Author |
Topic |
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 29/06/2012 : 15:38:17
|
quote: Originally posted by supermark
kako ne fali? cijeli forum skace kako su dosadni mesi bi im dao pravac prema protivnickom golu, a toga zasad fali
Pa i za Barcu pola foruma kaže da su dosadni. Ali šalu na stranu cinjenica je da njima fali Villa, a i Xavi nije više onako poletan kao prije.
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 29/06/2012 : 15:54:35
|
kako ne fali? cijeli forum skace kako su dosadni mesi bi im dao pravac prema protivnickom golu, a toga zasad fali
Pa da fali vrhunski napadac ali ne bilo kakav,Torres je dobar ali on nimalo ne poboljšava igru. Villa njima fali,s njim su ubojiti jer svojim kretanjima uništava obranu. Svakako da nije na razini s Messijem ali i ne treba im Leo jer nijedna repka nije toliko jaka pa da se nosi i s ovom krnjavom Španjolskom.
Dobro kažeš,Brko stavlja 6 veznih jer ja promjenu nisam vidio ni kad igraju s napadacem,nisu dobri dovoljno. Medutim,zato su jako opasni kad zajedno igraju Pedro i Navas. Šire igru i probijaju bekove,ne znam zašto s njima cešce ne igra. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/06/2012 : 17:28:15
|
quote: Originally posted by globinjo
maloprije mi je jedan švabo solio pamet a uz to je i navijac bayerna...bayern je ove godine previše gubio da bi low na pocetku utakmice uvalio osam igraca bayerna sa luzerima ne možeš dobit utakmicu...a vec dvije godine borussia sve gazi u njemackoj...i tko je tu lud...a talijan lipo uvali pola juvea u ekipu i ima finale...e moj joachime,odi brat jagode...
Baš san tia spomenit da je Njemacka sinoc popušila upravo zbog onog Bayernovog panja Badstubera. I sve greške Njemacke kroz prvenstvo su potekle od njega, ako ne od njega onda od drugog panja - Boatenga. Srica pa je Hummels popravlja za ovom budaletinom pa se nije toliko ositilo. A na klupi mu leži Schmelzer, možda i najjaci livi bocni u Bundesligi Jebeni bayernovski lobi, zbog njih su i izgubili I nije mi jasno što je zva Mullera kad ovu sezonu apsolutno ništa nije napravia? Schürrle i Reus su ok bili, ali bolje bi bilo da je Großkreutza zva umisto Mullera. Goetze isto proleža prvenstvo na klupi, Gündogan isto...
Stvarno mi neke njegove odluke nisu najjasnije... |
Trljam ruke. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 29/06/2012 : 18:41:02
|
Ogromnu razliku pravi malecki, alo ogrooooooooooomnu |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/06/2012 : 18:50:58
|
"u stanci izmedu dva poluvremena njemacka nacionalna televizija ARD, koja je prenosila utakmicu, emitirala je kratke vijesti. I sve je bilo uobicajeno dok voditelj Ingo Zamperoni nije došao do sportskog dijela...
- Želio bih zakljuciti ovaj pregled dana na osoban nacin, rijecima talijanskog pjesnika Dantea: “Lice odaje raspoloženje srca”. Ne znam što vam govori moje lice, ali uvjeravam vas da sam unutar sebe rastrgan - izgovorio je Zamperoni s osmjehom na licu, što bi valjda, u skladu sa spomenutim citatom, trebalo znaciti da je bio zadovoljan rezultatom polufinalne utakmice.
Gledateljima se njegov nastup u inace ozbiljnim vijestima nije nimalo svidio. ARD-ova je elektronska pošta, naime, cijeli dan zatrpana porukama nezadovoljnika koji smatraju da nije bilo mjesta za smijeh u trenucima kad je “elf” jurio nizbrdo, a na koncu i ispao s Eura."
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/06/2012 : 18:56:08
|
Ne volim spaniju al da sam spanac, svirala bi mi muda da li igraju i sa 10-0-0 formacijom dok god stizu u finala i osvajaju trofeje. Missim realno. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7263 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/07/2012 : 15:02:42
|
Za koga navijate veceras? Cini mi se da su svi prije Eura pljuvali po Talijanima zbog njihovog dosadnog stila igre, a Španjolce se uzdizalo zbog svojih znalaca. Kako se sve promijenilo u samo jednom turniru.
Dakle, kome idu simpatije:
ili
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 01/07/2012 : 15:11:02
|
"Španjolci su dosadni? To nije tocno. Zapravo se se njihovi protivnici uplašili njih pa su igrali vrlo defenzivno. Nije im pomagalo, jer je Španjolska na kraju uvijek izlazila kao pobjednik. Ne, Španjolci uopce nisu dosadni" izbornik azzurra- Prandelli |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 01/07/2012 : 15:26:52
|
Španci su na ovom turniru dosadni. A ovo objašnjenje Prandelija nema smisla. Oni nisu dosadni zato što ekipe igraju defanzivno protiv njih? |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16376 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Posted - 01/07/2012 : 16:35:49
|
Ne bih rekao da su Spanci dosadni, problem je mozda u tome da su ljudi od njih jos bolju igru i inetersantnije utakmice ocekivali. Mislim da je tu bio problem, mnogi su ocekivali superiornu ekipu od prije, dobili tek smrtnike koji su sa mnogo srece dospjeli u finale. Grupna utakmica Spanija-Italija, koja je zavrsila bez pobjednika, po meni je jos uvijek najbolja tekma ovog cijelog prvenstva. Veceras se nadam reprizi.
