Author |
Topic  |
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/08/2012 : 15:42:38
|
Uživancija je gledati Šterbika. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 08/08/2012 : 15:54:13
|
quote: Originally posted by tex2
ja bi radije u 1/2F Španjolce, igraju sporo i bezidejno, a s Francuzima se nikad ne zna!
Slažem se sa svime osim ovo sporo i bezidejno. To mi je izmamilo širok osmijeh na lice . |
Moje aukcije u prodaji |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 08/08/2012 : 15:56:04
|
quote: Originally posted by dosada
danas je prava guzva s dogadanjima na OI....teakwoondo, vaterpolo, košarka, pa rukomet! Ne znaš kaj da covek prati ;)
Rukomet, naravno.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 08/08/2012 : 16:09:31
|
Što više gledam, sve sam uvjereniji da Hrvatskoj nitko ne može uzeti zlato. Franceki su bezidejni i idu na ciste mišice, dok o Španjolcima ne treba ni pricati. Kad ti vratar ima 13/21, a ti ne napraviš barem 6-7 razlike, ne trebaš se nadati necemu velikom. Još jednom treba pohvaliti Šterbika, i ovo što nije obranio su bili odbijanci koje njegova obrana nije pokupila, a u dvije prilike se ga zeznuli i suci, darujuci Francuzima nepostojeci penal i ne svirajuci ciste korake Barachetu. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 08/08/2012 : 16:53:04
|
Idemo na Franceke u polufinalu, Španjolcima se osvecuje to što nisu napravili veliku razliku dok je Šterbik radio cuda. Mislim da je ovako bolje za nas, Francuzi su spori i dat ce ih se iskontrirati. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/08/2012 : 17:12:05
|
Kakva tragedija za Spance.. nije mi jasno, oni u poslednjih 20 sekundi nisu napravili faul.. pa jbt, zgrabi igracam sudija svira faul, ali vreme ide... kako se ne odbi ona lopta u aut, majku mu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 08/08/2012 : 17:22:58
|
Nije mi ih žao ni sekunde. Šterbik je obranio 20 lopti, a od toga je barem 5-6 odbijanaca završilo u Francuza. Kad djeca pocnu trenirati rukomet, od najranijih nogu ih se uci da kupe odbijene lopte, a ovi ih sve ostaviše Francuzima. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 08/08/2012 : 17:50:39
|
quote: Originally posted by Caleb
Izgleda da ce se za nekih 10-ak minuta dogoditi najveca senzacija na OI.
Kakva? |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/08/2012 : 17:52:06
|
Crna Gora u polufinalu vaterpolo turnira. 11:9 sa Spanijom.
Rusija je sa manje problema nego sto sam ocekivao izbacila Litvance. Super bi bilo da Francuzi izbace Spance, i da im se vrati za onu sprdnju sa Brazilom. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 08/08/2012 : 17:57:56
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by Caleb
Izgleda da ce se za nekih 10-ak minuta dogoditi najveca senzacija na OI.
Kakva?
Nece je biti, na srecu. Vaterpolisti gubuli pred pocetak 4/4 8:5. Sad je 8:11. Stvarno nisam verovao da cemo stici.  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 08/08/2012 : 18:27:43
|
jbte srbi zamalo pa pixdarija....svaka cast za seriju 6:0; a u 9 zaninovic za bronzu |
Edited by - trolodtroje on 08/08/2012 18:31:07 |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 08/08/2012 : 19:00:21
|
Zadnji napad Španjolske pri rezultatu 22-22 Španjolski igrac se probija na crtu i zaustavljen je od dvojice igraca i od jednog je udaren šakom u glavu. Ispravite me ako griješim ali to je iskljucenje 2 minute za francuskog igraca. Sudac ne iskljuci francuskog igraca, Francuska kompletna u napadu zadnjih 30 sekundi i uz malo srece odbijanac završava u rukama Accambraya i zabija gol za pobjedu francuza. Ne mogu se oteti dojmu da su ipak suci malo nategnuli za Francuze kad je rezultat bio naknap i kad je bilo najkriticnije. Vjerujem da cemo proci Tunis i nadam se da cemo protiv Francuza uspjeti naporaviti nekakvu malo vecu gol razliku u završnici jer ako ce se igrati gol za gol, mogli bi i suci opet malo da kakaju što je cest slucaj kad se igra protiv Francuske. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 08/08/2012 19:03:09 |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Posted - 08/08/2012 : 19:10:21
|
Bravo za Madare protiv jakog i neugodnog Islanda. Iskreno da kažem, ocekivao sam pobjedu Islanda barem 5 golova razlike, ali ovo samo dokazuje kakvu je skupinu Hrvatska potanjurala. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 08/08/2012 : 19:11:52
|
quote: Originally posted by Barney
Zadnji napad Španjolske pri rezultatu 22-22 Španjolski igrac se probija na crtu i zaustavljen je od dvojice igraca i od jednog je udaren šakom u glavu. Ispravite me ako griješim ali to je iskljucenje 2 minute za francuskog igraca. Sudac ne iskljuci francuskog igraca, Francuska kompletna u napadu zadnjih 30 sekundi i uz malo srece odbijanac završava u rukama Accambraya i zabija gol za pobjedu francuza. Ne mogu se oteti dojmu da su ipak suci malo nategnuli za Francuze kad je rezultat bio naknap i kad je bilo najkriticnije. Vjerujem da cemo proci Tunis i nadam se da cemo protiv Francuza uspjeti naporaviti nekakvu malo vecu gol razliku u završnici jer ako ce se igrati gol za gol, mogli bi i suci opet malo da kakaju što je cest slucaj kad se igra protiv Francuske.
