Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 14/12/2002 : 01:45:52
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Ma moze Dilanov jedrenjak da spoji i nespojivo... Nego, izgleda da je sigurno da Globinjo nece doci, stvarno steta. Ali za prvi sastanak dovoljno je da kazemo da je bio INTERNACIONALNI sastanak strip-fanova u Sarajevu. Bice jos godina... Sretan put i od mene, a vama koji ne mozete doci propustate mnogo...
I still remember the face of My father...
da,valjda vam je gaston prenio...sutra letim za zagreb...bolesna mi djevojka...viša sila...stvarno mi je žao...ali bit ce još sastanaka... sretan put gastonu i leopoldu
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 14/12/2002 : 23:52:40
|
Zao mi je sto sam cuo za ovo o tvojoj djevojci Globinjo, nadam se da ce biti sve u redu... Oficijelno je zavrsen sastanak strip fanova u Emirovoj radnji prije nekih 5-6 sati, utisci su neponovljivi, ali ipak cu pokusati da u toku sljedecih nekoliko dana stavim to sve u rijeci. Nije nas bilo koliko bih volio da je bilo, ali je dosla elita. Gaston i Leopold su slikali na digitalnu kameru (jest ovo izraz, jebote) pa su mislili da stave ovdje na forum, a ja sam mislio da predlozimo Markosu da stavi utiske na poseban dio site-a, ono kao CRS, samo mnogo skromnije. Eto toliko za sad, a samo da znate da sam ostavio Gastona, Leopolda, Vertera, Heyoku, Dzadza (Emira br. 2) u gradu, pa bogzna sta ce biti sa njih. Leopold je reko da ce se ubiti ko majka, ali ne prije nego sto pojede makar dvije porcije cevapa ;))))))))
I still remember the face of My father... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17812 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/12/2002 : 00:38:49
|
nisam mogao doci šefica me vodila na pizzu da pohvali moj rad.
valjda ce biti vremena neki drugi put (bit ce vremena ali nas nece biti)
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
|
|
Atebash
New Member
Bosnia and Herzegovina
136 Posts
Member since 11/09/2002 |
Posted - 15/12/2002 : 07:52:02
|
Meni je zao sto nisam mogao duze ostati ali je dobro da sam ikako i dosao! Eto sto ti je entuzijast - imam upalu pluca, primam peniciline i kasljem ko tuberan, ali strip je strip... Kad cemo ovo organizovati u ZG pa da posjetimo Tresnjevku (nadam se da ona pijaca jos postoji)? |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 15/12/2002 : 12:29:31
|
quote: Originally posted by zeljko
nisam mogao doci šefica me vodila na pizzu da pohvali moj rad.
valjda ce biti vremena neki drugi put (bit ce vremena ali nas nece biti)
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Pa nisi cijeli dan jeo pizzu, mogao si poslije doci na sastanak.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17812 Posts
Posted - 15/12/2002 : 13:39:07
|
Sejo svude petljas svoje prste kao neka babuskara
od jedan do 7 sam radio od sedan do osam sam bio na pizzi
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 15/12/2002 : 23:48:22
|
eh da i ja kazem rijec dvije o sastanku u vidu kratkog izvjestaja.bilo je fenomenalno(meni bar).druzili smo se,zderali,krcmili stripove(ja sam i posljednju ustedjevinu potrosio),itd itd.bilo nas je desetak s tim da su se smjenjivali razni ali postava leopold,gaston,edzandzo,emir,heyoka,verter je bila stalna.nakon sto nas je emir ostavio oko 9 otisli smo do merkatora pa onda na cevape(globinjo za tebe sam pojeo jedan cevap).nakon toga odlazi i heyoka a nas cetvorica koji smo ostali odlazimo u nocni zivot i obilazimo lokalne kafice i barove.na kraju smo zavrsili u kaficu "s"(vise birtija nego kafic)i igrali pikada.oko 2 smo se pokupili i otisli kucama na spavanac.dok smo se vozili u autu leopold je hrkao sve u sesnaest,nije mogao docekati ni u krevet da dodje eto tako je oko 2 ujutro zavrsio prvi oficijelni sastanak strip fanova u sarajevu.nadam se ako Bog da da cemo ih jos organizovati sa jos vecom posjecenoscu,a narocito sa gostima iz susjednih nam zemalja. zeljko ti si bas bezveze ispao,ali po tvom izboru,nemas pojma sta si propustio.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17812 Posts
Posted - 15/12/2002 : 23:58:14
|
što sam bezveze ispao imao sam namjeru da budem sa vama od 11 do jedan nisam ja kriv što moram zaradivati pare za život vidjet ceš kada ti na buducem poslu šef kaže
hajde uradi to i dodi u subotu u 1 sat (radio sam i u nedjelju tri sata)
ps. sada kada sam cuo da ste bili u S-u drago mi je da nisam bio sa vama
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 15/12/2002 : 23:59:55
|
Eto verter stavio sve sta smo radili, tako da ne moram pisati nista posebno. Sad cekamo Gastona i Leopolda da dodju kuci pa da postave slike...
