Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/08/2012 : 00:44:54
|
quote: Originally posted by tumen
Cestitke Hrvatskoj na pobedi u rukometu, bolja i pre svega spremnija ekipa, realno može do medalje, jedino je pitanje kojeg sjaja, no ostaje da to i vidimo na samom terenu.
No, meni je od rukometa mnogo bitnije šta su uradili danas srpski teniseri, odbojkaši, vaterpolisti i FENOMENALNI plivac Velimir Stjepanovic .
Ðokovic je ocistio travu Vimbldona Rodikom i ako tako nastavi ama baš niko mu ne može ništa, a dubl Zimonjic-Tipsarevic je u dramaticnom mecu dobio Kanadane Nestora i Pospišila (11:9 u trecem setu) i sada su u cetvrtfinalu, dakle samo pobedu udaljeni od borbe za medalju.Da stvar bude bolja, francuski dubl je izbacio favorizovane Indijce Bopanu i Bupatija i sada je naš dubl cak i favorit u cetvrtfinalu, izgleda da ce ovo biti nova medalja za Srbiju.Pored njih i Noleta, ocekujem da i miks uzme odlicje, a videcemo sutra koliko mogu i Ana Ivanovic i Janko Tipsarevic.Tenis za sada ide po planu, to je naš najjaci adut.
Vaterpolisti dobili rutinski i sa pola snage nedoraslog rivala, sve je to samo priprema za završnicu i onaj najvažniji mec na kraju.Za sada momci deluju odlicno kako se i ocekuje od ekipe koja u zadnjih 16 godina na samo jednom velikom takmicenju nije osvojila medalju (4.mesto) .
Odbojkaši su posle lošeg starta pobedili Tunis sa 3:1, mora to bolje, ali važno je da je ovaj mec odraden, sada sledi najvažniji mec sa Nemcima, a onda protiv Brazila i Rusije treba dizati formu.Naša ekipa kada ima dan može svakoga da pobedi što je i dokazala više puta u prošlosti.Obicno uvek lošije krenemo na velikim takmicenjima, a posle bude to dosta bolje, ima tu dosta rezervi u našoj igri.U cetvrtfinale ne sumnjam, a onda bih voleo da tu izbegnemo Italiju, od ostalih nam je svejedno ko ce biti protivnik, mnogo je slabija ta druga grupa.
Šta reci za mladog Velimira Stjepanovica koji nema još ni 19 godina?Biti ŠESTI na svetu u onakvoj konkurenciji 200 metara delfin Felpsa, Le Klosa, Macude, Klerija, Jukica i ostalih je fenomenalan rezultat.Prava je šteta da se o tome više ne piše, koliko vidim neki se ovde raspisali za neke mnogo beznacajnije rezultate.U svakom slucaju, u Riu za 4 godine verujem da ce Stjepanovic biti prvi rival Le Klosu za odbranu zlata, a ostali ce vec biti ili u penziji ili daleko iza. Svaka cast Veljo i samo nastavi tako, doneceš ti Srbiji mnogo zlatnih medalja u buducnosti!
Pošto je Felps pokazao da je itekako ranjiv i da redom gubi zlatne medalje, ne sumnjam u to da ce mu je oteti i Cavic na 100 delfin, uostalom 200 delfin je Felpsu bila jaca disciplina. U svakom slucaju, tek ce da bude puno uspeha za Srbiju.
Inace cestitke slovenackoj predstavnici u džudou, veliki uspeh.
Sta reci i dodati vise, uvek fenomenalni, realni i potkrepljeni dokazima, mastoviti postovi tumenovi, bravo!
Jos bih samo dodao da jos uvek rukometasi i zenska odbojka nisu otpisani.
