Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47340 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/01/2012 : 01:40:28
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by lwood
-sawitch vozac
Ne znam ja da li se taj ume snaci na modernim vozilima. :D
a valjda ce se snac. nabavice mu euro automatic |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47340 Posts
Posted - 27/01/2012 : 01:47:02
|
quote: Originally posted by 1Euro
kako ne triba?
pa nece valjda likvidirati ljude, nismo mi placenici.
pa likvidirace one koji nam smetaju.šta je tu cudno?? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12537 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 27/01/2012 : 10:23:10
|
kako ne triba?
pa likvidirace one koji nam smetaju.šta je tu cudno??
ma tko bi nama smetao? Nema problema uopšte. Mi cemo kontaktirati što više poznatih ljudi pa tko želi nešto pokloniti, taj ce pokloniti, tko ne želi, nece i ne mora. Necemo ga više gnjaviti uopšte. Kada podijelimo zadatke (operativa/ofanziva) onda idemo na posao, dok ne sakupimo bar 200 primjeraka. Onda otvaramo muzej, a muzej cese onda lako širiti, jer kada jednom budemo FIZICKI PRISUTNI, ovi poznati ljudi ce moci osobno da nam donesu predmete, bez da ih mi nešto "vucemo za rukav", tada cemo tražiti stvarno velike zvezde iz inozemstva,a za ove naše male sitne ribe, necemo se uopšte nešto truditi.
Eto za pocetak ja sam sastavio listu onih kojih bi trebali kontaktirati:
-IVANO BALIC -PATRIK CAVAR -MIRZA DŽOMBA -ZLATKO SARACEVIC -ŽENA OD IZTOKA PUCA -LINO CERVAR -MIŠO KOVAC -TEREZA KESOVIJA -NETKO OD TUÐMANOVOG KLANA -NETKO OD BROZOVIH -ZVONIMIR BOBAN -DAVOR ŠUKER -SEVERINA -DANIJELA -PETAR GRAŠO -ROBERT PROSINECKI -NETKO OD KARAÐORÐEVICA -KATARINA OXENBERG -MILLA JOVOVICH -ALEKSANDAR DJORJEVIC -VLADO DIVAC -ŽARKO PASPALJ -DEJAN BODIROGA -ŽELJKO REBRACA -TONI KUKOC -DINO RAÐA -IVANIŠEVIC -MAJKA OD DRAŽENA PETROVICA -NIVES CELZIJUS -DAMJAN MURKO -FREDI MILER -VLADO KRESLIN -ZORAN PREDIN -ZLATKO ZAHOVIC -PERO LOVŠIN -ADI SMOLAR -NETKO DO AVSENIKOVIH -NETKO OD SLAKOVIH -PRIMOŽ PETERKA -BOJAN KRIŽAJ -MATEJA SVET -TINA MAZE -PRIMOŽ KOZMOS -SARA ISAKOVIC -PETRA MAJDIC -JAŠA DRNOVŠEK ( U VEZI JANEZA DRNOVŠKA) -MILAN KUCAN -IVO JOSIPOVIC -TADIC (NE ZNAM MU IME) -DANILO TURK
- itd....
ajde da imamo od negdje da pocnemo. Možemo ih kontaktirati putem emaila, ako netko zna neki bolji kontakt neka mi slobodno javi ovdje ili na pm. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 27/01/2012 : 10:49:09
|
quote: Originally posted by 1Euro Onda otvaramo muzej, a muzej cese onda lako širiti, jer kada jednom budemo FIZICKI PRISUTNI, ovi poznati ljudi ce moci osobno da nam donesu predmete, bez da ih mi nešto "vucemo za rukav", tada cemo tražiti stvarno velike zvezde iz inozemstva,a za ove naše male sitne ribe, necemo se uopšte nešto truditi.
Eto za pocetak ja sam sastavio listu onih kojih bi trebali kontaktirati:
-IVANO BALIC -PATRIK CAVAR -MIRZA DŽOMBA -ZLATKO SARACEVIC -ŽENA OD IZTOKA PUCA -LINO CERVAR -MIŠO KOVAC -TEREZA KESOVIJA -NETKO OD TUÐMANOVOG KLANA -NETKO OD BROZOVIH -ZVONIMIR BOBAN -DAVOR ŠUKER -SEVERINA -DANIJELA -PETAR GRAŠO -ROBERT PROSINECKI -NETKO OD KARAÐORÐEVICA -KATARINA OXENBERG -MILLA JOVOVICH -ALEKSANDAR DJORJEVIC -VLADO DIVAC -ŽARKO PASPALJ -DEJAN BODIROGA -ŽELJKO REBRACA -TONI KUKOC -DINO RAÐA -IVANIŠEVIC -MAJKA OD DRAŽENA PETROVICA -NIVES CELZIJUS -DAMJAN MURKO -FREDI MILER -VLADO KRESLIN -ZORAN PREDIN -ZLATKO ZAHOVIC -PERO LOVŠIN -ADI SMOLAR -NETKO DO AVSENIKOVIH -NETKO OD SLAKOVIH -PRIMOŽ PETERKA -BOJAN KRIŽAJ -MATEJA SVET -TINA MAZE -PRIMOŽ KOZMOS -SARA ISAKOVIC -PETRA MAJDIC -JAŠA DRNOVŠEK ( U VEZI JANEZA DRNOVŠKA) -MILAN KUCAN -IVO JOSIPOVIC -TADIC (NE ZNAM MU IME) -DANILO TURK
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 27/01/2012 : 10:53:38
|
kako ne triba?
