forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 SA 1EUROm do MILIJUNA!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 10:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

LJUDI, DOŠLA MI JE KNJIGA IZ BONELLIJA!!!!!!!!!!!!!!!!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 10:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Toooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Idem ju otvoriti!!!!!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2012 : 11:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
eto ,vidiš da san ti da dobar savjet?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 11:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

eto ,vidiš da san ti da dobar savjet?

pa jesi ali pazi to.....ja sam u ponedeljak poslao email Ornelli i pitao ju u vezi knjige (onako lijepo, i rekao sam joj kako cijenim to što radi za mene i da mi kaže koji parfen joj se svida i da cu joj ga poslati). ali sam dobio onaj automatski reply kako Ornella, ne radi, da pocinje raditi tek 11.6.
Tako da sad ne znam jel ona to ipak procitala ili nije....u biti ja sam danas dobio knjigu, pa ne znam jel su poslali prije nego sam ja njima poslao ili su poslali odmah nakon toga...sve u svemu ja cu joj svejedno poslati jedan parfem.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2012 : 11:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a koliko imaš crteža?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 11:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ne znam zašto su ovako male slike, slikao sam mobitelom kao uvijek, npr razglednice ali tamo ide ok, ovdje su jako male....no svejedno možete vidjeti....a slike untra cu slikati kasnije ili cu morati zamoliti nekoga da slika digitalcem jer ne razumijem zašto sada mobitelom idu ovako malene slike...

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 11:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

a koliko imaš crteža?

10 u biti 9 crteža + jedna stranica ima neka poruka flomasterom cez cijelu stranicu, pa ne kužim šta uopšte to znaci, jel to netko podpisao od autora ili šta,...možda je neki scenarista (koji ne crta), pa je radije napisao nešto...
Sada trebam razvozlati tko mi je sve nacrtao jer neki imaju "necitljive" podpise....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2012 : 11:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

samo ti sve okaci :))

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 12:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

samo ti sve okaci :))

polako djeco, ako budete dobri (hehe):

eto jedan crtež od Gianmauro Cozzi (Greystorm)

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 16:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
eto to je trebalo staviti tamo gdje su slike od paketa ali mi je tek sada došlo na email...ne znam u cemu je fora, sve sam slikao mobitelom, poslao MMS na email i sve su tako male slike, ova je došla nakon dva-tri sata i došla u normalnoj velicini,...

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 11:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Svaki dan cu staviti po jednu slicicu da možete uživati (i komentirati), ako želite naravno.

Ovu je nacrtao GIANCARLO ALESSANDRINI:

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 12:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
sutra cu staviti AUTOPORTRET Giancarlo Berardi! Jako sam ponosan na taj autoportret!
Ipak covjek je radio i na malom rendžeru (medu ostalim!)

PS:

Hvala legendo!

Edited by - 1Euro on 08/06/2012 12:12:27
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 12:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
pa ovo su se cak i potrudili nacrtati. ne izgleda lose

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/06/2012 : 13:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

-imat ce knjigu u kojoj su zajedno svi ti crteži, i pitanje je koliko ovakvih knjiga uopšte postoji

Forumaš Spider-Man ima odlicnu sa masu crteža, meni se baš svidilo kad san vidija. Doduše, ne izgleda ovako, al opet je super skroz.

O da... imam... i još je prazno 5-6 listova od nekih 80-tak :D

Evo brzinski video http://www.youtube.com/watch?v=B1Wn349LIv4

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 08/06/2012 13:51:26
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 14:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

quote:

-imat ce knjigu u kojoj su zajedno svi ti crteži, i pitanje je koliko ovakvih knjiga uopšte postoji

Forumaš Spider-Man ima odlicnu sa masu crteža, meni se baš svidilo kad san vidija. Doduše, ne izgleda ovako, al opet je super skroz.

uff PREKRASNO!!!!!!!!!!!
Nadam se da ce i moja knjiga biti jednom ovako puna.....za sad imam samo 10 crteža (9 crteža + neku poruku....).
Odakle ti toliko crteža?
Jesi i ti njima slao knjigu?
Teško vjerujem da si to sve "pokupio" na strip festivalima....iako vidio sam neke crteže koje ima dcopic i ono je stvarno SUPER....on ima na listima što je bolje (nego u knjizi...) jer može uokviriti i staviti na zid kao sliku.....iako i ovakva knjiga je super pošto znaš tko sve ju je držao u rukama i crtao u nju....znaš da je svaki crtac prije nego je nacrtao nešto pregledao knjigu, možda komentirao crteže nekih svojih kolega itd,....to je neprocenljivo, dok ako imaš crteže na samostalnim listima nemaš ovakvih komentara od crtaca,(osim ako sa sobom nosiš mapu sa listima...).
Možda bi bio zanimljiv pool pa da vidimo kako ljudi gledaju na to. Šta je popularnije: knjiga sa crtežima ili mapa sa listima sa crtežima?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 14:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
vjerojatno mapa, ali meni bolje izgledaju knjige