Mora da je zato sto su Srbi sudili?  Nije bilo u glavu, cini mi se :)
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 08/08/2012 : 19:16:35
|
Zadnji napad Španjolske pri rezultatu 22-22 Španjolski igrac se probija na crtu i zaustavljen je od dvojice igraca i od jednog je udaren šakom u glavu. Ispravite me ako griješim ali to je iskljucenje 2 minute za francuskog igraca. Sudac ne iskljuci francuskog igraca, Francuska kompletna u napadu zadnjih 30 sekundi i uz malo srece odbijanac završava u rukama Accambraya i zabija gol za pobjedu francuza. Ne mogu se oteti dojmu da su ipak suci malo nategnuli za Francuze kad je rezultat bio naknap i kad je bilo najkriticnije. Vjerujem da cemo proci Tunis i nadam se da cemo protiv Francuza uspjeti naporaviti nekakvu malo vecu gol razliku u završnici jer ako ce se igrati gol za gol, mogli bi i suci opet malo da kakaju što je cest slucaj kad se igra protiv Francuske.
Kad tako kažeš, jest za iskljucenje, ali malo si pretjerao. Mislim da je to bio Entrerrios, i nije baš dobio šakom u glavu, a i on je išao ramenom naprijed tako da se moglo suditi i probijanje. Suci su malo pogurali (ne kažem da je bilo namjerno) Francuze u prvom poluvremenu jednim nepostojecim sedmercem i puštanjem Baracheta da zabije nakon cistih koraka, ali Španjolci se nemaju pravo žaliti ni na što. Kad je Šterbik branio kao lud, ovi to nisu znali iskoristiti. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/08/2012 : 19:17:54
|
Zadnji napad Španjolske pri rezultatu 22-22 Španjolski igrac se probija na crtu i zaustavljen je od dvojice igraca i od jednog je udaren šakom u glavu. Ispravite me ako griješim ali to je iskljucenje 2 minute za francuskog igraca.
Ni ja nisan moga virovat da ga nije izbacija 2 minute. Doduše, ja san navija za francuze pa mi nije puno krivo. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 08/08/2012 : 19:31:58
|
Upravo gledam Švede i Dance i ni Švedi me nisu pretjerano oduševili. Samo sam još više uvjeren da Hrvatska odavno nije bila ovako nadmocna u odnosu na ostale. Buduci da je jedni razlika izmedu ove i beogradske Hrvatske samo odlicna forma Mirka Alilovica, vjerojatno je dio te nadmocnosti i odredeni pad u igri ostalih favorita. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/08/2012 : 19:32:00
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Zadnji napad Španjolske pri rezultatu 22-22 Španjolski igrac se probija na crtu i zaustavljen je od dvojice igraca i od jednog je udaren šakom u glavu. Ispravite me ako griješim ali to je iskljucenje 2 minute za francuskog igraca.
Ni ja nisan moga virovat da ga nije izbacija 2 minute. Doduše, ja san navija za francuze pa mi nije puno krivo.
da navija za francuze..jbt nema gadljivije nacije.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/08/2012 : 19:41:04
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ni ja nisan moga virovat da ga nije izbacija 2 minute. Doduše, ja san navija za francuze pa mi nije puno krivo.
da navija za francuze..jbt nema gadljivije nacije..
Bome ima - Englezi, još kad su pod GB zastavom, onda im želin svaki sportski neuspjeh koji postoji. A i Španjolci su gube u zadnje vrime... |
Trljam ruke. |
 |
|
Barney
Average Member

Croatia
685 Posts
Posted - 08/08/2012 : 20:23:34
|
quote: Originally posted by selanne
Kad tako kažeš, jest za iskljucenje, ali malo si pretjerao. Mislim da je to bio Entrerrios, i nije baš dobio šakom u glavu, a i on je išao ramenom naprijed tako da se moglo suditi i probijanje. Suci su malo pogurali (ne kažem da je bilo namjerno) Francuze u prvom poluvremenu jednim nepostojecim sedmercem i puštanjem Baracheta da zabije nakon cistih koraka, ali Španjolci se nemaju pravo žaliti ni na što. Kad je Šterbik branio kao lud, ovi to nisu znali iskoristiti.
U potpunosti se slažem s tobom. Kad ti golman skupi 20 obrana a ti izgubiš utakmicu, stvarno nemaš pravo prigovora.
Tunis prolazimo i ne želim niti pomišljati na drugaciji ishod, a protiv Francuske ocekujem najtežu utakmicu do sada. Francuska se diže iz utakmice u utakmicu i kad su u nokaut fazi teško ih je izbaciti, ali vidjet cemo mogu li protiv ovakve Hrvatske. Ajme, šta bi dao da ih potanjuramo kao što smo Dansku. |
Edited by - Barney on 08/08/2012 20:26:05 |
 |
|
Topic  |
|