forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Batman je homoseksualac.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 21:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
@ lwood

- recimo da je Fishlegova necakinja toliko omamljena osjecajima prema Zagoru da je vec hvataju "mala snaga" i nesvjestica; a možda je samo Ferri loše nacrtao kadar;

- Frida je austrijska dama a ne kci nekog americkog kapetana, ona ne podliježe lako osjecajima i uvijek vodi racuna o sebi, pa ni u Zagorovom zagrljaju ne pada u nesvjest;

- u trecem slucaju poljubac jest prijateljski, ali uz vrlo znakovit dijalog iz kojeg se može zakljuciti nešto drugo; Zagor ne može baciti sjekiru u trnje ili pak na otocic u mocvaru dovesti ženu (on je djecji junak!), jer bi time zapecatio svoju sudbinu; A i Gambit je nemiran karakter kojeg je nemoguce zamisliti kao nekakvu darkvudsku Jane;

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 21:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Evo nešto za Tuttu:

Nimfomanka natjerala muškarca na 36-satni seks: "Bio je to pakao, ne mogu hodati"

Nimfomanka je natjerala muškarca na 36-satni seks

Pobjegao je tek kad je zaspala

Otišao je na policiju i u suzama rekao da ne može hodati te je proživio pakao.

Piše: B.M.

Objavljeno prije sat vremena

NJEMACKA nimfomanka uhicena je nakon što je natjerala muškarca na seks, i to impresivnih osam puta za redom. Odlucila je u seksu uživati punih 36 sati. Nesretnog 31-godišnjeg muškarca djevojka je upoznala nakon što je puštena s lijecenja ovisnosti o seksu. Pozvala ga je u svoj stan, tamo ga zarobila i natjerala da zadovolji svaku njezinu želju.

Siroti seksualni rob uspio je pobjeci iz stana nakon što je nimfomanka zaspala, piše Sun. U suzama je došao na policiju prijaviti ženu. "Upoznao sam je u autobusu. Pozvala me kod sebe doma. Bio je to pakao, ne mogu hodati. Pomozite mi", zavapio je muškarac. Žena je ubrzo privedena i smještena na psihijatriju.

Njezin prijašnji 'rob' prošlog mjeseca takoder je pobjegao tek kad je nezasitna žena zaspala. Tada je Dieter Schulz pozvao policiju i rekao: "Morate mi pomoci. Pokušava me ubiti seksom. Ne mogu izaci, ne mogu otici!". Kad su je policajci došli ispitati, ponudila im je seks na brzaka.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 21:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by globinjo

NEMA SE TO ŠTA UBACIVAT,PA TO SE PODRAZUMIJEVA
nema vrijedanja na nikakvoj osnovi...

Onda bi bilo lipo da ti i kolege, svakoga ko ih nazove bolesnicima udaljite sa foruma na par dana.

jebi ga,ne mogu ja u njihovo ime
nisam to ni vidio da su ih nazivali bolesnicima...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 21:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Evo nešto za Tuttu:

Nimfomanka natjerala muškarca na 36-satni seks: "Bio je to pakao, ne mogu hodati"

Nimfomanka je natjerala muškarca na 36-satni seks

Pobjegao je tek kad je zaspala

Otišao je na policiju i u suzama rekao da ne može hodati te je proživio pakao.

Piše: B.M.

Objavljeno prije sat vremena

NJEMACKA nimfomanka uhicena je nakon što je natjerala muškarca na seks, i to impresivnih osam puta za redom. Odlucila je u seksu uživati punih 36 sati. Nesretnog 31-godišnjeg muškarca djevojka je upoznala nakon što je puštena s lijecenja ovisnosti o seksu. Pozvala ga je u svoj stan, tamo ga zarobila i natjerala da zadovolji svaku njezinu želju.

