Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 31/07/2012 : 22:38:31
|
Dugi napadi i kerefeke ? :D
Hajdmo obnoviti gradivo...u prvom poluvremenu u BG ste nas imali, i pola tribine je cupalo kosu koliko je puta prosao brzi centar u reziji vori-balic. A u drugom, sudija vam je jebao kevu, i to na sledeci nacin.
-- Stanic vam je skinuo pet zicera minimum, od toga nekoliko sa crte, sam covek - mucki, mucki sudija. -- Alilovic vam je postao supalj, urekao ga sudija. -- ubacili ste Loserta, koji je primio saku golova u malo vremena, od cega jedno 3 kroz usi u poslednjim sekundama napada, naravno uz pomoc sudija. -- niste mogli odbraniti Rajka jebenog Prodanovica koji je na EP bio prvi strelac reklamnih panoa. Pomogao, naravno, sudija.
Na kraju meca, svi se uhvatili izjave igora vorija koji je kritikovao duge napade i na kraju rekao "no, to se ispostavilo kao opravdana strategija". Ovaj posl. deo niko nije uhvatio izgleda, pogotovo recimo Tonka koji je na forumu prodao verbatim citat Vorija kao svoje strucno misljenje. Mislite sta hocete, da se igralo u Pyongyangu ili Edmontonu Srbija je na taj dan bila bolji rival, pa se vatajte za sta vam god milo i drago. Ja sam tada rekao da sam imao tu cast da gledam jedan od najboljih rukometnih timova u istoriji - Balic je za mene Bog rukometa, Vori odmah do njega - i moj tim kako ga posteno tuce. Uz x svetskih, olimpijskih i evropskih medalja, ne razumem sta se u'vatiste jednog jebenog polufinala koje ste cestito izgubili... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12444 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 31/07/2012 : 22:56:12
|
Sve si pobrkao,draga dosado,ili nevešto lažeš,a bice i da se praviš lud kada tražiš tudja izbacivanja,a istovremeno šalješ provokatorske privatne poruke,na kojoj sam se inace zahvalio, |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7809 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:59:06
|
quote: Originally posted by tronožac
Sve si pobrkao,draga dosado,ili nevešto lažeš,a bice i da se praviš lud kada tražiš tudja izbacivanja,a istovremeno šalješ provokatorske privatne poruke,na kojoj sam se inace zahvalio,
ako je tebi realnost provokacija, a kad tražim poštivanje pravila foruma onda to tražim od onih koji su tu da ih kontroliraju. Ti u ovoj prici uopce nisi bil spominjan s moje strane kod modova, tebi kaj sam imal reci rekel sam ti na P.M. A jel ti svoje snove prihvacas kao stvarnost to me nije ni briga... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 31/07/2012 : 23:11:57
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Ajkula
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by nemanja93
A izgleda da ne znas dobro..
sorry lapsus..zaboravia sam da nije clan Medunarodnog olimpijskog komiteta..ispricavam se..
Ja to nisam znao, ai ne shvacam tu glupost
Kosovo nije priznato od strane UN-a pa samim time nije clan Medunarodnog olimpijskog komiteta i ne moze prisustvovati na Olimpijadi..
Kosovo je Srbija!
ovo sam tek sad vidio...mucki krtica mi dojavila i šta sad da ti ja opalim ban...ja znam za kosovo,ti znaš,i ostali znaju...neki ni ne znaju jer ih boli q jer je to unutarnja stvar srbije...pocet cu vas izbacivat sve do jeseni...a ti brni,informiraj se
on ne zna jer Kosovo je samostalna država, a on tvrdi da nije...a ni ti ne znaš kad tvrdiš da je u pravu! Dok lwood i ja svako malo letimo zbog politike, drugi svoje politicke parole slobodne pišu i ne izbacuje ih se...ali ovaj put bar nemate ispriku, nismo vidli pa nek se vidi! Da ja sam ovu politicku parolu prijavil modovima i ubuduce bum to prijavljival da bar ne mogu seruckati kak nisu 24h na forumu pa i ne vide sve. E sad vidite sve, pa razlike nema
šta ti sad oceš...kosovo je srbija...ajme grozote...ma briga me jel je ili nije,ja sam ovo vidio tek kad si mi dojavio...i necu ga izbacit,dovoljno je da ga opomenem...a ti i konjina splitska se natjecete tko ce prije...a ajkulu nisam primjetio s ovakvim izjavama do sada...amen...iduci jebeni komentar o kosovu,nerma pravila...letite do prvog dana jeseni...
ocu da ne sereš ubuduce kak si dosljedan i da ti se jebe tko je tko, jer kod tebe za sve vrijede ista pravila....vidiš sad i sam (a i svi ostali) da ne vrijede!