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 14:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

pa ovo su se cak i potrudili nacrtati. ne izgleda lose

cekaj da stavim sve crteže, pa ceš vidjeti, neki su se stvarno potrudili, cak najprije nacrtali svincnikom (ne znam kako vi kažete svincniku?), pa su onda uzeli i marker i obojili i slicno,...neki odmah kulica i iz prve, neki cez cijelu stranicu, neki neki mali crtež,...mislim ima svega i svacega. Za mene neprocenljivo a i nacekao sam se.....poslao sam im 14.2. a dobio sam 7.6. to je tacno 7 dana manje nego 4 (cetiri) mijeseca....ah da bi mogla knjiga govoriti šta je sve doživjela u ta 4 mijeseca "kod Bonelli-a"
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/06/2012 : 14:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
uff PREKRASNO!!!!!!!!!!!
Nadam se da ce i moja knjiga biti jednom ovako puna.....za sad imam samo 10 crteža (9 crteža + neku poruku....).
Odakle ti toliko crteža?
Teško vjerujem da si to sve "pokupio" na strip festivalima....iako vidio sam neke crteže koje ima dcopic i ono je stvarno SUPER....on ima na listima što je bolje (nego u knjizi...) jer može uokviriti i staviti na zid kao sliku.....iako i ovakva knjiga je super pošto znaš tko sve ju je držao u rukama i crtao u nju....znaš da je svaki crtac prije nego je nacrtao nešto pregledao knjigu, možda komentirao crteže nekih svojih kolega itd,....to je neprocenljivo, dok ako imaš crteže na samostalnim listima nemaš ovakvih komentara od crtaca,(osim ako sa sobom nosiš mapu sa listima...).
Možda bi bio zanimljiv pool pa da vidimo kako ljudi gledaju na to. Šta je popularnije: knjiga sa crtežima ili mapa sa listima sa crtežima?

Svi crteži su sa festivala (3xMaFest, 2xCRŠ te 1xStrip Salon u Laktašima).
Inace sam fotograf na festivalima.

Meni se više svida bilježnica. Listovi u ovom bilježnici nisu šivani nego lijepljeni pa ih bez problema mogu otkinuti i uokviriti. I više volim manji format papira A5 nego A4. U vecini slucajeva pregledaju crteže.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/06/2012 : 14:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

uff PREKRASNO!!!!!!!!!!!
Odakle ti toliko crteža?

To je istina, ali kad sve lijepo uokvirim na zidu, to je po meni još bolje

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 15:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
stavio sam pool pa tamo glasajte i objasnite zašto, pa cemo vidjeti rezultate na kraju. HVALA!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 15:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:
uff PREKRASNO!!!!!!!!!!!
Odakle ti toliko crteža?

Svi crteži su sa festivala (3xMaFest, 2xCRŠ te 1xStrip Salon u Laktašima).
Inace sam fotograf na festivalima.

Meni se više svida bilježnica. Listovi u ovom bilježnici nisu šivani nego lijepljeni pa ih bez problema mogu otkinuti i uokviriti. I više volim manji format papira A5 nego A4. U vecini slucajeva pregledaju crteže.

uff pa tamo imaš oko 60 crteža....svaka cast!!! ja sam mislio da si bio na više festivalima da si sve sakupio.... i šta kažu npr crtaci, dok gledaju knjigu? Jel netko komentirao nešto zanimljivo npr? Jel bilo nekog smijeha, zajebancije ili neka anekdota?
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 08/06/2012 : 16:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:

Svaki dan cu staviti po jednu slicicu da možete uživati (i komentirati), ako želite naravno.

Ovu je nacrtao GIANCARLO ALESSANDRINI:

lijepo.

Till I Collapse
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/06/2012 : 16:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
uff pa tamo imaš oko 60 crteža....svaka cast!!! ja sam mislio da si bio na više festivalima da si sve sakupio.... i šta kažu npr crtaci, dok gledaju knjigu? Jel netko komentirao nešto zanimljivo npr? Jel bilo nekog smijeha, zajebancije ili neka anekdota?

nema zajebancije... pregledaju i svida im se :)

imam još crteža po listovima, blokovima, ali to mi se nije svidjelo pa zato bilježnica :D

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 08/06/2012 16:05:31
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/06/2012 : 14:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
eto, danas cu vam pokazati šta mi je nacrtao GIANCARLO BERARDI (vlastiti autoportret)

Jako sam ponosan na ovaj crtež. Nije najljepši naravno, ima dosta lijepše nacrtanih ali za scenarista ovo je jako dobar crtež, uz to još autoportret.....ne znam jel Berardi crta na festivalima? Jel ima još netko od forumaša neki njegov crtež? Znam da ima dosta forumaša koji imaju jako mnogo crteža, pa eto pitam baš zbog toga, da mi kažu jel imaju crtež od Berardi-a tek toliko da znam da li se zaista radi o nekakvom "raritetu" ili sam to samo ja umislio haha.
Bilo kako bilo, ja sam jako sretan i ponosan na svaki crtež ali ovaj mi kotira jako visoko.

Eto sutra cu opet postaviti neki crtež, "so, stay tuned"....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/06/2012 : 15:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Nije najljepši naravno

Meni izgleda predobro!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To: