Author |
Topic |
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 20:45:22
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by tumen
Sem Imrahila, nema ovo nikakve veze sa Ðokovicem.Dok nije postao uspešan u okruženju Srbije su ga poprilicno voleli, pogotovo nakon nekih njegovih lepih izjava, ali cim su krenuli uspesi, cvrc, izgleda da komšije najbolje znaju za koga se pre svega bori Ðokovic.
za domovine svojih korjena..Hrvatsku i Crnu Goru..
Pozdravili te Srbi pokojni Dražen Petrovic i njegov brat, Asanovic i još gomila Srba koju ste slavili.Uostalom, ako se prezivaš na IC, dobro znaš i ti svoje korene.
naravno bre..Srbin sam od glave do pete..
Brni je uz dosadu najveca Srbenda na forumu. Ajde brni, tri prstica gore. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 20:45:57
|
quote: Originally posted by tumen Pa šta mene briga šta neko drugi radi i kako on doživljava tenis?Je li zato ja treba da prestanem da ga pratim i pridružim se pljuvacini na Noleta?Kada pišeš tako nešto budi malo precizniji jer ovo citam ja, a ne "svi ti ostali u Srbiji".
Opet mašiš što se tice kluba, pa ti licno si gomilu fudbalera Partizana glorifikovao kako klub obožavaju i kako im je to najvažnije, a meni je to totalno smešno, garantujem ti da je bar pola njih oduvek navijalo recimo za Zvezdu. Kada budeš navijao za klub i voleo ga, ali shvatao na koji nacin funkcioniše mozak fudbalera, onda mi se javi. I da, šta ti imaš od toga da li ce Partizan nekoga da pobedi, hoceš li biti uspešniji u životu, hoceš li imati više hleba da jedeš, više para?Eto, isto si ti to napisao za Ðokovica.A za razliku od njega vecina igraca Partizana se uopšte ne bori ze zemlju, koliko samo stranaca tu ima.
Opet lupetaš i mešaš babe i žabe, kao i uvek na forumu
Prvo, nadi gde sam ja "glorifikovao igrace Partizana, da obožavaju klub i da im je to najvažnije, gde?
Drugo, nece mi biti bolje ako Partizan pobedi, pa se zato ne ložim da mi život zavisi od njega. Volim ga, pratim ga i to je sve. Cinjenica da odem jednom godišnje na utakmicu dovoljno govori da su mi neke stvari mnogo bitnije.
Zato pricaj sa argumentima ili me zaobidi. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:47:43
|
Ma ne mora da navija za Ðokovica ko nece, koga briga za to?Šta mene briga šta ovaj dosada misli, ionako on navija iskljucivo preko interneta i racunara, ne odvaja se od toga. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 20:47:43
|
quote: Originally posted by dosada
ali glavno da je ace zna du tenisaci pravi sportasi, akedna toni kukoc ili raul nisu...jadno, jadno!
@srd zakaj bi netko kome je Ðoko antipatican trebal navijati za njega, pa cak ako su i iz iste zemlje?
Nije pravilo, ne mora da navija za Ðokovica, ali ne mora da ga pljuje i da govori kako namerno nije hteo da osvoji medalju na OI.
Ja navijam za sve sportiste koji predstavljaju Srbiju, bili mi oni simpaticni ili ne! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 20:49:11
|
Ma ne mora da navija za Ðokovica ko nece, koga briga za to?Šta mene briga šta ovaj dosada misli, ionako on navija iskljucivo preko interneta i racunara, ne odvaja se od toga.
Istina. bez zraka on moze, ali bez racunala - nikako!
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 20:49:34
|
@tumen
nije te nesto bilo na forumu za vrime Olimpijade..bolno bilo slusat hrvatsku himnu a.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:50:05
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by tumen Pa šta mene briga šta neko drugi radi i kako on doživljava tenis?Je li zato ja treba da prestanem da ga pratim i pridružim se pljuvacini na Noleta?Kada pišeš tako nešto budi malo precizniji jer ovo citam ja, a ne "svi ti ostali u Srbiji".
