forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 vrcajte docu punkera
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

cronos six
Advanced Member

Serbia
7921 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 24/03/2012 : 21:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
ako vrnete docu,odricem se soka zauvek.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 24/03/2012 : 23:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Ne mogu da ne primijetim da je 15tak glasalo protiv a samo jedan je jasno i glasno rekao zasto ga ne zeli nazad.
Cega se bojite,recite slobodno...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47348 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2012 : 12:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
glasah za

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 13:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Ne treba zaboraviti da se radilo o izuzetno kvalitetnom forumasu...prije "krize".

Pa reko sam ja odmah da ga je cuga prehitila

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 25/03/2012 : 15:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Dignuo sam tablu Za. A gdje je sad?

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 25/03/2012 15:35:07
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 16:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
42 Za
16 Protiv

I šta su moderatori odlucili?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 25/03/2012 : 16:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by paro

42 Za
16 Protiv

Kolega Manhunter,da li se cujemo?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7921 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 25/03/2012 : 17:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

42 Za
16 Protiv

kolege moderatori,da li se cujemo?
otkljucajte vampira pa kud puklo da puklo.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 25/03/2012 : 18:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message
Da se vrati docA

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47348 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2012 : 18:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

42 Za
16 Protiv

bice se covik nagljiva priko weekenda

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/03/2012 : 19:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Ja sam jedan od ovih koji su protiv.

Zašto je iskljucen:
- imao je više nikova (prvo pravilo sajta je "Zabranjeno je koristiti više od jednog korisnickog imena.")
- provocirao je forumaše na forumu koristeci tude nikove
- kacio više puta cetnicke slike na raznim topicima
- otvoreno prozivao sa drugog nika i moderatore i Markosa usput kao avatar koristio cetnicke vojvode
- na kraju je pravednom (koji je jedan od najstarijih forumaša) napisao da "puši k***c"

Nikovi sa kojih se oglašavao:
http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=5300
http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=5453
http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=6692

Kada pogledate poslednje postove možete videti u koju je krajnjost covek otišao.
Ono poslednje ludilo se ne može videti jer je topik "Južna pruga" izbrisan.
Tada je za sat i nešto ostavio ravno 830 postova sa drugog nika. Nije greška: 830 postova u roku od sat i nešto.

Meni, kao coveku kojeg je vlasnik sajta ovlastio da se poštuju pravila sajta, je sasvim normalna odluka da se docA iskljuci.
Najnormalnija odluka. Možda bi neko postupio drugacije, ja ne.

Kada smo mi moderatori glasali za Docin ostanak ili iskljucenje sa foruma (ima o tome u Punisheru) samo je Manhunter bio za ostanak.

Tako da meni on kao forumaš uopšte ne nedostaje.
Nimalo. Tako je rešio i tako je radio.
Ima dovoljno godina da shvati šta je najbolje za njega.

Nas ovde ima više hiljada. Daj svi da otvorimo po par nikova... da kacimo cetnicke/ustaške/šta-ti-ja-znam-kakve slike... da jedni druge napušavamo k****m... da najbolje drugare montiramo u najbizarnije fotomontaže...

Kao takav mi ne nedostaje nimalo.
Ali (uvek ima ali) ne znam kako je vama, ovde glasnogovornicima njegovog vracanja na forum, ali meni nedostaje Dobrivoje Petrušijevic!

Nas dvojica smo se za ovih nekoliko godina ispricali telefonom preko stotinu sati (za zlonamerne: nijedan razgovor nije bio ni blizu konflikta), nekoliko puta fino zapili i lepo družili.
Ne znam vi?
Jasko? Wele? Paro? lwood?
Vama nedostaje ovaj covek koji je pravio pizdarije na forumu a meni nedostaje onaj lik koji je bio drugar i faca.

Nešto je u njemu puklo kada je otvoren onaj topik o pederima:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39434&whichpage=1
Napisao je svašta, posle obrisao, ali od tada to nije isti covek.
Najcudnije od svega što ga niko nije napao tada, niko ga nije provocirao...
Možda su se nakupile neke stvari i tako je pocelo...

Prošlo je celih godinu dana od tada.

U vezi duplih nikova, u svetlu nekih mojih saznanja od pre mesec dana a vezano za druge ljude na forumu, lagano mu se može progledati kroz prste... no, zbog širenja negative i mržnje na forumu, i dalje - ne.

Predlog bi se mogao odnositi da se Dobrivoje registruje pod novim nikom i pocne od pocetka.
Licno bih voleo da je u životu krenuo iz pocetka, forum je manje bitan.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40526 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/03/2012 : 20:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
DocA da ali Cheecee i KleOpatra nikako ne!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/03/2012 : 21:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Lu Solome84
Jednom se prilikom cak i pravedni posluzio kleOpatrom u jednom nadmudrivanju okolo nekih "istorijskih chinjenica"...da, sa Mr. Bushidom na jednom topiku....;)

Pravedni, sram te bilo

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 21:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Nas dvojica smo se za ovih nekoliko godina ispricali telefonom preko stotinu sati (za zlonamerne: nijedan razgovor nije bio ni blizu konflikta), nekoliko puta fino zapili i lepo družili.
Ne znam vi?
Jasko? Wele? Paro? lwood?
Vama nedostaje ovaj covek koji je pravio pizdarije na forumu a meni nedostaje onaj lik koji je bio drugar i faca.

Ok, evo ovako, Dobrivoje je meni nepoznanica, ja nažalost ne poznajem tog covjeka, ja poznajem jedino lika koji se ovdje odazivao na ime docA. E sad, docA je bio veliki stripofil, koji je uvijek imao za dobacit neku konstruktivnu o crtacima i samom crtežu jer na kraju krajeva i sam je umjetnik (ne zovem ga bezveze vranjanski Magnus). DocA koji je uvijek bio spreman na zajebanciju i neki sad možda nece vjerovat ali i iznimno pristojan sugovornik. To je docA koji meni fali, a ne docA koji provocira pizdarije i mržnju po forumu. Zašto je poludio na topiku o pederima? Covjek ima svoje mišljenje, nek mu bude, i ostali su kasnije imali slicne izjave pa nisu letjeli zauvijek. Ili to ili se strahovito napio jedan vikend i napravio neku glupost koju je kasnije požalio. Dal je on u konfliktu s nekim od forumaša i zašto, to se mene uopce ne tice. Zašto je ?puknuo?, dal je možda prekinuo sa ženskom, dobio otkaz il jednostavno imao alkoholni maraton od nekoliko tjedana ili mjeseci me se takoder ne tice. Ovo ostalo što si spomenuo je za kaznu, ali baš doživotnu(?). Mislim da docA zaslužuje ako ništa drugo, onda barem još jednu šansu.
Cheecee i docA su dva razlicita lika, a ako su medusobno koristili oba nika, o tome nemam pojma.
Takoder nema smisla da ga se otkljuca, pa da odmah odleti nakon 2 posta jer opet svira po starom

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 21:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
docA je i uzivo Magnus :D

Treba imati u vidu da je docA Vranjanac. A znate kada za Vranjanca kazemo da je covek? Pa kada vidimo trag u snegu, pa kazemo, prosao covek :))))
To je samo njegov anarhisticki nacin pisanja. Mozda neko treba da mu kaze da je pank umro :D
Posto vidite da je u pitanju necovek, ne preporucujem zajebavanje sa njim :D Dakle, tri puta razmisliti pre nego se proziva 8) Ili ako se baca rukavica, onda neka se prihvati (ne)zdrava zajebancija 8)
docA je dobar. Sigurno zasluzuje da se cita. Za razliku od pojedinaca za koje je potrebno pored se imati dve cigle. Manje boli udarac od citanja njihovih bisera 8)
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 22:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
I šta ako recimo Manhunter i King glasaju za, a mladjo i globinjo kontra? ko onda odlucuje? Markos?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40526 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/03/2012 : 22:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Lu Solome84

docA i Checee su razlicite osobe, ali kleOpatra jeste bio dupli docin nik. Jednom se prilikom cak i pravedni posluzio kleOpatrom u jednom nadmudrivanju okolo nekih "istorijskih chinjenica"...da, sa Mr. Bushidom na jednom topiku....;)

Sluzio se kleopatrom i da bi se sa mnom prepirao.. Dok nisam znao da je Kleopatra on bio sam ubedjen da smo OK.. Moj glas ide za NE..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 22:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
lupus in fabula... Biser!

Dve cigle molim!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8586 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 22:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

lupus in fabula... Biser!

Dve cigle molim!

Uvijek se sjetim ovog kad neko spomene dve cigle

http://www.youtube.com/watch?v=RrPAbYvvpWA

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 23:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Na to sam i ja kada pomenuh ih :D
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47348 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2012 : 23:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

I šta ako recimo Manhunter i King glasaju za, a mladjo i globinjo kontra? ko onda odlucuje? Markos?

Kraljica Paukova?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47348 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2012 : 23:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
@ ultrase ,pa meni je doca bia ok lik.
zašto je probia pa radia to šta je radia,to ne znam,pretpostavljan da je ima vecih problema od nekih glupavih svadica po forumu.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 23:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

stripovi.com suradnik (sistemom izvlacenja)
(drukarlasica je van konkurencije. Ionako tu titulu nije dobio zbog stvarnog doprinosa )

Edited by - Jasko on 25/03/2012 23:13:04
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/03/2012 : 23:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Lu Solome84

docA i Checee su razlicite osobe, ali kleOpatra jeste bio dupli docin nik. Jednom se prilikom cak i pravedni posluzio kleOpatrom u jednom nadmudrivanju okolo nekih "istorijskih chinjenica"...da, sa Mr. Bushidom na jednom topiku....;)

Sluzio se kleopatrom i da bi se sa mnom prepirao.. Dok nisam znao da je Kleopatra on bio sam ubedjen da smo OK.. Moj glas ide za NE..

Ma zeza te Lu Solome84 Kako bi on/ona to znao kada je na forumu par meseci

Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 26/03/2012 : 00:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Kako sam tek od nedavno clan ovog foruma,nisam imao cast raspravljati o nijednoj temi s clanom doca,tako da nisam siguran da li sam uopce dovoljno upucen u cijelu stvar da bi uopce trebao komentirati ovo,ali nakon što sam pregledao neke postove doticnog,a i slike tj.avatare- NE na kvadrat...
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000