Ono sto je interesantno je da cijelo EP nije izrodilo nijednu novu zvijezdu, a i poznati fudbaleri se nisu bas pokazali u najboljem svijetlu. Balotelli je dao dva gola u polufinalu, ali utakmicu prije je zamalo kostao Italiju pobjede sa nekoliko amaterskih gresaka. Italijani pokusavaju da dignu Pirla u nebesa, tek tako jer je hladnokrvno pucao jedan penal, dok na terenu nije nista posebno tokom cijelog EP pokazao. Jedino je Ronaldo u nekoliko navrata pokazao ko je fudbalski kralj u Evropi, ali eto, sa jednom prosjecnom ekipom nije ni on mogao da napravi cudo, ili bolje receno nije imao toliko srece kao Spanci nakon izvodjenja penala u polufinalu. Ipak, ovo prvenstvo je jos jednom pokazalo da je Ronaldo covjek sa druge planete, da bilo kakvo poredjenje sa drugim fudbalerima nema nikakvog smisla. To se mora priznati, bez obzira da li ga covjek gotivi ili ne. Ronaldo i Messi su liga za sebe, svi ostali su daleko ispod.
Do cetvrtfinala ovo je po meni bilo najbolje prvenstvo, bilo EP ili SP, ali od tada je dosao pad u igri svih ekipa i tekme su postale u najboljem slucaju tek prosjecne. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 01/07/2012 : 18:03:59
|
quote: Originally posted by King Warrior
Italijani pokusavaju da dignu Pirla u nebesa, tek tako jer je hladnokrvno pucao jedan penal, dok na terenu nije nista posebno tokom cijelog EP pokazao.
Pa nije jer se ne istice golovima i akrobacijama, ali je mozda tri pasa dodao kako ne treba. Fantasticno organizuje iz prostora izmedju odbrane i sredine, kako je to Beckenbauer radio. Bez takvih igraca se ne osvajaju veliki turniri (Deschamps, Xavi, Dunga itd.). |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16376 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Tonto
Advanced Member
8289 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 01/07/2012 : 18:44:42
|
Što se mene tice Pirlo je apsolutni kralj ovog prvenstva. Njegove lopte su divota, preciznost kojom ih isporucuje je užitak za oci. Kontrola lopte, sigurnost kod driblinga, ulazak u duele, iznošenje lopte... apsolutno sve je kod njega ovih dvadestak dana savršeno. Njegova igra protiv Njemacke je za mene bila najbolja predstava jednog igraca na ovom turniru. Samo zbog njega bi volio da Italija osvoji prvenstvo... iako ce mu veceras biti daleko najteže. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 01/07/2012 : 19:16:06
|
Pirlo je najbolji igrac prvenstva. Nažalost, to me tjera da placem, jer znam da bi Milan uzeo naslov najkasnije krajem drugog mjeseca da ga se nisu riješili. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 01/07/2012 : 21:30:06
|
Šteta, mislim da je gotovo. Talijani su preumorni, to je ocito. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 01/07/2012 : 21:42:03
|
Zasad je dobro. Fala k sto su krenuli ofanzivno od pocetka iako nema klasicnog napadaca. Kao rezultat toga je i stigao prvi gol iz strasne akcije. Za drugi je kriva odbrana Italije, ali svaka cast Caviju i posebno Albi. Igra odlicno cio turnir. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Posted - 01/07/2012 : 21:43:05
|
quote: Originally posted by selanne
Talijani su preumorni, to je ocito.
Znas kako kazu: Igras toliko dobro koliko ti to protivnik dopusti. Spanci definitivno bolji u prvih 45 min., ali nije ovo jos gotovo(mada Stimac tvrdi da jeste ) |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25268 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/07/2012 : 21:47:36
|
Da je Špancima Villa na ovom prvenstvu, bilo bi strašno po protivnike. Ljudi i sad igraju sa 6 vezna igraca i ubedljivi su protiv odlicne Italije. Lepo ja stalno pricam da su dominantni, ali dosadni. Danas su odlucili da ne budu ni dosadni. ;-) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 01/07/2012 : 21:53:54
|
Suci pomažu Juveovim igracima cak i kad nisu u dresu kluba. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 01/07/2012 : 21:55:14
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by selanne
Talijani su preumorni, to je ocito.
Znas kako kazu: Igras toliko dobro koliko ti to protivnik dopusti. Spanci definitivno bolji u prvih 45 min., ali nije ovo jos gotovo(mada Stimac tvrdi da jeste )
Ne mislim samo o kvaliteti igre, nego o kolicini trke. Tale imaju puno više starijih igraca od Španjolaca, puno umornije izgledaju. |
|
|
Topic |
|