Siroti seksualni rob uspio je pobjeci iz stana nakon što je nimfomanka zaspala, piše Sun. U suzama je došao na policiju prijaviti ženu. "Upoznao sam je u autobusu. Pozvala me kod sebe doma. Bio je to pakao, ne mogu hodati. Pomozite mi", zavapio je muškarac. Žena je ubrzo privedena i smještena na psihijatriju.

Njezin prijašnji 'rob' prošlog mjeseca takoder je pobjegao tek kad je nezasitna žena zaspala. Tada je Dieter Schulz pozvao policiju i rekao: "Morate mi pomoci. Pokušava me ubiti seksom. Ne mogu izaci, ne mogu otici!". Kad su je policajci došli ispitati, ponudila im je seks na brzaka.

odlicno.nego usput,u jednom filmu je bila scena kad žena ubije muža starijeg od sebe 20+ godina ,navali na njega ovoga strefi infarkt.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2012 : 21:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
idealna smrt:pogineš od pizde,tj.sexa...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/05/2012 : 21:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 21:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa vidi se na ovoj po ponašanju da joj neke stvari nisu strane.
za razliku od Zagija koji je ovde prikazan ko nezreo deckic

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/05/2012 : 21:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by paro

grofica nam se vratila!!!

Vidila je da ovaj forum ima samo XY, a ni malo XX.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/05/2012 : 21:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Jer ti se ljubis na tako dobar nacin
Nemas pojma kolko mi znacis
Nemas pojma kolko mi nedostajes

"Najzad"?!
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 02/05/2012 : 21:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Originally posted by Tutta
zagor nije peder!!! isus kristus je svima nama spas!!! covjek nemora u boga vjerovati,al ako je dobar covjek,bog vidi i njega. za druge vjere to isto vrijedi.napravite topic gdje se morete "outenit". pa da vidimo kolko zamopouzdanja imate.

Evo me, tu sam i briga me što ceš ti sada misliti o meni.
Ne treba bezveze otvarati topike za outanje jer ce se onda pricati da su pederski lobiji zavladali forumom i da imamo posebne topike samo za nas. Može se to spomenuti i ovako.
Mogla bi ti sad sasuti svašta ali necu jer si ti beznadan slucaj kratkovidnosti i fakat nije na meni da ispravljam svaku fašisticku spodobu na koju nabasam. Da nisi možda 45-te pobjegao u Njemacku?

Mi, pederi, smo sami krivi zbog situacije u kojoj se nalazimo u Hrvatskoj. Ima nas oko 200 000 na 4 milijuna stanovnika i da se svaki taj outao svojim najbližima nebi nam trebale ni parade, ni propaganda, ni politika i razno razna žutila koja u svemu tomu imaju neku svoju korist. Moji roditelji, prijatelji, rodbina i mnogi bliski mi ljudi su svašta govorili za pedere dok je to u njihovoj glavi bila neke napirlitana licnost iz slike pridea u Kolnu. Situacija se itekako promijenila onog trena kada je to kcer, frendica, kolegica, sestra itd.

OT
Ne znam za Batmana ali po mojem mišljenju Zagor nije seksualan nikako, ni homo ni hetero. Zagor je stvoren kao aseksualan lik jer su ljubav i seks nebitni u njegovom postojanju. U ovo novije vrijeme ubacuju neka njegova koketiranja ali ce ga i dalje više definirati scena u kojoj iscjepa zapovjednikov stol nego da nam pred nos stave 100 strana eksplicitnih scena sexa s Fridom. O seksualnosti likova se može diskutirati onda kada odredeni lik ima svoju seksualnost kao dio njegove karizme. Kao npr. Mr. No. On se okrene za ženama, zapleše, pocasti picem. Znaci u tom slucaju njega možemo definirati kao jednog veseljaka, koji se frajeriše, koji voli žene i nerijetko ce pokupiti batine zbog njih.

super receno.
samo mi se cini kako je tutta 91. tutnuo u njemacku.
ovih dana u rusiji http://www.pulski.hr/drustvo/politika/item/2425-u-sankt-petersburgu-privedeni-borci-za-prava-homoseksualaca
do 93. homoseksualnost se u rusiji smatrala zlocinom.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 21:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

