Author |
Topic |
legolas76
Average Member
637 Posts
Member since 31/08/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47319 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/02/2012 : 12:15:12
|
šokantna vijest. RIP |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/02/2012 : 13:20:14
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by paro Naglo profesionalno, ali i zdravstveno propadanje Houston je doživjela u tubulentnom braku s pjevacem Bobby Brownom, kojega su njezini obožavatelji krivili za ovisnost o narkoticima koju je pjevacica razvila.
Gledao sam ovo više puta na tv-u, koliko joj je upropastio život... Možda to i nije jedini uzrok, no ne volim ovakve reference u necijem životu. Doduše, tu je još i faktor slave.
kopipejstan clanak msje Dee. Dont shoot the messanger |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/02/2012 : 17:25:16
|
Vijest o tragicnoj smrti jedne od najvecih pop pjevacica, koja je obilježila 80-e i 90-e, rastužila je mnoge slavne osobe koje su svojim porukama na Twitteru ili Facebooku te izjavama u medijima odale pocast Whitney Houston. Glazbena diva odsjela je u hotelu Hilton Beverly došavši na dodjelu nagrada Grammy. U nedjelju 12. veljace ce na tom velikom spektaklu u sjecanje na Whitney pjevati Jennifer Hudson. Kako saznaje TMZ, pjevacica je pronadena na cetvrtom katu luksuznog hotela Hilton Beverly. Kraj nje nije pronadena droga, no bilo je lijekova koje je pjevacica uzimala na recept. Najvjerojatnije se utopila u kadi, piše TMZ. Kad su bolnicari došli u hotel, beživotno tijelo pjevacice vec je bilo izvadeno iz kade pa ce se tek nakon autopsije znati je li se utopila, predozirala ili umrla zbog neceg sasvim drugog. Svjedoci kažu da je izgledala vrlo iscrpljeno. Što je uzrok smrti, utvrdit ce istraga. Njezina smrt u 48. godini rastužila je mnoge slavne osobe koje su svoju tugu iskazale na Twitteru, Facebooku ili izjavama u medijima. Country pjevacica Dolly Parton, koja je napisala hit preminule Houston 'I Will Always Love You', izjavila je da je njezino srce, medu milijunima ostalih, slomljeno viješcu o smrti Whitney Houston. 'Uvijek cu biti zahvalna na prekrasnoj interpretaciji stihova koje sam napisala, a iz dubine moga srca mogu samo poruciti jedno - uvijek cu te voljeti i nedostajat ceš mi', rekla je Parton. Sucut obitelji Houston izrazio je i Amyin otac, Mitch Winehouse, koji je u srpnju izgubio kcer.
'Imala je glas koji cemo pamtiti zauvijek', rekla je Mariah Carey, inace bliska prijateljica Whitney Houston.
'Whitney je bila moj idol. Danas sam ga izgubila', porucila je Jessica Simpson. 'Znam Whitney otkad je bila dijete. Uvijek sam je volio. Bila mi je kao dio obitelji. Jako ce mi nedostajati', porucio je Smokey Robinson. 'Kad sam bila na pocetku karijere, ona mi je bila idol. Obožavala sam je i željela sam biti kao ona. Moje molitve su upucene njezinoj kceri i obitelji', napisala je Celine Dion.
'To je tragedija. Bila je jedna od najboljih pjevacica svih vremena. Svima ce nam nedostajati', porucio je Tony Bennett. 'Srce mi je slomljeno. Pocivaj u miru, Whitney. Bila si glazbeni uzor mnogima', napisala je Toni Braxton. 'Nemam rijeci. Samo suze', napisala je Rihanna.
'Strašno me je zaboljela ova vijest. Moje Whitney više nema. Molim za nju', napisala je Queen Latifah.
'Izgubili smo legendu. Šaljem ljubav i molitve njezinoj obitelji. Nedostajat ce mi', porucila je Christina Aguilera na Twitteru. 'Pocivala u miru, Whitney', napisao je Ricky Martin.
'Moja tuga zbog Whitney je neizreciva', glasi poruka Brodyja Jennera.
'Whitney je razlog zbog kojeg su se mnogi od nas poceli baviti glazbom', izjavila je Pink. 'Pocivaj u miru. Nitko nikada nece moci biti poput tebe', napisao je Lenny Kravitz.
'Izgubili smo veliku glazbenu ikonu', napisala je Khloe Kardashian.
'Imala je sve, predivan glas i ljepotu. Tužno je to što sama sebe nije mogla usreciti toliko koliko je usrecila cijeli svijet', napisala je na Twitteru Barbra Streisand.
'Bila je jedna od najvecih umjetnica. Neka pociva u miru', porucila je Goldie Hawn.
'Whitney je bila sve. Ne, ona JE sve', napisala je na Twitteru Katy Perry.
'Izgubili smo jedan od najboljih glasova svih vremena. Uvijek cu te voljeti', napisao je LA Reid.
'Svoje molitve upucujem njezinoj kceri i obitelji', porucila je Ellen DeGeneres.
