forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 EURO 2012: FINALE: ITALIJA - SPANIJA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 22:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Odbrana je pokazala rupe u par navrata, ali napadacka igra...sa kakvom lakocom Rusija ulazi u poslednju trecinu terena, pasovi su rezali Cehe k'o vruca britva kroz puter. Svaka im cast, fantasticno su ovo odigrali, ova grupa mora biti njihova.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/06/2012 : 22:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
kolega sad bio kod mene
stavio 300kn na ruse
koef 2,40
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 22:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

kolega sad bio kod mene
stavio 300kn na ruse
koef 2,40

Ja stavio 75 eur na 2.56...posle oprao na 1.14. Nisam nezadovoljan.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

kolega sad bio kod mene
stavio 300kn na ruse
koef 2,40

Ja stavio 75 eur na 2.56...posle oprao na 1.14. Nisam nezadovoljan.

? ?? ???? ????? ???? ??????? ?? ????(?? ????...) ? "??????"(??? ??????..), ???? ?? ?????? ??? ??? ? ??????????...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 23:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Uf ovo iz keca je prekaljeno.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/06/2012 : 23:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja bih se isto divio, ali ne znam cirilicu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/06/2012 : 23:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro je, navijal sam za Poljake i Ruse i obadvoje su pobedili

Inace, kako ja navijam
-prvo navijam za naše
-kad nema naših, onda za susede
-kad nema suseda, onda za bracu Slavene (Poljska danas)
-kad igraju dvije slavenske momcadi, onda za onu koja mi je simpaticnija
-kad nema Slavena, onda za Argentince ili Nizozemce, ali to je više onako...
-uvijek navijam protiv Njemacke (to su ostali geni dede partizana u meni)

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/06/2012 : 23:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Mladjo, bilo i drugo poluvreme
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47117 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Inace, kako ja navijam
-prvo navijam za naše

za Italiju?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47117 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 23:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

ja bih se isto divio, ali ne znam cirilicu

ja te naucin za 20 € po satu iskoristi priliku

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/06/2012 : 23:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Rusi igraju jednostavno i prelepo. Kao 2008. Al', kao po obicaju, mi Sloven, ga po nepisanom pravilu uvek zaseremo.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12466 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/06/2012 : 00:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

Inace, kako ja navijam
-prvo navijam za naše

Uvijek navijam za Nijemce, moj dida je bio u nekoj drugoj vojsci

Have mercy
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12466 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/06/2012 : 00:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Inace Rusi odlicni ali ispuhace oni kasnije po obicaju...
Poljaci slabi, Grci ispustili pobjedu. Falice im ti bodovi

Have mercy
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/06/2012 : 00:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Odlican prvi dan, dobar i zanimljiv fudbal.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8289 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 09/06/2012 : 02:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Bem ti Keržakova, tri mrtve je ujeba...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/06/2012 : 09:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Odlican day 1 .

Grci se vratili iz nicega i igracem manje protiv domacina .
Lijep gol poljaka, sudijska pogreska pri dodjeli drugog zutog kartona grcima i eventualno nesudenje jedanaesterca..
Drugo poluvrijeme ..povratak grka..promaseni jedanesterac..mnostvo sansi i polusansi sa jedne i druge strane .
1-1 ..sto hocete vise ..

Rusi pregazili Cehe..
Ne , nije izvod iz povijesnih knjiga, vec ishod vecerasnje tekme.
Poslje pobjede nad talijanima u test fazi rusi pokazuju identicnu formu protiv ceha ..hoce li je uspjeti zadrzati¿

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 09/06/2012 : 09:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by selanne

Ja sam nakon one prijateljske mislio da je 3:0 više odraz loše igre Tala, ali ovi Rusi su jaki.

Rusi imaju najlakšu grupu i odmorni ce uci u doigravanje,a Ukrajina im je skoro kao domaci teren.
Imali su Hidinka,pa sada Advokaata za izbornika..."nizozemska teorija" uz cvrstu rusku obranu znaci da bi ovaj puta mogli dogurati do kraja...

Pa igrali su u Vroclavu u Poljskoj,a sledece dve utakmice igraju u Varsavi.
Ako prodju u 1/4 finale,opet igraju u Poljskoj-Varsava ili Gdanjsk,a to za Ruse nije ni blizu domaceg terena
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 09/06/2012 : 09:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
Inace sjajan pocetak EURO-a.
Vec prvog dana imamo 7 golova,2 crvena kartona,1 promaseni penal...

