Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/09/2012 : 22:58:34
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by brni
istina ja ne pratim tenis ali se razumin itekako..ja i tumen smo rijesili nas nesporazum tako da je ovaj tvoj post nepotreban..ali ok..svi znamo da si neozbiljan starcic..
Ako imaš neku tetku, pozdravi je! Nema udarca bez "starca"!
falia sam pridjev..odgovaralo bi ludi i napaljeni starcic.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/09/2012 : 22:59:50
|
falia sam pridjev..odgovaralo bi ludi i napaljeni starcic..
Da, da...Može i strina, ujna, komšinica, svejedno, ne biram! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/09/2012 : 23:00:29
|
quote: Originally posted by srdjandj
falia sam pridjev..odgovaralo bi ludi i napaljeni starcic..
Da, da...Može i strina, ujna, komšinica, svejedno, ne biram!
ajde u q**** |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 03/09/2012 : 23:06:29
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Cilic gura dobro, mada ne vidim u ovoj njegovoj igri više od prolaska u cetvrtfinale. Murray ce ga zgaziti. Ali i ovo opet nije loš rezultat. Smiješi se do kraja godine top 10.
Sve je tu moguce, Marej je od Olimpijade u lošijoj formi, a ceka ga izuzetno težak mec protiv izgleda konacno naoštrenog za gren-slem takmicenje Raonica.Zapravo Raonic najbolje i igra u Severnoj Americi, a prošle godine je u ovo vreme bio povreden tako da je ovo njegova najbolja prilika da zablista i ne bih se iznenadio da šokira Mareja.A mislim da bi Cilicu Raonic više ležao od Mareja sa kojim mu baš i ne ide.
Inace ispao je i Izner, mislim da na ovom Openu skoro svako ima šansu da dode do polufinala, finale je vec druga prica sa trenutnim formama Federera i Ðokovica. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 03/09/2012 : 23:12:44
|
quote: Originally posted by tumen
Inace ispao je i Izner...
A ispala i Radvanska, u cetvrtfinalu Italijanke. Sara Erani protiv Roberte Vinci, inace igraju zajedno dubl! Ana protiv Serene, bice tu borbe! |
Edited by - srdjandj on 03/09/2012 23:14:16 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 23:18:42
|
Vinci je u neverovatnoj formi i to tako iznenada, pitam se na cemu je (šala naravno). Ozbiljno, prava je grehota ne staviti koji novcic na pobedu Vinci protiv takode Italijanke Erani koja je pobedom nad Kerber isto napravila iznenadenje.Mislim da Vinci na osnovu forme ima vece šanse od Erani, a kvota nece biti loša jer je Erani bolje rangirana.
Serena prosto pregazila slabašnu Hlavackovu i to "na biciklu", bojim se da Ana ne bude pregažena, neka barem pruži dostojan otpor. Opet su pokrenute price o tome trebaju li žene da zaraduju isto kao muškarci i trebaju li da igraju takode na 3 dobijena seta na gren-slemovima.
Inace, mogli bi smo konacno kod žena da imamo odlicna polufinala, Serena-Vinci i Azarenka-Šarapova, cak je od njih 4 nekako najneubedljivija Šarapova. |
Edited by - tumen on 03/09/2012 23:20:57 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 03/09/2012 : 23:31:27
|
quote: Originally posted by tumen
Mislim da Vinci na osnovu forme ima vece šanse od Erani...
Erani dobija ubedljivo, veliki je favorit, video si kako je danas izbacila opasnu Nemicu, tako da smatram da ce je Sara pocistiti sa terena.
Što se tice Ane Ivanovic, ovo joj je šansa karijere da konacno izbaci Serenu i to na domacem terenu, tako da je ovde sve otvoreno... |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 03/09/2012 : 23:35:30
|
Videcemo vec, svašta je moguce, ali teško je protiv Serene na njenom terenu kada je u formi, tu su pravi recept imale jedino Belgijanke Kim i Žistin. Vinci je u neverovatnoj formi i to iznenada, zaista neverovatno, slicno kao i Erani u prvom delu sezone. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 04/09/2012 : 00:54:05
|
Osobno, mislim ako Raonic bude igrao kako je igrao neki dan protiv Blake-a, i ako Murray bude igro onako ocajno kao protiv Lopeza, Raonic bi trebao da pobjedi taj mec, ali sta ja znam, bice zanimljivo. Taj mec ovdje pocinje odprilike 8pm, ne znam koliko je to kod vas, je li 3am?
