Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/05/2012 : 18:12:41
|
quote: Originally posted by paro
A koja je ono uopce tema bila...ah da..

Ajmo na temu malo.
Iskreno, zabole me da li je Batman homo ili ne. Ili bilo ko drugi.
Ali nešto razmišljam: onaj ko vidi Batmana i Robina u jednoj sobi kako zajedno spavaju i prvo pomisli kako su pederi, ima malecki "problem". Mislim da taj neko mora da ima bar malkice homoseksualnih sklonosti, kad vec razmišlja u tom pravcu. Obrazloženje: gledam ja film Parada i tamo prikazuju scenu iz Ben Hura(?), gde se dvojica starih prijatelja srecu posle dužeg vremena. I onda ovaj od gejeva objašnjava ovom "normalnom" kako je ta scena u stvari prepuna homoseksualnog konteksta. Ja licno nikada ne bih to tako skapirao, ali valjda homo mozak drugacije povezuje stvari...Tako i sa Betmenom i ovim slicicama. Zato sam i napisao još na pocetku da mora da je Morrison malkice gej. Imamo toliko slicnih scena u stripovima i filmovima, svaka druga bi mogla da se okarakteriše kao homoseksualna, ako idemo tom logikom. Šta li su Robinzon i Petko radili u dokolici? 
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 02/05/2012 : 18:15:49
|
quote: Originally posted by manhunter
Ajmo na temu malo.
Iskreno, zabole me da li je Batman homo ili ne. Ili bilo ko drugi.
Ali nešto razmišljam: onaj ko vidi Batmana i Robina u jednoj sobi kako zajedno spavaju i prvo pomisli kako su pederi, ima malecki "problem". Mislim da taj neko mora da ima bar malkice homoseksualnih sklonosti, kad vec razmišlja u tom pravcu. Obrazloženje: gledam ja film Parada i tamo prikazuju scenu iz Ben Hura(?), gde se dvojica starih prijatelja srecu posle dužeg vremena. I onda ovaj od gejeva objašnjava ovom "normalnom" kako je ta scena u stvari prepuna homoseksualnog konteksta. Ja licno nikada ne bih to tako skapirao, ali valjda homo mozak drugacije povezuje stvari...Tako i sa Betmenom i ovim slicicama. Zato sam i napisao još na pocetku da mora da je Morrison malkice gej. Imamo toliko slicnih scena u stripovima i filmovima, svaka druga bi mogla da se okarakteriše kao homoseksualna, ako idemo tom logikom. Šta li su Robinzon i Petko radili u dokolici? 
Manhunteru, daj se saberi, naravno da su ove slikice izvucene iz konteksta i primarna funkcija im je da nekog nasmiju, a ne da potvrde kako je Batman gay  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:18:43
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ah ah, dobro je poznato da je moderatorski arsin cudna sprava...sumnjam da bi izbacio ikoga da otvori topic o tome kako je celivao patrijarhove skute :P
Ne bih, naravno. Ali bih zakljucao takav topic, kao što sam vec jednom uradio.
I uopšte ti ja nisam nikakav vernik, mada vidim da ponekad voliš da generalizuješ stvari, kao što si spomenuo ono "bauštelac", a dobro znamo u kom i kakvom se kontekstu to koristi kod mlade srpske elite. Ali to više govori o njema, a manje o "bauštelcima". Tebe je verovatno poneo momenat u raspravi. Ali nebitno. idemo ponovo na temu. Dal je Betmen furundžija ili tobdžija?
|
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 02/05/2012 : 18:19:43
|
Obrazloženje: gledam ja film Parada i tamo prikazuju scenu iz Ben Hura(?), gde se dvojica starih prijatelja srecu posle dužeg vremena. I onda ovaj od gejeva objašnjava ovom "normalnom" kako je ta scena u stvari prepuna homoseksualnog konteksta. Ja licno nikada ne bih to tako skapirao, ali valjda homo mozak drugacije povezuje stvari...Tako i sa Betmenom i ovim slicicama. Zato sam i napisao još na pocetku da mora da je Morrison malkice gej.
To nije slobodna interpretacija vec nesto bazirano na cinjenicama - Gore Vidal, jedan od scenarista koji je radio na Ben Huru, je namerno bas tu scenu i ceo subplot "odnosa" izmedju Jude i Messale zamislio kao susret bivsih ljubavnika.