@ lwood

- recimo da je Fishlegova necakinja toliko omamljena osjecajima prema Zagoru da je vec hvataju "mala snaga" i nesvjestica; a možda je samo Ferri loše nacrtao kadar;

- Frida je austrijska dama a ne kci nekog americkog kapetana, ona ne podliježe lako osjecajima i uvijek vodi racuna o sebi, pa ni u Zagorovom zagrljaju ne pada u nesvjest;

- u trecem slucaju poljubac jest prijateljski, ali uz vrlo znakovit dijalog iz kojeg se može zakljuciti nešto drugo; Zagor ne može baciti sjekiru u trnje ili pak na otocic u mocvaru dovesti ženu (on je djecji junak!), jer bi time zapecatio svoju sudbinu; A i Gambit je nemiran karakter kojeg je nemoguce zamisliti kao nekakvu darkvudsku Jane;

-više pari da je omamljena morfijen al dobro

-za Fridu se vidi iz helikoptera da manipulira "deckicima"

-dijalog je jedno a slike sasvim drugo.dovoljno da neko zakljuci da je ono šta se tvrdi za betmena

ocu rec može se svašta zakljucit. zavisi ko to radi

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/05/2012 : 21:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Mislim da Rusija ima precih poslova od prava homoseksualaca. Otkada je to mjera za stepen ozbiljnosti i sposobnosti države, hm?

Baš su 1.maja uhapsili nekoliko desetina demonstratora širom SAD-a, koji, inace, nije neradni dan u ovoj državi. To je, po meni, puno ozbiljnije, a i puno više precutkivano. Prvo neka se poradi na pravima obicnog covjeka, a posle se "bacimo" na homoseksualce.

Edited by - Mhejl on 02/05/2012 21:42:06
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/05/2012 : 21:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Mislim da Rusija ima precih poslova od prava homoseksualaca. Otkada je to mjera za stepen ozbiljnosti i sposobnosti države, hm?

Baš su 1.maja uhapsili nekoliko desetina demonstratora širom SAD-a, koji, inace, nije neradni dan u ovoj državi. To je, po meni, puno ozbiljnije, a i puno više precutkivano. Prvo neka se poradi na pravima obicnog covjeka, a posle se "bacimo" na homoseksualce.

Otkad je to Amerika demokratska drzava?

I homoseksualci su obicni ljudi Ali slazem se, pravo na rad i pravo da za taj rad budes placen je najbitnija stvar (nase) danasnjice
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/05/2012 : 22:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Hm, ako tetka znaci teta (aunt), tebi je onda tetkin sin bratranac (cousin), ovaj u tvom primeru tvojoj zeni je tetkin sin bratranac - jedino ne znam koristi li se taj nas termin "bratranac" kao i "sestricna", ili je sve to rodak kako me google translate pokusava uveriti (ja sam mislio da su rodaci svi relatives?, pardon to sam ja zahebo sa rodbinom)

svi oni ostali pomenuti termini su mi tek kvantna mehanika

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1921 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 02/05/2012 : 22:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
Verovatno najglupji topik koji ce ikada biti napravljen na ovom forumu, iznerviram se samo kada ga vidim. Po ovoj logici mozemo da otvorimo 50 topika i da redom nabrajamo strip junake u cijim dozivljajima nema odnosa sa zenama.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 22:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by Mhejl

Otkad je to Amerika demokratska drzava?

I homoseksualci su obicni ljudi Ali slazem se, pravo na rad i pravo da za taj rad budes placen je najbitnija stvar (nase) danasnjice

po indexu su tek 19.-ti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 22:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Verovatno najglupji topik koji ce ikada biti napravljen na ovom forumu, iznerviram se samo kada ga vidim. Po ovoj logici mozemo da otvorimo 50 topika i da redom nabrajamo strip junake u cijim dozivljajima nema odnosa sa zenama.

znaci to su za tebe sve geyevi?

