14
|
Janko Tipsarevic je izgubio od Južnog 3:1 i ponovo pokazao da kada je to najvažnije on nema petlju.Džaba i status osmog nosioca i otvoren žreb, džaba i moguci poraz Federera, on je mec odigrao izuzetno beskrvo i zasluženo izgubio.To se od njega vec po navici ocekuje tako da i ne treba da cudi. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 29/06/2012 : 21:43:04
|
Federer pleše na ivici poraza, da vidimo hoce li se izvuci?
Izjednacio je stari lisac na 2:2 posle tesnog taj-brejka, sada je u psihološkoj prednosti. |
Edited by - tumen on 29/06/2012 21:55:22 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 29/06/2012 : 22:53:12
|
Dobio je Fed ocekivano u petom, Beneto je na kraju jedva hodao, sve nade su mu potonule u cetvrtom setu. No, cestitke Fedu, nije mu bilo lako u cetvrtom setu, ali je izgurao to kako treba. Samo, Beneto uprkos dobroj igri nije neko od koga bi trebalo puno strahovati na Vimbldonu, opasniji je recimo Malis sa kim Federer igra u sledecem kolu, videcemo da li ce Fed dici nivo igre, svakako sem servisa mora još nešto da mu dobro funkcioniše. |
Edited by - tumen on 29/06/2012 22:53:45 |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 29/06/2012 : 23:39:56
|
quote: Originally posted by acestroke
Stvarno cudno ponasanje od Nadala, stavise i sam sam nekoliko puta gledo te ripleje, da vidim u cemu je stvar, i zbog cega se buni, i nisam vidio nista sto ne vidim na svakom mecu. Ocito mu nije godio mec juce, citavo vrijeme je izgledao nezgodno, cak i u prvom setu, kojeg je jedva pobjedio. Jedino je u cetvrtom setu izgledao kao onaj stari, i jos uvijek mislim da nisu zaustavili mec za 40 i nekih minuta da bi zatvorili krov (dok je jos uvijek bilo sunca i svjetlosti), da bi Nadal pobjedio peti set, jer je imao sav onaj momentum u cetvrtom setu. Ovako se Rosol malo opustio, razmislio kako ce da odigra, i zasluzeno pobjedio peti set sa nevjerovatnim servisima i forehendima.
Trenutno, kako stvari stoje, u donjem dijelu zreba, jedan od ove trojice bi trebao da stigne do finala: Murray, Tsonga ili Roddick. Znam da je Roddick pri kraju karijere, ali bio je u finalu 3 puta, i uvijek igra dobro na travi... sjecam se u 2001 da je Goran osvojio ovu titulu kao Wild Card, kad niko to od njega nije ocekivo. Kao i Roddick one je prije te godine izgubio u tri finala (Goran u 92, 94 i 98; Roddick u 04, 05 i 09)... sta ja znam, svasta se jos moze desit, Roddickov zreb je sada puno laksi kad je Nadal ispao, a Murrayu se nikad ne moze vjerovat kad je Wimbledon u pitanju, pritisak od publike ga skoro ubije svake godine. Ako ne uspije do finala ove godine (zadnje dvije goine je izgubio od Nadala u polufinalu, a od Roddicka u polufinalu u 2009), onda sigurno nikad nece stici do finala.
Federer i Djokovic na gornjem dijelu zreba izgledaju super, jedan od njih ce sigurno do finala, mislim da ce taj polufinal da bude klasican, ovo je Rogerov najbolji teren, tako da bi taj mec lagano mogao u pet setova da se odigra.
Sto se zenskih tice, pojma nemam ko ce osvojit.
Ja bih tu dodao i Del Potra sa vise sanse od Rodika. Videcemo,moguc je njihov duel u 1/8 finala. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/06/2012 : 00:48:33
|
Jesam li pisao ranije da je Nadalu lako bilo da bude veliki u pobedama a da ce se pokazati da je smrad kad pocne da gubi.. Papak najgori.. Ali rdjavom kurcu i dlake smetaju.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16998 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 30/06/2012 : 09:50:26
|
quote: Originally posted by acestroke
Jebote, da sam se kladio na Bennetaua jutros (i recimo da pobjedi ovaj mec), sutra bi imo gomilu para.
Ne bi imao ništa |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Topic |
|
|