Author |
Topic  |
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 24/09/2012 : 18:58:49
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by Leonid Arsenalu bi bilo najbolje da uzme 50 milijuna eura i kupi Falcaa. Jest da bi možda to prouzrocilo kratkorocni gubitak ali zarada na duge staze bi bila nemjerljiva. Slicno kao Real i Cristiano Ronaldo.
Arsenal ima novac, rekoše danas da Wenger sjedi na 50 miliona funti profita. S jedne strane, i meni ide na živce to što Wenger godinama škrtari umjesto da spicka 20 miliona eura na M'Vilu ili nekog slicnog defanzivnog veznog koji bi zakrpio jednom zasvagda taj dio terena umjesto što se nada da ce Diaby biti zdrav. Možda ga zbilja Gazidis i Kroenke sabotiraju i ogranicavaju, a možda ga je strah da bi dovodenje nekog superstara poput Falcaa sjebalo koncepciju i na terenu i van njega - na terenu bi svi gledali u njega i sve lopte slali njemu, a van terena bi se desilo nešto slicno kao ovo u Zenitu - postojeci igraci bi tražili povišicu, i to preko finansijskih okvira koji su sad važeci u Arsenalu. Falcao ne bi koštao samo 50 miliona eura nego i bar 200 hiljada funti sedmicne place, a za taj novac se mogao zadržati i Van Persie.
S druge strane (ujedno odgovor Tontu), Arsenal možda svake godine prodaje najbolje igrace i kapitene i godinama ceka trofej, ali barem ne troši novac koji nema niti dobija utakmice zahvaljujuci sudijskim "previdima".
Wenger ionako dugo vec ne igra s klasicnim zadnjim veznim tako da je to i razlog zašto nije M´Villu doveo i zašto je Songa prodao. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 24/09/2012 : 21:28:36
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Uostalom, biti ce utakmica gdje ce i United biti zakinut, tada ce se SAF tradicionalno u licemjernom izdanju javiti "Kako ovo nije u redu" i to. Nije mi samo jasno kad se to dogodi i kad krene, zašto mu netko od novinara ne pokaže par snimki koje su njima išle u korist. Ionako se na kraju više-manje sve to "izbalansira" i dode na svoje.
pa upravo je u proslom prvenstvu united bio zakinut pobjedom cityija u sudackoj nadoknadi kad se znalo tko je sto osvojio i da moze pobjediti i ti govoris o unitedu i njegovoj sreci
bah |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 24/09/2012 : 21:33:19
|
Što se tice sudenja na utakmici Liverpool-United, mislim da je otprije jasno da United ima nekoliko bodova po sezoni od strane 12.igraca, tj. sudija. Jest ovaj Liverpool lošnjikav i tanak u napadu i na golu, malo ih je ubio i raspored u prvih 5 kola (igrali sa Cityjem, Arsenalom i Unitedom kod kuce, ove sezone iznenadujuce dobrim WBA i još uvijek neporaženim Sunderlandom u gostima), ali juce nisu zaslužili izgubiti. Navijati za United je ravno clanstvu u stranci koja na lokalu daje poslove - sa tim se ne hvali u pristojnom društvu.
pa upravo je city taj kojem sudci gledaju kroz prste, pa i arsenalu i chelse u se gledalo kad je trebalo da osvoje prvenstva, to ste zaboravili
tako je to |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 24/09/2012 : 23:54:35
|
quote: Originally posted by Kruger
Uostalom, biti ce utakmica gdje ce i United biti zakinut, tada ce se SAF tradicionalno u licemjernom izdanju javiti "Kako ovo nije u redu" i to. Nije mi samo jasno kad se to dogodi i kad krene, zašto mu netko od novinara ne pokaže par snimki koje su njima išle u korist. Ionako se na kraju više-manje sve to "izbalansira" i dode na svoje.
pa upravo je u proslom prvenstvu united bio zakinut pobjedom cityija u sudackoj nadoknadi kad se znalo tko je sto osvojio i da moze pobjediti i ti govoris o unitedu i njegovoj sreci
bah
A upravo to sam ja rekao u redu iznad koji mi nisi quotao :
"Opet se pretjeruje oko te sudacke pomoci, United je opet dobio "poguranac", ali ja uopce ne sumnjam u to da ce im se to kad-tad okrenuti i kako ce se to u jednom trenutku "vratiti". Prošle godine taj trenutak je došao baš u prakticki zadnjoj minuti kad je City zabio protiv QPR-a." |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 26/09/2012 : 23:40:05
|
quote: Originally posted by Kruger
bah
A upravo to sam ja rekao u redu iznad koji mi nisi quotao :
"Opet se pretjeruje oko te sudacke pomoci, United je opet dobio "poguranac", ali ja uopce ne sumnjam u to da ce im se to kad-tad okrenuti i kako ce se to u jednom trenutku "vratiti". Prošle godine taj trenutak je došao baš u prakticki zadnjoj minuti kad je City zabio protiv QPR-a."
sorry, opet malo krivo shvacanje citao sam dosta drugih komentara, tvoj sam izgleda s manje pozornosti, a njega sam odlucio quotati, mada je bilo upuceno svima koji se ne slazu izgleda s nasim razmisljanjima |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 27/09/2012 : 00:48:33
|
Evo i jednog razmišljanja još :
Ljudi u crnom
Tko cita Sportnet sigruno vec zna za "Engleskog pacijenta" a.k.a Marin Vukovic.
@kruger
Sve 5. |
Edited by - makikatalinic on 27/09/2012 00:49:08 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/09/2012 : 08:42:31
|
Ljudi u crnom
"Halsey je tako pretencioznim sudenjem i namjernim pogreškama na štetu Liverpoola posve zaslužio prijetnje smrcu upucene njemu i njegovoj obitelji, baš kao i inace zapanjujuce, ali u ovom slucaju posve opravdane želje upucene od strane hrabrih 'twitteraša', da mu se vrati rak od kojega se nedavno uspješno oporavio, no da ovoga puta od njegovih posljedica skonca u najgorim mukama."
wtf?!  |
 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
Posted - 27/09/2012 : 09:38:42
|
S druge strane (ujedno odgovor Tontu), Arsenal možda svake godine prodaje najbolje igrace i kapitene i godinama ceka trofej, ali barem ne troši novac koji nema niti dobija utakmice zahvaljujuci sudijskim "previdima".
Tako je. |
?????? ? ??????? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/09/2012 : 09:52:12
|
Bas je tako.. Hejoka zaboravlja za Eduardovo foliranje itd. Bilo je toga i u Arsenalu kao i u svim klubovima.. Samo sto uvek se na kolac nabija onaj u koga su sve oci uperene.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8958 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 27/09/2012 : 10:07:00
|
quote: Originally posted by sawitch
Bas je tako.. Hejoka zaboravlja za Eduardovo foliranje itd. Bilo je toga i u Arsenalu kao i u svim klubovima.. Samo sto uvek se na kolac nabija onaj u koga su sve oci uperene..
...iliti u onoga tko najviše osvaja. Jasno da postoji vecih i manjih foliranata, ali ljudima mora biti jasno da se to trenira, usaduje u igrace od malih nogu i kasnije zahtjeva od njih da sprovode na terenu. Pravljenje razlike na osnovu toga medu igracima je o.k., ali na razini klubova je debilno. Uostalom dokle god fifa i uefa ne budu kažnjavali takve nesportske poteze nakon utakmica šalju jasnu poruku da su oni ustvari sastavni dio sporta. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 27/09/2012 : 14:38:00
|
Carling cup:
Arsenal - Coventry 6:1 WBA - Liverpool 1:2 Yeovil - WBA 2:4 Chelsea - Wolves 6:0 Manchester City - Aston Villa 2:4 produzeci
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33553 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/09/2012 : 14:41:39
|
Pa nisu baš 2 WBA igrala?! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 27/09/2012 : 14:43:38
|
Manchester United - Newcastle 2:1 ( Anderson 44, Cleverley 58, / Papiss Demba Cisse 62 )
Manchester je igrao sa rezervnom obranom.
Obrana:
Buttner Wootton Keane Vermijl
Nakon dužeg vremena odigrao je Fletcher i Rooney.
