Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 06/04/2012 : 16:04:17
|
Znam, da ste svi culi za tu knjigu, pa me zanima jel ima netko od vas najnoviju knjigu rekorda, ili bar "tu negdje", mislim da je što novija? Jedan moj rodak ima iz 1988 i to je bez veze, treb ami što novija da pogledam nešto. Tražio sam i po internetu na Guinesovoj stranici ali ne nadem ono šta me zanima. Ako nemate kod kuce, možda imaju u vašoj biblioteci? Trebalo bi nešto provjeriti....dosta hitno....
I ne radi se o nikakvom muzeju i slicno, zato ovo je stvarno ozbiljno.
Inace imam adresu od jednog Hrvata, koji drži rekord od najviše 3D stvari na svijetu, dopisivao sam se jednom sa njim. Možda ce mi on pomoci samo ne znam jel ce mi se javiti pa eto i ovdje postavljam pitanje. A i nije mi baš u interesu, da mu izložim plan, jer možda ce onda on htjeti da to obori (ili postavi) rekord,....
Najviše me zanima, da saznam da li netko drži taj rekord i kolika je brojka koju trebam pobijediti ili je to možda nešto što još nitko nije napravio pa bi onda ja bio prvi i tako bi ja bio taj koji je postavio rekord pa neka ga drugi obore.....
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 16:15:59
|
dobro, hvala, nadam se da netko to ima ili da može posuditi za jedan dan..... Inace kada saznam ono šta me zanima (poslat cu i neke mailove tim ljudima kod Guinessa, možda ce mi oni odgovoriti) ovaj topik može poslužiti za komentiranje svih rekord ai slicno. A i ja cu objasniti kakav sam rekord smislio pa cete mi moci pomoci. A možda i netko od vas smisli nešto drugo pa cemo onda pomoci i njemu da postavi svijetski rekord!
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 06/04/2012 : 16:19:58
|
quote: Originally posted by 1Euro
dobro, hvala, nadam se da netko to ima ili da može posuditi za jedan dan..... Inace kada saznam ono šta me zanima (poslat cu i neke mailove tim ljudima kod Guinessa, možda ce mi oni odgovoriti) ovaj topik može poslužiti za komentiranje svih rekord ai slicno. A i ja cu objasniti kakav sam rekord smislio pa cete mi moci pomoci. A možda i netko od vas smisli nešto drugo pa cemo onda pomoci i njemu da postavi svijetski rekord!
Mozda knjigu imas u lokalnoj biblioteci? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 16:31:49
|
quote: Originally posted by Jasko
Mozda knjigu imas u lokalnoj biblioteci?
nemaju |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 16:34:43
|
inace dobio sam ovaj auto response:
Dear Sir/Madam
Thank you for contacting Guinness World Records.
We have a range of services depending on your requirements; please see a brief outline below:
1. Free Online Claim
a. If there is a Guinness World Records feat you want to apply for, please visit our website and register: http://member.guinnessworldrecords.com/register/login.aspx
b. This process will take 4-6 weeks to confirm whether the record can be accepted and for you to receive the record guidelines if it is
2. Challengers is also a free service
a. Visit our Challengers online record-breaking site to see full details and to either attempt a current Challengers record, or make a recommendation to the team
b. http://challengers.guinnessworldrecords.com/?sid=gwr
3. Fast Track (Pricing starts at £450/$700)
a. If you don’t have the time to wait 4-6 weeks for your application, please select the Fast Track service when making your claim online
b. Our Fast Track is a processing fee ensuring you receive a response within 3 working days to your application
4. Adjudications
a. If you would like a Guinness World Records adjudicator to attend your event and provide you with instant verification of your record attempt, we have 3 standard packages, depending on your specific event needs (pricing starts at £4,500/$7,000)
b. For more information on these packages please contact us: adjudication@guinnessworldrecords.com
5. Live Events/Trademark/Customised campaigns
a. If you are interested in receiving more information on use of our trademark, live events or larger, customized campaigns, please contact us at: adjudication@guinnessworldrecords.com
If after reading the above you still require assistance, please resend a message to: enquiries@guinnessworldrecords.com
We look forward to hearing from you!
