Author |
Topic |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 05/07/2012 : 14:18:59
|
posto mi je isteko ugovor(godisnji) s teleco-mom u vezi adsl-a,ne bi znao po novom koji paket da preuzmem a da me iskosta ko i do sad,sto jeftinije. do sad sam placao 750din.+fiksni mesecno,a sad mi javljaju da ne postoji vise ta opcija.odmah da napomenem,da se u brzinu ne razumem,i da sam bio zadovoljan i cenom i listanjem,tj skidanjem filmova.
verujem da je vecina vas u toku,pa bi vas zamolio za najblizu informaciju sta mi je najpovoljnije da preuzmem kad odem do telekoma? fala!
|
Juznjak! Tex Willer.
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/07/2012 : 14:23:57
|
quote: Originally posted by cronos six
posto mi je isteko ugovor(godisnji) s teleco-mom u vezi adsl-a,ne bi znao po novom koji paket da preuzmem a da me iskosta ko i do sad,sto jeftinije. do sad sam placao 750din.+fiksni mesecno,a sad mi javljaju da ne postoji vise ta opcija.odmah da napomenem,da se u brzinu ne razumem,i da sam bio zadovoljan i cenom i listanjem,tj skidanjem filmova.
verujem da je vecina vas u toku,pa bi vas zamolio za najblizu informaciju sta mi je najpovoljnije da preuzmem kad odem do telekoma? fala!
Flajer |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 05/07/2012 : 14:35:44
|
quote: Originally posted by sawitch
Flajer
imas srecu sto sad pijem dobru ljutu. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/07/2012 : 15:31:42
|
Mislim da nemas jeftinije od 1400 i nesto za brzinu od 4mb/sec.
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/07/2012 : 15:37:57
|
???? ???????. ? ???? ??????, ? ???? ??? ????-? ?? ??? ????. ???? ??? ????? ???? ???? ????, ?????? ??????? ?????? ?????? ????, ???? ??? ??? ?? ??????? ??????, ?? ?????? 1500. ???????, ???? ?? ?? ???? ??????.
??????? ?? ????? ??? ??? ????? ??????????. ???? ??? ????? ???????? ????, ??? ???? ????? ???? ??????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2012 : 17:30:49
|
Zaboravio sam da dodam.Da bi dobio 4mb/sec za 1500 moras da potpises ugovor na dve godine.Ako ces mesec za mesec onda je 1500 za 1.5mb/sec a 2100 za 4mb.Telekom je ne bezobrazan nego nemam reci za njihovo ponasanje.Uporedite ove cene sa sbb-om pa cete videti o cemu pricam.Em su vece brzine,em su manje cene.Da ne pricamo o televiziji gde na iptv-u osim arene nemas tri normalna kanala.Samo cekam da prodje sbb kod mene i ovo sve odjavljujem.I internet i iptv i fiksni i mobilni cu da prebacim u VIP.Dokurcili su mi najstrasnije. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 05/07/2012 : 17:40:23
|
Navaho divljaku, (ovo je Cronos da ne bude zabune), nemas nista kod Telekoma ispod 1500.. Najbolje ti je da ides mesec za mesec dok ne iskoci neka promocija.. A tebi ce i 1.5 megabit biti OK.. Ne verujem da skidas full hd filmove.. To ti je download nekih 200 kilobajta po sekundi.. Pa izracunaj sam koliko ti treba da skines neki divx od 700 megabajta.. Sto se SBB-a tice, najjaci su.. I da ne govorim koliko je stabilniji kablovski internet.. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 05/07/2012 : 17:52:57
|
fala. najverovatnije prelazim na sbb i ujedno odjavljujem fiksni telefon za koji me drzava globi u pretplati 480din.a to su dva casidija po staroj ceni. lopovi. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 05/07/2012 : 18:11:55
|
fala. najverovatnije prelazim na sbb i ujedno odjavljujem fiksni telefon za koji me drzava globi u pretplati 480din.a to su dva casidija po staroj ceni. lopovi.
To brate.To bih i ja uradio da ima sbb-a kod mene.Mamicu im lopovskuMislim da u sbb-u imas za 1500 i internet od nekih 6mb i kablovsku ali raspitaj se. |
|
|
milkywaymanser
Junior Member
Serbia
457 Posts
Member since 22/04/2003 |
Posted - 05/07/2012 : 18:44:56
|
Telekom je najveci prevarant jos od vremena Jezde i Dafine. Pre nekog vremena sam potpisao ugovor sa njima za 4Mb/s i godinu dana besplatnog IPTVa. Posle 2 meseca mi je stigao racun za IPTV 500 dinara! Otisao sam do njih da vidim o cemu se radi i oni su mi objasnili da kad sam potpisivao ugovor HBO paket je bio u sklopu osnovnog paketa, ali da su ga oni izdvojili iz njega, a posto se nisam odjavio (a nisam, jer nisam imao pojma da su to uradili) onda moram da platim. Na stranu taj bezobrazluk, tv ocajno radi, slika se cesto zamrzne, ili je uopste nema, internet radi podjednako dobro (tj.lose). Jedva cekam da mi istekne ugovor pa da im odnesem one njihove skalamerije i gajtane! |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 05/07/2012 : 19:22:03
|
Ko im jebe mater ja sam im doakao...od komsije zena radi u Telekomu...prosvercovala mi brzinu od 16 mb/s za 1400 koliko placam(za 4 mb/s)...naka ga sisaju Kaze ti lepo Sale,budi na mesecnom racunu...pa kad ispadne promocija(verovatno od oktobra)uzmi povoljnije a vecu brzinu...ali ces morati da potpises na bar godinicu |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Posted - 05/07/2012 : 23:54:52
|
A fiksni telefon ti tek ne treba.. To je tek bacanje para.. Moj racun za mobilni je 560 dinara mesecno (u Telekomu :-)) i imam 300 minuta, 600 poruka i 600 megabajta.. Na fiksni ne zovem vise nikog zivog.. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 06/07/2012 : 01:13:11
|
quote: Originally posted by sawitch
A fiksni telefon ti tek ne treba.. To je tek bacanje para.. Moj racun za mobilni je 560 dinara mesecno (u Telekomu :-)) i imam 300 minuta, 600 poruka i 600 megabajta.. Na fiksni ne zovem vise nikog zivog..