Izvinjavam se zbog ovog posta, koji sam izgledao pokrenuo lancanu svadu. Nece se više ponoviti. |
Fudbal i semenke |
|
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 31/07/2012 : 23:14:45
|
Stvarnost je to da si našiljio kure na nekog klinca i sada kukumavceš jer ga nisi nabo,stvarnost je da ti svaku recenicu zapocinješ malim slovom,stvarnost je da snovi stvaraju buducnost koju ceš,ako budeš prisutan,ispratiti škrgutom zuba od muke i jeda. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 31/07/2012 : 23:21:09
|
Mogu li moderatori upozoriti ovu dvojicu da se svadaju negdje drugdje? Svaki drugi dan se netko ovdje dolazi svadati, rješavajte to na drugom mjestu, a nas pustite da komentiramo OI. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 31/07/2012 23:21:32 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 31/07/2012 : 23:27:00
|
Prenosi li netko Amere? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Posted - 31/07/2012 : 23:30:34
|
quote: Originally posted by selanne
Prenosi li netko Amere?
Eurosport i naravno Kanal 6 |
Fudbal i semenke |
Edited by - Ajkula on 31/07/2012 23:30:49 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 31/07/2012 : 23:34:35
|
Cestitke Hrvatskoj na pobedi u rukometu, bolja i pre svega spremnija ekipa, realno može do medalje, jedino je pitanje kojeg sjaja, no ostaje da to i vidimo na samom terenu.
No, meni je od rukometa mnogo bitnije šta su uradili danas srpski teniseri, odbojkaši, vaterpolisti i FENOMENALNI plivac Velimir Stjepanovic .
Ðokovic je ocistio travu Vimbldona Rodikom i ako tako nastavi ama baš niko mu ne može ništa, a dubl Zimonjic-Tipsarevic je u dramaticnom mecu dobio Kanadane Nestora i Pospišila (11:9 u trecem setu) i sada su u cetvrtfinalu, dakle samo pobedu udaljeni od borbe za medalju.Da stvar bude bolja, francuski dubl je izbacio favorizovane Indijce Bopanu i Bupatija i sada je naš dubl cak i favorit u cetvrtfinalu, izgleda da ce ovo biti nova medalja za Srbiju.Pored njih i Noleta, ocekujem da i miks uzme odlicje, a videcemo sutra koliko mogu i Ana Ivanovic i Janko Tipsarevic.Tenis za sada ide po planu, to je naš najjaci adut.
Vaterpolisti dobili rutinski i sa pola snage nedoraslog rivala, sve je to samo priprema za završnicu i onaj najvažniji mec na kraju.Za sada momci deluju odlicno kako se i ocekuje od ekipe koja u zadnjih 16 godina na samo jednom velikom takmicenju nije osvojila medalju (4.mesto) .
Odbojkaši su posle lošeg starta pobedili Tunis sa 3:1, mora to bolje, ali važno je da je ovaj mec odraden, sada sledi najvažniji mec sa Nemcima, a onda protiv Brazila i Rusije treba dizati formu.Naša ekipa kada ima dan može svakoga da pobedi što je i dokazala više puta u prošlosti.Obicno uvek lošije krenemo na velikim takmicenjima, a posle bude to dosta bolje, ima tu dosta rezervi u našoj igri.U cetvrtfinale ne sumnjam, a onda bih voleo da tu izbegnemo Italiju, od ostalih nam je svejedno ko ce biti protivnik, mnogo je slabija ta druga grupa.
Šta reci za mladog Velimira Stjepanovica koji nema još ni 19 godina?Biti ŠESTI na svetu u onakvoj konkurenciji 200 metara delfin Felpsa, Le Klosa, Macude, Klerija, Jukica i ostalih je fenomenalan rezultat.Prava je šteta da se o tome više ne piše, koliko vidim neki se ovde raspisali za neke mnogo beznacajnije rezultate.U svakom slucaju, u Riu za 4 godine verujem da ce Stjepanovic biti prvi rival Le Klosu za odbranu zlata, a ostali ce vec biti ili u penziji ili daleko iza. Svaka cast Veljo i samo nastavi tako, doneceš ti Srbiji mnogo zlatnih medalja u buducnosti!
