Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/09/2012 : 21:02:06
|
Ma i da se nije povukao, k'o da bi Fed imo problema s Fishem, sigurno bi ionako pobjedio 2,3 i 2. Fish se trebo povuc u proslom kolu protiv Simona, makar bi Francuz odigro toliko koliko zabavan mec protiv Feda (ipak bi ga izgubio, ali eto, makar bi ga odigrali).
Koliko ja vidim, finali ovog turnira su vec odredjeni. Sledece nedelje bice Fed vs Djoker, sve ostalo je samo zagrijavanje za final. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/09/2012 : 21:05:44
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by dosada
a kaj drugo, to je taj mentalitet...belosvetske zavere :)
Ne bude mu ni to pomoglo...ako dojde u finale, ceka ga surovo razbijanje od Noleta..koje bre teorije, cinjenica je da je Srbin najspremniji teniser na svetu!
mislis onako kako je bija spreman u Cincinnatiju i Wimbledonu.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 03/09/2012 : 21:16:29
|
Hehe, kakvih opterecenih pacenika ima ovde, samo žive u nekom svom šarenom i izmišljenom internet svetu gde su optereceni nekim provociranjem i ostalim nacionalnim glupostima, ali to dovoljno govori o njima i o tome ko su i šta su i da u životu samo vegetiraju.
Zabole me ona stvar za to da li ce Federer odigrati mec više ili manje i da li ce pobediti Ðokovica ili ne, ja mislim na Fiša jer je covek imao operaciju srca i uspešno se vratio, ali sada opet ima problema.
U životu su osim pobeda važnije neke druge stvari kao zdravlje na primer, ali to ograniceni mozgovi velikih "domoljuba" poput dosade i brnija ne mogu da shvate.Ali ima vremena za njih da porastu i dobiju poneko odlikovanje za trud od kontrolora, ionako ništa drugo u životu i nemaju da rade. |
Edited by - tumen on 03/09/2012 21:18:41 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:21:20
|
quote: Originally posted by tumen
Zabole me ona stvar za to da li ce Federer odigrati mec više ili manje i da li ce pobediti Ðokovica ili ne, ja mislim na Fiša jer je covek imao operaciju srca i uspešno se vratio, ali sada opet ima problema.
to su ga doktori namjerno sjebali..jbg dio belosvetske zavjere.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:25:50
|
quote: Originally posted by brni
to su ga doktori namjerno sjebali..jbg dio belosvetske zavjere..
Verovatno doktor brni sa svojim koeficijentom inteligencije od jedva 10. Grešiš, to je deo one zavere kako "domoljuba" brnija uciniti pametnijim, a da istovremeno ostane verni sledbenik svoje filozofije, ali badava, ne ide pa ne ide, nikakva lobotomija tu ne pomaže.
Žao mi je Fiša i nadam se da ce biti ok, odnosno da cemo ga videti uskoro na terenu, a što se tice Federera da se vratim na sportsku pricu neka osvoji turnir, vidim da je to nekima važnije nego hleba da jedu, valjda ce onda konacno moci da otresu neku stvar jer inace im to slabo ide. |
Edited by - tumen on 03/09/2012 21:27:00 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:39:14
|
to su ga doktori namjerno sjebali..jbg dio belosvetske zavjere..
Verovatno doktor brni sa svojim koeficijentom inteligencije od jedva 10.
nisam ni mislia da znas ista drugo osim vridanja..uzivaj.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:41:26
|
Ne brini se, uživam ja u životu, za razliku od tebe postoji za mene još nešto sem interneta. Ajde pa nek je sa srecom i nadam se da ceš u nedelju konacno uspeti da izbaciš to što se u tebi skuplja pa nikako da izade kada Federer pobedi. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:49:47
|
Uvek se iznenadim dokle opterecenost pojedinaca na ovom topiku može da ode, tu i tamo napišem nešto o tenisu, ali uvek zaboravim da ovde retko ko uopšte i zna šta je to, a kamoli neki detalj više o tome. Ne može covek više ništa da napiše ni o Fereru, Fišu ili nekom trecem, da ne pricem tek o ostalom. A ništa, ostaje onda da se uzdržim od lepih želja za Fišovo bolje zdravlje, neka se muci jadnik. |
Edited by - tumen on 03/09/2012 21:50:36 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:52:34
|
Ja sam se samo zafrkava..a to sta netko ne zna za zafrkanciju nego odma ide sa uvredama to je njegov problem..iskreno uopce me tenis ne zanima jer su ovi nasi nikakvi..ali evo vise necu niti jedanput ovdje nista napisati..nek me se banira dozivotno ako to prekrsim..toliko.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/09/2012 : 21:56:51
|
Ja sam se samo zafrkava..a to sta netko ne zna za zafrkanciju nego odma ide sa uvredama to je njegov problem..iskreno uopce me tenis ne zanima jer su ovi nasi nikakvi..ali evo vise necu niti jedanput ovdje nista napisati..nek me se banira dozivotno ako to prekrsim..toliko..
