forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 SA 1EUROm do MILIJUNA!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 26/01/2012 : 19:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Ima li nocnih smjena?
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 26/01/2012 : 19:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

eto sada nekoliko ideja, šta bismo mogli da sakupljamo za naš muzej:

-ove metalne reklame (možemo doci do njih BESPLATNO (kradom recimo ili da zamolimo vlasnika te neke propale gostionice i slicno...) i pošto takav muzej NE POSTOJI, vjerovatno bi bilo dovoljno d asakupimo izmedu 100-200 tih ploca i eto možemo otvoriti muzej!!!!

-naprstaki (jeftini i vrlo zanimljivi) ali tu bi trebali da sakupimo jedno 5000-10000 što je puno.....ali nije nedostižno....

-sportski muzej (recimo Hrvatska Rukometna reprezentacija je vjerovatno jedna od najboljih na svijetu u poslednjih 20 godina...možemo sakupljati sve u vezi toga,postere, zamolimo recimo Balica da nam pokloni neki svoj dres (Balic mi izgleda onako pravi tip za tako nešto, da bi on to nama dao besplatno....dok neki Goluža recimo ne bi platio pice i da usvoji 100 milijuna kuna na lotu....Balica je dovoljno da ga pogledaš i vidiš da je "covik na mistu" ono neobrijan, neozbiljan, jebi vjetar,...pravi dobrica ali i jedan od najboljih igraca rukometa iako njegovo vrijeme prolazi. A isto ko Balic, mi se cini i Džomba, Saracevic,pa onaj golman (nije losert nego onaj drugi sa cudnim nosom...)...to su sve dobrice. Dok mi Goluža izgleda previše zategnut da bi on nešto poklonio....
Kasnije možemo da žicamo i kod fudbalera Prosinecki,Boban,...vec bi oni nešto poklonili, možda i majka od Dražena Petrovica nešto pokloni što je pripadalo Draženu,....ma sve to možemo sakupiti besplatno za NARODNI SPORTSKI MUZEJ!

-gramofonske ploce (jeftine, ljudi ih prakticki poklanjaju ili bacaju,....pa ih možemo sakupiti a i puštati muziku u muzeju pa i u kaficu,....ono RETROSPEKTIVA!)

TREBA NAM SAMO JEDNA IDEJA, ŠTA DA SAKUPLJAMO! eto ja sam sada izložio nekoliko njih ali nama treba samo jedna, NAJBOLJA!

Ajde, razmislite i vi i recite šta bi bilo dobro pa da pocnemo sa radom! (Svih mi kockarnica Kanzasa!!!)

a da stripove skupljate?

stršljen spašen
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/01/2012 : 19:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Stripove?!
Vrlo neobicna i osebujna ideja...
No, mislim da to nema smisla. Pa tko bi još stripove išao skupljati.
Procitaš i baciš i kraj.
Mislim da je jednostavnije da se držimo starih zapuštenih metalnih znakova ili dokumenata o Carroll Baker (to svi ljudi vole)...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1561 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 26/01/2012 : 19:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
quote:
Originally posted by goran split

quote:

eto sada nekoliko ideja, šta bismo mogli da sakupljamo za naš muzej:

-ove metalne reklame (možemo doci do njih BESPLATNO (kradom recimo ili da zamolimo vlasnika te neke propale gostionice i slicno...) i pošto takav muzej NE POSTOJI, vjerovatno bi bilo dovoljno d asakupimo izmedu 100-200 tih ploca i eto možemo otvoriti muzej!!!!

-naprstaki (jeftini i vrlo zanimljivi) ali tu bi trebali da sakupimo jedno 5000-10000 što je puno.....ali nije nedostižno....

-sportski muzej (recimo Hrvatska Rukometna reprezentacija je vjerovatno jedna od najboljih na svijetu u poslednjih 20 godina...možemo sakupljati sve u vezi toga,postere, zamolimo recimo Balica da nam pokloni neki svoj dres (Balic mi izgleda onako pravi tip za tako nešto, da bi on to nama dao besplatno....dok neki Goluža recimo ne bi platio pice i da usvoji 100 milijuna kuna na lotu....Balica je dovoljno da ga pogledaš i vidiš da je "covik na mistu" ono neobrijan, neozbiljan, jebi vjetar,...pravi dobrica ali i jedan od najboljih igraca rukometa iako njegovo vrijeme prolazi. A isto ko Balic, mi se cini i Džomba, Saracevic,pa onaj golman (nije losert nego onaj drugi sa cudnim nosom...)...to su sve dobrice. Dok mi Goluža izgleda previše zategnut da bi on nešto poklonio....
Kasnije možemo da žicamo i kod fudbalera Prosinecki,Boban,...vec bi oni nešto poklonili, možda i majka od Dražena Petrovica nešto pokloni što je pripadalo Draženu,....ma sve to možemo sakupiti besplatno za NARODNI SPORTSKI MUZEJ!