U medjuvremenu, Cilic me je stvarno iznenadio. Pa i da izgubi u cetvrtfinalu, to je ipak dobar uspjeh za nekog ko vec drugo nije toliko daleko dogurao na Grend Slemu.
Ana Ivanovic je trenutno u puno boljoj formi. Da bogdom pobjedi onu Serenu Williams, koja je neka vrsta muskog tenisera sa p---om, jer nikad nisam vidio onako razvijenu i misicavu zenu da igra na WTA-u. U tom mecu cu navijat za Anu, nadam se da ce makar jedan set uspjet da uzme od Amerikanke, ali sumnjam.
U drugim vijestima: Nadal je izjavio da se najranije vraca u Novembru, moguce i kasnije, ali sigurno ne prije Novembra. Koliko ja vidim, moguce da ga sledeci put vidimo u Austaliji, koji ce kurac da se bezveze vrati u Novembar kad je sezona skoro gotova? I stvarno se nadam da ce ponovo da bude negdje blizu one stare forme; bila bi velika steta da mu se karijera ovako rani zavrsi zbog slabih koljena. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 04/09/2012 : 01:44:14
|
Vremenska razlika izmedu veceg dela Evrope i Njujorka je 6 sati, znaci mec Raonica i Mareja bi trebao u 2 iza ponoci da pocne, mada evo vec ih vidim na terenu.Bice to veoma zanimljiv mec, konacno jedan dobar u nocnom terminu za gledanje jer je onaj izmedu Iznera i Kolšrajbera bio jako kasno zbog kiše.
Nadal je velika nepoznanica, zapravo niko sem njega i njegovog tima ne zna u kakvom su mu zaista stanju kolena, a oni su poprilicno "zakopcani" kada o tome treba pricati.Mislim da se Nadal isuviše preforsirao ove sezone na šljaci, pa cak i pre toga, donelo mu je to uspeha, ali eto po cenu propuštenog drugog dela sezone.Kljucno je pitanje hoce li biti pravi za Melburn? Mislim da ce ako bude bio spreman igrati u Parizu i Londonu na završnom mastersu cisto da oseti teren, rezultat ce mu biti sporedan. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30960 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/09/2012 : 13:14:47
|
Murray je u strašnoj formi, tako da sve osim pobjede nad Cilicem bi bila prvoklasna senzacija! Cilic može odigrati opušteno, pa što bude, rezultat je napravio, ako smanji broj pogrešaka na minimum mogao bi dobiti, ali rijetko kad ne napravi preko 30 pogrešaka, tako da Murray veliki favorit! Murray stvarno igra fantasticno, vidjet cemo može li do kraja?! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/09/2012 : 13:19:01
|
quote: Originally posted by tex2
Murray je u strašnoj formi, tako da sve osim pobjede nad Cilicem bi bila prvoklasna senzacija! Cilic može odigrati opušteno, pa što bude, rezultat je napravio, ako smanji broj pogrešaka na minimum mogao bi dobiti, ali rijetko kad ne napravi preko 30 pogrešaka, tako da Murray veliki favorit! Murray stvarno igra fantasticno, vidjet cemo može li do kraja?!
