forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Opstanak
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 22/03/2012 : 16:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Tonka, budi jak! Ja sam imao dosta slucajeva s rakom u obitelji... I moj djed je imao kvrgu ispod pazuha... Nažalost, više ga nema. Ali karcinom je prekasno otkriven. Vjerujem, da ako tvoja majka bude imala vjeru u sebe, u tvoju obitelj, i ako bude imala dovoljno životne snage, da ce uspjeti. Nemoj da te misli sputavaju. Budi jak.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/03/2012 : 19:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Tonka, nadam se da ce tvoja majka uspijeti prebroditi ovo ...

Dva bratica (braca) od moje majke isto imaju rak. Moja tetka izgubila je muža zbog njega ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 22/03/2012 19:36:31
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/03/2012 : 21:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Drži se jarane!

Have mercy
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 22/03/2012 : 22:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
Tonka, vjeruj mi znam tocno kroz što prolaziš, mami su mi prije nešto više od godinu dana dijagnosticirali 10-centimetarski tumor na mozgu. Operacija je bila rizicna, kirurzi joj nisu davali puno šanse... za vrijeme operacije došlo je do izljeva krvi u mozak i komplikacija bolje da ne pricam dalje...
Uglavnom, sve se ipak na kraju dobro završilo. Malo toplice, razne terapije, malo snažna volja, obiteljska podrška i pažnja i progurala je kroz sve. Evo danas je živa i sretna. Prijatelju, ne gubi nadu, cuvaj mamu, mazi je i pazi i vjeruj da ce sve biti u redu. Siguran sam da hoce.
Kakav jesi da jesi :), borac si i junacki izguraj ovaj period!

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/03/2012 : 00:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
drži se Kristijane!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/03/2012 : 15:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Meštre, samo hrabro! Nadan se da ce ti se majka opravit, a tvoja familija to prebrodit. Be strong!

Ja iskreno ne znan što bi da mi se majci dogodi takva stvar , mada poznavajuci nju, ne bi mi dopustila da žalin, zdvajan i kukan...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/03/2012 : 16:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by panzer

Tonka, nadam se da ce tvoja majka uspijeti prebroditi ovo ...

Dva bratica (braca) od moje majke isto imaju rak. Moja tetka izgubila je muža zbog njega ...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/03/2012 : 16:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

Tonka, vjeruj mi znam tocno kroz što prolaziš, mami su mi prije nešto više od godinu dana dijagnosticirali 10-centimetarski tumor na mozgu. Operacija je bila rizicna, kirurzi joj nisu davali puno šanse... za vrijeme operacije došlo je do izljeva krvi u mozak i komplikacija bolje da ne pricam dalje...
Uglavnom, sve se ipak na kraju dobro završilo. Malo toplice, razne terapije, malo snažna volja, obiteljska podrška i pažnja i progurala je kroz sve. Evo danas je živa i sretna. Prijatelju, ne gubi nadu, cuvaj mamu, mazi je i pazi i vjeruj da ce sve biti u redu. Siguran sam da hoce.
Kakav jesi da jesi :), borac si i junacki izguraj ovaj period!

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/03/2012 : 16:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Vidim razlicite price, ljudi hvala vam na podršci. Bit ce sve ok, uvjeren sam. Samo se treba boriti i biti pozitivan
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/03/2012 : 20:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Stari mi je preminuo od raka...
Prkosan kakav je bio , odjebao je doktore i prijedlog o anputaciji noge..
Zavrsilo je kako je zavrsilo..jebiga.
Nije mi bas lako o ovome pisati, ali ipak cu reci..
Kada je stara bila trudna sa mojom malenkosti, konstatirali su joj rak dojke i savjetovali da izvrsi operaciju i odstrani dijete..
Ona se odlucila za mene..i jos je ziva.
Uvjeren sam da pozitiva utjece na tijek i razvoj ove bolesti..isto tako sam uvjeren da ces shvatiti ove moje rijeci i svoju majku podrzati u njenoj borbi , ali pokusaj biti isti kao sto si bio, jer preterana paznja prema odredenoj osobi moze poslati pogresne signale .
Drzi se ..zelim vam sve najbolje .
Budi jak.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17836 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/03/2012 : 21:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
sretno budi jak

ja sam inace poznat kao veliki "odustajac"

odustajem i prije nego je problem nastao
:(

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1934 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/03/2012 : 21:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Glavu gore i guraj dalje, a ne oslanjaj se mnogo na religiju, samo na medicinu i juri sto boljeg doktora, to je najbitnija stvar. Vise slucajeva sam imao oko sebe i to je uvek bilo presudno.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3920 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 23/03/2012 : 22:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Drzi se Tonka i sretno...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000