I meni ne treba,nikad ga skoro ne koristim ali moram da ga imam zbog interneta. |
|
|
austin
Junior Member
Serbia
400 Posts
Member since 15/07/2009 |
Posted - 06/07/2012 : 16:53:45
|
quote: Originally posted by kosmajac
Ko im jebe mater ja sam im doakao...od komsije zena radi u Telekomu...prosvercovala mi brzinu od 16 mb/s za 1400 koliko placam(za 4 mb/s)...naka ga sisaju Kaze ti lepo Sale,budi na mesecnom racunu...pa kad ispadne promocija(verovatno od oktobra)uzmi povoljnije a vecu brzinu...ali ces morati da potpises na bar godinicu
Ti si to bas dobro odradio....jos kad se uzmu podaci koje si stavio u profil , ime prezime, opstina.mail > misaigoca@open.telekom.rs ...i cinjenica da ja isto radim u telekomu.... :D ...sreca tvoja da nisam neka dileja, jer bih te iskljucio u roku od odmah, a jos bi i komsinici napravio problem. U prevodu: cuti , vozi i ne hvalisi se. nikad ne znas ko cita ;)
|
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row. |
Edited by - austin on 06/07/2012 16:58:27 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 07/07/2012 : 08:38:33
|
quote: Originally posted by austin
quote: Originally posted by kosmajac
Ko im jebe mater ja sam im doakao...od komsije zena radi u Telekomu...prosvercovala mi brzinu od 16 mb/s za 1400 koliko placam(za 4 mb/s)...naka ga sisaju Kaze ti lepo Sale,budi na mesecnom racunu...pa kad ispadne promocija(verovatno od oktobra)uzmi povoljnije a vecu brzinu...ali ces morati da potpises na bar godinicu
Ti si to bas dobro odradio....jos kad se uzmu podaci koje si stavio u profil , ime prezime, opstina.mail > misaigoca@open.telekom.rs ...i cinjenica da ja isto radim u telekomu.... :D ...sreca tvoja da nisam neka dileja, jer bih te iskljucio u roku od odmah, a jos bi i komsinici napravio problem. U prevodu: cuti , vozi i ne hvalisi se. nikad ne znas ko cita ;)
Ajde ako si upoznat hoce li biti nekih akcija skoro ili neko povecanje brzine ili smanjenje cene.Mislim na ADSL. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/07/2012 : 09:29:24
|
Ovdje u Hrvatskoj najbolji je B.net. Imam ga i prezadovoljan sam. 12 mbit flat internet, 42 TV kanala i flat fiksni telefon (besplatan prema svim fiksnim mrežama, placa se samo uspostava poziva i onda se može pricati i 5 dana, nije bitno) za 250 kuna (oko 35 eura). To je kod nas ne povoljno nego ultrapovoljno. T-com košta i do duplo više sa svim tim uslugama. Ali problem je što u manjim mjestima i dalje ima samo t-com pa su ljudi osudeni na njih. Ali ono što je mene posebno fasciniralo kod B.bneta je slijedece - bio sam sada prije par mjeseci prešao na taj njihov novi paket. Prešao sam krajem mjeseca ali sam dobio na racunu veci iznos za cijeli mjesec, kao da ga koristim od pocetka mjeseca. Nije sad neka velika razlika (100 kuna) ali ipak. I nazovem ja njihovu službu za korisnike, tip veli da nema problema, samo neka to pismeno pošaljem. Pošaljem je i nakon tjedan dana mi stiže odgovor u kojem priznaju da su pogriješili i da trebam platiti manje! Ej covjece, oni priznaju da su pogriješili! Mislim, konacno firma koja ima odnos prema kupcima kao prema ljudima. a što sve u t-comu rade ljudima, to je nevjerojatno. Svako malo kruže mailovi o tome kako zajebavaju ljude u zdrav mozak. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 07/07/2012 : 18:59:59
|
Kod nas u CG Telekom je prakticno monopolista. Ja zato placam 20 e mjesecno adsl brzine 2 Mb/s i još pride telefonsku pretplatu od oko 5 eura + potrošnju, jer ne može da se uzme samo internet. Klasican lopovluk. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/07/2012 : 20:07:34
|
quote: Originally posted by Beren
jer ne može da se uzme samo internet.
Bogami retko koja drzavna telefonija ce ti dati internet bez linije. U belgiji to nije moglo npr. Evo koliko vidim ne moze ni u spaniji. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 07/07/2012 : 20:26:28
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Beren
jer ne može da se uzme samo internet.
Bogami retko koja drzavna telefonija ce ti dati internet bez linije. U belgiji to nije moglo npr. Evo koliko vidim ne moze ni u spaniji.
Pretpostavljao sam. Ovi naši nesrecnici su prodali Telekom prije nekoliko godina Madarima (sa kompletnom infrastrukturom ) za 130 mil eura, uz pricu da ce te pare uložiti u autoput. Od autoputa ništa, a Madari su za 2-3 godine vratili uloženo i sad nas jebu. I naravno ne daju konkurenciji pristup infrastrukturi. Ma lopovcad neopisana i ovi i oni. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
|
Topic |
|