forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Vreme je za pravdu, vreme je za istinu !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 19:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
OVO NIJE POLITICKI TOPIC. NE ZAKLJUCAVAJTE. OVO JE BITNO !

http://www.mondo.rs/s237097/Info/Poziv_na_bojkot_benzinskih_pumpi.html

Idemo, svi Srbi na forumu da ispostuju. Ni Zagor ne bi tocio ovaj benzin u nas. Da vas cujem, jel podrzavate ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 13/03/2012 : 19:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Sto je najgore,za novac koji dajemo dobijamo vrlo lose gorivo.

Imajuci u vidu da sam sredio motor ,kompletna generalka,primetio sam da se zadnjih par godina potrosnja promenila
I tako sam testirao pumpe,i mogu reci da najmanje potraje gorivo iz OMV pumpi,a najduze sa EKO

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47344 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2012 : 19:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bilo u Hr prije nekoliko dana.besmisleno.
ako ne uliješ tog dana,uliceš drugog.
mislin bolje bi bile akcije-idemo pješke i slicne.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 19:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Imajuci u vidu da sam sredio motor ,kompletna generalka,primetio sam da se zadnjih par godina potrosnja promenila
I tako sam testirao pumpe,i mogu reci da najmanje potraje gorivo iz OMV pumpi,a najduze sa EKO

Ja sam testirao sve pumpe u Beogradu.

OMV je do pre godinu dana bio najbolji. Eko mi je uvek bio dobar ali u poslednje vreme nesto slabo vergla. Jugopetrol - e ovo je odlicna kocka. Nekim danima rezervoar traje i do 50km jace, nekim danima i do 20km slabije. MOL je navodno najbolji ali mi je pumpa daleko da se cimam sa njom. ELP je sranje.

U ovo doba dizela od 150 dinara doduse, bez srama tocim gde je najjeftinije.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/03/2012 : 19:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Što vece cijene benzina. Neka bude 100 eura litra. Svi se vozikaju bez potrebe. Idem kod komšije autom.
Manje ce se zagadivati, pojava elektricnih (i drugih) auta, biciklizam (s kacigom doduše), šetnja i tako...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 13/03/2012 19:33:20
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 19:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Što vece cijene benzina. Neka bude 100 eura litra. Svi se vozikaju bez potrebe. Idem kod komšije autom.
Manje ce se zagadivati, pojava elektricnih (i drugih) auta, biciklizam (s kacigom doduše), šetnja i tako...

Ce da vozim koliko mi se vozi. Bmk za zagadjivanje.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/03/2012 : 19:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 13/03/2012 : 19:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by elfak nish

Ja sam testirao sve pumpe u Beogradu.

OMV je do pre godinu dana bio najbolji. Eko mi je uvek bio dobar ali u poslednje vreme nesto slabo vergla. Jugopetrol - e ovo je odlicna kocka. Nekim danima rezervoar traje i do 50km jace, nekim danima i do 20km slabije. MOL je navodno najbolji ali mi je pumpa daleko da se cimam sa njom. ELP je sranje.

U ovo doba dizela od 150 dinara doduse, bez srama tocim gde je najjeftinije.

Ja sam zadnja 2 puta sipao u kante d2 i loz ulje

Neces verovati sta sve pluta po D2
A loz ulje cisto kao zejtin.I jos ne mrzne

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/03/2012 : 19:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Smrt automobilima!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=46mqCCoxJfA

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/03/2012 : 19:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

Da, to je danas prevladavajuce mišljenje...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/03/2012 : 19:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Izvedi ga na pravu stranu Obi...sila je mocna u ovome

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/03/2012 : 20:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ce im ga nakrivite bas
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 20:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

quote:

Moje preovladavajuce misljenje je da mi nece bog otac odrediti sta cu ja da radim sa svojim automobilom koji sam ja platio, ja registrovao od mog novca i ja mu tocim benzin.

Ako mi se ide u radnju 20m daleko kolima, to cu i da uradim, pa nek se osusi Drina i pomru svi borovi u Sumadiji.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/03/2012 : 20:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Sektor energetike u Srbiji bih poredio sa Cosa Nostra organizacijom....Takva banda tesko da postoji na zemaljskoj kugli....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/03/2012 : 20:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Moje preovladavajuce misljenje je da mi nece bog otac odrediti sta cu ja da radim sa svojim automobilom koji sam ja platio, ja registrovao od mog novca i ja mu tocim benzin.

