Author |
Topic |
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21300 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/03/2012 : 22:43:36
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by anto
Boli me patka - vozim se na lož ulje, 105 dinara po litru,a i to samo kad moram.Bicikla mi je glavno prevozno sredstvo - bice manje zagadenje i manja gužva na putevima - ali qurac, gužve nikad vece; cini mi se da što je gorivo skuplje, to se kola više voze!!!
Gde bre nalazite loz ulje, toga po beogradu nema vise na pumpama.
Nije da bih gurao lozu u moje eurodizelase, ali za ljude koji teraju stare masine koje gutaju D2...samo napred.
Ima ga na dve NIS-ove pumpe u cacku; to sam tek otkrio pre šest meseci (Bože kakav sam papak, a svi se voze na to lož ulje godinama) i od tada samo njega cepam - do pre neki dan bilo je 95 dindži, ali sad povecaš pederi na 105.Ali je opet najjeftinija vožnja na njemu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 13/03/2012 : 22:51:20
|
Loza je zakon za Golf2 dizel. Najbolje je sto na svakoj pumpi pise da je zabranjeno da ga toce, ali kad upitas, niko ne odbije :) |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 13/03/2012 : 23:05:05
|
A kod nas svakodnevne kontrole od strane policije gdje kontroliraju da li se netko vozi na ložu. Neki dan su cak usred autoceste Zagreb - Karlovac zaustavljali aute na nekom odmorištu. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/03/2012 : 23:25:54
|
quote: Originally posted by fikus
A kod nas svakodnevne kontrole od strane policije gdje kontroliraju da li se netko vozi na ložu. Neki dan su cak usred autoceste Zagreb - Karlovac zaustavljali aute na nekom odmorištu.
O tome sam citao, i toga kod nas nema srecom :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:07:11
|
A kod nas svakodnevne kontrole od strane policije gdje kontroliraju da li se netko vozi na ložu. Neki dan su cak usred autoceste Zagreb - Karlovac zaustavljali aute na nekom odmorištu.
Cuo sam za to :) Umalo da krenem u Dubrovnik neki dan sa lozom, ali dobro je, na vrijeme sam se sjetio :) |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:16:25
|
quote: Originally posted by Elderane84
Cuo sam za to :) Umalo da krenem u Dubrovnik neki dan sa lozom, ali dobro je, na vrijeme sam se sjetio :)
Sta bi tebi mogli ? Pa nemas hrvatske table, da nece da te hapse sto si u RS tocio lozu ? :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47342 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/03/2012 : 00:38:58
|
Mislis? Za sta su sve naplacivali kazne, to bi bila sitnica. Policija je uvijek policija, ma iz koje drzave bila
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47342 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:39:41
|
@ mairosu promini naslov topica u :
Vreme je za pravdu, vreme je za osvetu ! |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 14/03/2012 : 00:47:30
|
Mislis? Za sta su sve naplacivali kazne, to bi bila sitnica. Policija je uvijek policija, ma iz koje drzave bila
Pa kako ? Jel imaju dokaz da si u RH tocio lozu ? Pazi, to je prekrsaj ako u RH natocis jer time izbegavas drzavni porez i doprinos koji ide na eurodizel (isto ako u RH tocis "plavi" dizel). Mozes sipat i ulje iz friteze (takodje dobro gorivo tzv. biodizel) ali ako si ga sipao u nekoj drugoj drzavi, sta se oni imaju sa time jebati. Natezali bi ste se malo, ali nemaju to pravo i to je kraj. |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 14/03/2012 : 00:59:44
|
u Hrvatskoj je nedavno bio bojkot na benzinskim pumpama, svi gradovi osim Zagreba, njima je valjda OK. Rezultat = 0 (nula) Ne tocis gorivo danas, doci ces sutra i opet si potrosio novac. Trebas auto i nemas izbora. Cijena goriva raste i jos ce vise rasti. Ja sam prosle godine govorio da ce u Hrvatskoj do kraja ove godine cijena benzina biti po kineskim cijenama = sve po 12 kn.. eto sada je na OMV 10,77 kn... jos 3-4 poskupljenja i eto nas na 12 kn. Slazem se da treba bojkotirati, ali bojim se da to nije dovoljno. Da bi se nesto postiglo potreban je zestok protest, treba izaci sa parolama na ulicu (po mogucnosti usput zapaliti par bezinskih pumpi za primjer ostalima) pa MOZDA nesto krene na bolje. Zapitajte se sta nas sve ocekuje kroz narednih 2-3 godine i kolika ce biti placa a kolike cijene. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47342 Posts
Posted - 14/03/2012 : 01:05:16
|
ja se sican kad san pocea vozit pocetkom 1998. da je litra benzina bila oko 3,85 kn . sad je 3X skuplji šta bi opet bilo podnošljivo da su i place skocile 3X ali qita,ostale su manje više iste
|
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 14/03/2012 : 07:39:13
|
quote: Originally posted by acestroke
Ovdje u USA krajem 2008 godine benzin je bio $1.87/gallon. Danas: $4.69/gallon. .
Tako da, svi smo u istim govnima sto se tice goriva. (svi, osim Middle Easta i stanivnika Venezuele).