ma tko bi nama smetao? Nema problema uopšte. Mi cemo kontaktirati što više poznatih ljudi pa tko želi nešto pokloniti, taj ce pokloniti, tko ne želi, nece i ne mora. likvidiramo ga.
Tako ce onda ostati samo ne poznate licnosti koje su vec nesto dale za muzej, pa se mozete pohvaliti kako imate predmete SVIH (da, bas SVIH) poznatih licnosti!!
Cak necete morati likvidirati ni puno ljudi, jer posle 2-3 ce se procuti i onda nece vise smeti da vas odbiju! |
Edited by - Grujah. on 27/01/2012 10:54:42 |
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1561 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 27/01/2012 : 11:49:13
|
Izbaci uljeza:
-IVANO BALIC -MIRZA DŽOMBA -LINO CERVAR -MIŠO KOVAC -TEREZA KESOVIJA -MILLA JOVOVICH -SEVERINA -VLADO DIVAC -ŽARKO PASPALJ -DEJAN BODIROGA -ŽELJKO REBRACA
|
"War will cease when we refuse to fight" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47340 Posts
Posted - 27/01/2012 : 11:54:38
|
quote: Originally posted by Grujah.
kako ne triba?
ma tko bi nama smetao? Nema problema uopšte. Mi cemo kontaktirati što više poznatih ljudi pa tko želi nešto pokloniti, taj ce pokloniti, tko ne želi, nece i ne mora. likvidiramo ga.
Tako ce onda ostati samo ne poznate licnosti koje su vec nesto dale za muzej, pa se mozete pohvaliti kako imate predmete SVIH (da, bas SVIH) poznatih licnosti!!
Cak necete morati likvidirati ni puno ljudi, jer posle 2-3 ce se procuti i onda nece vise smeti da vas odbiju!
samo one koji odbiju dat priloge za muzej |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12537 Posts
Posted - 27/01/2012 : 12:01:48
|
ajde ljudi polako, skrecete sa teme.... Ponavljam, NIKOGA NECEMO PRISILITI da nam da nešto za naš muzej, ako netko želi nešto dat, taj ce dat, ako ne želi, ne mora, NECE BITI NIKAKVIH LIKVIDACIJA! Ponavljam, NECE BITI NIKAKVIH LIKVIDACIJA! Lwood, jesi li cuo? Pusti bre covece te likvidacije, šta ti je? Ajde, bolan, nemoj da se smešiš i bacaš loše svijetlo na taj naš G8 projekat.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47340 Posts
Posted - 27/01/2012 : 12:07:40
|
ajde ljudi polako, skrecete sa teme.... Ponavljam, NIKOGA NECEMO PRISILITI da nam da nešto za naš muzej, ako netko želi nešto dat, taj ce dat, ako ne želi, ne mora, NECE BITI NIKAKVIH LIKVIDACIJA! Ponavljam, NECE BITI NIKAKVIH LIKVIDACIJA! Lwood, jesi li cuo? Pusti bre covece te likvidacije, šta ti je? Ajde, bolan, nemoj da se smešiš i bacaš loše svijetlo na taj naš G8 projekat.
aj dobro nece bit likvidacija kad inzistiraš. |
|
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47340 Posts
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Posted - 27/01/2012 : 12:18:46
|
A PAZI SAD! Imam fenomenalnu ideju! Nabavimo oruzije nekog poznatog ubice (npr. Harvey Lee Oswald, da ne nabrajam neke nesa, necemo da ovakav topik zatvore zbog politicarenja) i onda ga mozemo i izlagati u muzeju i moze nam pritom sluziti i za likvidacije.. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Posted - 27/01/2012 : 12:23:50
|
I ne samo to! Mozemo ovo ujediniti sa jos jednom Eurovom idejom, pozajmaonicom! Znaci, zamisli sad, neki klinac treba da ima fudbalski trening ali mu je dres na pranju, a mi kako vec ovde imamo razne poznate dresove njemu POZAJMIMO taj dres (za neke sitne novce) i onda on moze ici da igra fudbal, i to ce jos imati dres nekog fudbalera pa ce biti glavni tamo, mozda i zbari neku curu.. ILi na primer zuri u skolu a zaboravio je da uradi zadacu, dodje samo kod nas i mi mu pozajmimo eto to penkalo nekog politicara da moze da zavrsi.. Ili ako nekom bude zatrebala snajperska puska, ili nedajboze gacice Nives Celzijus, eto, imamo i to.. |
Edited by - Grujah. on 27/01/2012 12:24:23 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12537 Posts
Posted - 27/01/2012 : 12:31:46
|
quote: Originally posted by Grujah.