-gramofonske ploce (jeftine, ljudi ih prakticki poklanjaju ili bacaju,....pa ih možemo sakupiti a i puštati muziku u muzeju pa i u kaficu,....ono RETROSPEKTIVA!)

TREBA NAM SAMO JEDNA IDEJA, ŠTA DA SAKUPLJAMO! eto ja sam sada izložio nekoliko njih ali nama treba samo jedna, NAJBOLJA!

Ajde, razmislite i vi i recite šta bi bilo dobro pa da pocnemo sa radom! (Svih mi kockarnica Kanzasa!!!)

a da stripove skupljate?

@Gorane-samo se sramotiš sa ovakvim idejama na ovako jednom ozbiljnom topiku

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 26/01/2012 : 19:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

pa dobro to se Obi wan samo malo šalio, ipak cemo na Vijecu zajedno koordinirati cijene i popuste, ali da li ce ih bit, BIT CE IH! Bit ce popusta naravno ali o brojkama cemo kasnije, kada preracunamo sve troškove investicije, tekuce troškove,.... glavo cemo razbijati u kaficu gdje cemo imati sastanke i gdje cemo biti vecinu vremena osim onaj koji bude taj dan dežuran u muzeju...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 26/01/2012 19:48:16
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47339 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2012 : 20:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Stripove?!
Vrlo neobicna i osebujna ideja...
No, mislim da to nema smisla. Pa tko bi još stripove išao skupljati.
Procitaš i baciš i kraj.
Mislim da je jednostavnije da se držimo starih zapuštenih metalnih znakova ili dokumenata o Carroll Baker (to svi ljudi vole)...

kakva ideja! skupljat stripove?? svašta!
jedino ako napravimo i muzej toaletnog papira

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/01/2012 : 21:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Ja glasam za muzej prekrasnih podnih plocica. Mislin, vidi super kratice: MPPP

- "Hej Ivana, hocemo li popodne u MPPP?"
- "Možeš se kladiti da hocemo, Marko!"

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/01/2012 : 22:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Ima li nocnih smjena?

ma nece biti nocnih smjena. Muzej ce biti otvoren od 10 - 18h, i to od ponedeljka do petka, VIKEND ZATVORENO.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47339 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2012 : 22:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a drugi muzeji? nema smisla da otvaramo samo jedan muzej

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 26/01/2012 : 23:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Celu svoju gladijatorsku platu ulazem u izgradnju muzeja!

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/01/2012 : 23:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Eto ovako, pronašao sam šta cemo staviti u muzej. malo sam razocaran drugovima u G8, na neozbiljnosti....Izgleda da samo ja radim (razmišljam) dok ostali dangubite, skitate,...a na kraju bi i vi htjeli da omastite brkove....E pa od sada ce biti drukcije, ovo je OZBILJAN PROJEKAT, mislim da nudim jedan lijep posao, bez neke velike muke, bez nekih velikih novcanih ulaganja, bez nekog rizika, radi se po osam sati, (ionako kada ne bude nikoga, cemo sjediti u kaficu i igrati bilijard, karte, stolni fudbal,gledati tv,....), Vikendi i praznici zatvoreno, otvaramo tek u 10h ujutro, tako da se može dugo spavati i odmoriti,....mislim da bolji posao necete pronaci.
Jedino što tražim od vas je PROFESIONALNOST I OZBILJNOST!
Inace mogu ja uvijek pronaci druge suradnike, a i ne treba mi baš puno njih ali eto, ja vama pravim uslugu, iako možda vi to ne vidite.

Eto, zaboravite stare reklame, naprstake, LP ploce,....pronašao sam puno bolju ideju.

Otvorit cemo muzej po principu "KUCA SLAVNIH", gdje ce poznati ljudi (iz svijeta sporta, politike, medija, muzike, literature,.....) moci pokloniti neku svoju osobnu stvar za taj naš muzej.
Ne kažem da ce biti lako, pogotovo na pocetku, ali kasnije CE SAMI DOLAZITI KOD NAS I POKLONITI NEŠTO. Ali na pocetku cemo mi njih kontaktirati (email, pošta, telefon,osobni susret,...) i zamoliti ih ne bi li možda poklonili nešto (recimo sportaši mogu pokloniti dres, muzicari nešto od garderobe, politicari naliv pero,...) bilo šta c enetko pokloniti, mi cemo ga slikati uz taj poklon (da imamo dokaz, da je to stvarno od njega) a i taj covjek ce nam napisati potvrdu, da on to daje nama na poklon (tako cemo imati i dokaz, da nismo to ukrali ili bilo šta). Mi cemo njemu zauzvrat dati Diplomu, ili priznanje od strane našeg muzeja, gdje se njemu zahvaljivamo za njegovu dobrotu (poklon). Ako bude poklon višeg cjenovnog ranga, nešto više od majice, ploce, pera,...št aja znam nešto stvarno unikatno, u takvom primjeru, mi cemo umjesto diplome pokloniti ODLIKOVANJE (orden) našeg muzeja u zahvalu sa CERTIFIKATOM.

