Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 20:28:25
|
quote: Originally posted by Imrahil
Ma zezam se, ako ga ne voliš, to je sasvim ok
Naravno, antipatican mi je, kao i Conga i Marej, jedino, pored Ðokovica i naših tenisera, uvek navijam za Nadala i jako mi je krivo što ne može da se vrati i igra US open, no valjda ce se oporaviti do kraja godine! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 20:29:13
|
quote: Originally posted by brni
ukratko da nije djedice Federera Nole bi dominirao svjetskim tenisom..hvala Roger..
Bolje se nadaj da ce Marej srediti glavu, Fedova penzija se bliži |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 20:29:22
|
quote: Originally posted by tumen Ne vredi s tobom uopšte ni pokušati normalno komunicirati.
Važno je da su recimo po tebi fudbaleri Partizana dokazali da im novac uopšte nije bitan.
Šta, nemaš argumente, pa menjaš temu.
Klub je nešto drugo, to se voli od kad znaš za sebe, za razliku od vas (ne mislim konkretno na tebe) koji niste znali šta je tenis pre 5 god, a sad ste najveci fanovi tenisa
Ajde leba ti dokaži da ja tenis pratim samo 5 godina, da nisi vidovit možda?
Razumem ja to što pricaš za klub, ali to je tvoj odnos, a ja pricam o odnosu fudbalera i clanova uprave.Njima novac nije bitan, baš obožavaju klub i ucinili bi za njega sve za džabe? |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 20:29:44
|
A, dobro, nije da nema likovanja kad Djokovic gubi. Ima, vise nego sto treba, a ja ne znam sta me vise nervira, nerezonsko hvaljenje svojega ili nerezonsko blacenje protivnika. Za pare igra svaki sportista. Isto kao sto svako od nas ocekuje da bude placen za trud i rad. I malo je neposteno i pomisliti da covjek nije osvojio medalje jer nema novca. Ocigledno je da nije u formi kao prosle godine, ali je on trenutno jedini iz Srbije, uz vaterpoliste koji je u konstantnom vrhu, i tesko je da cemo od njega vidjeti nesto kao ono sinoc od kosarkasa. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 20:30:28
|
quote: Originally posted by Elderane84
@Ace prerano se veselis, rekao bih... Tako si i prosle godine pred svaki turnir, pa znamo kako je prosla godina tekla.
Ponavljam, nije da se veselim, svejedno mi je ko ce ovaj danasnji final pobjedit. Ako pogledas ranije postovo, iskreno sam mislio i (ocito pogresno) predvidio da ce Novak pobjedit ovaj final.
Ali US Open titula ce da ovisi o tome koji od njih dvojice, Novak ili Roger, ce imati Andy Murraya u svojoj polovici zreba. Onaj koji ga ne dobije ce sigurno dobiti Ferrera, koji ce da bude dosta laksi protivnik na betonu. Moguce je da ko god dobije Murraya da bude dosta iscrpljen kad stigne u finalu, US Open je jedini GS koji nema dana odmora izmedju polufinala i finala. Vidicemo za 5 dana kad budu objavili zreb. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 20:31:21
|
quote: Originally posted by swamp thing
ukratko da nije djedice Federera Nole bi dominirao svjetskim tenisom..hvala Roger..
Bolje se nadaj da ce Marej srediti glavu, Fedova penzija se bliži
da reka je igrat jos 3-4 godine..zato Nole, Murray i ostali stanite u red.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:31:50
|
Ja sam vec jednom rekao da tenis pratim još od onog cuvenog finala Borg-Mekenro(neki se još tada nisu ni rodili) i nikakvo moje pracenje tenisa nema veze sa pojavom Ðokovica! |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 20:32:30
|
Dobro, kad kazem "veselis", ne mislim da skaces od srece :) Ali, sigurno je da si pokazao da ti je drazi Federer od Novaka. To sam mislio pod ovim "veselis". |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:32:58
|
Sem Imrahila, nema ovo nikakve veze sa Ðokovicem.Dok nije postao uspešan u okruženju Srbije su ga poprilicno voleli, pogotovo nakon nekih njegovih lepih izjava, ali cim su krenuli uspesi, cvrc, izgleda da komšije najbolje znaju za koga se pre svega bori Ðokovic.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:34:10
|
quote: Originally posted by acestroke
Vidicemo za 5 dana kad budu objavili zreb.
Naravno da ce žreb da bude opet na štetu Ðokovica, kao i ovaj u Sinsinatiju. Uvek Nole ima najteži žreb, to moraš da priznaš, jer znam da pratiš i da se razumeš u tenis! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 20:34:15
|
quote: Originally posted by tumen
quote: Originally posted by tumen Ne vredi s tobom uopšte ni pokušati normalno komunicirati.
Važno je da su recimo po tebi fudbaleri Partizana dokazali da im novac uopšte nije bitan.
Klub je nešto drugo, to se voli od kad znaš za sebe, za razliku od vas (ne mislim konkretno na tebe) koji niste znali šta je tenis pre 5 god, a sad ste najveci fanovi tenisa
Razumem ja to što pricaš za klub, ali to je tvoj odnos, a ja pricam o odnosu fudbalera i clanova uprave.Njima novac nije bitan, baš obožavaju klub i ucinili bi za njega sve za džabe?
Ja rekoh da ne mislim na tebe, vec konkretno na situaciju u Srbiji, gde svi redom orgazmiraju na Ðokicu.