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1921 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 02/05/2012 : 22:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Upravo suprotno, nije ni Betmen!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 22:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Upravo suprotno, nije ni Betmen!

ma kakvi

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/05/2012 : 23:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

ma kakvi

Zaboravih u onoj anketi, koliko je gej populacije na forumu?Cini mi se preko 80%, ili?

Koliko mogu da primetim, topici su najcitaniji i najposeceniji kad se raspravlja o pederima!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 02/05/2012 23:42:22
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/05/2012 : 23:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Koliko mogu da primetim, topici su najcitaniji i najposeceniji kad se raspravlja o pederima![/blue]

Ziva istina. Makes you think, eh?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/05/2012 : 23:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

ma kakvi

Zaboravih u onoj anketi, koliko je gej populacije na forumu?Cini mi se preko 80%, ili?

Koliko mogu da primetim, topici su najcitaniji i najposeceniji kad se raspravlja o pederima!

da,baš zanimljivo

Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 03/05/2012 : 04:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Mairosu

Ah ah, dobro je poznato da je moderatorski arsin cudna sprava...sumnjam da bi izbacio ikoga da otvori topic o tome kako je celivao patrijarhove skute :P

Ne bih, naravno. Ali bih zakljucao takav topic, kao što sam vec jednom uradio.

Kao što se zakljucavaju topici Srecan Uskrs/Božic?

quote:
Originally posted by regar
Nervira me kada se naknadno tumace junaci kojima se traze karakteristike skrivenog homoseksualca. Posto smatram da latentni homoseksualizam ne postoji, ili jesi ili nisi, onda nema potrebe ni da se tako tumace neke stavri u pop kulturi, ne samo u stripu nego i u ostalim oblastima.

Alfred Kinsey se ne bi složio. Po njegovom shvatanju, ljudska seksualnost se može podeliti u sedam kategorija (+aseksualnost).

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 03/05/2012 : 06:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
A da zainteresovani pošalju poneki mejl izdavacu, valjda su tamo najmerodavniji da daju odgovore na ovakva pitanja?

Glupo je baviti se vezano za strip junake ili bilo koje imaginarne licnosti bilo kakvim nagadanjima, sve što recimo nije navedeno u stripu, knjizi, filmu itd. je apsolutno višak (jer bi inace bilo navedeno bar na indirektan nacin) , a svako ponaosob može svoj doživljaj ovih dela upotpuniti razlicitim vrstama fantazija, uostalom i njihov cilj je uz odredenu zabavu podstaci upravo to.

Generalno, ako bi od strane izdavaca (autora ili bilo kog odgovornog lica) stigao neki odgovor na ovu temu, onda bi rasprava imala smisla, odnosno onda bi svako mogao da iznese stav o tome ako naravno ima viška vremena.

Inace, vidim da generalno mnogo ljudi u današnje vreme ima bogatu maštu, a opet se retko ko odlucuje da to pretoci na neki nacin u slova na papiru što je prava šteta i usud našeg vremenja.Umesto beskrajnog teoretisanja po raznim mestima na internetu, najbolje je pokušati biti i sam na neki nacin kreativan u tom pravcu.Tako bi opet svako mogao da stvori neku svoju fantaziju i da po želji uputi i neku odredenu poruku.Previše se gleda na to šta drugi rade i šta drugi misle.

Edited by - tumen on 03/05/2012 06:42:58
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 03/05/2012 : 10:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Batman nije gay, a evo i dokaza o tome u izvedbi: catwoman, black canary i huntress:

P.S.: Taj video sam vec bio postao u drugoj temi, al posto ta tema nije imala u imenu rijec peder, gay ili homoseksualac, nije bila posjecena kao ova

Sve je relativno (E = mc^2)

Edited by - Felagund on 03/05/2012 10:24:21
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000