Možda se netko pita, zašto bi oni htjeli pokloniti nešto.

Odgovor je jednostavan, ZBOG PUBLICITETE. Jer za njih je jedno veliko priznanje, da se uopšte nadu u našem muzeju, medu "zvijezdama" za sva vremena. Recimo uzmite NIVES CELZIJUS npr. ona ce pasti u zaborav za nekoliko godina, jer ce se pojaviti neka druga djevojka, ali ako ona pokloni recimo neke svoj egacice ili bilo šta za naš muzej, ona ce uvijek biti "slavna" i naci svoje mesto medu zvijezdama. Mislim da je pitanje casti, da se nadeš u našem muzeju, koji je ONE OF A KIND!!! to je recimo slicno kao muzej voštanih lutaka, samo da se ovdje ne radi o lutkama nego o osobnim predmetima koji su pripadali tim zvijezdama.
Zbog toga cemo pored svakog izloženog predmeta staviti i sliku tog covjeka, sa njegovim podacima (ime prezime, po cemu je poznat), gdje drži u rukma baš taj predmet koji je izložen. Bit ce to KUCA SLAVNIH!

A naš muzej, ce jeftino doci do tih artikala za izložbu, jer ce sve to biti pokloni, i uvijek ce doci novi i novi artikli pa ce ljudi doci više puta jer ce uvijek biti nešto na novo.
A svaki covjek kojeg budemo kontaktirali ce rado pokloniti nešto, jer zašto bi odklonio da bude u tom eminentnom društvu KUCE SLAVNIH, jer ako te nema u našem muzeju, onda te nema nigdje, onda nisi slavan.

Eto, ovo ja mislim sasvim ozbiljno i polako krecem sa tim biznisom, ako netko želi, može biti moj suradnik!
Meni je svejedno da li ovaj muzej postavimo u Sloveniji, Hrvatskoj ili Srbiji. Postavit cemo ga tamo gdje budemo našli najbolje uvjete.
U njemu cemo najprije stavljati predmete poznatih ljudi sa ovih prostora, kasnije cemo tražiti i iz drugih zemalja, ONLY SKY IS THE LIMIT!

Ne trebate uložiti ništa od novca, jedino šta tražim je profesionalnost i spremnost za rad na najvišem nivoju.
Šta i kako cete raditi cu objasniti neki drugi put.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 26/01/2012 : 23:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Evo, da dokažem da nisam neozbiljan, nego profesionalan, dajem ti savjet za uštedu vremena, pa i novca za printanje tih potvrda i diploma. Naime, ako si vec uslikao nekoga s tim predmetom koji je poklonio, ne treba ti drugi dokaz da ga nismo ukrali.
Eto, pošto su ostali iz Vijeca jako neozbiljni, smatram da bi nas dvojica trebali podijeliti dobit 50:50.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 26/01/2012 23:43:13
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/01/2012 : 23:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Evo, da dokažem da nisam neozbiljan, nego profesionalan, dajem ti savjet za uštedu vremena, pa i novca za printanje tih potvrda i diploma. Naime, ako si vec uslikao nekoga s tim predmetom koji je poklonio, ne treba ti drugi dokaz da ga nismo ukrali.
Eto, pošto su ostali iz Vijeca jako neozbiljni, smatram da bi nas dvojica terbali podijeliti dobit 50:50.

pa diplome su jeftine...davat cemo diplome, zbog toga jer, "da i mi njima nešto damo", da ne ispade da smo ko klošari pa ih žicamo za neke predmete, nego da se vidi da smo ozbiljan muzej, koji cijeni njih kao osobe i njihove predmete bi zbog toga željeli predstaviti posetiocima našeg muzeja i diploma je jedna mala pažnja sa naše strane. Šta ce onda oni sa tim diploma, iskreno boli me q...c, da li ce oni obrisati dupe sa tom diplomom ili je staviti u okvir pa na stenu. Ako se kasnije bude pokazalo, da nam ne trebaju diplome, onda ih necemo više davati ili cemo ih davati z aneki veci i skupi predmet a za bez veze ne. Ma to su sitnice, to cemo rješavati kasnije, vrijeme ce pokazati.
Orden (odlikovanje) cemo podijeliti samo za stvarno neke skupe predmete ili nešto rijedko i tako, tako da cemo pronaci nekoga tko ce nam izraditi nekoliko ordena, sve originalno sa našim logotipom, lijepo zapakirano u škatli i sa certifikatom. I svaki koji bude primio orden ili diplomu, mi cemo to upisati u posebnu knjigu koju cemo držati u Muzeju, pa ce se taj koji bude primio orden ili diplomu upisati u tu knjigu (tako necemo trebati davati potvrde i gnjaviti ljude sa tim potvrdama)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47339 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2012 : 23:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kako to misliš ne radimo ništa?
evo ja san razradia strukturu G8 za pocetak:

1Euro inicijator sastanaka
-Obi-wan logisticar
-Risar69 ideološki predstavljac
-lwood unutrašnja kontrola
-supermark financijsko vodenje
-zagor te - ney odnosi s javnošcu
-sellane likvidator
-sawitch vozac

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 26/01/2012 : 23:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Onda možemo poceti cim prije. Ja cu sutra obilaziti kladionice po Mostaru, u nekoj cu sigurno naletjeti na Baku Sliškovica pa cu od njega uzeti njegov originalni, upravo odigrani listic.
P.S. Cak cu ga i pokušati nagovoriti da eventualni dobitak prepusti nama.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/01/2012 : 23:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

kako to misliš ne radimo ništa?
evo ja san razradia strukturu G8 za pocetak:

1Euro inicijator sastanaka
-Obi-wan logisticar
-Risar69 ideološki predstavljac
-lwood unutrašnja kontrola
-supermark financijsko vodenje
-zagor te - ney odnosi s javnošcu
-sellane likvidator
-sawitch vozac

pa trebat ce puno više od toga, a likvidator funkcija nam ne treba uopšte
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47339 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/01/2012 : 23:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kako ne triba?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/01/2012 : 00:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Onda možemo poceti cim prije. Ja cu sutra obilaziti kladionice po Mostaru, u nekoj cu sigurno naletjeti na Baku Sliškovica pa cu od njega uzeti njegov originalni, upravo odigrani listic.
P.S. Cak cu ga i pokušati nagovoriti da eventualni dobitak prepusti nama.

ne poduzimaj ništa još unaprijed.
Predlažem, da najprije uzmeš u ruke belježnicu i napišeš koga sve poznaš, gdje se krece, možda imaš neki drugi kontakt (adresa,email, tel.,...) pa cemo onda kasnije kada budemo imali više informacija (lokacija našeg buduceg muzeja,diplome,...) posetili tog coveka i razgovarali sa njim, i objasnili o cemu se radi itd,....
sve cemo raditi po pravilima:
-znaci slikati osobu i predmet zajedno
-osoba koja je podarila predmet, ce se onda morati upisati u našu knjigu

Nemoj ništa da radiš na svoju ruku.

Sada najprije trebamo pronaci lokaciju za naš muzej, registrirati naš muzej a onda idemo po predmete.

Podijelit cemo zadatke:
-neki ce biti u pisarni i tražiti poznate ljude od kojih bi mogli dobiti neki predmet, pronaci nekakav kontakt, koji ce onda dati ljudima na terenu, prije toga ce se dogovoriti za susret
-drugi ce raditi po terenu, znaci kada dobiju kontakt od onih iz pisarne, oni idu da se sretnu sa tom osobom i da od njega preuzmu predmet

Kasnije cemo staviti i neke druge zadatke, ali za sada možete raditi u PISARNI ili NA TERENU
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/01/2012 : 00:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

kako ne triba?

pa nece valjda likvidirati ljude, nismo mi placenici.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/01/2012 : 00:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Bolje mi je da ti na vrijeme kažem da sam se šalio i za dijeljene dobiti i za Baku prije nego me stvarno pošalješ na teren.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/01/2012 : 00:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Bolje mi je da ti na vrijeme kažem da sam se šalio i za dijeljene dobiti i za Baku prije nego me stvarno pošalješ na teren.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/01/2012 : 00:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Stisli su me ispiti ovih dana, nemam vremena za šetnje po Balkanu i Europi u potrazi za predmetima slavnih.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12536 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/01/2012 : 00:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Stisli su me ispiti ovih dana, nemam vremena za šetnje po Balkanu i Europi u potrazi za predmetima slavnih.

šteta, znaci ti onda istupaš iz G8?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/01/2012 : 00:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ne istupam, svida mi se društvo.
Evo, svecano obecajem, ako ovaj projekt ikad zaživi, ja cu srediti potpisani dres nekog hrvatskog rukometnog reprezentativca ili nekog igraca RK Zagreba.
A sad idem na spavanje.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/01/2012 : 00:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

-sawitch vozac

Ne znam ja da li se taj ume snaci na modernim vozilima. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000