Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
fikus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Error-192382-10907668626526.gif)
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 18/05/2012 : 23:14:23
|
Mislim da bi docek trebao biti u Pakoštanima. Bilo bi do jaja. Ukljucujuci i jaja. |
always progressive, never conventional! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
mamlaz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Zlotvor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/05/2012 : 12:07:46
|
quote: Originally posted by fikus
Mislim da bi docek trebao biti u Pakoštanima. Bilo bi do jaja. Ukljucujuci i jaja.
Mislin da je Bibinje prikladnije za ovu situaciju. |
Trljam ruke. |
|
fikus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1966 Posts
Posted - 19/05/2012 : 12:11:06
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Mislim da bi docek trebao biti u Pakoštanima. Bilo bi do jaja. Ukljucujuci i jaja.
Mislin da je Bibinje prikladnije za ovu situaciju.
Drago mi je da si shvatio poantu. |
|
Zlotvor
Advanced Member
![](AvatarUpload/šuker.gif)
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 19/05/2012 : 12:20:11
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Mislin da je Bibinje prikladnije za ovu situaciju.
Drago mi je da si shvatio poantu.
Zar si sumnja u mene? ![](icon_smile_big.gif) |
Trljam ruke. |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47389 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 19/05/2012 : 14:08:58
|
quote: Originally posted by mamlaz
koje?
pa to da ne bi u svijeh krajevih skakali od srice na štafetu? ![](icon_smile_tongue.gif) |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
|
KRAS
Advanced Member
![](AvatarUpload/sincity(1).jpg)
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 19/05/2012 : 15:19:37
|
quote: Originally posted by mamlaz
pa naravno da ne bi:) zar je stvarno potrebno objasnjavati:)
Mislim da smo svi shvatili. On je mislio da nisi shvatio. Ali ja sam shvatio da si ti shvatio. I on je sad shvatio da si shvatio. |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 20/05/2012 : 01:49:53
|
quote: Originally posted by KRAS da, to je kao požar... u francuskoj su ovi naši normalni- u medijima poznati kao extremna ljevica a u narodu kao komunisti- dobili preko tri milione glasova...![](icon_smile.gif) hazjaninovog mi levog brka
A koliko je tek Le Penova dobila, 18 ili 19%?? Tako ti hazjaninovog brka... |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Lone Wolf05_088.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 20/05/2012 : 09:26:30
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by KRAS2 da, to je kao požar... u francuskoj su ovi naši normalni- u medijima poznati kao extremna ljevica a u narodu kao komunisti- dobili preko tri milione glasova...![](icon_smile.gif) hazjaninovog mi levog brka
A koliko je tek Le Penova dobila, 18 ili 19%?? Tako ti hazjaninovog brka...
Cijih glasova? Najocajnijeg, najsiromašnijeg, najbješnjeg dijela Francuske, koji je istovremeno i dovoljno naivan da povjeruje da ce (rasisticka, nisu ni Francuzi ni Njemci obecani radni narod, tako da ta vjerovanja neodoljivo nose duh "arijevske" i "inih" rasa) politika "protjerajmo zle imigrante koji nam uništavaju zemlju" donijeti poboljšanje u tome što ce tada oni, a ne jeftina radna snaga treceg svijeta, biti klasa koju ce kapitalisti eksploatisati i dijeliti mrvice. Svaka cast takvim opcijama!
Francuzi imaju jak lijevi blok u svakom razdoblju, dok se teški desnicari evo sad, na krilima masovne histerije, osvajaju tih dvadeset odsto glasova. |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 20/05/2012 : 13:46:30
|
quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by KRAS2 da, to je kao požar... u francuskoj su ovi naši normalni- u medijima poznati kao extremna ljevica a u narodu kao komunisti- dobili preko tri milione glasova...![](icon_smile.gif) hazjaninovog mi levog brka
Cijih glasova? Najocajnijeg, najsiromašnijeg, najbješnjeg dijela Francuske, koji je istovremeno i dovoljno naivan da povjeruje da ce (rasisticka, nisu ni Francuzi ni Njemci obecani radni narod, tako da ta vjerovanja neodoljivo nose duh "arijevske" i "inih" rasa) politika "protjerajmo zle imigrante koji nam uništavaju zemlju" donijeti poboljšanje u tome što ce tada oni, a ne jeftina radna snaga treceg svijeta, biti klasa koju ce kapitalisti eksploatisati i dijeliti mrvice. Svaka cast takvim opcijama!