Guinness World Records
ne razumem o kakvim paketima to pricaju? Kao nešto treba to platiti ili šta? Šta im ono znaci "pricing starts" 4500/7000 jel to treba platiti ili šta.... Jel netko razumije bolje engleski? Jer koliko sam ja cuo to bi trebalo biti besplatno i na kraju se dobiva neki certifikat,a nitko nije spomenuo 4500+ u novcu,...ili je to nešto drugo? |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/04/2012 : 16:36:58
|
Najveca lomaca od stripova ikada. Donesemo svi sve svoje stripove na hrpu, pozovemo ljude iz knjige rekorda i zapalimo! |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 16:40:33
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Najveca lomaca od stripova ikada. Donesemo svi sve svoje stripove na hrpu, pozovemo ljude iz knjige rekorda i zapalimo!
samo u Sloveniji nije dozvoljeno paliti, bez da ti odobre grad, gradonacelnik, vatrogasci (vatrogasac treba da bude prisutan),...placa se ogromna suma ako se pali "tek tako" a i šteta stripova.... Inace bila bi dobra fora i to, samo bi trebalo paliti nešto drugo, ne stripove nego nešto drugo.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22334 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/04/2012 : 16:45:06
|
Najveca lomaca od stripova ikada. Donesemo svi sve svoje stripove na hrpu, pozovemo ljude iz knjige rekorda i zapalimo!
i sta bi trebalo da bude rekord? najvise muskaraca na jednom mjestu koji placu ili sta ?! |
Edited by - King Warrior on 06/04/2012 16:48:36 |
|
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 06/04/2012 : 17:17:07
|
Evo ideje: pozvati najvise crtaca stripova na neku livadu da crtaju u prirodi,ili par tisuca clanova da citaju strip dok sjede u moru |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/04/2012 : 18:03:16
|
samo u Sloveniji nije dozvoljeno paliti, bez da ti odobre grad, gradonacelnik, vatrogasci (vatrogasac treba da bude prisutan),...placa se ogromna suma ako se pali "tek tako" a i šteta stripova.... Inace bila bi dobra fora i to, samo bi trebalo paliti nešto drugo, ne stripove nego nešto drugo.
Kakva Slovenija. Pa niste vi centar svijeta. Palimo kod mene u Belom Manastiru! |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/04/2012 : 18:04:30
|
quote: Originally posted by Argus
Evo ideje: pozvati najvise crtaca stripova na neku livadu da prcaju u prirodi,ili par tisuca clanova da masturbiraju dok sjede u moru
Uh... |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 18:58:47
|
quote: Originally posted by Argus
Evo ideje: pozvati najvise crtaca stripova na neku livadu da crtaju u prirodi,ili par tisuca clanova da citaju strip dok sjede u moru
mora se priznati da su oba dvije ideje zanimljive. Pa nije fora kod tog Guinessa d ase uvijek natjece u stilu (tko je najviši covjek na svijetu, tko je najjaci, najbrži,....) nego bilo šta i eto imamo vec tri super ideje:
-paljenje stripova -crtanje stripova -citanje stripova u moru
meni se baš svidaju ovakve lude ideje. Sve u svemu ako do sada nitko nije tako nešto pokušavao mi možemo biti prvi i eto na su knjizi rekorda!!! Na kraju krajeva jednom se živi i druženje, zajebancija, a na kraju i rekord,...šta može biti lijepše od toga. Trebamo samo saznati kako se prijaviti na to natjecanje pa onda idemo obarati (ili postavljati) ovakve ili onakve rekorde!!! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 19:07:27
|
Kakva Slovenija. Pa niste vi centar svijeta. Palimo kod mene u Belom Manastiru!
pa može! ali šta cemo paliti? Ja ne bi palio stripove.....ajmo nešto drugo.... Ajmo, da ovo paljenje ispada na kraju kao i neki protestni cin,...ono recimo skupe se ljudi, donesu npr reklame od automobilskih salona Ford, Bmw, Audi,...i onda zajedno to spalimo i time promoviramo javni promet ili šetnju,....