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 27/09/2012 : 14:44:10
|
quote: Originally posted by supermark
Ljudi u crnom
"Halsey je tako pretencioznim sudenjem i namjernim pogreškama na štetu Liverpoola posve zaslužio prijetnje smrcu upucene njemu i njegovoj obitelji, baš kao i inace zapanjujuce, ali u ovom slucaju posve opravdane želje upucene od strane hrabrih 'twitteraša', da mu se vrati rak od kojega se nedavno uspješno oporavio, no da ovoga puta od njegovih posljedica skonca u najgorim mukama."
wtf?! 
Ajd molim te, ko da ne znas sta su ljudi spremni reci u aktu frustracije. Na poslu sam gledajuci ovo prokomentarisao da je krajnje vreme da Man Utd opet krene avionom iz Munchena, zamalo glavu ne izgubih, morao sam se izvinjavati nekima iz manchestera :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33553 Posts
Posted - 27/09/2012 : 14:51:49
|
Ne bi ni ja nikad rekao nešto takvo, ali ovdje je cijela kolumna zamišljena kao malo neozbiljnije videnje premiershipa, pa eto svi shvacamo što je pjesnik htio reci. Što reci meni je sudac uništio taj derby, bolje da se prebacim na gledanje odbojke  |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 27/09/2012 : 14:55:03
|
quote: Originally posted by supermark
i onda meni kažu da sam "zaguljen" za Barcu, a ja ovakvo nesto nikad ne bih rekao
Pa kad si amater, kad si pro umes psovati...svasta :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 27/09/2012 : 15:06:20
|
Meni se cini da je Engleski pacijent fanatik Manchester Uniteda te da je, therefore, ovaj tekst sarkastican osvrt na tviter-idiote, specificnu vrstu nižih primata posebno rasprostranjenu medu fudbalskim "navijacima". |
Potpis. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33553 Posts
Posted - 28/09/2012 : 07:12:51
|
Trener Newcastlea dobio produženje ugovora na cak osam godina
Menadžer Newcastlea Alan Pardew ovih je dana postao jednim od trenera s najdužom ugovornom obvezom na svijetu. Naime, engleski premierligaš odlucio ga je vezati sve do 2020. godine...
Iako Newcastle u tekucoj sezoni ne bilježi nikakve spektakularne rezultate, klupska uprava odlucila je menadžera Alana Pardewa nagraditi novim ugovorom u dužini od cak osam godina. No, "placa" je to za prošlogodišnji uspjeh i osvojeno peto mjesto u domacoj ligi te plasman u Europsku ligu, a jednake ugovore potpisali su i njegovi pomocnici John Carver, Steve Stone i Andy Woodman. Jedan od celnih ljudi Newcastlea, Derek Llambias, istice da ovaj potez za cilj ima osigurati mjesto u vrhu engleskog nogometa na duži period: "Ako za primjer uzmete Manchester United i Arsenal, te trenersku dugovjecnost Alexa Fergusona i Arsenea Wengera, onda je jasno da je to jedini put za stvaranje cvrste platforme i to je model koji želimo da zaživi kod nas." "Alan je kod nas napravio sjajan posao u posljednje dvije godine i dokazao je svoje kvalitete. Poštujem sve njegove odluke i mogu reci da imamo sjajan odnos, sve u svrhu boljitka kluba", dodao je oduševljeni Llambias. Pardew je proteklih godina trenirao Reading, West Ham, Charlton i Southampton, no najbolje rezultate je ostvario s Newcastleom. Tako je protekle godine bio proglašen i za menadžera godine, a ocito je i to bila referenca koja nije prošla nezapaženo kod celništva kluba.
|
|
 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 29/09/2012 : 19:08:23
|
Koji bijednici pokažu kaa gube 2:0 doma. Aj neka sada pokažu arakter i dobiju. Oni u cilom prvom poluvremenu nisu uputili jedan udarac na gol Tootenhama, a Fergi Rooneya drzi na klupi.
Upali se senilni strace i ubaci Rooneya      
Hebote Wenger u dupe majmune jedan, misliš sa Scholesom i Ggisom pokorit Englesku i Europu. Oboje imaju 40 godina. Vadi lovu seljacino jedna senilna, i kupi poštenog veznog igraca!!! |
 |
|
Topic  |
|