Pošto je Felps pokazao da je itekako ranjiv i da redom gubi zlatne medalje, ne sumnjam u to da ce mu je oteti i Cavic na 100 delfin, uostalom 200 delfin je Felpsu bila jaca disciplina. U svakom slucaju, tek ce da bude puno uspeha za Srbiju.
Inace cestitke slovenackoj predstavnici u džudou, veliki uspeh. |
Edited by - tumen on 31/07/2012 23:42:55 |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Posted - 31/07/2012 : 23:43:28
|
quote: Originally posted by tumen
Cestitke Hrvatskoj na pobedi u rukometu, bolja i pre svega spremnija ekipa, realno može do medalje, jedino je pitanje kojeg sjaja, no ostaje da to i vidimo na samom terenu.
No, meni je od rukometa mnogo bitnije šta su uradili danas srpski teniseri, odbojkaši, vaterpolisti i FENOMENALNI plivac Velimir Stjepanovic .
Ðokovic je ocistio travu Vimbldona Rodikom i ako tako nastavi ama baš niko mu ne može ništa, a dubl Zimonjic-Tipsarevic je u dramaticnom mecu dobio Kanadane Nestora i Pospišila (11:9 u trecem setu) i sada su u cetvrtfinalu, dakle samo pobedu udaljeni od borbe za medalju.Da stvar bude bolja, francuski dubl je izbacio favorizovane Indijce Bopanu i Bupatija i sada je naš dubl cak i favorit u cetvrtfinalu, izgleda da ce ovo biti nova medalja za Srbiju.Pored njih i Noleta, ocekujem da i miks uzme odlicje, a videcemo sutra koliko mogu i Ana Ivanovic i Janko Tipsarevic.Tenis za sada ide po planu, to je naš najjaci adut.
Vaterpolisti dobili rutinski i sa pola snage nedoraslog rivala, sve je to samo priprema za završnicu i onaj najvažniji mec na kraju.Za sada momci deluju odlicno kako se i ocekuje od ekipe koja u zadnjih 16 godina na samo jednom velikom takmicenju nije osvojila medalju (4.mesto) .
Odbojkaši su posle lošeg starta pobedili Tunis sa 3:1, mora to bolje, ali važno je da je ovaj mec odraden, sada sledi najvažniji mec sa Nemcima, a onda protiv Brazila i Rusije treba dizati formu.Naša ekipa kada ima dan može svakoga da pobedi što je i dokazala više puta u prošlosti.Obicno uvek lošije krenemo na velikim takmicenjima, a posle bude to dosta bolje, ima tu dosta rezervi u našoj igri.U cetvrtfinale ne sumnjam, a onda bih voleo da tu izbegnemo Italiju, od ostalih nam je svejedno ko ce biti protivnik, mnogo je slabija ta druga grupa.
Šta reci za mladog Velimira Stjepanovica koji nema još ni 19 godina?Biti ŠESTI na svetu u onakvoj konkurenciji 200 metara delfin Felpsa, Le Klosa, Macude, Klerija, Jukica i ostalih je fenomenalan rezultat.Prava je šteta da se o tome više ne piše, koliko vidim neki se ovde raspisali za neke mnogo beznacajnije rezultate.U svakom slucaju, u Riu za 4 godine verujem da ce Stjepanovic biti prvi rival Le Klosu za odbranu zlata, a ostali ce vec biti ili u penziji ili daleko iza. Svaka cast Veljo i samo nastavi tako, doneceš ti Srbiji mnogo zlatnih medalja u buducnosti!
Pošto je Felps pokazao da je itekako ranjiv i da redom gubi zlatne medalje, ne sumnjam u to da ce mu je oteti i Cavic na 100 delfin, uostalom 200 delfin je Felpsu bila jaca disciplina. U svakom slucaju, tek ce da bude puno uspeha za Srbiju.
Svaka ti cast, citaš mi misli dok Ameri polaku nacinju Tunis 23:31 |
Fudbal i semenke |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 31/07/2012 : 23:44:36
|
Dosada, Caleb i Ajkula - hvala vam! |
Edited by - selanne on 31/07/2012 23:44:52 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/08/2012 : 00:11:49
|
ovaj srpski izbornik je legenda..jos da im je nakon one bukvice reka "zasto cutite" di bi mu bija kraj..ali i ovako je dobro.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3270 Posts