Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 08/06/2012 : 22:40:06
|
Odbrana je pokazala rupe u par navrata, ali napadacka igra...sa kakvom lakocom Rusija ulazi u poslednju trecinu terena, pasovi su rezali Cehe k'o vruca britva kroz puter. Svaka im cast, fantasticno su ovo odigrali, ova grupa mora biti njihova. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/06/2012 : 22:54:59
|
quote: Originally posted by supermark
kolega sad bio kod mene stavio 300kn na ruse koef 2,40
Ja stavio 75 eur na 2.56...posle oprao na 1.14. Nisam nezadovoljan. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/06/2012 : 23:00:46
|
quote: Originally posted by Mairosu
kolega sad bio kod mene stavio 300kn na ruse koef 2,40
Ja stavio 75 eur na 2.56...posle oprao na 1.14. Nisam nezadovoljan.
? ?? ???? ????? ???? ??????? ?? ????(?? ????...) ? "??????"(??? ??????..), ???? ?? ?????? ??? ??? ? ??????????... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:09:03
|
Uf ovo iz keca je prekaljeno. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/06/2012 : 23:14:34
|
Dobro je, navijal sam za Poljake i Ruse i obadvoje su pobedili
Inace, kako ja navijam -prvo navijam za naše -kad nema naših, onda za susede -kad nema suseda, onda za bracu Slavene (Poljska danas) -kad igraju dvije slavenske momcadi, onda za onu koja mi je simpaticnija -kad nema Slavena, onda za Argentince ili Nizozemce, ali to je više onako... -uvijek navijam protiv Njemacke (to su ostali geni dede partizana u meni) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 08/06/2012 : 23:16:39
|
quote: Originally posted by mladjo
Mladjo, bilo i drugo poluvreme |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47117 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/06/2012 : 23:48:56
|
Inace, kako ja navijam -prvo navijam za naše -kad nema naših, onda za susede -kad nema suseda, onda za bracu Slavene (Poljska danas) -kad igraju dvije slavenske momcadi, onda za onu koja mi je simpaticnija -kad nema Slavena, onda za Argentince ili Nizozemce, ali to je više onako... -uvijek navijam protiv Njemacke (to su ostali geni dede partizana u meni)
za Italiju? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47117 Posts
Posted - 08/06/2012 : 23:54:28
|
ja bih se isto divio, ali ne znam cirilicu
ja te naucin za 20 € po satu iskoristi priliku |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/06/2012 : 23:57:40
|
Rusi igraju jednostavno i prelepo. Kao 2008. Al', kao po obicaju, mi Sloven, ga po nepisanom pravilu uvek zaseremo. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12466 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 09/06/2012 : 00:04:35
|
Inace, kako ja navijam -prvo navijam za naše -kad nema naših, onda za susede -kad nema suseda, onda za bracu Slavene (Poljska danas) -kad igraju dvije slavenske momcadi, onda za onu koja mi je simpaticnija -kad nema Slavena, onda za Argentince ili Nizozemce, ali to je više onako... -uvijek navijam protiv Njemacke (to su ostali geni dede partizana u meni)
Uvijek navijam za Nijemce, moj dida je bio u nekoj drugoj vojsci |
Have mercy |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12466 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 09/06/2012 : 00:06:48
|
Inace Rusi odlicni ali ispuhace oni kasnije po obicaju... Poljaci slabi, Grci ispustili pobjedu. Falice im ti bodovi |
Have mercy |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Tonto
Advanced Member
8289 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 09/06/2012 : 09:36:15
|
Odlican day 1 .
Grci se vratili iz nicega i igracem manje protiv domacina . Lijep gol poljaka, sudijska pogreska pri dodjeli drugog zutog kartona grcima i eventualno nesudenje jedanaesterca.. Drugo poluvrijeme ..povratak grka..promaseni jedanesterac..mnostvo sansi i polusansi sa jedne i druge strane . 1-1 ..sto hocete vise ..
Rusi pregazili Cehe.. Ne , nije izvod iz povijesnih knjiga, vec ishod vecerasnje tekme. Poslje pobjede nad talijanima u test fazi rusi pokazuju identicnu formu protiv ceha ..hoce li je uspjeti zadrzati¿ |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 09/06/2012 : 09:42:10
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by selanne
Ja sam nakon one prijateljske mislio da je 3:0 više odraz loše igre Tala, ali ovi Rusi su jaki.
Rusi imaju najlakšu grupu i odmorni ce uci u doigravanje,a Ukrajina im je skoro kao domaci teren. Imali su Hidinka,pa sada Advokaata za izbornika..."nizozemska teorija" uz cvrstu rusku obranu znaci da bi ovaj puta mogli dogurati do kraja...