Imas slicnu scenu i u Spartacusu (Kubrickovom), isto planski ubacenu od strane Daltona Trumba. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:20:24
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by paro OK, onda isto tako sad ubaci u pravila nešto tipa- zabranjeno vrijedanje osoba obzirom na seksualnu orijentaciju- pa da zauvijek završimo s tim primitivnim raspravama..
NEMA SE TO ŠTA UBACIVAT,PA TO SE PODRAZUMIJEVA nema vrijedanja na nikakvoj osnovi...
Onda nisam primjetio da se neko pridržava tog pravila. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:20:31
|
Manhunteru, daj se saberi, naravno da su ove slikice izvucene iz konteksta i primarna funkcija im je da nekog nasmiju, a ne da potvrde kako je Batman gay 
Ma manje sam se poveo sa slicicama, vec sa onim što je Morrison izanalizirao. Mada je to manje-više ovo na slicicama.
Da se saberem? A jel mogu da se pomnožim ili oduzmem?   |
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:21:40
|
I uopšte ti ja nisam nikakav vernik, mada vidim da ponekad voliš da generalizuješ stvari, kao što si spomenuo ono "bauštelac", a dobro znamo u kom i kakvom se kontekstu to koristi kod mlade srpske elite. Ali to više govori o njema, a manje o "bauštelcima". Tebe je verovatno poneo momenat u raspravi.
Ne, ja kao bivsi blue collar gastarbajter imam pravo da koristim takve termine u zucnim raspravama. "mlada srpska elita", jesi li ovo upravo izmislio ili ? :D
quote: Ali nebitno. idemo ponovo na temu. Dal je Betmen furundžija ili tobdžija?
Maricon, 200%. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/05/2012 : 18:22:25
|
Nisam bio prisutan nekoliko dana na forumu, kad imam šta da procitam, opet tema o homoseksualcima, neverovatno...  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:23:21
|
Pederi na forumu, Real gubi, Man Utd gubi, a Sawitcha nigde :( |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:25:19
|
To nije slobodna interpretacija vec nesto bazirano na cinjenicama - Gore Vidal, jedan od scenarista koji je radio na Ben Huru, je namerno bas tu scenu i ceo subplot "odnosa" izmedju Jude i Messale zamislio kao susret bivsih ljubavnika.
Imas slicnu scenu i u Spartacusu (Kubrickovom), isto planski ubacenu od strane Daltona Trumba.
Eto vidiš kako sam homoseksualno neobrazovan. Moracu da poradim na tome, mislice ovi ovde da sam Balkanac. 
A šta cemo onda sa Robinzonom? jel beše ono Ken Parkero spava go sa golim muškarcem telom uz telo? Zagor i Ciko? Tri amigosa? Prle i Tihi?   |
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:27:45
|
U retkom ozbiljnom momentu u mom inace vickastom inicijalnom postu na ovoj raspravi kazem da se valja razlikovati ipak homoerotski i homoseksualno...barem stilski.
Zagor i Chico nix, ali Zagor i Tonka...ihaaaaaj prijatelju, tres'o se shator u selu Mohawka ! A nije da pederastija medju indijancima nije istorijski dokumentovana :P |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:30:14
|
Prle i Tihi?  
Ti nisi samo homoseksualno neobrazovan, ti si partijski neobrazovan. Tihi hefta onu plavu zhidovku sto je evidentno u prvoj epizodi prvog ciklusa, dok u filmu Povratak Otpisanih mozes da vidis i flashback scenu u kojoj se objasnjava da je Prle razalovan jer se rolao sa nekom seljancicom u travi dok su odmarali izmedju diverzija. E moj ti... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:35:14
|
Ne, ja kao bivsi blue collar gastarbajter imam pravo da koristim takve termine u zucnim raspravama. "mlada srpska elita", jesi li ovo upravo izmislio ili ? :D
A ne, ako si bivši, onda bi imao prava da tako nešto koristiš, ovako samo vredaš.
