Author |
Topic |
cronos six
Advanced Member
Serbia
7921 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 24/03/2012 : 23:00:00
|
Ne mogu da ne primijetim da je 15tak glasalo protiv a samo jedan je jasno i glasno rekao zasto ga ne zeli nazad. Cega se bojite,recite slobodno... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/03/2012 : 12:46:23
|
glasah za |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 25/03/2012 : 13:13:02
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ne treba zaboraviti da se radilo o izuzetno kvalitetnom forumasu...prije "krize".
Pa reko sam ja odmah da ga je cuga prehitila |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 25/03/2012 : 15:34:41
|
Dignuo sam tablu Za. A gdje je sad? |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 25/03/2012 15:35:07 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 25/03/2012 : 16:06:19
|
42 Za 16 Protiv
I šta su moderatori odlucili? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7921 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 25/03/2012 : 17:07:02
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by paro
42 Za 16 Protiv
I šta su moderatori odlucili?
Kolega Manhunter,da li se cujemo?
kolege moderatori,da li se cujemo? otkljucajte vampira pa kud puklo da puklo. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
gibica
Junior Member
Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
Posted - 25/03/2012 : 18:18:11
|
quote: Originally posted by wele
42 Za 16 Protiv
I šta su moderatori odlucili?
Kolega Manhunter,da li se cujemo?
bice se covik nagljiva priko weekenda |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/03/2012 : 19:56:29
|
Ja sam jedan od ovih koji su protiv.
Zašto je iskljucen: - imao je više nikova (prvo pravilo sajta je "Zabranjeno je koristiti više od jednog korisnickog imena.") - provocirao je forumaše na forumu koristeci tude nikove - kacio više puta cetnicke slike na raznim topicima - otvoreno prozivao sa drugog nika i moderatore i Markosa usput kao avatar koristio cetnicke vojvode - na kraju je pravednom (koji je jedan od najstarijih forumaša) napisao da "puši k***c"
Nikovi sa kojih se oglašavao: http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=5300 http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=5453 http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=6692
Kada pogledate poslednje postove možete videti u koju je krajnjost covek otišao. Ono poslednje ludilo se ne može videti jer je topik "Južna pruga" izbrisan. Tada je za sat i nešto ostavio ravno 830 postova sa drugog nika. Nije greška: 830 postova u roku od sat i nešto.
Meni, kao coveku kojeg je vlasnik sajta ovlastio da se poštuju pravila sajta, je sasvim normalna odluka da se docA iskljuci. Najnormalnija odluka. Možda bi neko postupio drugacije, ja ne.
Kada smo mi moderatori glasali za Docin ostanak ili iskljucenje sa foruma (ima o tome u Punisheru) samo je Manhunter bio za ostanak.
Tako da meni on kao forumaš uopšte ne nedostaje. Nimalo. Tako je rešio i tako je radio. Ima dovoljno godina da shvati šta je najbolje za njega.
Nas ovde ima više hiljada. Daj svi da otvorimo po par nikova... da kacimo cetnicke/ustaške/šta-ti-ja-znam-kakve slike... da jedni druge napušavamo k****m... da najbolje drugare montiramo u najbizarnije fotomontaže...
Kao takav mi ne nedostaje nimalo. Ali (uvek ima ali) ne znam kako je vama, ovde glasnogovornicima njegovog vracanja na forum, ali meni nedostaje Dobrivoje Petrušijevic!
Nas dvojica smo se za ovih nekoliko godina ispricali telefonom preko stotinu sati (za zlonamerne: nijedan razgovor nije bio ni blizu konflikta), nekoliko puta fino zapili i lepo družili. Ne znam vi? Jasko? Wele? Paro? lwood? Vama nedostaje ovaj covek koji je pravio pizdarije na forumu a meni nedostaje onaj lik koji je bio drugar i faca.
Nešto je u njemu puklo kada je otvoren onaj topik o pederima: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39434&whichpage=1 Napisao je svašta, posle obrisao, ali od tada to nije isti covek. Najcudnije od svega što ga niko nije napao tada, niko ga nije provocirao... Možda su se nakupile neke stvari i tako je pocelo...
Prošlo je celih godinu dana od tada.
U vezi duplih nikova, u svetlu nekih mojih saznanja od pre mesec dana a vezano za druge ljude na forumu, lagano mu se može progledati kroz prste... no, zbog širenja negative i mržnje na forumu, i dalje - ne.
Predlog bi se mogao odnositi da se Dobrivoje registruje pod novim nikom i pocne od pocetka. Licno bih voleo da je u životu krenuo iz pocetka, forum je manje bitan.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40526 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 25/03/2012 : 21:07:18
|
quote: Originally posted by Ultras
Nas dvojica smo se za ovih nekoliko godina ispricali telefonom preko stotinu sati (za zlonamerne: nijedan razgovor nije bio ni blizu konflikta), nekoliko puta fino zapili i lepo družili. Ne znam vi? Jasko? Wele? Paro? lwood? Vama nedostaje ovaj covek koji je pravio pizdarije na forumu a meni nedostaje onaj lik koji je bio drugar i faca.
Ok, evo ovako, Dobrivoje je meni nepoznanica, ja nažalost ne poznajem tog covjeka, ja poznajem jedino lika koji se ovdje odazivao na ime docA. E sad, docA je bio veliki stripofil, koji je uvijek imao za dobacit neku konstruktivnu o crtacima i samom crtežu jer na kraju krajeva i sam je umjetnik (ne zovem ga bezveze vranjanski Magnus). DocA koji je uvijek bio spreman na zajebanciju i neki sad možda nece vjerovat ali i iznimno pristojan sugovornik. To je docA koji meni fali, a ne docA koji provocira pizdarije i mržnju po forumu. Zašto je poludio na topiku o pederima? Covjek ima svoje mišljenje, nek mu bude, i ostali su kasnije imali slicne izjave pa nisu letjeli zauvijek. Ili to ili se strahovito napio jedan vikend i napravio neku glupost koju je kasnije požalio. Dal je on u konfliktu s nekim od forumaša i zašto, to se mene uopce ne tice. Zašto je ?puknuo?, dal je možda prekinuo sa ženskom, dobio otkaz il jednostavno imao alkoholni maraton od nekoliko tjedana ili mjeseci me se takoder ne tice. Ovo ostalo što si spomenuo je za kaznu, ali baš doživotnu(?). Mislim da docA zaslužuje ako ništa drugo, onda barem još jednu šansu. Cheecee i docA su dva razlicita lika, a ako su medusobno koristili oba nika, o tome nemam pojma. Takoder nema smisla da ga se otkljuca, pa da odmah odleti nakon 2 posta jer opet svira po starom |
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 25/03/2012 : 21:37:44
|
docA je i uzivo Magnus :D
Treba imati u vidu da je docA Vranjanac. A znate kada za Vranjanca kazemo da je covek? Pa kada vidimo trag u snegu, pa kazemo, prosao covek :)))) To je samo njegov anarhisticki nacin pisanja. Mozda neko treba da mu kaze da je pank umro :D Posto vidite da je u pitanju necovek, ne preporucujem zajebavanje sa njim :D Dakle, tri puta razmisliti pre nego se proziva 8) Ili ako se baca rukavica, onda neka se prihvati (ne)zdrava zajebancija 8) docA je dobar. Sigurno zasluzuje da se cita. Za razliku od pojedinaca za koje je potrebno pored se imati dve cigle. Manje boli udarac od citanja njihovih bisera 8) |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 25/03/2012 : 22:17:15
|
I šta ako recimo Manhunter i King glasaju za, a mladjo i globinjo kontra? ko onda odlucuje? Markos? |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40526 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/03/2012 : 22:49:44
|
quote: Originally posted by Lu Solome84
docA i Checee su razlicite osobe, ali kleOpatra jeste bio dupli docin nik. Jednom se prilikom cak i pravedni posluzio kleOpatrom u jednom nadmudrivanju okolo nekih "istorijskih chinjenica"...da, sa Mr. Bushidom na jednom topiku....;)
Sluzio se kleopatrom i da bi se sa mnom prepirao.. Dok nisam znao da je Kleopatra on bio sam ubedjen da smo OK.. Moj glas ide za NE.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:07:38
|
I šta ako recimo Manhunter i King glasaju za, a mladjo i globinjo kontra? ko onda odlucuje? Markos?
Kraljica Paukova? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:10:49
|
@ ultrase ,pa meni je doca bia ok lik. zašto je probia pa radia to šta je radia,to ne znam,pretpostavljan da je ima vecih problema od nekih glupavih svadica po forumu. |
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:12:38
|
I šta ako recimo Manhunter i King glasaju za, a mladjo i globinjo kontra? ko onda odlucuje? Markos?
stripovi.com suradnik (sistemom izvlacenja) (drukarlasica je van konkurencije. Ionako tu titulu nije dobio zbog stvarnog doprinosa ) |
Edited by - Jasko on 25/03/2012 23:13:04 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:16:31
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Lu Solome84
docA i Checee su razlicite osobe, ali kleOpatra jeste bio dupli docin nik. Jednom se prilikom cak i pravedni posluzio kleOpatrom u jednom nadmudrivanju okolo nekih "istorijskih chinjenica"...da, sa Mr. Bushidom na jednom topiku....;)
Sluzio se kleopatrom i da bi se sa mnom prepirao.. Dok nisam znao da je Kleopatra on bio sam ubedjen da smo OK.. Moj glas ide za NE..
Ma zeza te Lu Solome84 Kako bi on/ona to znao kada je na forumu par meseci
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 26/03/2012 : 00:37:31
|
Kako sam tek od nedavno clan ovog foruma,nisam imao cast raspravljati o nijednoj temi s clanom doca,tako da nisam siguran da li sam uopce dovoljno upucen u cijelu stvar da bi uopce trebao komentirati ovo,ali nakon što sam pregledao neke postove doticnog,a i slike tj.avatare- NE na kvadrat... |
|
|
Topic |
|