forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paraliza sna
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/03/2012 : 11:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

dobro.cudno mi je jer mi više djeluješ ka da si bia u zatvoru nego u samostanu.

Cek, to dvoje se razlikuju...?

da.u zatvor rijetko ko ide dobrovoljno

A u samostan ide?

uglavnom

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/03/2012 : 11:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

quote:

@ tonka u kojem si to samostanu bia? ko te uopce posla tamo?

Nemaš potrebe to znati. Poslao sam sam sebe

dobro.cudno mi je jer mi više djeluješ ka da si bia u zatvoru nego u samostanu.
al eto, greška u procjeni

Bio sam i tu doduše 3 dana ali sam bio

3 dana?
pa ti si opasni krimos

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/03/2012 : 11:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:

quote:

Daj nemojte sa tim prcama plašit ljude po forumu,haha. Šalim se.
Uglavnom cuo sam svašta i svakakvih prica. Uglavnom "Zagore12" ovaj tvoj problem, cuo sam slicnih prica. To se dešava valjda radi nekih "mora". U snu te paraliziraju,ili te pocmu gušiti. Te "more" su osobe(neko ko ti je blizak,susjed,rodak...) koje se rode u posteljici ( što je rijedak slucaj ). I valjda te osobe kad odrastu trebaju otici svojevoljno do svecenika da ih odriješi toga. Ja u to sve baš i nevjerujem(ja uvik kažem otidi do psihijatra :D ),ali cuo sam to od dosta ljudi...pa sad.

Tvoj nick me upucuje na edno selo pokraj Sinja ( Dicom ) odakle je moja mater. Ne znam dali si iz Dicma.

Moja tetka takoder iz Dicma... poginuo je jedan mladi momak u selu ( pao je s motora ) i moja tetka je komentiralao kao " tako mu i treba kad je divljao ". Iste noci kao da joj netko sjedi na prsima i guši je, i tako par mjeseci nije mogla spavati.

Da iz Dicma sam.

bijah i ja u Dicmu
tamo je onaj sto ima pedesetak buba :)
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 21/03/2012 : 12:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

quote:

Daj nemojte sa tim prcama plašit ljude po forumu,haha. Šalim se.
Uglavnom cuo sam svašta i svakakvih prica. Uglavnom "Zagore12" ovaj tvoj problem, cuo sam slicnih prica. To se dešava valjda radi nekih "mora". U snu te paraliziraju,ili te pocmu gušiti. Te "more" su osobe(neko ko ti je blizak,susjed,rodak...) koje se rode u posteljici ( što je rijedak slucaj ). I valjda te osobe kad odrastu trebaju otici svojevoljno do svecenika da ih odriješi toga. Ja u to sve baš i nevjerujem(ja uvik kažem otidi do psihijatra :D ),ali cuo sam to od dosta ljudi...pa sad.

Tvoj nick me upucuje na edno selo pokraj Sinja ( Dicom ) odakle je moja mater. Ne znam dali si iz Dicma.

Moja tetka takoder iz Dicma... poginuo je jedan mladi momak u selu ( pao je s motora ) i moja tetka je komentiralao kao " tako mu i treba kad je divljao ". Iste noci kao da joj netko sjedi na prsima i guši je, i tako par mjeseci nije mogla spavati.

Da iz Dicma sam.

bijah i ja u Dicmu
tamo je onaj sto ima pedesetak buba :)

Da,tako je. Jebate pa svi znaju za Dicmo. :D
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 21/03/2012 : 22:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ko nije cuo za Dicmo!!?

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47346 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/03/2012 : 22:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
nek se objesi cim prije ko za Dicmo cuo nije

Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 22/03/2012 : 12:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
quote:

nek se objesi cim prije ko za Dicmo cuo nije

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000