'Izgubili smo veliki talent', porucila je preko Twittera Courteney Cox. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 12/02/2012 : 17:56:32
|
Sad gledam Telohranitelj na TV-u i stvarno mi je zao... Ne mogu da verujem da ljudi imaju sve pare i slavu sveta i ne znaju sebe dz usrece.. :-( |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 12/02/2012 : 17:57:06
|
quote: http://www.tmz.com/ We're told Whitney believed the Xanax helped calm her nerves before going out in front of people. According to our sources, Whitney claimed to have anxiety and panic attacks and the pills helped her relax before taking the stage.
Our sources say the people inside of Whitney's hotel room when she died were aware Whitney would take Xanax before shows. We're told those people never saw Whitney take any pills, she would just tell them she did. They are unaware how many she would take or if she took any other drugs.
Uvjek sam se pitao kako oni (pjevaci) mogu izac pred 100 miljuna ljudi koji skoro hipnotizirani gledaju samo jednu stvar (njih) i ne brinit se oko zapinjanja na pozornici ili obicnog pucanja glasa... Nije to lako, vjerojatno se svi oni drogiraju ovim ili onim. Neznamo zasad ništa 100% ali... |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/02/2012 : 18:07:37
|
quote: Originally posted by sawitch
Sad gledam Telohranitelj na TV-u i stvarno mi je zao... Ne mogu da verujem da ljudi imaju sve pare i slavu sveta i ne znaju sebe dz usrece.. :-(
Tesko je izboriti se sa tim,,stavi sebe u taj polozaj i dobro razmisli...Zajebana je to stvar,kada ti je sve sto pozelis dostupno.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 12/02/2012 : 18:15:53
|
quote: Originally posted by sawitch
Sad gledam Telohranitelj na TV-u i stvarno mi je zao... Ne mogu da verujem da ljudi imaju sve pare i slavu sveta i ne znaju sebe dz usrece.. :-(
Pa zato i ne mogu.Jebes ti to. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 12/02/2012 : 18:32:01
|
Kao i mnogi slavni i ona je imala problema sa drogom, unistavala je samu sebe godinama i bila je svjesna da je sama sebi neprijatelj, i to je jednom i sama izjavila jos prije desetak godina.
R.I.P. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/02/2012 : 21:02:50
|
velika šteta, nadao sam se da ce se nakon razvoda oporavit, ali nije to lako kad se duboko ode, zaljubiš se u idiota i odeš prerano... ali ostat ce, ja sam volio njene sentiše, a njen glas je kristalno cist, predivan |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 12/02/2012 : 22:26:42
|
jbg, bez obzira u kakav se cirkus zena pretvorila zadnjih 15 ili skoro 20 godina, posle smrti je svi odjednom vole (govorim uglavnom o Americkim vijestima ovdje u USA). Nista lijepo nisu o njoj govorili od 90-ih, samo su je sramili zbog onog njenog idiota koji ju je navuk'o na drogu, pa je pretovrio u nekog 'junkie fienda'. A sada, isto kao u slucaju Michael Jacksona, ona je "divna, super, andjeo".
Nemojte me pogresno razumit: cijenim ono sto je uradila dok je bila popularna (onih nekoliko godina u kasnim 80-im i par godina u 90-im zbog uspjeha soundtracka "The Bodyguard"), ali koliko sam ja svjestan, ona je davno umrla sto se tice Americke muzicke publike, prije pocetka ovog stoljeca, ja bi rek'o. Pun mi je qrc ove hipokritike news media ovdje i sirom svijeta, odjednom je svako heroj i voljen sirom svijeta, samo zato sto je preminuo. Zasto nisu nista lijepo o njoj pisali proslih 15 godina?
Jon Lajoie je napisao jednu veoma duhovitu (a bogami i istinitu) spoof song nakon smrti Michael Jacksona. Evo dole linka na You Tube ako neko hoce da je slusa. Isto ovo sto covjek govori o Michael Jacksonu u ovoj pjesmi se lagano moze reci o Whitney, ali sumnjam da ce iko biti toliko iskren da kaze ono sto neki od nas vec dugo mislimo.
http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/02/2012 : 22:33:22
|
quote: Originally posted by acestroke
Nemojte me pogresno razumit: cijenim ono sto je uradila dok je bila popularna (onih nekoliko godina u kasnim 80-im i par godina u 90-im zbog uspjeha soundtracka "The Bodyguard"), ali koliko sam ja svjestan, ona je davno umrla sto se tice Americke muzicke publike, prije pocetka ovog stoljeca, ja bi rek'o.
Ti si takodje i rekao da Madonna nije relevantna od Ray of Light. Whitney mozda nije bila na super-duper nivou popularnosti u ovom milenijumu, ali je recimo album Just Whitney iz 2002. bio certified platinum, a comeback album I Look to You iz 2009. je otisao na prvo mesto Billboard chartsa. Pazi, zivis u USA i to je ql, ali ne mozes da pricas u ime ostalih 400 miliona koji tamo leba jedu :D
Inace, rec koju trazis je "hipokrizija" :) |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Topic |
|