Author |
Topic |
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11579 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4108 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 17/03/2012 : 10:16:31
|
quote: Originally posted by Kojot
Bez ukidanja,molim! Mislim,zbog cega?
Da ti više ne moraš gledati kako se ja veselim Milanovim pobjedama i Interovim porazima. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/03/2012 : 10:19:26
|
A ko kaze da ce da se ukine? Glasao ili ne glasao, to je do vlasnika sajta |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4108 Posts
Posted - 17/03/2012 : 10:57:53
|
quote: Originally posted by selanne
Da ti više ne moraš gledati kako se ja veselim Milanovim pobjedama i Interovim porazima.
Nizak udarac,sto bi rekao Karson! A i vama se nepise dobro! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 17/03/2012 : 12:33:15
|
Ja sam mislio na Seriju A, tamo se zasad dobro piše. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4108 Posts
Posted - 17/03/2012 : 13:56:04
|
quote: Originally posted by selanne
Ja sam mislio na Seriju A, tamo se zasad dobro piše.
Tamo vec duze vreme nesmem ni uci. Cekacu sledecu sezonu,bice bolja,bar se nadam! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 17/03/2012 : 14:11:53
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by okiboki Evo potvrdi da li je bilo ovako kako sam rekao. Ja sam budala jel a ti si prvi kenjao najgore o ljudima koji se registruju na forum pod duplim nikom i pricao kako to ne bi uradio. Pa gde ti je obraz pa da se registrujes i treci put?
Jesi Zato sto pises nesto o cemu nemas pojma Ne samo sad, stalno
Hoces da kazes da ti je bilo dozvoljeno da se registrujes pod nikom O.o.321?Pa ako jeste sto nisi rekao ko si i ako jeste zasto ti je taj nik onda zakljucan? Inace ja tebe ne vredjam samo iznosim cinjenice,cemu ovo da sam Budala?Pljuvao si po forumu,pljuvao si po ljudima koji se registruju pod drugim nikom,pljuvao si sve redom odavde i na kraju se vratio.Sta reci.
Pa ti si vican u resavanju misterija. Resi
Ako i pocnem da ti objasnjavam, neces shvatati. Tako da... Dz.
A ti si bas tako siguran da ja ne znam pricu?Ostavio si oko 350 postova i niko te nije provalio nego bas ja,budala i lik koji prilicno slabo kapira?Hmmm mozda si i u pravu a mozda mi je neka pticica koja je znala ko stoji iza nika O.o.321 dosapnula da si to ti? Sve je moguce moj druze.Ne valja kad potcenjujes ljude a ni kad im previse verujes |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5467 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/03/2012 : 16:47:37
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Borca zabio u Borci.Naravno NE
????? ?? ???? ?? -3 |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 17/03/2012 : 16:49:08
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Borca zabio u Borci.Naravno NE
????? ?? ???? ?? -3
Ne raduj se prerano za dva sata ce biti ogromnih +4 |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 17/03/2012 : 16:54:15
|
Mladici borovi dobili par slepaca u nizu i odmah poleteli, moracemo u sredu da ih vratimo na zemlju, a danas lagano 3-4 komada u mrezu zirafa iz Jagodine. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/03/2012 : 16:56:24
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Mladici borovi dobili par slepaca u nizu i odmah poleteli, moracemo u sredu da ih vratimo na zemlju, a danas lagano 3-4 komada u mrezu zirafa iz Jagodine.
???? ???????? ????, ??? ???? ??? ????? ???????. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Posted - 17/03/2012 : 17:26:11
|
kakav ponisten gol,pa ovo ima samo u Srbiji.
Meni je najbitnije da je Miljkovic na klupi. Grant je za 3 utakmice shvatio ono sto Stanojevic nije mogao 2 godine, da decko veze sa mozgom nema. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25516 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 17/03/2012 : 17:54:23
|
Meni je najbitnije da je Miljkovic na klupi. Grant je za 3 utakmice shvatio ono sto Stanojevic nije mogao 2 godine, da decko veze sa mozgom nema.