Ja vec dugo govorim da bi volio da on osvoji makar jedan Grand Slam, previse je dobar igrac da stalno gubi u polufinalu ili finalu. Ali jednostavno on ima puno vise 'losih' dana nego Djokovic ili Federer, tako da se ja nikad ne bi kladio na njega; covjek je cesto nepredvidljiv. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30960 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/09/2012 : 13:26:49
|
prije 5 godina sam bio siguran da nece osvojiti GS, ali danas stvari ipak stoje drugacije, ove godine je baš napredovao jako Murray, ali vidjet cemo kakva mu je glava kad dodu odlucujuci mecevi! U Wimbledonu se mucio, na OI je bio briljantan, na US Openu nastavio odlicno! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 04/09/2012 : 14:12:34
|
na oi je bio briljantan zbog publike
u normalnim okolnostima on nije u stanju dobit djokovica i nadala ako su u formi, a federera je pobjedjivao sam kad je ovaj lose igrao
Vjerujem da ga cilic može dobiti |
There can be only one, me! |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 04/09/2012 : 14:57:42
|
Dobar mec Mareja zaista, ali mora se reci da je dao sve od sebe, verovatno ga je i motivisala cinjenica da su Raonicu davane velike šanse, možda se i neki inat u njemu probudio. E sad, protiv Cilica je izraziti favorit i bice sasvim druga situacija, videcemo da li ce to opet izgurati na videlo onog lošeg Mareja. Mada generalno mislim da Marej ne može da izdrži ceo gren-slem da odigra na visokom nivou bilo kako gledano pa i fizicki i mislim da tu zaostaje za Fedom i Noletom i Rafom naravno kada je tu.Da se igra na dva dobijena seta kao na OI, verovatno bi bila druga prica.
Danas imamo novi mec Endija Rodika i to protiv Del Potra, da li je to za Endija poslednji mec karijere ili ne? |
Edited by - tumen on 04/09/2012 14:58:35 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/09/2012 : 16:05:35
|
DelPotro je puno bolji od Roddicka, i trebo bi da pobjedi. Ali Roddick je (pogotovo u ovom trenutku) veliki sentimentalni favorit kod publike, tako da ce svi u stadionu da budu za njega vise nego inace, iako u New Yorku imaju veliki respect za 2009 championa DelPotra. Publika ce biti toliko na strani Roddicka da je moguce da ce aplaudirat i greske Argentinca. Ako Roddick bude igrao ofenzivan tenis kao sto je nekad igro, imace sansu. Ipak mislim da bi Argentinac trebo da pobjedi veceras, ali pobjeda Amerikanca me ne bi previse iznenadila. Tajbrek u 5 setu? To bi bilo pravilno. ;) |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 05/09/2012 : 12:08:14
|
Kisa sjeba skoro citav dan tenisa juce na US Openu, samo su zavrsili dva meca. Ni danas prognoza ne izgleda puno bolje, izgleda da ce ovaj turnir opet da se zavrsi u ponedeljak umjesto u nedelju, kisa je u New Yorku haman veci problem u ovo doba godine nego na Wimbledonu. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 05/09/2012 : 14:47:53
|
Kiša poprilicno iritira, a mogu da zamislim kako je tek teniserima?
U Melburnu na 2 najveca stadiona postoje krovovi, ali eto od svih gren-slem turnira tamo najmanje kiše pada.
Azarenka dobila Stosur u tesnom mecu iako u prvom setu nije delovalo da ce tako biti, ali eto Stosur je uz veliku borbu predala titulu, dala je sve od sebe, ali jednostavno Azarenka je bolja.Bice Vika veliki favorit u polufinalu s kim god igrala. |
Edited by - tumen on 05/09/2012 14:49:29 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 05/09/2012 : 15:12:43
|
Sa's vidit sranja ako kisa citav dan danas bude padala, pa onda svi muskarci na donjem dijelu zreba (osim Ferrera, on je vec u cetvrtfinalu) moraju igrat 4 meca u 5 dana, to ce biti jebeno tesko, isto k'o i prosle godine. Super recept da se neki igrac povrijedi pa da onda bude beskoristan za ostatak sezone. Najgluplja odluka ikad je da se ovaj stadion izgradi bez krova, stvarno idiotizam. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 21:39:20
|
Djokovic igra koliko mu treba!quote: Originally posted by dosada
koje su ovo babe.....wawrinka nemre uopce zadržati svoj servis, a dokovic zadrži svaki drugi
|
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 21:41:59
|
Bravo za Tipsu! Prvi put na GS ima opipljivu sansu za polufinale! Ferer igra dobro ovaj turnir, favorit je po meni sa 70:30 ali videcemo... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Topic |
|