Pa igrali su u Vroclavu u Poljskoj,a sledece dve utakmice igraju u Varsavi. Ako prodju u 1/4 finale,opet igraju u Poljskoj-Varsava ili Gdanjsk,a to za Ruse nije ni blizu domaceg terena |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 09/06/2012 : 09:48:11
|
Inace sjajan pocetak EURO-a. Vec prvog dana imamo 7 golova,2 crvena kartona,1 promaseni penal...
Nadam se da ce se danas nastaviti u istom ritmu. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5277 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 09/06/2012 : 11:59:50
|
quote: Originally posted by tutto maxim
quote: Originally posted by Oki
Pa igrali su u Vroclavu u Poljskoj,a sledece dve utakmice igraju u Varsavi. Ako prodju u 1/4 finale,opet igraju u Poljskoj-Varsava ili Gdanjsk,a to za Ruse nije ni blizu domaceg terena
Pa finale je u Kievu,a ako doguraju do finala, mislim da ga onda sigurno dobivaju i zbog toga sam ih u topicu gdje tipujemo EP i stavio za osvajace EP. (zasada jedini imam takvo mišljenje). Ova grupa u kojoj igraju Rusi je prelagana pa im igranje u Poljskoj ne predstavlja nikakav problem,a kad bude teže biti ce na "domacem terenu". |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/06/2012 : 12:06:37
|
Mislio sam da su Poljaci bolji. Igrali pola sata i stali. Grci nakon nepravednog iskljucenja pokazali da su ekipa koja je majstor za igru na rezultat i da ih nikad ne treba otpisivati. Samo je šteta što nisu uzeli 3 boda.
Rusi su me oduševili. Transformacija iz odbrane u napad, fantasticni pasovi koji režu odbranu, Aršavin koji je podreden timu, cvrsta odbrana, sve to je juce moglo rezultirati nekim nestvarnim rezultatom samo da su Džagoev, a pogotovo Keržakov bili malo prisebniji. Ali i ovako su pokazali ko je gazda u grupi. U cetvrtfinalu ce imati za protivnika jednog od favorita turnira, ali ne bi oni trebali da budu ti koji ce se plašiti eventualnog ispadanja. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5277 Posts
Posted - 09/06/2012 : 12:11:20
|
...inace Cesi su katastrofa,a reprezentacije Poljske i Grcke mi bez obzira na zanimljivu utakmicu izgledaju jako loše. Poljaci pogotovo jer mi se cini da su kondicijski nepripremljeni za ovo prvenstvo te mislim da im ni sjajni Lewandowski nece pomoci u sprecavanju domace sramote. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/06/2012 : 12:12:51
|
Kada je krenula tekma Poljska vs. Grcka, bilo mi je svejedno ko ce dobiti, jedino mi je bilo vazno da ne bude dosadna igra. Nakon nepravde nanesene Grcima( nije sviran cist penal+crvena karta), presao sam na njihovu stranu i zaista mi je bilo drago kada su izjednacili, isto tako sam se iznervirao kada su promasili penal. Sve u svemu dobra i napeta utakmica.
Rusija vs. Ceska: Ocekivao sam dosadnu tekmu, dobio srecom nesto sasvim obrnuto. Rusi su me naprosto odusevili, odlicno igraju, prava ih je milina gledati. Mislim da su favoriti, jer sa onakvom igrom bice ih tesko dobiti. Sta mi se jos svidja kod njih je to sto igraju fer, nema prljave igre, foliranja i slicno kao sto smo navikli kod Portugala i mnogih drugih. Ljudi su izasli na teren, odigrali perfektan fudbal i to je to. Svaka cast!
Ja sam inace uvijek protiv Njemacke, ne radi se o politickim razlozima vec jednostavno ne podnosim tu njihovu prepotentnost. Gledati ih poslije utakmice, komentare igraca i tzv. eksperata je da ti se zeludac okrene. Misle da su superiorni, i kada gube i kada pobjedjuju. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5277 Posts
Posted - 09/06/2012 : 12:33:33
|
Ja bih pak volio da je više takvih reprezentacija poput Njemacke,prvenstveno zbog nogometa. Ako naprimjer uzmemo današnju utakmicu protiv Portugala,mislim da je Njemacka u stanju gubiti 0:2,a nakon toga ce posložiti igru i u drugom poluvremenu pregaziti protivnika sa recimo 4:2...pa tko nebi uživao u takvom nogometu? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47117 Posts
Posted - 09/06/2012 : 12:47:08
|
ja navijan za Portugal veceras. kakva švabija,kakvi bakraci |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Topic |
|