I ne samo to! Mozemo ovo ujediniti sa jos jednom Eurovom idejom, pozajmaonicom! Znaci, zamisli sad, neki klinac treba da ima fudbalski trening ali mu je dres na pranju, a mi kako vec ovde imamo razne poznate dresove njemu POZAJMIMO taj dres (za neke sitne novce) i onda on moze ici da igra fudbal, i to ce jos imati dres nekog fudbalera pa ce biti glavni tamo, mozda i zbari neku curu.. ILi na primer zuri u skolu a zaboravio je da uradi zadacu, dodje samo kod nas i mi mu pozajmimo eto to penkalo nekog politicara da moze da zavrsi.. Ili ako nekom bude zatrebala snajperska puska, ili nedajboze gacice Nives Celzijus, eto, imamo i to..
nemojmo sada pretjerivati. možda sam trebao prije objasniti, da, ove predmete koje budemo skupili:
-necemo prodavati -necemo posudivati -necemo se sprdati oko toga (bile one gacice od Nives celzijus ili od Tereze Kesovije) -svi predmeti ce biti DOSTOJNO IZLOŽENI I PRIKAZANI u našem muzeju, a pored njih ce biti i slika vlasnika koji ih drži u rukama, sa njegovim imenom i prezimenom i po cemu je poznat -svi ovi predmeti, bili oni od Josipa Broza Tita ili Nives Celzijus, CE BITI JEDNAKO VAŽNI I JEDNAKO TRETIRANI -ako vlasnik ovog nekog predmeta poželi, da mu ga se vrati, UVIJEK GA MOŽE DOBITI NAZAD
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 27/01/2012 : 12:46:06
|
Grujah ima fenomalne ideje. Ja se slažem s njim u svemu osim u izboru oružja. Naime, u zadnje sam vrijeme dosta igrao Assassin's Creed, pa bi mi više odgovarao neki mac. Možeš li ga nabaviti igdje, Grujah? Ili cemo spojiti ugodno s korisnim, pronaci potomke vitezova, pa od njih uzeti mac za muzej, a ujedno ga ja koristim i za likvidacije. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47340 Posts
Posted - 27/01/2012 : 13:02:43
|
quote: Originally posted by selanne
Grujah ima fenomalne ideje. Ja se slažem s njim u svemu osim u izboru oružja. Naime, u zadnje sam vrijeme dosta igrao Assassin's Creed, pa bi mi više odgovarao neki mac. Možeš li ga nabaviti igdje, Grujah? Ili cemo spojiti ugodno s korisnim, pronaci potomke vitezova, pa od njih uzeti mac za muzej, a ujedno ga ja koristim i za likvidacije.
malo je nezgodno koristit mac za likvidacije ali stilski gledano vrlo dobra ideja. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 27/01/2012 : 13:11:00
|
quote: Originally posted by Andrej
Izbaci uljeza:
-IVANO BALIC -MIRZA DŽOMBA -LINO CERVAR -MIŠO KOVAC -TEREZA KESOVIJA -MILLA JOVOVICH -SEVERINA -VLADO DIVAC -ŽARKO PASPALJ -DEJAN BODIROGA -ŽELJKO REBRACA
Sto imas protiv moje rodjake? |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Posted - 27/01/2012 : 13:15:30
|
quote: Originally posted by selanne
Grujah ima fenomalne ideje. Ja se slažem s njim u svemu osim u izboru oružja. Naime, u zadnje sam vrijeme dosta igrao Assassin's Creed, pa bi mi više odgovarao neki mac. Možeš li ga nabaviti igdje, Grujah? Ili cemo spojiti ugodno s korisnim, pronaci potomke vitezova, pa od njih uzeti mac za muzej, a ujedno ga ja koristim i za likvidacije.
malo je nezgodno koristit mac za likvidacije ali stilski gledano vrlo dobra ideja.
Ako se dovoljno dobro izvezbao na Assassin Creedu ne bi trebalo imati vecih problema u utiliziranju maca kao ubojitog sredstva. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 27/01/2012 : 13:26:59
|
Mislim da jesam. Naravno, ako mi nabaviš još štogod, poput onih noževa za bacanje, bio bih veoma zahvalan. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27087 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 28/01/2012 : 23:57:39
|
kako to misliš ne radimo ništa? evo ja san razradia strukturu G8 za pocetak:
1Euro inicijator sastanaka -Obi-wan logisticar -Risar69 ideološki predstavljac -lwood unutrašnja kontrola -supermark financijsko vodenje -zagor te - ney odnosi s javnošcu -sellane likvidator -sawitch vozac
ufufuf, pa ti stvarno želiš, da završim u bolnici |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
Topic |
|