forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 EURO 2012: FINALE: ITALIJA - SPANIJA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/06/2012 : 12:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
i? valjda navijaš za reprezentaciju a ne za pojedine igrace

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5402 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/06/2012 : 12:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
Go Pancer division
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5402 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/06/2012 : 13:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Dobro je, navijal sam za Poljake i Ruse i obadvoje su pobedili

Inace, kako ja navijam
-prvo navijam za naše
-kad nema naših, onda za susede
-kad nema suseda, onda za bracu Slavene (Poljska danas)
-kad igraju dvije slavenske momcadi, onda za onu koja mi je simpaticnija
-kad nema Slavena, onda za Argentince ili Nizozemce, ali to je više onako...
-uvijek navijam protiv Njemacke (to su ostali geni dede partizana u meni)

Sve 5 osim ovog poslednjeg
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5402 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/06/2012 : 13:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Kada je krenula tekma Poljska vs. Grcka, bilo mi je svejedno ko ce dobiti, jedino mi je bilo vazno da ne bude dosadna igra.
Nakon nepravde nanesene Grcima( nije sviran cist penal+crvena karta), presao sam na njihovu stranu i zaista mi je bilo drago kada su izjednacili, isto tako sam se iznervirao kada su promasili penal.
Sve u svemu dobra i napeta utakmica.

Rusija vs. Ceska: Ocekivao sam dosadnu tekmu, dobio srecom nesto sasvim obrnuto.
Rusi su me naprosto odusevili, odlicno igraju, prava ih je milina gledati.
Mislim da su favoriti, jer sa onakvom igrom bice ih tesko dobiti.
Sta mi se jos svidja kod njih je to sto igraju fer, nema prljave igre, foliranja i slicno kao sto smo navikli kod Portugala i mnogih drugih.
Ljudi su izasli na teren, odigrali perfektan fudbal i to je to.
Svaka cast!

Ja sam inace uvijek protiv Njemacke, ne radi se o politickim razlozima vec jednostavno ne podnosim tu njihovu prepotentnost.
Gledati ih poslije utakmice, komentare igraca i tzv. eksperata je da ti se zeludac okrene.
Misle da su superiorni, i kada gube i kada pobjedjuju.

E ja ih zato volim
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/06/2012 : 13:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

pa reprezentacija je sastavljena od pojedinih igraca
go njemacka!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47118 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/06/2012 : 13:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

go njemacka!

po toj logici za Hrvatsku onda ne bi nikad navija kad vidin KO igra i KO vodi savez

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 09/06/2012 : 13:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
ma kakvo navijanje
samo ako ste uplatili fiHs na nekog
ili imate neku vajdu
tipa
tipovali ste na ovom forumu da ce neki pobedi
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/06/2012 : 14:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kao sto mladjo rece ..njemci nisu opcija ni u snu.
Danas mi ih nekako dode malo i zao..poljaci, turci, tunezani , afrikanci..skoro pa su mi simpaticne te nove svabe

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37972 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/06/2012 : 15:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Razmisljam slicno kao mladjo... pozda cu pogledati koju utakmicu sa Cesima, ostalo ne vjerujem...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/06/2012 : 15:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Na ovom Euru navijam za Irsku.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/06/2012 : 16:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Zanimljivo kako je Hrvatska odbojna i vlastitim susjedima ...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/06/2012 : 16:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Meni?Ni malo.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/06/2012 : 16:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

go njemacka!

po toj logici za Hrvatsku onda ne bi nikad navija kad vidin KO igra i KO vodi savez

za hrvatsku se navija bez obzira na sve
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5277 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/06/2012 : 16:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:

Tinton,kakve to nebuloze pišeš? Kome bi Hrvatska mogla biti odbojna!?
Jedva cekam da sutra nakon (za mene) cijelog dana provedenog na poslu obucem kockasto i odem u meni najomiljeniji kafic navijati za Hrvatsku!!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/06/2012 : 16:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:

Tinton,kakve to nebuloze pišeš? Kome bi Hrvatska mogla biti odbojna!?
Jedva cekam da sutra nakon (za mene) cijelog dana provedenog na poslu obucem kockasto i odem u meni najomiljeniji kafic navijati za Hrvatsku!!

Naravno..ne postoji veci gust od onoga kockastoga

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 09/06/2012 : 16:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by tutto maxim

quote:
Originally posted by Oki

Pa igrali su u Vroclavu u Poljskoj,a sledece dve utakmice igraju u Varsavi.
Ako prodju u 1/4 finale,opet igraju u Poljskoj-Varsava ili Gdanjsk,a to za Ruse nije ni blizu domaceg terena

Pa finale je u Kievu,a ako doguraju do finala, mislim da ga onda sigurno dobivaju i zbog toga sam ih u topicu gdje tipujemo EP i stavio za osvajace EP. (zasada jedini imam takvo mišljenje). Ova grupa u kojoj igraju Rusi je prelagana pa im igranje u Poljskoj ne predstavlja nikakav problem,a kad bude teže biti ce na "domacem terenu".

A OK onda,mislio sam da pricas za ovu grupnu fazu.
Mada,daleko je finale. Posebno ih teska prepreka ceka u 1/4 finalu,jer se ukrstaju s grupom "B".
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 09/06/2012 : 16:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc
Naravno..ne postoji veci gust od onoga kockastoga

U kafance po stolnjak
(navijam za Hrvate, jer ko god je dobro prosao na EP, kasnije nije u kvalifikacijama )

Edited by - Jasko on 09/06/2012 16:40:41
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/06/2012 : 16:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Navijam srcem za Grke i Ruse. A Irsku volim, pa bih voleo da doguraju sto dalje. Na Engleze sam vise oguglao, uvek ocekujem puno od njih, a oni nista.. mada sada sam iz zajebancije tipovao na njih, iako je trebalo Ruse da stavim.

Ona parola navijam za susede, kod men ne vazi... zasto moram da navijam za susede, glupost. Navijas valjda za koga hoces, pa makar ta zemlja bila u Polineziji

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/06/2012 : 17:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kod mene: Irska, Rusija i Ceška pre svega. Voleo bih da Francuzi i Portugalci izduvaju.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/06/2012 : 17:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Lijepo sam vas malo prodrmao svojim postom, Naravno da svako imapravo navijati za koga hoce( ja osobno uvijek navijam za bliske države (Srb, BiH, CG, Slo...) jer smo po svemu slicni narodi)

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 09/06/2012 : 17:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ja se najviše nadam da ce Švedi što prije ispasti. Zlatan se umorio igrajuci gotovo svaku utakmicu u sezoni, ako bi ispali u grupi, barem bi bio spreman i odmoran za novu sezonu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 09/06/2012 : 17:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Ja se najviše nadam da ce Švedi što prije ispasti. Zlatan se umorio igrajuci gotovo svaku utakmicu u sezoni, ako bi ispali u grupi, barem bi bio spreman i odmoran za novu sezonu.

Jezik pregrizo!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/06/2012 : 17:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ja se nadam da ce Torres da proradi, stavio ga u fantasy
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5277 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/06/2012 : 17:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Švedska je u grupi D,a tu mi najslabije djeluje Engleska.
Dok za Švedsku igra Ibrahimovic,niti jednom suparniku Švedske nece biti lako....
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 09/06/2012 : 17:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Važnije mi je da je dobar u Milanu, fucka mi se za Švedsku.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000