Opet mašiš što se tice kluba, pa ti licno si gomilu fudbalera Partizana glorifikovao kako klub obožavaju i kako im je to najvažnije, a meni je to totalno smešno, garantujem ti da je bar pola njih oduvek navijalo recimo za Zvezdu. Kada budeš navijao za klub i voleo ga, ali shvatao na koji nacin funkcioniše mozak fudbalera, onda mi se javi. I da, šta ti imaš od toga da li ce Partizan nekoga da pobedi, hoceš li biti uspešniji u životu, hoceš li imati više hleba da jedeš, više para?Eto, isto si ti to napisao za Ðokovica.A za razliku od njega vecina igraca Partizana se uopšte ne bori ze zemlju, koliko samo stranaca tu ima.
Opet lupetaš i mešaš babe i žabe, kao i uvek na forumu
Prvo, nadi gde sam ja "glorifikovao igrace Partizana, da obožavaju klub i da im je to najvažnije, gde?
Drugo, nece mi biti bolje ako Partizan pobedi, pa se zato ne ložim da mi život zavisi od njega. Volim ga, pratim ga i to je sve. Cinjenica da odem jednom godišnje na utakmicu dovoljno govori da su mi neke stvari mnogo bitnije.
Zato pricaj sa argumentima ili me zaobidi.
Glofifikovao si ih, naravno nisi sve, ali vrati se malo unazad i pogledaj i sam, mislim to je bar potpuno jasno.
A za ovo drugo, pa to ti i pricam, isto si ti napisao za Ðokovica i meni uopšte na život ne utice to da li on pobeduje ili ne, to mi je samo zabava, usputna i ništa drugo.Ima gomile važnijih stvari u životu od toga. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:52:15
|
@tumen
nije te nesto bilo na forumu za vrime Olimpijade..bolno bilo slusat hrvatsku himnu a..
Znaci hrvatska himna se sluša baš i iskljucivo na forumu? E da sam znao pa da dodem, samo kako to provodite ovde, objasni mi malo bliže? Kakav evgenije.
Eh da, bilo me je na forumu i tada u istoj meri koliko me ima i sada, za razliku od vas pacenika ja imam život i van interneta. Izadi malo napolje i prošetaj bar jednom, oslobodi se tih internet kompleksa. Inace nemam nikakvih problema sa hrvatskom himnom, Srbin ju je ionako napisao. |
Edited by - tumen on 19/08/2012 20:52:50 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:53:40
|
ali glavno da je ace zna du tenisaci pravi sportasi, akedna toni kukoc ili raul nisu...jadno, jadno!
Jedino sto je ovdje jadno si ti i tvoje izjave. Pojma nemam odakle i zasto sad vadis Kukoca ili Raula, ali ok, sigurno ti je lakse o glupostima lupetat. Ne znam zasto me ovakve tvoje izjave uopste vise iznenandjuju |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:53:59
|
quote: Originally posted by srdjandj
@srd zakaj bi netko kome je Ðoko antipatican trebal navijati za njega, pa cak ako su i iz iste zemlje?
Nije pravilo, ne mora da navija za Ðokovica, ali ne mora da ga pljuje i da govori kako namerno nije hteo da osvoji medalju na OI.
Ja navijam za sve sportiste koji predstavljaju Srbiju, bili mi oni simpaticni ili ne!
pa zakaj bi navijal za njih ako ti nisu simpaticni? Zar se nismo prek poruka složili da su jedino ljudi bitni, ane države , nacije i sl.!?
