forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Batman je homoseksualac.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 19:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by manhunter

zbog svog buduceg zeta (ženinog brata od tetke).

to bi bio zenin ujak?

ne bi...bio bi tetak...iako mi ovo cudno...ženin brat od tetke?
pa kakve ovo ima veze s vezom??

Vidim ja da globinju sve mora da se crta...

E ovako: moja žena ima tetku. A ta tetka ima sina. A taj sin je mojoj ženi "brat od tetke".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 19:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Onda je on tvoj surak, a ti si njegov zet.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 19:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Zet mu dodje onaj sto ti zeni sestru/cerku...valjda...

Ja sam njemu zet, a on meni šurak. Valjda...

edit: nisam video da je Mairosu vec rešio misteriju.

Edited by - manhunter on 02/05/2012 19:26:41
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/05/2012 : 19:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Onda je on tvoj surak, a ti si njegov zet.

Bingo!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 19:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Zasto volim engleski jezik...imas aunt, imas uncle, imas nephew, imas niece, imas in-laws, i jebes sve ostalo, kakve tetke, tece, strine, ujne, suraci, sogori, zetovi...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 02/05/2012 : 19:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

quote:

to bi bio zenin ujak?

hm.... tetka - sestra od matere; njen brat - materin brat; materin brat - ujak?

ili stric ako se ide po muskoj liniji

tetak bi bio muz od tetke

tako je bar u Imockom

al cini se da je trik u tome sta brat od tetke ne znaci to sta ja mislim da znaci

http://matanovogumno.blogspot.com

Edited by - Mali_Mate on 02/05/2012 19:37:26
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/05/2012 : 19:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Brat od tetke je sin tvoje tetke. Mislim da se u hrvatskoj to uprosti u "rodjak" i "rodica" ili kako vec, mi imamo bracu i sestre od tetke/ujaka/strica :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/05/2012 : 19:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Zasto volim engleski jezik...imas aunt, imas uncle, imas nephew, imas niece, imas in-laws, i jebes sve ostalo, kakve tetke, tece, strine, ujne, suraci, sogori, zetovi...

Ma bolje je ovako, jer kod njih su sve to redom rodaci ili rodake. E, ali zato se kod nas tacno zna ko ti je brat ili sestra od tetke, strica ili ujaka, ko je ujna, tetka, strina, svaja, paša itd...Da ne nabrajam više, pogubili bi se.

Inace, srecan 1.Maj, manite se pedera!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 20:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

to bi bio zenin ujak?

E ovako: moja žena ima tetku. A ta tetka ima sina. A taj sin je mojoj ženi "brat od tetke".

ženin brat od babe?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 20:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Brat od tetke je sin tvoje tetke. Mislim da se u hrvatskoj to uprosti u "rodjak" i "rodica" ili kako vec, mi imamo bracu i sestre od tetke/ujaka/strica :D

u nas se to "rodak" koristi i u pogrdnom kontekstu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 20:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:
Originally posted by paro

Zar nije poltika zabranjena na forumu kolko i religija hanteru??

Ja ovde nisam uopšte pricao o politici, to bi valjda i tebi trebalo da bude jasno.

Otišo Sloba, došo Kiza, ovaj moj zet postao neka "faca" u DS i krenuo da mi prica...jebga isto tolko smo se mi i religije dotakli (osim Tutte naravno)..

pa nismo svi isti,kako ne kužiš?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

to bi bio zenin ujak?

odi v racku,uvik vi srbi komplikujete
to se kaže onda rodak,ili prarodak,pošto je od majcine tetke sin...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 20:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ja sam popizdivao kad bi dolazio u srbiju ili u banja luku..."on je moj brat rodeni"...pa dašta ti je nego brat,pa rodila vas je ista mater...ali,on je moj brat,e tu je bilo upitnika...pa kako ti je brat kad ti imaš jednog brata,koliko znam...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/05/2012 : 20:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Od ženine tetke sin. Moja žena ima tetku, a ta tetka ima sina koji je mojoj ženi brat, ali ne rodeni, vec, jelte, od tetke. Jel duva jugo kod vas, pa si malko indisponiran?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 20:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Od ženine tetke sin. Moja žena ima tetku, a ta tetka ima sina koji je mojoj ženi brat, ali ne rodeni, vec, jelte, od tetke. Jel duva jugo kod vas, pa si malko indisponiran?

nije jugo,vec košava

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 20:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Dobio sam "opomnenu pred udaljenje" s foruma (to bi bilo nešto kao drugarska kritika), a u jedinom postu na ovom topicu napisao sam da su sve religije jednako dobre kao naše, ironicno se zapitao koje su to uopce "naše" i skromno primjetio nešto o dokumentiranom djecoljublju u stanovitim krugovima.

I u cemu je moj grijeh???

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 20:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
VRATILA NAM SE GROFICA VARGA!!!!!

Jupiiiii!!!!! Još jedna pametna, obrazovana, elokventna i hrabra forumašica. Welcome back!