Ae, ne kenjaj samo ti nastavi sa zezanjem, to sto neko ne shvata ili ne ume, nije razlog da pobegnes ko neka sisa Samo udri, a ako Novak prsne, normalno je da ce neko drugi biti kriv |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:59:22
|
quote: Originally posted by Caleb
Ja sam se samo zafrkava..a to sta netko ne zna za zafrkanciju nego odma ide sa uvredama to je njegov problem..iskreno uopce me tenis ne zanima jer su ovi nasi nikakvi..ali evo vise necu niti jedanput ovdje nista napisati..nek me se banira dozivotno ako to prekrsim..toliko..
Ae, ne kenjaj samo ti nastavi sa zezanjem, to sto neko ne shvata ili ne ume, nije razlog da pobegnes ko neka sisa Samo udri, a ako Novak prsne, normalno je da ce neko drugi biti kriv
ma ne zelim se ode sa nekim prepucavat bzvz i dolazit u neugodne situacije..iskreno meni je Novak drag..daj Boze da mi dobijemo takvog igraca..vec je sad jedan od najvecih u povijesti tenisa.. ali ovaj tumen se ne zna zafrkavat..njemu je zafrkancija vridanje..to si necu dozvolit..rade cu se povuc.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 21:59:44
|
Pa i ja se samo zafrkavam, ali ipak od mlacenja prazne slame preko zafrkancije koje je pun kurac na internetu, želeo bih ponekad i da vidim malo ozbiljnije postove o tenisu uopšte i nekim detaljima.
Tenis kao sport je specifican i u njemu više preovladuju neke lepše pa i životne vrednosti nego recimo u nekim drugim sportovima i zato su na primer tokom sadašnjeg US opena više u fokusu dešavanja neke druge stvari nego baš sama dešavanja na terenu, naravno dok turnir ne ude u samu završnicu. Inace se uvek divim teniserima zbog nacina ponašanja (pogotovo van terena) i odnosa koji uglavnom imaju jedni prema drugima. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:01:27
|
Ae, ne kenjaj samo ti nastavi sa zezanjem, to sto neko ne shvata ili ne ume, nije razlog da pobegnes ko neka sisa Samo udri, a ako Novak prsne, normalno je da ce neko drugi biti kriv
ma ne zelim se ode sa nekim prepucavat bzvz i dolazit u neugodne situacije..iskreno meni je Novak drag..daj Boze da mi dobijemo takvog igraca..vec je sad jedan od najvecih u povijesti tenisa.. ali ovaj tumen se ne zna zafrkavat..njemu je zafrkancija vridanje..to si necu dozvolit..rade cu se povuc..
Ti se hvataš Novaka, a ja uopšte ne pišem o njemu.Poenta cele moje price je Fiš, ali ocigledno da to nikako ne možeš da shvatiš.Covek je imao poprilicno nezgodnu operaciju, nije mu samo karijera bila ugrožena. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:02:51
|
ma ne zelim se ode sa nekim prepucavat bzvz i dolazit u neugodne situacije..iskreno meni je Novak drag..daj Boze da mi dobijemo takvog igraca..vec je sad jedan od najvecih u povijesti tenisa.. ali ovaj tumen se ne zna zafrkavat..njemu je zafrkancija vridanje..to si necu dozvolit..rade cu se povuc..
Ti se hvataš Novaka, a ja uopšte ne pišem o njemu.Poenta cele moje price je Fiš, ali ocigledno da to nikako ne možeš da shvatiš.Covek je imao poprilicno nezgodnu operaciju, nije mu samo karijera bila ugrožena.
ok u pravu si..izvadia sam iz konteksta ono sta sam tija da te zajebavam..nisam zna iskreno ovo za Fisha..nadam se da ce prizdravit.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:08:14
|
Eto vidiš Brni kako se na sve može gledati iz jednog normalnog ugla.
Uvek se može tražiti pojašnjenje za nešto što je napisano ako nije baš jasno.Izgledalo mi je sve ono jako nipodaštavajuce u odnosu na probleme koje Fiš ima. A Fiš izgleda opet ima tih nekih komplikacija i zato se bojim da i njega poput Rodika ubrzo necemo gledati na teniskim terenima.To je generalno loše i za tenis i turnire u Americi jer ne valja da jedna takva teniska sila poput USA ima veoma malo igraca u vrhu.