Ili "uzmemo na zub" neku firmu recimo FORD, i zatražimo od njih reklamu za novu Ford Fiestu (Slovenija, Hrvatska, Srbija,...) i oni ce nam dat jer ce misliti kako smo zainteresirani za kupovinu novog Forda, dok cemo se mi kasnije skupiti i svatko ce doneti taj prospekat kojeg cemo onda svi zajedno zapaliti. Prije toga možemo cak kontaktirati tvornicu FORD i reci im št asmo naumili i ako žele da nas sprece u tome (jer to ce biti negativna reklama za njih, kada to dode u Knjigu rekorda i u medije) pa ce nas možda podmiti da mi tako nešto ne radimo.... |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 19:16:02
|
zamislite, da 10.000 ljudi u Hrvatskoj ude u Ford salon i traži prospekat nove Fieste. Trgovci ce misliti kako su stvorili neka kola koja se svidaju takvoj masi ljudi, p ace razmišljati koliko takvih kola ce na kraju prodati, a mi cemo sve te prospekte spaliti i to ce biti veoma loša reklama za njih. Sigurno ce to htjeti sprijeciti ali NIGDJE NE PIŠE DA MI TAKO NEŠTO NE MOŽEMO NAPRAVITI ako želimo naravno. Bit ce uskoro 1.maj i tada se pale kresovi. Znaci kontaktiramo ljude (zaposlenici, bez poselnici, studenti,....) da svi idu u Ford salon po prospekat nove Fieste i dodu na dogovorenu lokaciju sa svojim prospektom gdje cemo ih prebrojiti i spaliti zajedno. Mogu i neki cevapi da se peku i netko može poneti gitaru da ne bude samo to paljenje i da ucinimo feštu oko toga. Možda na kraju Ford nas sve ubedi kako je to bez veze i oni plate cevape svima, kako bi nas ubedili da to ne radimo.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 06/04/2012 : 19:19:43
|
quote: Originally posted by Zlotvor
A što ako nas Ford tuži?
Tad upadam ja s macem! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 06/04/2012 : 19:23:59
|
quote: Originally posted by selanne
A što ako nas Ford tuži?
Tad upadam ja s macem!
tako je! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/04/2012 : 19:24:21
|
Kakva Slovenija. Pa niste vi centar svijeta. Palimo kod mene u Belom Manastiru!
pa može! ali šta cemo paliti? Ja ne bi palio stripove.....ajmo nešto drugo.... Ajmo, da ovo paljenje ispada na kraju kao i neki protestni cin,...ono recimo skupe se ljudi, donesu npr reklame od automobilskih salona Ford, Bmw, Audi,...i onda zajedno to spalimo i time promoviramo javni promet ili šetnju,....
Ili "uzmemo na zub" neku firmu recimo FORD, i zatražimo od njih reklamu za novu Ford Fiestu (Slovenija, Hrvatska, Srbija,...) i oni ce nam dat jer ce misliti kako smo zainteresirani za kupovinu novog Forda, dok cemo se mi kasnije skupiti i svatko ce doneti taj prospekat kojeg cemo onda svi zajedno zapaliti. Prije toga možemo cak kontaktirati tvornicu FORD i reci im št asmo naumili i ako žele da nas sprece u tome (jer to ce biti negativna reklama za njih, kada to dode u Knjigu rekorda i u medije) pa ce nas možda podmiti da mi tako nešto ne radimo....
mogli bi spaljivat ljude al mislin da je to zabranjeno? |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 06/04/2012 : 19:25:30
|
A što ako nas Ford tuži?
ma koga ce tužiti, svih 10.000 ljudi....
Misliš da nemaju dovoljno odvjetnika? |
Trljam ruke. |
|
|
Topic |
|