Sto se tice srpskog i (vrsackog) reprezentativca u Tekvondou Damira Fejzica, on jos uvek nije otputovao na OI, jer mu prva borba pocinje tek 9. Avgusta. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31305 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 01/08/2012 : 07:23:56
|
Cestitke Sloveniji na zlatu! Cestitke Hrvatskoj na pobjedi protiv Srbije, uvjerljiv nastup, i ono što veseli cini mi se kako smo najbrža ekipa, i opet igramo kao u najboljim danima, sa puno vica u igri, lepršavo i brzo, medalja ne bi smjela izmaci! I da srpski izbornik je stvarno legenda , baš sam se nasmijal na motivacijski govor! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 01/08/2012 : 09:03:46
|
ovaj splitski mladi plivac, svaka mu cast, totalno ugodno iznenadjenje
sto se tice cavica, sumnjam da moze zlato - pitanje je za medalju
tipsi/zimonjic uz bracu bryante favoriti za zlato svakako
kod hrvatske cekamo nase veslace koji su favoriti za zlato
u hrvanju i teakwandou bi mogli po jednu medalju mozda uzeti :) |
There can be only one, me! |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11587 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5470 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 01/08/2012 : 10:34:11
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Gledao sam sinoc Francuska - Argentina...Francuzi zasluzeno dobili, ali Manu jos jednom potvrdio da je klasa za sebe
Najbolje mi je kad uzme loptu na centru,sve ih pretrci,postigne polaganje i onda još iznudi faul...genijalac. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 01/08/2012 : 11:12:31
|
Hoce li se vise zavrsiti ovo plivanje ,kad god prebacim na bilo koji program samo plivanje ...Vise mi se smucilo ...Ima milon spotrova koji se odrzavaju a ovi samo udarili po plivanju ....uzassssss |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 01/08/2012 11:12:57 |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 01/08/2012 : 11:36:34
|
quote: Originally posted by tex2
Cestitke Sloveniji na zlatu! Cestitke Hrvatskoj na pobjedi protiv Srbije, uvjerljiv nastup, i ono što veseli cini mi se kako smo najbrža ekipa, i opet igramo kao u najboljim danima, sa puno vica u igri, lepršavo i brzo, medalja ne bi smjela izmaci! I da srpski izbornik je stvarno legenda , baš sam se nasmijal na motivacijski govor!
stvarno cestitke vasim igracima,ali ne i vasem lepom treneru koji se tako izlupetao i poredio ovu utakmicu rukometa sa filmom "Oluja"...sram ga bilo...pitam se da li ima u svetu i jednog trenera koji bi tako nesto rekao..da je to rekao Srpski trener,mnogi bi Srbi najebali..ali neka..na misli on tako jedini,znam ja to vrlo dobro |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 01/08/2012 : 11:38:36
|
Ljudi, ajde bar mi na ovoj temi da komentarisemo samo sport. Da se ne trujemo bezveze. Jbs s ve ostalo, uzivajmo u Olimpijadi. Molim vas, suzdrzimo se od politickih i ostalih komentara koji nemaju veze sa sportom... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 01/08/2012 11:42:37 |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7310 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/08/2012 : 11:55:11
|
quote: Originally posted by Caleb
Ljudi, ajde bar mi na ovoj temi da komentarisemo samo sport. Da se ne trujemo bezveze. Jbs s ve ostalo, uzivajmo u Olimpijadi. Molim vas, suzdrzimo se od politickih i ostalih komentara koji nemaju veze sa sportom...
