Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 26/03/2012 : 00:42:52
|
quote: Originally posted by Otto Kraus
Kako sam tek od nedavno clan ovog foruma,nisam imao cast raspravljati o nijednoj temi s clanom doca,tako da nisam siguran da li sam uopce dovoljno upucen u cijelu stvar da bi uopce trebao komentirati ovo,ali nakon što sam pregledao neke postove doticnog,a i slike tj.avatare- NE na kvadrat...
Izgled vara docA je avangardni umetnik |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 26/03/2012 : 00:45:29
|
Kako sam tek od nedavno clan ovog foruma,nisam imao cast raspravljati o nijednoj temi s clanom doca,tako da nisam siguran da li sam uopce dovoljno upucen u cijelu stvar da bi uopce trebao komentirati ovo,ali nakon što sam pregledao neke postove doticnog,a i slike tj.avatare- NE na kvadrat...
A mogao bi da procitaš komentare i teme u kojima je ucestvovao iz 2010. npr. S razlogom je bio jedan od omiljenih forumaša. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 26/03/2012 : 00:55:21
|
Ajd' i ja da recem dvije...Docu nisam licno upoznao ali od same registracije na ovaj forum njega sam smatrao za jednog od najboljih forumasa-imao je sto da kaze o stripovima a znao je i da se zajebava+cesto smo kontaktirali putem PM i nikad u svadjalackom tonu. E sad,da je pretjerivao-jeste,zasluzio je kaznjavanje ali ne trajno. Ima ovdje mnogo gorih tipova i nacionalista od njega pa su,eto,jos uvjek tu.Sto se tice pomenute teme o pederima,siguran sam da bar 30tak forumasa dijeli njegovo misljenje samo sto se boje da ga kazu javno. Ovo sa duplim nikovima mu se ne smije uzimati za zlo prilikom odlucivanja o povratku jer su ih koristili i neki koji svakako ne bi smjeli. Dakle,poenta je quote: Sigurno zasluzuje da se cita. Za razliku od pojedinaca za koje je potrebno pored se imati dve cigle. Manje boli udarac od citanja njihovih bisera
Sacica forumasa kojima on smeta-imate blok listu ili ga jednostavno istrpite kao sto mi trpimo razne tipove kojima treba zabraniti svaki dodir sa tastaturom. Vratite covjeka. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 26/03/2012 : 00:58:48
|
Who the fuck je sad Lu Solome84??? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:00:22
|
quote: Originally posted by dessa
A mogao bi da procitaš komentare i teme u kojima je ucestvovao iz 2010. npr. S razlogom je bio jedan od omiljenih forumaša.
Procitati sve njegove postove do krizne 2011. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:03:21
|
quote: Originally posted by paro Procitati sve njegove postove do krizne 2011.
Vid vraga, a nas lazu da je ova godina krizna |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:08:25
|
quote: Originally posted by wele
Pravda za Boba Roka i Docu! A,da,ovog prvog smo vratili
Povratili
Posle cemo da tragamo za izgubljenim asovima |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:10:32
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by paro Procitati sve njegove postove do krizne 2011.
Da, sve do onog nesrecnog topika od pre godinu dana.
Gle Ultras, ne znam šta je dovelo do tolikog animoziteta izmedu vas dvojice, al moraš priznat da docA nije zaslužio progon tolkih razmjera. Osim toga i sam si reko, nekoc ste bili frendovi, što god da vas je posvadalo, iskreno vjerujem da to možete ljudski riješit bez problema...šteta da se tolke dvije ljudine razidu na ovakav nacin. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:14:01
|
quote: Originally posted by Jasko
Pravda za Boba Roka i Docu! A,da,ovog prvog smo vratili
Povratili
Posle cemo da tragamo za izgubljenim asovima
Sad pazi kako se ponasas Nego,nema ni Pajtosa od Docinog progona? |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:15:57
|
Nego,nema ni Pajtosa od Docinog progona?
Ni njega, ni elfak nisha, a za razliku od njih dvojice, docA je barem znao puknut post koji ima smisla |
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 26/03/2012 : 01:16:02
|
quote: paro Gle Ultras, ne znam šta je dovelo do tolikog animoziteta izmedu vas dvojice...
Ako pažljivo citaš moje postove, videceš da ne znam ni ja. Da li mu je neko "prijateljski" servirao nešto o meni ili šta vec... ko ce ga znati. Od mene nije krenulo sigurno.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:17:04
|
Sad pazi kako se ponasas Nego,nema ni Pajtosa od Docinog progona?
Dosta sam ja zbog drugih trpeo
Pajtos nas je sve neprimetno pozdravio Toliko neprimetno, da je cak i tinypic zaboravio na njega
|
Edited by - Jasko on 26/03/2012 01:17:42 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:18:41
|
quote: Originally posted by paro
Nego,nema ni Pajtosa od Docinog progona?
Ni njega, ni elfak nisha, a za razliku od njih dvojice, docA je barem znao puknut post koji ima smisla
Kako ga nema? Eno malo-malo pa tropne nesto o svojima |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:21:26
|
quote: Originally posted by Jasko
Sad pazi kako se ponasas Nego,nema ni Pajtosa od Docinog progona?
Pajtos nas je sve neprimetno pozdravio Toliko neprimetno, da je cak i tinypic zaboravio na njega
Primijetio quote: Dosta sam ja zbog drugih trpeo
Ja sam govorio Zamah pendreka nosi svoje zrtve |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:23:41
|
quote: paro Gle Ultras, ne znam šta je dovelo do tolikog animoziteta izmedu vas dvojice...
Ako pažljivo citaš moje postove, videceš da ne znam ni ja. Da li mu je neko "prijateljski" servirao nešto o meni ili šta vec... ko ce ga znati. Od mene nije krenulo sigurno.
Ma ok, al i sam si reko, razgovarali ste sto puta, cugali, zajebancija, pa i da ste se posvadali za vrijeme neke pijanke (sad karikiram), ne znam kakve su teške rijeci trebale past da dode do ovog. Radio je sranja po forumu dok si bio moderator, ok, da si ga upravo ti kaznio (prema pravilima foruma), opet ok, al da dvoje odraslih razumnih ljudi ne može zaboravit i oprostit forumske razmirice, to mi je u najmanju ruku suludo. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47349 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/03/2012 : 01:42:58
|
Ma ok, al i sam si reko, razgovarali ste sto puta, cugali, zajebancija, pa i da ste se posvadali za vrijeme neke pijanke (sad karikiram), ne znam kakve su teške rijeci trebale past da dode do ovog. Radio je sranja po forumu dok si bio moderator, ok, da si ga upravo ti kaznio (prema pravilima foruma), opet ok, al da dvoje odraslih razumnih ljudi ne može zaboravit i oprostit forumske razmirice, to mi je u najmanju ruku suludo.
pa al stripovi ne vracaju u djetinjstvo? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:47:32
|
quote: Originally posted by lwood
pa al stripovi ne vracaju u djetinjstvo?
Umjesto da pružiš ruku i pokušaš ih pomirit ti se ovako sprdaš u kasne sate |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47349 Posts
Posted - 26/03/2012 : 01:49:02
|
quote: Originally posted by lwood
pa al stripovi ne vracaju u djetinjstvo?
Umjesto da pružiš ruku i pokušaš ih pomirit ti se ovako sprdaš u kasne sate
ovo je sprdanje prije spavanja. za lakši and ugodniji san |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47349 Posts
Posted - 26/03/2012 : 02:02:09
|
šta reci kakvu poruku poslati? |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia