forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Batman je homoseksualac.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 18:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by paro

A koja je ono uopce tema bila...ah da..

Ajmo na temu malo.

Iskreno, zabole me da li je Batman homo ili ne. Ili bilo ko drugi.

Ali nešto razmišljam: onaj ko vidi Batmana i Robina u jednoj sobi kako zajedno spavaju i prvo pomisli kako su pederi, ima malecki "problem". Mislim da taj neko mora da ima bar malkice homoseksualnih sklonosti, kad vec razmišlja u tom pravcu. Obrazloženje: gledam ja film Parada i tamo prikazuju scenu iz Ben Hura(?), gde se dvojica starih prijatelja srecu posle dužeg vremena. I onda ovaj od gejeva objašnjava ovom "normalnom" kako je ta scena u stvari prepuna homoseksualnog konteksta. Ja licno nikada ne bih to tako skapirao, ali valjda homo mozak drugacije povezuje stvari...Tako i sa Betmenom i ovim slicicama. Zato sam i napisao još na pocetku da mora da je Morrison malkice gej.
Imamo toliko slicnih scena u stripovima i filmovima, svaka druga bi mogla da se okarakteriše kao homoseksualna, ako idemo tom logikom. Šta li su Robinzon i Petko radili u dokolici?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/05/2012 : 18:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ajmo na temu malo.

Iskreno, zabole me da li je Batman homo ili ne. Ili bilo ko drugi.

Ali nešto razmišljam: onaj ko vidi Batmana i Robina u jednoj sobi kako zajedno spavaju i prvo pomisli kako su pederi, ima malecki "problem". Mislim da taj neko mora da ima bar malkice homoseksualnih sklonosti, kad vec razmišlja u tom pravcu. Obrazloženje: gledam ja film Parada i tamo prikazuju scenu iz Ben Hura(?), gde se dvojica starih prijatelja srecu posle dužeg vremena. I onda ovaj od gejeva objašnjava ovom "normalnom" kako je ta scena u stvari prepuna homoseksualnog konteksta. Ja licno nikada ne bih to tako skapirao, ali valjda homo mozak drugacije povezuje stvari...Tako i sa Betmenom i ovim slicicama. Zato sam i napisao još na pocetku da mora da je Morrison malkice gej.
Imamo toliko slicnih scena u stripovima i filmovima, svaka druga bi mogla da se okarakteriše kao homoseksualna, ako idemo tom logikom. Šta li su Robinzon i Petko radili u dokolici?

Manhunteru, daj se saberi, naravno da su ove slikice izvucene iz konteksta i primarna funkcija im je da nekog nasmiju, a ne da potvrde kako je Batman gay

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 18:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
OK, onda isto tako sad ubaci u pravila nešto tipa- zabranjeno vrijedanje osoba obzirom na seksualnu orijentaciju- pa da zauvijek završimo s tim primitivnim raspravama..

NEMA SE TO ŠTA UBACIVAT,PA TO SE PODRAZUMIJEVA
nema vrijedanja na nikakvoj osnovi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 18:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ah ah, dobro je poznato da je moderatorski arsin cudna sprava...sumnjam da bi izbacio ikoga da otvori topic o tome kako je celivao patrijarhove skute :P

Ne bih, naravno. Ali bih zakljucao takav topic, kao što sam vec jednom uradio.

I uopšte ti ja nisam nikakav vernik, mada vidim da ponekad voliš da generalizuješ stvari, kao što si spomenuo ono "bauštelac", a dobro znamo u kom i kakvom se kontekstu to koristi kod mlade srpske elite. Ali to više govori o njema, a manje o "bauštelcima". Tebe je verovatno poneo momenat u raspravi.
Ali nebitno. idemo ponovo na temu. Dal je Betmen furundžija ili tobdžija?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 18:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Obrazloženje: gledam ja film Parada i tamo prikazuju scenu iz Ben Hura(?), gde se dvojica starih prijatelja srecu posle dužeg vremena. I onda ovaj od gejeva objašnjava ovom "normalnom" kako je ta scena u stvari prepuna homoseksualnog konteksta. Ja licno nikada ne bih to tako skapirao, ali valjda homo mozak drugacije povezuje stvari...Tako i sa Betmenom i ovim slicicama. Zato sam i napisao još na pocetku da mora da je Morrison malkice gej.

To nije slobodna interpretacija vec nesto bazirano na cinjenicama - Gore Vidal, jedan od scenarista koji je radio na Ben Huru, je namerno bas tu scenu i ceo subplot "odnosa" izmedju Jude i Messale zamislio kao susret bivsih ljubavnika.

Imas slicnu scenu i u Spartacusu (Kubrickovom), isto planski ubacenu od strane Daltona Trumba.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/05/2012 : 18:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
OK, onda isto tako sad ubaci u pravila nešto tipa- zabranjeno vrijedanje osoba obzirom na seksualnu orijentaciju- pa da zauvijek završimo s tim primitivnim raspravama..

NEMA SE TO ŠTA UBACIVAT,PA TO SE PODRAZUMIJEVA
nema vrijedanja na nikakvoj osnovi...

Onda nisam primjetio da se neko pridržava tog pravila.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 18:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Manhunteru, daj se saberi, naravno da su ove slikice izvucene iz konteksta i primarna funkcija im je da nekog nasmiju, a ne da potvrde kako je Batman gay

Ma manje sam se poveo sa slicicama, vec sa onim što je Morrison izanalizirao. Mada je to manje-više ovo na slicicama.

Da se saberem? A jel mogu da se pomnožim ili oduzmem?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 18:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

I uopšte ti ja nisam nikakav vernik, mada vidim da ponekad voliš da generalizuješ stvari, kao što si spomenuo ono "bauštelac", a dobro znamo u kom i kakvom se kontekstu to koristi kod mlade srpske elite. Ali to više govori o njema, a manje o "bauštelcima". Tebe je verovatno poneo momenat u raspravi.

Ne, ja kao bivsi blue collar gastarbajter imam pravo da koristim takve termine u zucnim raspravama. "mlada srpska elita", jesi li ovo upravo izmislio ili ? :D

quote:
Ali nebitno. idemo ponovo na temu. Dal je Betmen furundžija ili tobdžija?

Maricon, 200%.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/05/2012 : 18:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Nisam bio prisutan nekoliko dana na forumu, kad imam šta da procitam, opet tema o homoseksualcima, neverovatno...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 18:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pederi na forumu, Real gubi, Man Utd gubi, a Sawitcha nigde :(

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 18:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

To nije slobodna interpretacija vec nesto bazirano na cinjenicama - Gore Vidal, jedan od scenarista koji je radio na Ben Huru, je namerno bas tu scenu i ceo subplot "odnosa" izmedju Jude i Messale zamislio kao susret bivsih ljubavnika.

Imas slicnu scenu i u Spartacusu (Kubrickovom), isto planski ubacenu od strane Daltona Trumba.

Eto vidiš kako sam homoseksualno neobrazovan.
Moracu da poradim na tome, mislice ovi ovde da sam Balkanac.

A šta cemo onda sa Robinzonom? jel beše ono Ken Parkero spava go sa golim muškarcem telom uz telo? Zagor i Ciko? Tri amigosa? Prle i Tihi?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 18:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
U retkom ozbiljnom momentu u mom inace vickastom inicijalnom postu na ovoj raspravi kazem da se valja razlikovati ipak homoerotski i homoseksualno...barem stilski.

Zagor i Chico nix, ali Zagor i Tonka...ihaaaaaj prijatelju, tres'o se shator u selu Mohawka ! A nije da pederastija medju indijancima nije istorijski dokumentovana :P

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 18:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Prle i Tihi?

Ti nisi samo homoseksualno neobrazovan, ti si partijski neobrazovan. Tihi hefta onu plavu zhidovku sto je evidentno u prvoj epizodi prvog ciklusa, dok u filmu Povratak Otpisanih mozes da vidis i flashback scenu u kojoj se objasnjava da je Prle razalovan jer se rolao sa nekom seljancicom u travi dok su odmarali izmedju diverzija. E moj ti...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 18:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Pederi na forumu, Real gubi, Man Utd gubi, a Sawitcha nigde :(

da,to mi je najveca muka,nema ga da ga isprcam do bola

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 18:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ne, ja kao bivsi blue collar gastarbajter imam pravo da koristim takve termine u zucnim raspravama. "mlada srpska elita", jesi li ovo upravo izmislio ili ? :D

A ne, ako si bivši, onda bi imao prava da tako nešto koristiš, ovako samo vredaš.

"Mlada srpka elita" je izraz koji sam izmislio u leto 2002. i to zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke). Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica kako su svi koji rade po Nemackoj, Švici, Austriji, Italiji...seljaci nepismeni, bauštelac do bauštelca, ciste klozete i sl. Kako bi on takvim zabranio da se vrate u zemlju, kako se Srbija budi i kako dolaze na vlast obrazovani mladi ljudi. Naravno, nije ga bilo blam da traži da mi na kraju monologa traži da mu platim pice (Jebi ga, zete, ti radiš u inostranstvu, imaš para).
Nisam od tada rec sa njim progovorio do 2005. kada me je zvao da mu nadem posao u Švici, pošto on, kao diplomirani ekonomista može da nade posao sa platom od "samo 400€", a njemu je, Bože moj, "trulo" da radi za tu sicu. Obavestio sam ga da cistaci klozeta zaraduju nekih 2500€ ovde i da mi pošalje CV.

Edited by - manhunter on 02/05/2012 18:38:32
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/05/2012 : 18:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Zagor i Chico nix, ali Zagor i Tonka...ihaaaaaj prijatelju, tres'o se shator u selu Mohawka ! A nije da pederastija medju indijancima nije istorijski dokumentovana :P

Svakome ko je procito 5 Zagora u životu je jasno da je Zagor aktivan, a Chico pasivan, ali kod Zagora i Tonke je vec zajeban slucaj, ko ovdje prima, a ko daje

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 18:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ti nisi samo homoseksualno neobrazovan, ti si partijski neobrazovan. Tihi hefta onu plavu zhidovku sto je evidentno u prvoj epizodi prvog ciklusa, dok u filmu Povratak Otpisanih mozes da vidis i flashback scenu u kojoj se objasnjava da je Prle razalovan jer se rolao sa nekom seljancicom u travi dok su odmarali izmedju diverzija. E moj ti...

Ma to ti je sve paravan, ne budi naivan. Voleli su oni mlado meso, naravno, ali šta li su radili kad se kamere iskljuce?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/05/2012 : 18:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

A ne, ako si bivši, onda bi imao prava da tako nešto koristiš, ovako samo vredaš.

"Mlada srpka elita" je izraz koji sam izmislio u leto 2002. i to zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke). Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica kako su svi koji rade po Nemackoj, Švici, Austriji, Italiji...seljaci nepismeni, bauštelac do bauštelca, ciste klozete i sl. Kako bi on takvim zabranio da se vrate u zemlju, kako se Srbija budi i kako dolaze na vlast obrazovani mladi ljudi. Naravno, nije ga bilo blam da traži da mi na kraju monologa traži da mu platim pice (Jebi ga, zete, ti radiš u inostranstvu, imaš para).
Nisam od tada rec sa njim progovorio do 2005. kada me je zvao da mu nadem posao u Švici, pošto on, kao diplomirani ekonomista može da nade posao sa platom od "samo 400€", a njemu je, Bože moj, "trulo" da radi za tu sicu. Obavestio sam ga da citaci klozeta zaraduju nekih 2500€ ovde i da mi pošalje CV.

Zar nije poltika zabranjena na forumu kolko i religija hanteru??

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 18:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ja ovde nisam uopšte pricao o politici, to bi valjda i tebi trebalo da bude jasno.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/05/2012 : 18:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Ja ovde nisam uopšte pricao o politici, to bi valjda i tebi trebalo da bude jasno.

Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica...jebga isto tolko smo se mi i religije dotakli (osim Tutte naravno)..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 18:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Kad je rat, ide se na pobedu :D

quote:
Nisam od tada rec sa njim progovorio do 2005. kada me je zvao da mu nadem posao u Švici, pošto on, kao diplomirani ekonomista može da nade posao sa platom od "samo 400€", a njemu je, Bože moj, "trulo" da radi za tu sicu. Obavestio sam ga da cistaci klozeta zaraduju nekih 2500€ ovde i da mi pošalje CV.

A dobro, to je banda. Ja nisam ni toliko mlad vise, a nisam ni obrazovan, bar ne po njihovom modelu.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 02/05/2012 : 19:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke).

to bi bio zenin ujak?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 02/05/2012 : 19:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
E Hebote znao sam da ce topic zavrsiti na politici i religiji

Srecom nisam otvorio Batman--Heroj ili Zlocinac?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 19:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke).

to bi bio zenin ujak?

ne bi...bio bi tetak...iako mi ovo cudno...ženin brat od tetke?
pa kakve ovo ima veze s vezom??

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 19:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Zet mu dodje onaj sto ti zeni sestru/cerku...valjda...

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000