Kolika je plata u USA a koliko recimo u Srbiji? Videces da nije isto, hocu reci videces da nismo u istim govnima. Nasa su poput zivog peska, a niko ruku da pruzi da nas iz njih izvuce...
Apropo teme, ja ne sipam gorivo jedno 27-28 od 30 dana u mesecu! Stvarno mislim da se od mene ne moze vise traziti. |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 14/03/2012 : 08:43:25
|
quote: Originally posted by lwood
žalosno je da imamo cijene benzina medu najvecima u svitu.
Da, žalosno i nevjerojatno. Ovako vec trošim oko 100 eura mjesecno na gorivo. Uskoro cu valjda i više. Ispricavam se na izrazu ali : Mater im jebem svima koji su krivi za takve cijene(iako zapravo niti ne znam ko su to "oni" ). |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 14/03/2012 : 09:32:34
|
Samo za vozace iz Zagreba: Nije puno ali covjeka veseli. Ja vec dulje vrijeme tocim gorivo na maloj pumpi kod Hyundai servisa preko puta Super Konzuma u Španskom. Uvijek je jeftinije 10-15 lipa od INA-e a i bolje je gorivo.
A nitko da se zapita kako to oni mogu biti jeftiniji i da im se pri tom isplati. |
|
|
osmo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
653 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 14/03/2012 : 09:48:05
|
Ja vec 6-7 godina vozim iskljucivo na ložu... Nisam ništa primijetio da je lošija od dizela moja stara raga ( citaj mercedes )to odlicno podnosi Stignem tako cesto do Beograda, Mafesta i slicno |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 14/03/2012 : 10:51:02
|
Samo za vozace iz Zagreba: Nije puno ali covjeka veseli. Ja vec dulje vrijeme tocim gorivo na maloj pumpi kod Hyundai servisa preko puta Super Konzuma u Španskom. Uvijek je jeftinije 10-15 lipa od INA-e a i bolje je gorivo.
A nitko da se zapita kako to oni mogu biti jeftiniji i da im se pri tom isplati.
a niko da se zapita sto je toliko skupa hrana za bebe a niko da se zapita zasto se igraju zivotima hiljada bolesnika jer nemaju vise ugradnju kod nabavke citostatika,pa sad jebu kavu svima a niko dase zapita zasto u Srbiji 330.ooo gladne dece sa/bez roditelja baza po ulicama a niko da se zapita zasto nam naredjuju da 30% sutra mora biti ucesce zena u radu parlamenta a niko da se zapita sto nas je manje za 300.000 za ovih proteklih 10-ak godina a niko da se zapita sto mamini i tatini sinovi kad ustanu oko 13h idu malo popiti kavice u centar Bg-a,pa ne mozes od besnih budala nista ni da zavrsis na poslu a niko da se zapita sto nam droga unisti mladez..hapse konzumente,a dilere oslobadjaju nakon dva dana koliko samo pitanja a koliko malo odgovora
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 14/03/2012 : 11:22:21
|
quote: Originally posted by kosmajac
A nitko da se zapita kako to oni mogu biti jeftiniji i da im se pri tom isplati.
a niko da se zapita sto je toliko skupa hrana za bebe a niko da se zapita zasto se igraju zivotima hiljada bolesnika jer nemaju vise ugradnju kod nabavke citostatika,pa sad jebu kavu svima a niko dase zapita zasto u Srbiji 330.ooo gladne dece sa/bez roditelja baza po ulicama a niko da se zapita zasto nam naredjuju da 30% sutra mora biti ucesce zena u radu parlamenta a niko da se zapita sto nas je manje za 300.000 za ovih proteklih 10-ak godina a niko da se zapita sto mamini i tatini sinovi kad ustanu oko 13h idu malo popiti kavice u centar Bg-a,pa ne mozes od besnih budala nista ni da zavrsis na poslu a niko da se zapita sto nam droga unisti mladez..hapse konzumente,a dilere oslobadjaju nakon dva dana koliko samo pitanja a koliko malo odgovora
Evo, ja sam se zapitao što si htio reci i kakve to ima veze sa gorivom. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 14/03/2012 : 11:28:09
|
quote: Originally posted by kosmajac a niko da se zapita zasto nam naredjuju da 30% sutra mora biti ucesce zena u radu parlamenta
zapitao li si se ti kad si ovo pisao? |
Edited by - Jasko on 14/03/2012 11:28:19 |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 14/03/2012 : 12:02:39
|
Iša bi prosvjedovat. Ne mogu reci da me nije briga samo zato što ne vozin. Samo od takvog bojkota nema ništa, jedino da sa masom ljudi blokiraš pupme. Nema druge. |
Trljam ruke. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 14/03/2012 : 12:12:01
|
quote: Originally posted by acestroke
Ovdje u USA krajem 2008 godine benzin je bio $1.87/gallon. Danas: $4.69/gallon. .
Tako da, svi smo u istim govnima sto se tice goriva. (svi, osim Middle Easta i stanivnika Venezuele).
Druze, $4.69 je 3.6 eur, a gallon je 4 litre. Ovde je litra 1.5 eur = u kojim smo mi to istim govnima ? :D |
|
|
Topic |
|