Nadam se da ce se danas nastaviti u istom ritmu.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5277 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/06/2012 : 11:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by tutto maxim

quote:
Originally posted by Oki

Pa igrali su u Vroclavu u Poljskoj,a sledece dve utakmice igraju u Varsavi.
Ako prodju u 1/4 finale,opet igraju u Poljskoj-Varsava ili Gdanjsk,a to za Ruse nije ni blizu domaceg terena

Pa finale je u Kievu,a ako doguraju do finala, mislim da ga onda sigurno dobivaju i zbog toga sam ih u topicu gdje tipujemo EP i stavio za osvajace EP. (zasada jedini imam takvo mišljenje). Ova grupa u kojoj igraju Rusi je prelagana pa im igranje u Poljskoj ne predstavlja nikakav problem,a kad bude teže biti ce na "domacem terenu".
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/06/2012 : 12:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Mislio sam da su Poljaci bolji. Igrali pola sata i stali. Grci nakon nepravednog iskljucenja pokazali da su ekipa koja je majstor za igru na rezultat i da ih nikad ne treba otpisivati. Samo je šteta što nisu uzeli 3 boda.

Rusi su me oduševili. Transformacija iz odbrane u napad, fantasticni pasovi koji režu odbranu, Aršavin koji je podreden timu, cvrsta odbrana, sve to je juce moglo rezultirati nekim nestvarnim rezultatom samo da su Džagoev, a pogotovo Keržakov bili malo prisebniji. Ali i ovako su pokazali ko je gazda u grupi. U cetvrtfinalu ce imati za protivnika jednog od favorita turnira, ali ne bi oni trebali da budu ti koji ce se plašiti eventualnog ispadanja.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5277 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/06/2012 : 12:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
...inace Cesi su katastrofa,a reprezentacije Poljske i Grcke mi bez obzira na zanimljivu utakmicu izgledaju jako loše.
Poljaci pogotovo jer mi se cini da su kondicijski nepripremljeni za ovo prvenstvo te mislim da im ni sjajni Lewandowski nece pomoci u sprecavanju domace sramote.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/06/2012 : 12:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Kada je krenula tekma Poljska vs. Grcka, bilo mi je svejedno ko ce dobiti, jedino mi je bilo vazno da ne bude dosadna igra.
Nakon nepravde nanesene Grcima( nije sviran cist penal+crvena karta), presao sam na njihovu stranu i zaista mi je bilo drago kada su izjednacili, isto tako sam se iznervirao kada su promasili penal.
Sve u svemu dobra i napeta utakmica.

Rusija vs. Ceska: Ocekivao sam dosadnu tekmu, dobio srecom nesto sasvim obrnuto.
Rusi su me naprosto odusevili, odlicno igraju, prava ih je milina gledati.
Mislim da su favoriti, jer sa onakvom igrom bice ih tesko dobiti.
Sta mi se jos svidja kod njih je to sto igraju fer, nema prljave igre, foliranja i slicno kao sto smo navikli kod Portugala i mnogih drugih.
Ljudi su izasli na teren, odigrali perfektan fudbal i to je to.
Svaka cast!

Ja sam inace uvijek protiv Njemacke, ne radi se o politickim razlozima vec jednostavno ne podnosim tu njihovu prepotentnost.
Gledati ih poslije utakmice, komentare igraca i tzv. eksperata je da ti se zeludac okrene.
Misle da su superiorni, i kada gube i kada pobjedjuju.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5277 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/06/2012 : 12:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Ja bih pak volio da je više takvih reprezentacija poput Njemacke,prvenstveno zbog nogometa.
Ako naprimjer uzmemo današnju utakmicu protiv Portugala,mislim da je Njemacka u stanju gubiti 0:2,a nakon toga ce posložiti igru i u drugom poluvremenu pregaziti protivnika sa recimo 4:2...pa tko nebi uživao u takvom nogometu?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47117 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/06/2012 : 12:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja navijan za Portugal veceras. kakva švabija,kakvi bakraci

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/06/2012 : 12:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Kakav Ronaldo pederko...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000