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/05/2012 : 20:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Izdržao sam da ne prolajem cak prvih sedam strana.

Betmen je zapravo vrlo anksiozan heroj, koji se osjeca sigurno tek kada drži sve konce u svojim rukama, krecuci se u strogo definisanom sistemu gdje nema mjesta za "šokove" i životne preokrete kakva je smrt roditelja morala bit. Stoga ciklicnost stripa i njegovo odbijanje da ucini konacni korak - ubije negativca - jer time ulazi u nepoznanicu, nešto novo i potencijalno opasno, što mrzi.

Može se posmatrati i kao psihološki, ali i politicki nezreo lik; nema snage niti volje da promijeni društvo regularnim putem, bez nasilja, poštujuci zakonske okvire i radeci stvari na sporiji, ali sigurniji nacin, vec se bijesa riješava bijegom u osvetnicke pohode gdje je agresivni dio njegove licnoti, to jest detsruktivni nagoni, zamaskirani u, iako marginalno, ipak društveno prihvatljiv kontekst. Ne zaboravite na americku "demokratsku" istoriju lincovanja i samosprovodenja "pravde". Stoga se Brus Vejn cesto banalizuje na danjsku masku, licnost lišenu energije i volje, uronjenu u hedonizam i trošenje postojeceg, mada se ne bi moglo reci, tek puki, svjesno stvoreni privid: vec eros u tom covjeku, precišcen i naizgled sposoban da živi relativno mirnim žvitom, i da zaboravi. No onda na scenu stupa mehanizam dvojne prirode svih nas, i traume izranjaju na površinu, i zavladaju umom, nocu - kada su mehanizmi odbrane oslabljeni, super-ego uspavan (preplitanje ida i super-ega u liku Betmena je vec složenija tema): a onda, povratak animalnom, anarhicnom, beskompromisno, gotovo sebicno individualnom. Betmen je kljucna komponenta psihickog balansa ovog uma, izduvni ventil koji izosi sve društveno i licno neprihvatljivo, transformišuci ih u mracne, osvetnicke, ali i herojske, hrabre akte. Betmen nije simbol društvenog optimizma, i ne volim da ga tumacim u sklopu kolektivne (ne)svijesti: ne, on je vrlo licni simbol ambivalentne borbe u nama samima, i nade da se i najmracnije sile duše mogu uciniti pogonskim gorivom, prekaliti u vatru koja gori za više ciljeve, izvan našeg sitnicavog svakodnevnog života. U jednom aspektu, svakako. Nemoguce je stvoriti jedinstveno objašnjenje ovako starog i popularnog lika, jer je svaki pisac ugradivao dio sebe u njega, i svaki citalac projektuje svoje težnje na stranice stripa, podsvjeno, djelimicno. Plus uspostavljena tradicija - teška smjesa za tumacenje.

I ne, nije peder, mamicu vam nenormalnu.

Edited by - Mhejl on 02/05/2012 21:10:24
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 20:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
I kad smo kod Zagora:

Zagor je primarno djecji junak (i strip, jasno), i više ljubavi / spolnosti / seksa kod njega kao takvog nije ni dopušteno. Isto vrijedi i za Mikija, Bleka, Marka (Betty je samo alibi) itd., odnosno za sve djecje stripove. Nisu oni Dylan da u svakoj epizodi ima novu jednomjesecnu "zarucnicu" i da odvodi u krevet svaku koju ugleda.

Junaci stripova za djecu jednostavno moraju biti aseksualni.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/05/2012 : 20:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Zaboravih da dodam: pozdrav iz JUnacke Crne Gore, jedine zemlje na svijet bez homoseksualaca/nedovoljno-muževnih-muškaraca!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 02/05/2012 : 21:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Zaboravih da dodam: pozdrav iz JUnacke Crne Gore, jedine zemlje na svijet bez homoseksualaca/nedovoljno-muževnih-muškaraca!

Cek,cek,koja je ono nasa najpoznatija psovka?
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/05/2012 : 21:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Muci rdo!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 21:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pogledajmo malo bolje:

prva slicica di Zagor žvali fishlegovu necakinju:

uberi kako ona drži ruku obišeno ka da je lutka.

druga je vec malo "normalnija" .mogu proc ka par.

u trecoj imamo frendly kiss, nakon toga Zagor odlazi na cikovu golemu radost,odje.. je nju zbog njega,njihovog prijatejlstva,bla,bla

znaci imaš 3 razlicite scene s istim strip junakom iz koje možemo izvuc razne potpuno drugacije zakljucke

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/05/2012 : 21:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

NEMA SE TO ŠTA UBACIVAT,PA TO SE PODRAZUMIJEVA
nema vrijedanja na nikakvoj osnovi...

Onda bi bilo lipo da ti i kolege, svakoga ko ih nazove bolesnicima udaljite sa foruma na par dana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 02/05/2012 : 21:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Muci rdo!

I slazem se sa Nesvrstanim.
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000