a kaj se tice poraz Ðokovica na OI...pa njemu del Potro nemre niš, uostalom vidiš samo tjedan dana kasnije koji je bil rezultat! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:54:58
|
quote: Originally posted by acestroke
Jedino sto je ovdje jadno si ti i tvoje izjave. Pojma nemam odakle i zasto sad vadis Kukoca ili Raula, ali ok, sigurno ti je lakse o glupostima lupetat. Ne znam zasto me ovakve tvoje izjave uopste vise iznenandjuju
Pa vidiš da je covek žešce opterecen, za razliku od nas dvojice koji se tu i tamo ne slažemo, ali ipak pricamo o tenisu, njega muce kojekakve gluposti i teški kompleksi.Ne zanima njega tenis uopšte. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:55:07
|
quote: Originally posted by tumen Glofifikovao si ih, naravno nisi sve, ali vrati se malo unazad i pogledaj i sam, mislim to je bar potpuno jasno.
A za ovo drugo, pa to ti i pricam, isto si ti napisao za Ðokovica i meni uopšte na život ne utice to da li on pobeduje ili ne, to mi je samo zabava, usputna i ništa drugo.Ima gomile važnijih stvari u životu od toga.
Pa šta onda skaceš na mene i spominješ Partizan, kad ja tebe nisam ni spomenuo u mojoj konstataciji da Noleta interesuju samo pare.
I necu da se vracam, ti nadi post kad vec spominješ ili lepo priznaj da si lagao.
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:56:38
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by tumen Glofifikovao si ih, naravno nisi sve, ali vrati se malo unazad i pogledaj i sam, mislim to je bar potpuno jasno.
A za ovo drugo, pa to ti i pricam, isto si ti napisao za Ðokovica i meni uopšte na život ne utice to da li on pobeduje ili ne, to mi je samo zabava, usputna i ništa drugo.Ima gomile važnijih stvari u životu od toga.
Pa šta onda skaceš na mene i spominješ Partizan, kad ja tebe nisam ni spomenuo u mojoj konstataciji da Noleta interesuju samo pare.
I necu da se vracam, ti nadi post kad vec spominješ ili lepo priznaj da si lagao.
Dobro, ti tvrdi to koliko god hoceš, uostalom to je tvoje pravo, a ja isto tako tvrdim da 75 posto igraca Partizana u stvari navija za Crvenu Zvezdu i da ih pored novca jedino to interesuje, a ti dobro znaš da je to istina. |
Edited by - tumen on 19/08/2012 20:57:03 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:57:11
|
Jebote, neumorni smo u raspravi!!!!
cim je svada u pitanju, odmah se postovi gomilaju |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:57:25
|
quote: Originally posted by tumen Inace nemam nikakvih problema sa hrvatskom himnom, Srbin ju je ionako napisao.
ne, vec uglazbil (Josip Runjanin)...vidiš da pojma nemaš!
A ko je tekst napisao?
Dosada ce mene da "educira" on ionako nema šta drugo jadnik da radi u životu, žali Bože takvog mucenickog i ispraznog života. |
Edited by - tumen on 19/08/2012 20:58:59 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:57:32
|
pa zakaj bi navijal za njih ako ti nisu simpaticni? Zar se nismo prek poruka složili da su jedino ljudi bitni, ane države , nacije i sl.!?
Naravno da su ljudi bitni.Ali meni je normalno isto tako da navijam za sportiste koji predstavljaju moju zemlju i tu nema diskusije!
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 19/08/2012 : 20:58:40
|
Naravno da su ljudi bitni.Ali meni je normalno isto tako da navijam za sportiste koji predstavljaju moju zemlju i tu nema diskusije!
znaci dogmatski pristup... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 19/08/2012 : 21:01:34
|
znaci dogmatski pristup...
Jebiga, stara garda... |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 19/08/2012 : 21:04:52
|
quote: Originally posted by tumen Dosada ce mene da "educira" on ionako nema šta drugo jadnik da radi u životu, žali Bože takvog mucenickog i ispraznog života.
a zakaj da delam nekaj drugo kad za educiranje dobivama 900 eura mijesecno i pregrst slobodnog vremena!? (retoricko pitanje, nemoj odgovarat na njega)! |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Topic |
|