"Mlada srpka elita" je izraz koji sam izmislio u leto 2002. i to zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke). Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica kako su svi koji rade po Nemackoj, Švici, Austriji, Italiji...seljaci nepismeni, bauštelac do bauštelca, ciste klozete i sl. Kako bi on takvim zabranio da se vrate u zemlju, kako se Srbija budi i kako dolaze na vlast obrazovani mladi ljudi. Naravno, nije ga bilo blam da traži da mi na kraju monologa traži da mu platim pice (Jebi ga, zete, ti radiš u inostranstvu, imaš para). Nisam od tada rec sa njim progovorio do 2005. kada me je zvao da mu nadem posao u Švici, pošto on, kao diplomirani ekonomista može da nade posao sa platom od "samo 400€", a njemu je, Bože moj, "trulo" da radi za tu sicu. Obavestio sam ga da cistaci klozeta zaraduju nekih 2500€ ovde i da mi pošalje CV. |
|
Edited by - manhunter on 02/05/2012 18:38:32 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:36:48
|
Zagor i Chico nix, ali Zagor i Tonka...ihaaaaaj prijatelju, tres'o se shator u selu Mohawka ! A nije da pederastija medju indijancima nije istorijski dokumentovana :P
Svakome ko je procito 5 Zagora u životu je jasno da je Zagor aktivan, a Chico pasivan, ali kod Zagora i Tonke je vec zajeban slucaj, ko ovdje prima, a ko daje   |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:37:17
|
Ti nisi samo homoseksualno neobrazovan, ti si partijski neobrazovan. Tihi hefta onu plavu zhidovku sto je evidentno u prvoj epizodi prvog ciklusa, dok u filmu Povratak Otpisanih mozes da vidis i flashback scenu u kojoj se objasnjava da je Prle razalovan jer se rolao sa nekom seljancicom u travi dok su odmarali izmedju diverzija. E moj ti...
Ma to ti je sve paravan, ne budi naivan. Voleli su oni mlado meso, naravno, ali šta li su radili kad se kamere iskljuce?  |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:38:04
|
A ne, ako si bivši, onda bi imao prava da tako nešto koristiš, ovako samo vredaš.
"Mlada srpka elita" je izraz koji sam izmislio u leto 2002. i to zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke). Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica kako su svi koji rade po Nemackoj, Švici, Austriji, Italiji...seljaci nepismeni, bauštelac do bauštelca, ciste klozete i sl. Kako bi on takvim zabranio da se vrate u zemlju, kako se Srbija budi i kako dolaze na vlast obrazovani mladi ljudi. Naravno, nije ga bilo blam da traži da mi na kraju monologa traži da mu platim pice (Jebi ga, zete, ti radiš u inostranstvu, imaš para). Nisam od tada rec sa njim progovorio do 2005. kada me je zvao da mu nadem posao u Švici, pošto on, kao diplomirani ekonomista može da nade posao sa platom od "samo 400€", a njemu je, Bože moj, "trulo" da radi za tu sicu. Obavestio sam ga da citaci klozeta zaraduju nekih 2500€ ovde i da mi pošalje CV.
Zar nije poltika zabranjena na forumu kolko i religija hanteru?? |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:39:37
|
Zar nije poltika zabranjena na forumu kolko i religija hanteru??
Ja ovde nisam uopšte pricao o politici, to bi valjda i tebi trebalo da bude jasno. |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:41:57
|
Zar nije poltika zabranjena na forumu kolko i religija hanteru??
Ja ovde nisam uopšte pricao o politici, to bi valjda i tebi trebalo da bude jasno.
Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica...jebga isto tolko smo se mi i religije dotakli (osim Tutte naravno).. |
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/05/2012 : 18:45:35
|
Kad je rat, ide se na pobedu :D
quote: "Mlada srpka elita" je izraz koji sam izmislio u leto 2002. i to zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke). Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica kako su svi koji rade po Nemackoj, Švici, Austriji, Italiji...seljaci nepismeni, bauštelac do bauštelca, ciste klozete i sl. Kako bi on takvim zabranio da se vrate u zemlju, kako se Srbija budi i kako dolaze na vlast obrazovani mladi ljudi. Naravno, nije ga bilo blam da traži da mi na kraju monologa traži da mu platim pice (Jebi ga, zete, ti radiš u inostranstvu, imaš para). Nisam od tada rec sa njim progovorio do 2005. kada me je zvao da mu nadem posao u Švici, pošto on, kao diplomirani ekonomista može da nade posao sa platom od "samo 400€", a njemu je, Bože moj, "trulo" da radi za tu sicu. Obavestio sam ga da cistaci klozeta zaraduju nekih 2500€ ovde i da mi pošalje CV.
A dobro, to je banda. Ja nisam ni toliko mlad vise, a nisam ni obrazovan, bar ne po njihovom modelu. |
 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/05/2012 : 19:14:18
|
E Hebote znao sam da ce topic zavrsiti na politici i religiji 
Srecom nisam otvorio Batman--Heroj ili Zlocinac? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/05/2012 : 19:22:16
|
Zet mu dodje onaj sto ti zeni sestru/cerku...valjda... |
 |
|
Topic  |
|
|
|