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29351 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/12/2002 : 00:00:22
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Zao mi je sto sam cuo za ovo o tvojoj djevojci Globinjo, nadam se da ce biti sve u redu... Oficijelno je zavrsen sastanak strip fanova u Emirovoj radnji prije nekih 5-6 sati, utisci su neponovljivi, ali ipak cu pokusati da u toku sljedecih nekoliko dana stavim to sve u rijeci. Nije nas bilo koliko bih volio da je bilo, ali je dosla elita. Gaston i Leopold su slikali na digitalnu kameru (jest ovo izraz, jebote) pa su mislili da stave ovdje na forum, a ja sam mislio da predlozimo Markosu da stavi utiske na poseban dio site-a, ono kao CRS, samo mnogo skromnije. Eto toliko za sad, a samo da znate da sam ostavio Gastona, Leopolda, Vertera, Heyoku, Dzadza (Emira br. 2) u gradu, pa bogzna sta ce biti sa njih. Leopold je reko da ce se ubiti ko majka, ali ne prije nego sto pojede makar dvije porcije cevapa ;))))))))
I still remember the face of My father...
Emire, napisi tekst, Gaston ce mi dati slike i nema problema, stavit cemo to na stranicu...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 16/12/2002 : 00:29:41
|
Hmmmmmmm, I'll think about it... Ne, ozbiljno, ne znam koliko cu imati vremena ovih dana, ali cu pokusati...
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/12/2002 : 10:57:07
|
Ma ljudi bilo je FENOMENALNO!!! Cim smo Leopold i ja stigli na Koševo u strip klub negdje oko podne, docekalo nas je 10-ak stripoljubaca i naravno da smo se odmah raspricali tako da je vrijeme do 17.00 prošlo za sekundu. Doduše, planirali smo iz strip kluba ici oko 16.00 ali Emiru je uletila neka ženska i pokupovala izvrsno ocuvane Martije i talijanskog Alan Forda. Zamislite ženu koja kupuje stripove... Vjerujte, to je bio spektakl. Što se tice ekipe koja je je bila gore ja cu pokušati nabrojati sve i nadam se da nikoga necu izostaviti. Ukoliko ipak nekoga zaboravim molim ga da se ne ljuti. Dakle, ekipa je bila slijedeca: Verter, Edzandzo (vlasnik strip kluba, a ime mu je Emir), njegov imenjak - Emir Pašanovic, zatim Heyoka oprecni, Kakaljin, Atebash, te još neki koji nisu inace na forumu - Rijad (buduci Duh iz Bolnicke ili Bolnicki duh), Faruk (covjek ima interesantnih duplikata!!!) i još nekoliko osoba kojima nisam zapamtio ime ali su bili tamo (jedan je Verterov poznanik, drugi je sarajevski punker, a za ostale nisam siguran). Dakle, nakon razgovora, zajebancije, razmjene i kupovine pokrenuli smo se negdje oko petice (ekipa je bila Verter, Edzandzo, Emir Pašanovic, Heyoka te nas dva fantoma iz Makarske). Ostali su nas iz razlicitih razloga morali napustiti ali bez obzira na to sa zadovoljstvom cu istaknuti nevjerojatnu druželjubivost i gostoprimstvo svih ljudi koje smo upoznali tamo. Tako je medu ostalim Edzandzo pripremio sokove i slatki dio prehrane, a Kakaljin je donio domace pite s mesom koja je planula u 38 sekundi ali ne zato što je malo donio nego zato što je bila perfektna. Negdje oko 17.15 zapoceo je naš obilazak Sarajeva u slijedecem sastavu: Na vratima Emir Pašanovic (jebiga, najveci je tako da je mala vjerojatnost da lopta prode pored njega), bekovski par Heyoka oprecni i Verter, posljednji igrac obrane bio sam ja, a duša veznog reda Edzandzo cije se prezentacije rafinirane tehnike ne bi posramio ni legendarni Meša Baždarevic . Na kraju MRTVA špica bio je Leopold – jedini covjek koji je u stanju zaspati na nogama poput jednog debelog Felipea iz Mexica (valjda zato i skuplja Zagora). Nakon što smo pregledali sve pokretne i nepokretne ljepote Sarajeva negdje oko 18.30 napustio nas je u Meeting Pointu Emir Pašanovic zbog jedne ribe (nadam se da je bio aktivan poput D.D.