Igrao je Aksentije kod Stanoja sasvim dovoljno.Miljkovic je igrao da tako kazem teze utakmice tj.gde je potrebna jaca odbrana.Ja da se pitam ne bi ga stavljao nikad ali mora da se proda ocigledno.To je najgori desni bek u istoriji Partizana. Ali ja jednostavno moram da kopiram jedan moj post od pre nekog vremena:
"Mislicete da sam lud ali Lazar mora da igra sa Edvardom.U nedostatku Scepovica on je jedini spic koji moze da stane na loptu i da odvuce odbranu.Diara nije taj tip centarfora vec je isti kao Markovic,da istrci,da predribla ali nije jak da odvlaci odbranu. Granta je procitao i NP i Sloboda,mi gol ne bi dali jos 100 minuta.Ovo je sve lepo ali kad ekipa igra protiv tebe ali kad 11 igraca stoji na 25 metara od gola eto problema".
Naravno u ovom slucaju igra Diara sa Eduardom ali ne menja nista,Dia i Markec su isti tip napadaca.Ja se nadam da je Grant skontao u cemu je problem i da ce ubuduce igrati sa Eduom.Mislim da je 3-0 PP dovoljno za tako nesto. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 17/03/2012 : 17:55:19
|
quote: Originally posted by manhunter
Držite se teme topica, hvala.
Stvarno otvori nam topike da ne spamujemo po celom forumu. |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1928 Posts
Posted - 17/03/2012 : 18:05:05
|
Meni je najbitnije da je Miljkovic na klupi. Grant je za 3 utakmice shvatio ono sto Stanojevic nije mogao 2 godine, da decko veze sa mozgom nema.
Igrao je Aksentije kod Stanoja sasvim dovoljno.Miljkovic je igrao da tako kazem teze utakmice tj.gde je potrebna jaca odbrana.Ja da se pitam ne bi ga stavljao nikad ali mora da se proda ocigledno.To je najgori desni bek u istoriji Partizana. Ali ja jednostavno moram da kopiram jedan moj post od pre nekog vremena:
"Mislicete da sam lud ali Lazar mora da igra sa Edvardom.U nedostatku Scepovica on je jedini spic koji moze da stane na loptu i da odvuce odbranu.Diara nije taj tip centarfora vec je isti kao Markovic,da istrci,da predribla ali nije jak da odvlaci odbranu. Granta je procitao i NP i Sloboda,mi gol ne bi dali jos 100 minuta.Ovo je sve lepo ali kad ekipa igra protiv tebe ali kad 11 igraca stoji na 25 metara od gola eto problema".
Naravno u ovom slucaju igra Diara sa Eduardom ali ne menja nista,Dia i Markec su isti tip napadaca.Ja se nadam da je Grant skontao u cemu je problem i da ce ubuduce igrati sa Eduom.Mislim da je 3-0 PP dovoljno za tako nesto.
Po meni 2. po redu, najgori je Robi Stevanovic. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40474 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 17/03/2012 : 21:19:24
|
Mladici borovi dobili par slepaca u nizu i odmah poleteli, moracemo u sredu da ih vratimo na zemlju, a danas lagano 3-4 komada u mrezu zirafa iz Jagodine.
hahahaha.. Gluplje himne u zivotu nisam cuo.. I devojke jele.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 18/03/2012 : 01:04:43
|
quote: Originally posted by okiboki A ti si bas tako siguran da ja ne znam pricu?Ostavio si oko 350 postova i niko te nije provalio nego bas ja,budala i lik koji prilicno slabo kapira?Hmmm mozda si i u pravu a mozda mi je neka pticica koja je znala ko stoji iza nika O.o.321 dosapnula da si to ti? Sve je moguce moj druze.Ne valja kad potcenjujes ljude a ni kad im previse verujes
Zabole me lakat sta je bilo Ti si dokazao svoj mentalitet postavljanjem slike |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 18/03/2012 : 01:08:55
|
quote: Originally posted by okiboki A ti si bas tako siguran da ja ne znam pricu?Ostavio si oko 350 postova i niko te nije provalio nego bas ja,budala i lik koji prilicno slabo kapira?Hmmm mozda si i u pravu a mozda mi je neka pticica koja je znala ko stoji iza nika O.o.321 dosapnula da si to ti? Sve je moguce moj druze.Ne valja kad potcenjujes ljude a ni kad im previse verujes
Zabole me lakat sta je bilo Ti si dokazao svoj mentalitet postavljanjem slike
Kakve slike? |
|
|
Topic |
|