A što se tice Federera kada smo se i toga dotakli, ja sam uvek nakon njegovih pobeda pisao da je zasluženo pobedio i bez sumnje je najbolji igraca ikada, nema tu nikakvog spora. Ovaj US open zaista pratim sa uživanjem jer je pun raznih dešavanja, pa i emocija, a nadam se da cemo na kraju turnira dobiti i prave lepotice od meceva. |
Edited by - tumen on 03/09/2012 22:09:09 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:12:50
|
Uvek se može tražiti pojašnjenje za nešto što je napisano ako nije baš jasno.Izgledalo mi je sve ono jako nipodaštavajuce u odnosu na probleme koje Fiš ima. A Fiš izgleda opet ima tih nekih komplikacija i zato se bojim da i njega poput Rodika ubrzo necemo gledati na teniskim terenima.To je generalno loše i za tenis i turnire u Americi jer ne valja da jedna takva teniska sila poput USA ima veoma malo igraca u vrhu.
da ni meni nije jasno to kako su Ameri pali u tenisu..se sicas 90-tih koliko se kvalitetnih igraca moze naci..Sampras, Agassi, Courier itd.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:18:28
|
da ni meni nije jasno to kako su Ameri pali u tenisu..se sicas 90-tih koliko se kvalitetnih igraca moze naci..Sampras, Agassi, Courier itd..
Izgleda se lošije radi kod njih, a koliko sam pratio dešavanja kod njih, bilo je dosta afera u njihovom dvorištu što se kaže, nekih problema sa njihovim savezom takode, mislim da ga i dalje vode neki dosta nesposobni likovi.Elem, umesto da proizvode mlade talente, bilo je takvih situacija da su nekima na tim manjim turnirima kupovali meceve, zatim vršile su se mahinacije sa vajld kartama, zbog Amera je prakticno i delimicno promenjen sistem bodovanja, oni su to i najviše zahtevali. Cak je bilo i nekih slucajeva da su neki njihovi treneri seksualno spopadali neke mlade teniserke i ucenjivali ih, dosta se pisalo o tome.
Mislim da se polako oporavljaju i eto imaju sada jednu mladu generaciju na celu sa Harisonom u muškoj ili Stivensovom, Mekhejl recimo u ženskoj kategoriji, ali ima tu još dosta posla. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:26:31
|
Stvarno nisam zna neke ove stvari..nazalost od Ivanisevicevog umirovljenja ne pratim vise tenis..ali evo procitat cu koji put sta pisete ode..vidim da se nade puno zanimljivih informacija.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:34:55
|
Eh tenis se u zadnjoj deceniji mnogo razvio kao sport i taj uspon i dalje traje.Puno je tu sitnih detalja i pikanterija, prakticno teško mogu da odolim da sve to ignorišem cak i kada mi tenis malo dosadi. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/09/2012 : 22:39:34
|
Eh tenis se u zadnjoj deceniji mnogo razvio kao sport i taj uspon i dalje traje.Puno je tu sitnih detalja i pikanterija, prakticno teško mogu da odolim da sve to ignorišem cak i kada mi tenis malo dosadi.
Ti tumene si bar vrsni poznavalac tenisa i pišeš argumentovano, pa iz razloga toga i možeš neki put i da budeš pogrešno shvacen od ovih ovde što svakodnevno lupetaju, a cak i ne prate tenis, niti se razumeju u njega. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 03/09/2012 : 22:42:04
|
quote: Originally posted by srdjandj
Eh tenis se u zadnjoj deceniji mnogo razvio kao sport i taj uspon i dalje traje.Puno je tu sitnih detalja i pikanterija, prakticno teško mogu da odolim da sve to ignorišem cak i kada mi tenis malo dosadi.
Ti tumene si bar vrsni poznavalac tenisa i pišeš argumentovano, pa iz razloga toga i možeš neki put i da budeš pogrešno shvacen od ovih ovde što svakodnevno lupetaju, a cak i ne prate tenis, niti se razumeju u njega.
istina ja ne pratim tenis ali se razumin itekako..ja i tumen smo rijesili nas nesporazum tako da je ovaj tvoj post nepotreban..ali ok..svi znamo da si neozbiljan starcic.. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 03/09/2012 : 22:46:25
|
Cilic gura dobro, mada ne vidim u ovoj njegovoj igri više od prolaska u cetvrtfinale. Murray ce ga zgaziti. Ali i ovo opet nije loš rezultat. Smiješi se do kraja godine top 10. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/09/2012 : 22:52:38
|
istina ja ne pratim tenis ali se razumin itekako..ja i tumen smo rijesili nas nesporazum tako da je ovaj tvoj post nepotreban..ali ok..svi znamo da si neozbiljan starcic..
Ako imaš neku tetku, pozdravi je! Nema udarca bez "starca"! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Topic |
|