-a i Džudasa , a ne poput Bleka ). Nakon toga Leopold je preuzeo nekakav paket od dvije sumnjive osobe u Mercatoru, a za to vrijeme mi smo pridržavali šank da ne padne i zatim krenuli kupiti novog Bilala. Slijedece odradište za izgladnjele bila je cevabdžinica Željo II gdje smo uživali u autohtonim proizvodima sa Baš Caršije. Punih stomaka krenuli smo u obilazak nocnog života Sarajeva, a prije pocetka obilaska, negdje oko 21.30, napustio nas je i Heyoka kojem se obavezno obratite ukoliko želite cuti kako izgleda knjiga žalbe u sjevero-zapadnoj Bosni . Nas cetvorica koji smo preostali prvo smo se locirali u jednom omanjem klubu pored Labirinta gdje je bilo izvrsno, a gužva je bila takva da je 20-ak ljudi strpljivo cekalo ispred zakljucanih vrata da netko izade pa da oni udu. Tamo smo popili nekoliko tura pica i pokrenuli se prema daljnjim odredištima. Kako je bila subota cijeli grad je bio krcat ljudima, a Verter je iskazao zavidno poznavanje vecine lokalnih djevojaka . Pa to je bilo nevjerovatno! Od 100 pripadnica ljepšeg spola njemu ih se je javilo bar pola tako da mu stvarno nije bilo lako. S druge strane Leopolda je cekao jedan prijatelj sa par curica ali nakon pomnog skeniranja novonastale situacije Leopold je ipak odlucio na strateški uzmak jer je procijenio kako te curice dolaze iz plemena «ja bih pricala, šetala, pila i jela na tvoj racun pa ako budeš dobar moglo bi se svašta dogoditi u jesen 2005. godine». Ipak, prije uzmaka Leopold je jednoj clanici plemena ponudio razmjenu «ti meni seks, a ja tebi 4 dobro ocuvana LMS Zagora ispod stotke», ali ona na taj prijedlog nije ni trepnula nego ispalila kao iz topa «Može ali za 6 Zagora» na što joj je Leopold uzvratio «Ma kakvih 6 Zagora!? Pa za to mogu organizirati i ševu sa Jennifer Lopez! Jebote, kako ne cijene Zagora u ovom Sarajevu…» Potaknuti nerealnom procjenom vrijednosti stripova dovršili smo turu i na radost cetiri djevojke, koje su ušle nakon što smo mi izašli, we have left the building. Slijedeca stanica je bila jedna ulicica puna nekakvih hibrida izmedu cafe barova i clubova koji su bili krcati tako da nismo htjeli niti ulaziti jer smo htjeli na miru još malo popricati. Tako smo se odlucili za jedan pub u kojem je bilo samo 5 ljudi, a razlog tome smo otkrili nakon ulaska – konobarska družina je puštala jebene narodnjake !? Zamislite, pub i narodnjaci… Nevjerojatno… Naravno, u roku 4 sekunde napustili smo i ovo mjesto. Tada je Leopold dao ideju da krenemo (vec je bilo negdje oko 01.00) u jednu birtiju u kojoj ima pikado tako da možemo zadovoljiti i naše izrazite sportske afinitete. Nakon 12 minuta hoda dvojbenim putevima ušli smo u jedno interesantno mjesto u kojem vlada minimalizam. Svjetla gotovo da nema (ne zbog atmosfere nego zato što nema žarulja), pikado razvaljen kao da ga gadaju tromblonima a ne strelicama, a u namještaj za sjedenje, baš nam prica konobar, je upravo uloženo dosta sredstava jer je (po)kupljen sa otpada. Nakon što smo se okrenuli oko sebe bili smo definitivno oduševljeni jer smo napokon doživjeli pravi ugodaj cvjecarnice grupe TNT. Narucili smo strelice i turu te krenuli u opaki boj. Bitka je bila napeta. Lokalni pjesnici su se nadmetali tko ce bolje opisati taj velebni cetveroboj. Mi smo testirali cvrstocu ogledala, prozora i ostalih pratecih sredstava koji se nalaze u blizini pikada, a najviše mirnoce iskazao je Edzandzo koji je manirom velemajstora, celicnih nerava i mirne ruke, uz samo jedan razbijeni prozor, porazio nas ostale te za to dobio dugotrajno tapšanje po ramenu. Nedugo zatim krenuli smo prema našim spavaonicama. Prvo smo ostavili Edzandza, zatim Vertera, a Leopold i ja smo na kraju stigli do konacnog odredišta – stana njegove tetke. Naravno, Leopold je zaspao prije nego je dotakao krevet, negdje oko 02.30.
