Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47346 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/03/2012 : 11:37:47
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Mairosu
dobro.cudno mi je jer mi više djeluješ ka da si bia u zatvoru nego u samostanu.
Cek, to dvoje se razlikuju...?
da.u zatvor rijetko ko ide dobrovoljno
A u samostan ide?
uglavnom |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47346 Posts
Posted - 21/03/2012 : 11:38:37
|
quote: Originally posted by Tonka24
@ tonka u kojem si to samostanu bia? ko te uopce posla tamo?
Nemaš potrebe to znati. Poslao sam sam sebe
dobro.cudno mi je jer mi više djeluješ ka da si bia u zatvoru nego u samostanu. al eto, greška u procjeni
Bio sam i tu doduše 3 dana ali sam bio
3 dana? pa ti si opasni krimos |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/03/2012 : 11:50:59
|
quote: Originally posted by dicmanjac
Daj nemojte sa tim prcama plašit ljude po forumu,haha. Šalim se. Uglavnom cuo sam svašta i svakakvih prica. Uglavnom "Zagore12" ovaj tvoj problem, cuo sam slicnih prica. To se dešava valjda radi nekih "mora". U snu te paraliziraju,ili te pocmu gušiti. Te "more" su osobe(neko ko ti je blizak,susjed,rodak...) koje se rode u posteljici ( što je rijedak slucaj ). I valjda te osobe kad odrastu trebaju otici svojevoljno do svecenika da ih odriješi toga. Ja u to sve baš i nevjerujem(ja uvik kažem otidi do psihijatra :D ),ali cuo sam to od dosta ljudi...pa sad.
Tvoj nick me upucuje na edno selo pokraj Sinja ( Dicom ) odakle je moja mater. Ne znam dali si iz Dicma.
Moja tetka takoder iz Dicma... poginuo je jedan mladi momak u selu ( pao je s motora ) i moja tetka je komentiralao kao " tako mu i treba kad je divljao ". Iste noci kao da joj netko sjedi na prsima i guši je, i tako par mjeseci nije mogla spavati.
Da iz Dicma sam.
bijah i ja u Dicmu tamo je onaj sto ima pedesetak buba :) |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 21/03/2012 : 12:09:34
|
quote: Originally posted by supermark
Daj nemojte sa tim prcama plašit ljude po forumu,haha. Šalim se. Uglavnom cuo sam svašta i svakakvih prica. Uglavnom "Zagore12" ovaj tvoj problem, cuo sam slicnih prica. To se dešava valjda radi nekih "mora". U snu te paraliziraju,ili te pocmu gušiti. Te "more" su osobe(neko ko ti je blizak,susjed,rodak...) koje se rode u posteljici ( što je rijedak slucaj ). I valjda te osobe kad odrastu trebaju otici svojevoljno do svecenika da ih odriješi toga. Ja u to sve baš i nevjerujem(ja uvik kažem otidi do psihijatra :D ),ali cuo sam to od dosta ljudi...pa sad.
Tvoj nick me upucuje na edno selo pokraj Sinja ( Dicom ) odakle je moja mater. Ne znam dali si iz Dicma.
Moja tetka takoder iz Dicma... poginuo je jedan mladi momak u selu ( pao je s motora ) i moja tetka je komentiralao kao " tako mu i treba kad je divljao ". Iste noci kao da joj netko sjedi na prsima i guši je, i tako par mjeseci nije mogla spavati.
Da iz Dicma sam.
bijah i ja u Dicmu tamo je onaj sto ima pedesetak buba :)
Da,tako je. Jebate pa svi znaju za Dicmo. :D |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47346 Posts
Posted - 21/03/2012 : 22:42:15
|
nek se objesi cim prije ko za Dicmo cuo nije |
|
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
|
Topic |
|