Ako mi se ide u radnju 20m daleko kolima, to cu i da uradim, pa nek se osusi Drina i pomru svi borovi u Sumadiji.

Nije to samo tvoje mišljenje. Danas vecina ljudi tako razmišlja. Zato sam i rekao preovladavajuce...
I pogledaj samo kako nam dobro ide.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 20:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nije to samo tvoje mišljenje. Danas vecina ljudi tako razmišlja. Zato sam i rekao preovladavajuce...
I pogledaj samo kako nam dobro ide.

A ne, vecina ljudi danas bi onom drugom coveku da odredi sta i kako. Zato nam i dobro ide. Jos malo pa necu smeti rostilj da palim u dvoristu.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40523 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 20:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Stvarno, ko je spomenuo lose gorivo... Ja idem iskljucivo na plin.. Kao da idem na vazduh.. Ubrzava do 70km/h 10 minuta... Stisnem gas, nema snage... Pre godinu dana je Eko bio super plin, a sada svuda krs... Kada sam skinuo filter za plin, otpadaka kao iz pepeljare posle noci kartanja... Strasno...

A i od kada imam kola sve manje idem peske...

Apsolutno podrzavam bojkot.. Plin 75 dinara.. Strasno... Kaloricnost nula...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5330 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 13/03/2012 : 21:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Jedna velika istina...što je cijena goriva veca,to je kvaliteta goriva manja...
A najžalosnije je to da kod nas u Hrvatskoj najveca kompanija, INA ima najvece smece od goriva (ima jedna uzrecica: pic.. im materINA)...u sedam godina sam dva puta natocio auto na INI i oba puta sam mislio da mi je prošlo nešto na autu..135 konja se pretvori u 35 šepavih konja od kvalitete njihovog goriva. Standardi se ne poštuju,eurodisel im se zaledi vec na -5 temperaturi,auti se kvare i nitko im ništa ne može.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40523 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 21:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A i ovde kod nas malo malo pa nekom crkne pumpa...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47344 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2012 : 21:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
žalosno je da imamo cijene benzina medu najvecima u svitu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 21:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
vozim firmin auto , tako da me bria posto gorivo

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 13/03/2012 : 22:01:14  Show Profile Show Extended Profile
Samo za vozace iz Zagreba:
Nije puno ali covjeka veseli. Ja vec dulje vrijeme tocim gorivo na maloj pumpi kod Hyundai servisa preko puta Super Konzuma u Španskom. Uvijek je jeftinije 10-15 lipa od INA-e a i bolje je gorivo.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/03/2012 : 22:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Gorivo nikad skuplje ali realno jako se puno vozi.Automobila na ulicama kao nikad.Ja imam drugare koji vecito kukaju kako nemaju para a ovamo ne izlaze iz auta.Pola plate trose na gorivo.Pa jebem mu mater,prosetaj,idi biciklom,vozi trotinet,jebote ne moras kolima u klonju.
Ja nemam kola i da mi ih dzabe daju ne bi ih uzeo.Sa danasnjim primanjima auto je luksuz samo takav.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21300 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/03/2012 : 22:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Boli me patka - vozim se na lož ulje, 105 dinara po litru,a i to samo kad moram.Bicikla mi je glavno prevozno sredstvo - bice manje zagadenje i manja gužva na putevima - ali qurac, gužve nikad vece; cini mi se da što je gorivo skuplje, to se kola više voze!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40523 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2012 : 22:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
U golf da ubacis stari orman isao bi bez problema..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/03/2012 : 22:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Boli me patka - vozim se na lož ulje, 105 dinara po litru,a i to samo kad moram.Bicikla mi je glavno prevozno sredstvo - bice manje zagadenje i manja gužva na putevima - ali qurac, gužve nikad vece; cini mi se da što je gorivo skuplje, to se kola više voze!!!

Gde bre nalazite loz ulje, toga po beogradu nema vise na pumpama.

Nije da bih gurao lozu u moje eurodizelase, ali za ljude koji teraju stare masine koje gutaju D2...samo napred.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000