Sve u svemu, vjerujete ljudi bilo nam je PE-RFE-KTNO!!! Još ni sada ne mogu vjerovati da nas ljudi koji nas nikad nisu vidjeli mogu docekati uz toliko gostoprimstva i veselja, TE DA SE TAKO DOBRO MOŽE U SARAJEVU ZABAVITI!
Još jednom hvala vam svima jer nam je bilo SUPER!!!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 16/12/2002 : 11:39:39
|
Nadam se da ce to organizovati jos jedno 100njak puta kad je tako super bilo ;-))!Svaka cast!
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 16/12/2002 : 11:51:40
|
quote: Originally posted by seinfeld
Nadam se da ce to organizovati jos jedno 100njak puta kad je tako super bilo ;-))!Svaka cast!
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
Ma i ja se tome iskreno nadam. Zaista bi u nekakvo dogledno vrijeme trebalo pokušati organizirati nekakav susret na koji bi došli ljudi sa svih strana svijeta. Vjeruj mi, bilo bi vrijedno truda.
|
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 16/12/2002 : 15:58:36
|
imam nekih problema s postavljanjem slika, pokusati cu ponovno, idem sad doktoru, razbolio sam se kako nam je dobro bilo..
--< Why do only fools and horses work? >-- |
|
|
Zox
Senior Member
1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 16/12/2002 : 16:51:30
|
Ja sam jednom u toj birtiji sa pikadom nasikao juke box da citavu noc svira "zute dunje". (juke box se nalazi iza sanka...)
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 16/12/2002 : 19:28:06
|
Pravo mi je zao sto nisam mogao doci, ali su mi zato verter i Gaston u nasim telefonskim razgovorima sve detaljno objasnili.
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 16/12/2002 : 19:28:53
|
Marko, kopiraj ovaj Gastonov text, ne bih vala nikad mogao napisati bolje . Mogu jedino dodati ko je sta kupio, hehehehehe... Drago mi je sto vam je bilo tako dobro, a ja sam se zajebo pravo: moj 'izlazak' sa ovom curom se zavrsio u 23, mogo sam vam se makar javit, jebote pa vi ste jos tri sata drmali dok sam ja camio kod kuce, i piso da smo zavrsili sastanak prije 6 sati. Uh jebote, jesam se zajebo... Eto, ljudi vidite da je Sarajevo najgostoprimniji, najbolji, najljepsi i ostalo naj-naj-naj, u odnosu na sve ostale glavne gradove (napominjem: glavne) u vasim drzavama. A zasto? Jer smo mi jos mahala, ulicica koja se i danas zove Titova oko koje se svi okupljaju i provode kako znaju i umiju. Naravno, Titova je glavna ulica u Sarajevu, ali u odnosu na Beograd ili Zagreb, nije nista. Zasto sve ovo? Jer sve ovo sto smo presli za tih nekoliko sati u subotu nije ni 100 metara od glavne ulice, glavnog i jedinog okupljalista SVE raje iz Sarajeva. I opet smo se tu proveli (oni vise nego ja) onako svojski! Eto ljudi, to je to, dodjite posjeta je slobodna...Lako ce te uci, a malo teze izaci (to ili od dodanih kila od sarajevske hrane ili od toga sto ste se zaljubili u Sarajevo... Ili iz oba razloga, ko zna.).
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17812 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 16/12/2002 : 19:49:07
|
quote: Originally posted by zeljko
meni ta TITOVA ulica zna pravo dosaditi
uf...
boring
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
daj Zeki ne saraj po ovom topicu, nisi bio na sastanku
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 16/12/2002 : 20:26:40
|
quote: Originally posted by Zox
Ja sam jednom u toj birtiji sa pikadom nasikao juke box da citavu noc svira "zute dunje". (juke box se nalazi iza sanka...)
Je, juke box je i sada tamo ali nismo nikoga terorizirali poput tebe.
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 16/12/2002 : 21:05:06
|
Upravo sam dobio sliku historijskog znacaja!!!!!!! Leopold je slikao Gastona u mjestu gdje je murija uhvatila Pisonju i Zugu negdje oko 23 i 5. Mjesto se zove:
BRADINA!!!!
HVALA JOS JEDNOM ZA OVO REMEK DJELO!!!!!!!
|
|
Topic |
|