Upravo tako, zar se baš svaki sport mora provlaciti kroz CRO-SRB odnose. Ne znam zašto se uopce itko obazire na onog bisera Golužu koji ionako ne zna složiti dvije pametne. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/08/2012 : 11:56:59
|
Slavko je uvik bija debil ka covik..kad je igra svi su se isprdavali sa njim u svlacioni a on je bija toliko glup da nije ni kuzia..najvise ga je sprda Balic zato i nisu u bas najboljim odnosima..ka igrac je bija legenda to mu nitko ne moze osporit..tako da se Srbi nemaju sta ljutit zbog takvog idiota i njegovih debilnih izjava.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/08/2012 : 12:34:51
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Hoce li se vise zavrsiti ovo plivanje ,kad god prebacim na bilo koji program samo plivanje ...Vise mi se smucilo ...Ima milon spotrova koji se odrzavaju a ovi samo udarili po plivanju ....uzassssss
Sad ce plivanje da bude gotovo, za neki dan. Ja volim da gledam plivanje, ali samo finala, idu mi na zivce ove kvalifikacije. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 01/08/2012 12:35:21 |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 01/08/2012 : 12:38:04
|
quote: Originally posted by elfak nish
Odlican post Tumena ,svaka zlatna. Ne secam se da je Djokovic ikad ubedljivije odrao Rodika, samo je falila oznaka 18+
Kako sam ja popljuvao Ðokovica u prvom kolu, on odma krenuo . |
?????? ? ??????? |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 01/08/2012 : 12:38:38
|
I meni je plivanje zanimljivo, draže mi je to gledati nego atletiku. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 01/08/2012 : 12:41:39
|
quote: Originally posted by selanne
I meni je plivanje zanimljivo, draže mi je to gledati nego atletiku.
Atletika je bez premca |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 01/08/2012 : 12:42:59
|
Atletika, majka svih sportova. GImnastika i plivanje su blizu.
Jasko, ked je finale streljastva? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 01/08/2012 : 12:49:26
|
quote: Originally posted by Jasko
Arunovicka usla u finale kao 4.
Nije ušla u finale, pucanje u kvalifikacijama je tek na pola jer sledi brza paljba (isto 3 serije) u kojoj se prave vece razlike jer je razumljivo nepreciznije gadanje.Ako Zorana izdrži još 3 serije sa dobrim gadanjem, nadamo se finalu. Jasna Šekaric potpuno podbacila za sada, nema šanse za finale vec sada.A toliko su trubili da ide, ipak je Grgic mogao umesto Mikeca da puca vazdušni jer ovaj tu nije pokazao nešto, njegov je malokalibarski. |
Edited by - tumen on 01/08/2012 12:51:06 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 01/08/2012 : 12:53:38
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by radulovic marko
Hoce li se vise zavrsiti ovo plivanje ,kad god prebacim na bilo koji program samo plivanje ...Vise mi se smucilo ...Ima milon spotrova koji se odrzavaju a ovi samo udarili po plivanju ....uzassssss
Sad ce plivanje da bude gotovo, za neki dan. Ja volim da gledam plivanje, ali samo finala, idu mi na zivce ove kvalifikacije.
Atletika je broj 1 na OI, a plivanje broj 2, zato ih uvek i razdvajaju.Normalno je zato da se plivanje najviše prenosi, a još i Srbija tu ima par aduta, pa šta cemo više od toga? |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 01/08/2012 : 12:53:48
|
quote: Originally posted by tumen
quote: Originally posted by Jasko
Arunovicka usla u finale kao 4.
Nije ušla u finale, pucanje u kvalifikacijama je tek na pola jer sledi brza paljba (isto 3 serije) u kojoj se prave vece razlike jer je razumljivo nepreciznije gadanje.Ako Zorana izdrži još 3 serije sa dobrim gadanjem, nadamo se finalu. Jasna Šekaric potpuno podbacila za sada, nema šanse za finale vec sada.A toliko su trubili da ide, ipak je Grgic mogao umesto Mikeca da puca vazdušni jer ovaj tu nije pokazao nešto, njegov je malokalibarski.
Mislio sam da je disciplina gotova. Sad vidim da jos traju kvlifikacije. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 01/08/2012 : 12:54:23
|
quote: Originally posted by selanne
I meni je plivanje zanimljivo, draže mi je to gledati nego atletiku.
Uživaj u nastupu Milorada Cavica. |
|
|
Topic |
|