Za fudbal, ja navijam za Partizan, ne za Tomica, Stojketa, Ðurica ili nekog cetvrtog. Mogu sve budale da budu u tom klubu, ja cu da ga volim i dalje. Dakle, kad nauciš da praviš razliku izmedu kluba i pojedinca, onda mi se ponovo javi. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:34:22
|
quote: Originally posted by Elderane84
Dobro, kad kazem "veselis", ne mislim da skaces od srece :) Ali, sigurno je da si pokazao da ti je drazi Federer od Novaka. To sam mislio pod ovim "veselis".
Iskreno, nije. Obadvojica su mi nekako jednako dragi, nemam nista protiv niti jednog, niti drugog. Omiljeni mi je Nadal, ali eto, s ovakvim povredama s koljenima, samo se nadam da mu karijera nije skroz naskroz gotova. Bila bi velika steta za Spaniju. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:34:52
|
Sem Imrahila, nema ovo nikakve veze sa Ðokovicem.Dok nije postao uspešan u okruženju Srbije su ga poprilicno voleli, pogotovo nakon nekih njegovih lepih izjava, ali cim su krenuli uspesi, cvrc, izgleda da komšije najbolje znaju za koga se pre svega bori Ðokovic.
za domovine svojih korjena..Hrvatsku i Crnu Goru.. |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:36:07
|
quote: Originally posted by swamp thing
Bolje se nadaj da ce Marej srediti glavu, Fedova penzija se bliži
da reka je igrat jos 3-4 godine..zato Nole, Murray i ostali stanite u red..
Blizanci rastu, velika djeca, veliki problem, nece tu biti mjesta za tenis toliko A i on valjda stari, jebem ga (iako malo presporo) |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:39:19
|
Razumem ja to što pricaš za klub, ali to je tvoj odnos, a ja pricam o odnosu fudbalera i clanova uprave.Njima novac nije bitan, baš obožavaju klub i ucinili bi za njega sve za džabe?
Ja rekoh da ne mislim na tebe, vec konkretno na situaciju u Srbiji, gde svi redom orgazmiraju na Ðokicu.
Za fudbal, ja navijam za Partizan, ne za Tomica, Stojketa, Ðurica ili nekog cetvrtog. Mogu sve budale da budu u tom klubu, ja cu da ga volim i dalje. Dakle, kad nauciš da praviš razliku izmedu kluba i pojedinca, onda mi se ponovo javi.
Pa šta mene briga šta neko drugi radi i kako on doživljava tenis?Je li zato ja treba da prestanem da ga pratim i pridružim se pljuvacini na Noleta?Kada pišeš tako nešto budi malo precizniji jer ovo citam ja, a ne "svi ti ostali u Srbiji".
Opet mašiš što se tice kluba, pa ti licno si gomilu fudbalera Partizana glorifikovao kako klub obožavaju i kako im je to najvažnije, a meni je to totalno smešno, garantujem ti da je bar pola njih oduvek navijalo recimo za Zvezdu. Kada budeš navijao za klub i voleo ga, ali shvatao na koji nacin funkcioniše mozak fudbalera, onda mi se javi. I da, šta ti imaš od toga da li ce Partizan nekoga da pobedi, hoceš li biti uspešniji u životu, hoceš li imati više hleba da jedeš, više para?Eto, isto si ti to napisao za Ðokovica.A za razliku od njega vecina igraca Partizana se uopšte ne bori ze zemlju, koliko samo stranaca tu ima. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:39:20
|
Zelja mi je kad pocne US Open, da ne pljujemo po ni jednom teniseru, pogotovo bez ikakvog razloga. To stvarno nije potrebno ovdje. Teniseri su skroz naskroz najvece sportiste od svih ostalih, pa hajde da i mi malo sa vise klase o njima pricamo.
Naravno, ano neki idiot uradi ono isto sto je Nalbandian uradio na Queens-u, i zbog frustracije uvrijedi neku osobu, bilo kakvo pljuvanje po takvim tipovima je totalno opravdano. |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:40:58
|
Zelja mi je kad pocne US Open, da ne pljujemo po ni jednom teniseru, pogotovo bez ikakvog razloga. To stvarno nije potrebno ovdje. Teniseri su skroz naskroz najvece sportiste od svih ostalih, pa hajde da i mi malo sa vise klase o njima pricamo.
Naravno, ano neki idiot uradi ono isto sto je Nalbandian uradio na Queens-u, i zbog frustracije uvrijedi neku osobu, bilo kakvo pljuvanje po takvim tipovima je totalno opravdano.
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:41:40
|
za domovine svojih korjena..Hrvatsku i Crnu Goru..
Pozdravili te Srbi pokojni Dražen Petrovic i njegov brat, Asanovic i još gomila Srba koju ste slavili.Uostalom, ako se prezivaš na IC, dobro znaš i ti svoje korene. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:42:58
|
za domovine svojih korjena..Hrvatsku i Crnu Goru..
Pozdravili te Srbi pokojni Dražen Petrovic i njegov brat, Asanovic i još gomila Srba koju ste slavili.Uostalom, ako se prezivaš na IC, dobro znaš i ti svoje korene.
naravno bre..Srbin sam od glave do pete.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:43:51
|
Zelja mi je kad pocne US Open, da ne pljujemo po ni jednom teniseru, pogotovo bez ikakvog razloga.
Niko ne pljuje po teniserima, jednostavno, neko mi je simpatican, nekog ne podnosim i to je to!
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:44:16
|
quote: Originally posted by dosada
tumen opet ima slobodni vikend!
Gde si brate Srbine? Ajde navrati malo na jagnjece pecenje i šljivovicu pa posle sa šajkacama na glavi da zapevamo neke prave pesme. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:44:24
|
quote: Originally posted by dosada
tumen opet ima slobodni vikend!
prije bi se reklo da je pobiga.. |