Francuzi imaju jak lijevi blok u svakom razdoblju, dok se teški desnicari evo sad, na krilima masovne histerije, osvajaju tih dvadeset odsto glasova.
pa takvi glasaju i za extremnu ljevicu ![](icon_smile_clown.gif) sad su se izgleda više odlucili za extremnu desnicu. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 20/05/2012 : 16:34:58
|
quote: Originally posted by Mhejl Cijih glasova? Najocajnijeg, najsiromašnijeg, najbješnjeg dijela Francuske
Pa takvi podupiru i ekstremnu ljevicu, koja je isti k. malo drugacije zapakiran. I jedni i drugi dobili su radnicke glasove.
quote: Francuzi imaju jak lijevi blok u svakom razdoblju, dok se teški desnicari evo sad, na krilima masovne histerije, osvajaju tih dvadeset odsto glasova.
Sve je to relativno ako uzmeš u obzir degolisticki Pokret za republiku koji pripada desnom centru i koji se sa socijalistima stalno izmjenjuje na vlasti. Prije bih rekao da se radi o nekoj ravnoteži, nego da ljevica tamo dominira. |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 20/05/2012 : 18:14:19
|
ma lako je sa njima, to bi sve jedan dobar gulagic pacificiro ![](lol.gif) u njemackoj je extremna desnica bože sacuvaj- narkomani, dangube, pijanice, huligani, kriminalci... to jedan udarni rudarski bataljon riješi cas posla...![](icon_smile.gif)
problem su ovi liberalni bezbožnici![](icon_smile_evil.gif) |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 20/05/2012 : 19:23:41
|
quote: Originally posted by KRAS
ma lako je sa njima, to bi sve jedan dobar gulagic pacificiro ![](lol.gif) u njemackoj je extremna desnica bože sacuvaj- narkomani, dangube, pijanice, huligani, kriminalci... to jedan udarni rudarski bataljon riješi cas posla...![](icon_smile.gif)
problem su ovi liberalni bezbožnici![](icon_smile_evil.gif)
ko vam je kriv da ne znate sportski priznat poraz ![](icon_smile_big.gif) |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 20/05/2012 : 19:44:08
|
quote: Originally posted by globinjo
cisto da podsjetim...bilo kakvo sranje,samo KRAS leti...dakle,nemoj poslije da nismo/nisam znao...dakle,opletite slobodno,bit cete lišeni,osim KRASA![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
ako iko, onda ja znam da je nužno na snazi imati verbalni delikt...![](icon_smile.gif)
samo, dvi su su razlicite kategorije- kulturna komunikacija koja krasi nas koMzervativce i banalna svada kojoj teže liberalci...
a koliko znam, ja recimo nikad nisam popreko dsormaza pogledo nit je on mene ispod oka...![](icon_zagor.gif)
dakle, tolerancija i uvažavanje...![](icon_zagor.gif)
|
Edited by - KRAS on 20/05/2012 19:45:25 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 20/05/2012 : 19:50:45
|
quote: Originally posted by lwood
ko vam je kriv da ne znate sportski priznat poraz ![](icon_smile_big.gif)
utakmica još nije gotova...
i daleko od istine je da za extremnu ljevicu glasaju samo neobrazovani i priglupi... mi smo još u dubokoj ilegali...![](icon_zagor.gif)
u Livornu naprimer, ui kojem je središnjica talijanskih komunista, svaki videniji itelektualac u uredu drži sliku palmira toljatija... |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 20/05/2012 : 19:57:08
|
quote: Originally posted by globinjo
cisto da podsjetim...bilo kakvo sranje,samo KRAS leti...dakle,nemoj poslije da nismo/nisam znao...dakle,opletite slobodno,bit cete lišeni,osim KRASA![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
ako iko, onda ja znam da je nužno na snazi imati verbalni delikt...![](icon_smile.gif)
samo, dvi su su razlicite kategorije- kulturna komunikacija koja krasi nas koMzervativce i banalna svada kojoj teže liberalci...
a koliko znam, ja recimo nikad nisam popreko dsormaza pogledo nit je on mene ispod oka...![](icon_zagor.gif)
dakle, tolerancija i uvažavanje...![](icon_zagor.gif)
nemoj u celofanu...znaš na što mislim...pravite se kao da me nema i nastavite... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 20/05/2012 : 19:59:25
|
quote: Originally posted by lwood
ko vam je kriv da ne znate sportski priznat poraz ![](icon_smile_big.gif)
utakmica još nije gotova...
i daleko od istine je da za extremnu ljevicu glasaju samo neobrazovani i priglupi... mi smo još u dubokoj ilegali...![](icon_zagor.gif)
u Livornu naprimer, ui kojem je središnjica talijanskih komunista, svaki videniji itelektualac u uredu drži sliku palmira toljatija...
ima bar 20 godina da je gotova.
i to je nešto za pohvalu?? |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|