forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 OLIMPIJSKE IGRE (upišite medalju!)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/08/2012 : 20:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Cešce sam pesimistican nego optimistican, ali ipak mislim da nas ovakvi Francuzi ne mogu pobijediti.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/08/2012 : 20:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by brni
da navija za francuze..jbt nema gadljivije nacije..

Gde nema, Spanci su najgadljiviji
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 08/08/2012 : 20:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Cešce sam pesimistican nego optimistican, ali ipak mislim da nas ovakvi Francuzi ne mogu pobijediti.

Sve ovisi samo o nama odnosno o našoj igri. Budemo li nastavili sa ovakvom igrom, bez opuštanja i potcjenjivanja protivnika, dobit cemo svaku utakmicu minimalno 5 razlike ali svako opuštanje moglo bi biti kobno.
Francuska u prvih 15 minuta zabila 1 gol Španjolskoj i na kraju dobili utakmicu. Daj bože da nama u 15 minuta zabiju samo 1 gol pa nek nas stignu ako mogu.

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 08/08/2012 : 20:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
qrac ameri&japanci su najnajgadljiviji...sve sama protekcija;

ovi španci su u košarci za francuze skoro ko slovenci za srbe u fudbalu - strup.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/08/2012 : 21:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
gledao danas ruse i litvance, a poslije francuze i španjolce
i teško mi je odluciti se koja je utakmica bila gora i ružnija, užas od košarke
posebno me razocarala litva, igrali su ko bez glave, a promašivali su ono što inace pogadaju bez gledanja
španjolci su izgleda izvan forme
ništa od reprize finala iz pekinga

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/08/2012 : 21:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
jbt kako mi se zgadilo ovo izdrkavanje sa Sandrom na Maksimiru obucenoj u dres sa salom dinama oko vrata..puj..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/08/2012 : 21:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

jbt kako mi se zgadilo ovo izdrkavanje sa Sandrom na Maksimiru obucenoj u dres sa salom dinama oko vrata..puj..

Vi'š da ni ne gleda utakmicu, što se plašiš

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/08/2012 : 21:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

ma ne mogu virovat da dopusta da rade klauna od nje..aj da je musko pa bi reka..puj jos jednom..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 08/08/2012 : 21:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

ovi španci su u košarci za francuze skoro ko slovenci za srbe u fudbalu - strup.

Ili ko Srbi za Slovence u kosarci
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/08/2012 : 21:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:

quote:

ma ne mogu virovat da dopusta da rade klauna od nje..aj da je musko pa bi reka..puj jos jednom..

Perkovic + iz Dubrave + ne gleda utakmiocu Dinama "ekvils" što?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/08/2012 : 21:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

iz Dubrave je ka sta sam ja sa Marsa..Perkovici su svi iz sela Perkovic u sibenskom zaledu..vlajna na entu potenciju (ka i nas dragi globinjo ) i sad mi tu glumi neku purgerku..ma gadi mi se..ona i Blanka "same shit"..

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/08/2012 : 21:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ne znam koji je moj ova Spanovic dolazila u London. Verovatno da glumi manekenku sa onolikim noktima.. mars bre.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/08/2012 : 21:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iz Dubrave je ka sta sam ja sa Marsa..Perkovici su svi iz sela Perkovic u sibenskom zaledu..vlajna na entu potenciju (ka i nas dragi globinjo ) i sad mi tu glumi neku purgerku..ma gadi mi se..ona i Blanka "same shit"..

Nisi skužia zadatak. Odluta si u totalno drugom pravcu

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/08/2012 : 21:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Ne znam koji je moj ova Spanovic dolazila u London. Verovatno da glumi manekenku sa onolikim noktima.. mars bre.

tako je..sve teraj u 3 pm..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/08/2012 : 22:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

a ne znam..mozda slonic tonic mali..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/08/2012 : 22:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

a ne znam..mozda slonic tonic mali..

Stvarno si pajet

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/08/2012 : 22:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Zagnjurali Jenkije

Trljam ruke.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 08/08/2012 : 22:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by trolodtroje

Ili ko Srbi za Slovence u kosarci

pa srbi su u košarci za nas barem jednu ligu više, tako da ova konstatacija nema osnove. pa i u fudbalu sudeci po renomeju, igracima i rangu oni su ligu više, al jadnici nikad nas nisu pobedili, jedva da izvuku remi. tako da da - mi smo u fudbalu za srbe strup.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 08/08/2012 : 22:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
Boing hrvati sa 8:2 rasturili amere...u petak sa crnogorcima - izuzetna utakmica stoposto
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 08/08/2012 : 22:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
I više nego ocito je kako hrvatski klubovi sve više padaju u kvaliteti. Ovaj Dinamo može protiv slabog Šerifa ali šta ce biti iza toga bolje i da ne pomišljam.
A ovi što bacaju baklje ... majko mila... kad ce konacno netko uvesti zakon da takvima doživotno zabrane ulaz na stadion a prije toga mu opale takvu kaznu da ce 5 godina raditi ko konj samo da plati kaznu.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/08/2012 : 22:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pusi kurcinu Spanovicka, idi kuci nazad pa treniraj i dalje po splavovima i kaficima.

A cek, ti to vec radis i bez mog ukora.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 08/08/2012 : 22:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
http://www.24sata.hr/vaterpolo/barakude-napokon-zele-uci-u-zacarano-olimpijsko-polufinale-277127

I onda neka netko kaže da je Srbija za 2 klase jaca od Hrvatske. Primili smo prvi gol u 19. minuti.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/08/2012 : 22:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by NESVRSTANI

[quote][i]

da navija za francuze..jbt nema gadljivije nacije..

Ima.
Španjolci.
Osin toga nevolin kad dva puta na turniru igramo sa iston ekipon.
Od francuza smo bolji.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/08/2012 : 22:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ima.
Španjolci.
Osin toga nevolin kad dva puta na turniru igramo sa iston ekipon.
Od francuza smo bolji.

+1

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/08/2012 : 22:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Barney

I više nego ocito je kako hrvatski klubovi sve više padaju u kvaliteti. Ovaj Dinamo može protiv slabog Šerifa ali šta ce biti iza toga bolje i da ne pomišljam.
A ovi što bacaju baklje ... majko mila... kad ce konacno netko uvesti zakon da takvima doživotno zabrane ulaz na stadion a prije toga mu opale takvu kaznu da ce 5 godina raditi ko konj samo da plati kaznu.

to pisi u topicu dinama a ne ode..

Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000