forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premier league 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/09/2012 : 19:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Rooney je bio povredjen i nedovoljno je oporavljen za 90 minuta.

Nije problem dati gol nego ga ne primiti, prvi gol je bio tragican, a drugi je bio smesan - twitteras Rio trci za Baleom k'o magare i gleda ga kako uterava za 2-0. Cirkus.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/09/2012 : 20:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
To bre
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 29/09/2012 : 20:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Iiiiii prvi poraz ove sezone

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/09/2012 : 20:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Ajkula

Iiiiii prvi poraz ove sezone

Drugi poraz, debili su izgubili od Evertona u gostima 1:0
E moj Fergusone stvarno ti je mozak pojela prašina kada misliš da sa scholseom i giggsom možeš i dalje dobivat utakmice.

Covjece mogu ti biti pomocnici a ti ih još guraš u prvih 11 pa nisu ovo devedesete starce.

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 29/09/2012 : 20:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Arsenalov prvi poraz, za United me briga ko za lanjski sneg...

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/09/2012 : 20:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Arsenalov prvi poraz, za United me briga ko za lanjski sneg...

Aha sory. Trebaosi naglasiti jer su zadnji postovi na temu Uniteda.
BTW: mene briga za Arsenal kao poslije jutarnjeg pišanja...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/09/2012 : 20:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Otkako sam imao pesak u besiki pre koju godinu, izuzetno me briga sta biva posle jutarnjeg pisanja. Ali to je druga tema.

Tonka, vidim te pises, fali samo Falcao da bude mocna ekipa. Nek dovedu i Falcaoa, i Maradona nek se podmladi, Man U nema cestitu odbranu - nema odbranu za srpsku ligu, jebo zivot ne za englesku. Sa kojom lakocom voljni protivnik njima uteruje golove, ja ne znam koji je smesniji bio od tri danas. U sest meceva jedan clean sheet i to doma protiv Wigana, a 2+ gola kuci im uterali Fulham i Spursi.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 29/09/2012 : 20:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
U stvari žao mi je zbog Uniteda, jer koliko god da ga mrzim (izglda da me je ipak briga u nekom smislu ) , kokošare mrzim još više (Iako mi je Bale jedan od omiljenih igraca ).

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 29/09/2012 20:59:42
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 29/09/2012 : 21:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:

U stvari žao mi je zbog Uniteda, jer koliko god da ga mrzim (izglda da me je ipak briga u nekom smislu ) , kokošare mrzim još više (Iako mi je bale jedan od omiljenih igraca ).

Šta fali NK Tottenhamu?

Meni bitno da se Liverpul konacno uspeo raspucati.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8958 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/09/2012 : 21:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Otkako sam imao pesak u besiki pre koju godinu, izuzetno me briga sta biva posle jutarnjeg pisanja. Ali to je druga tema.

Tonka, vidim te pises, fali samo Falcao da bude mocna ekipa. Nek dovedu i Falcaoa, i Maradona nek se podmladi, Man U nema cestitu odbranu - nema odbranu za srpsku ligu, jebo zivot ne za englesku. Sa kojom lakocom voljni protivnik njima uteruje golove, ja ne znam koji je smesniji bio od tri danas. U sest meceva jedan clean sheet i to doma protiv Wigana, a 2+ gola kuci im uterali Fulham i Spursi.

Pa smalling i jones su savim o.k. igraci samo nemam pojma koji je kurac s njima... nešto kao ozljedeni, ali nemam pojma dokle ce biti out. Evra je svake godine sve lošiji, totalna buža... onaj mali Buttner što ga je doveo mi se isto cini dobar.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 29/09/2012 : 21:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
quote:
Originally posted by -jeremija-

quote:

U stvari žao mi je zbog Uniteda, jer koliko god da ga mrzim (izglda da me je ipak briga u nekom smislu ) , kokošare mrzim još više (Iako mi je bale jedan od omiljenih igraca ).

Šta fali NK Tottenhamu?

Meni bitno da se Liverpul konacno uspeo raspucati.

Ma ništa
E za Liverpool me baš briga, njih nit' volim nit' mrzim...

?????? ? ???????
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/09/2012 : 21:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
cini se da tottenham ipak nije totalno krahirao odlaskom modrica :P
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8958 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/09/2012 : 21:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Ma dobio manchester sam sebe... nije to njima strano.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/09/2012 : 21:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
nisam gledao tekmu, ali koristim priliku da zaje'avam hello-a :)
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 29/09/2012 : 23:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:

Jao da... Sad više nisu HNK Tottenham

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/09/2012 : 23:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Valjda je ovo pocetak boljih dana za Liverpul.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/09/2012 : 01:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

Meni se cini da je Engleski pacijent fanatik Manchester Uniteda te da je, therefore, ovaj tekst sarkastican osvrt na tviter-idiote, specificnu vrstu nižih primata posebno rasprostranjenu medu fudbalskim "navijacima".

Nije on nikad ni skrivao da je navijac Uniteda. Dapace.

--

Što se Ars-Che tice - danas "stari Arsenal" na djelu, realizacija loša, obrambeno smiješni. Trebati ce naravno negdje nadoknaditi ove domace bodove, pocevši od West Hama...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/09/2012 : 10:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

nisam gledao tekmu, ali koristim priliku da zaje'avam hello-a :)

Ja sam im prognozirao 8 mjesto Vidjet cemo na kraju sezone pa me onda možeš podjebavati ako budu 7
Što se tice ove utakmice Tottenham mi je puno draži od ManUTd-a tako da mi je drago da su ih pobjedili.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 30/09/2012 : 10:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Koja je gnjida Ferguson, opet kuka.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33553 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/09/2012 : 10:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Brzo se vratilo Unitedu za kradu prošli vikend, baš mi drago, a i primiti 3 od Tottenhama doma, zabrinjavajuce za United, obrana im je problem vec duže vrijeme, a Scholes najbolji igrac sa 38 godina! Arsenal ima katastrofalnu realizaciju, što im uglavnom kad igraju sa jacim ekipama predstavlja problem, pa uglavnom ne dolaze do pobjede, ništa novo! Liverpool je dobio Norwicha uz 3 gola Suareza, ali sa ovakvom mladom ekipom teško ce im biti, raduje povratak u formu Sahina! I još jednom bis za Dembu Ba, u super formi vec dvije godine!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 30/09/2012 : 12:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Ba i Sise resetaju na smjene.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/09/2012 : 18:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Da to je žalosna istina. Nemaju oni obranu nikakvu, Ferguson je ocekivao od De Gea da bude tri puta bolji od Van Der Sarra, i covjek nije mogao pokriti rupetine u obrani i onda stavio rezervnog golmana i nadodao ulje na vatru katastrofalnoj obrani. A rezultat toga je zapaljena obrana koja drhti svaki protivnicki napad. O veznom redu neman komentara kao da ne postoji. Ne mogu Rooney i Van Pierse zabiti koliko obrana i vezni red mogu primiti.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 30/09/2012 : 18:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Mene on podseca na Vujosevica.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 01/10/2012 : 19:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message
koji kralj

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/10/2012 : 19:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Imrahil

Mene on podseca na Vujosevica.

tu su negde. znaju znanje, ali takav ološ od ljudi..
Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000