Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 08/08/2012 : 22:40:48
|
quote: Originally posted by trolodtroje
pa srbi su u košarci za nas barem jednu ligu više, tako da ova konstatacija nema osnove. pa i u fudbalu sudeci po renomeju, igracima i rangu oni su ligu više, al jadnici nikad nas nisu pobedili, jedva da izvuku remi. tako da da - mi smo u fudbalu za srbe strup.
Ko te to lagao? Za nas su i Kiprani sila |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/08/2012 : 22:42:36
|
Ubi me taekwondo, danas sam radi njega propustio lomljenje utakmice Španjolska-Francuska, a sad propuštam pocetak naše utakmice. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 08/08/2012 : 22:45:12
|
Sreca cista za hrvate da im se za prvi eliminacioni mec zalomio nejaki Tunis. Ovolika zivcanost bi mogla da ih kosta protiv bilo kog drugog. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 08/08/2012 : 22:48:01
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by trolodtroje
pa srbi su u košarci za nas barem jednu ligu više, tako da ova konstatacija nema osnove. pa i u fudbalu sudeci po renomeju, igracima i rangu oni su ligu više, al jadnici nikad nas nisu pobedili, jedva da izvuku remi. tako da da - mi smo u fudbalu za srbe strup.
Ko te to lagao? Za nas su i Kiprani sila
janicaru |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 08/08/2012 : 22:49:27
|
Ne vidim cemu pljuvanje Spanovicke.Usla devojka u finale.Pa imali smo 100 sportista koji su ispadali cim su izasli na teren.Da je svako bar polufinale igrao bio bih zadovoljan a ne da idu tamo ko neki turisti. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/08/2012 : 22:50:53
|
Hrvatska ima BRONCU u taekwondou..Lucija Zaninovic osvojila broncu u kategoriji do 49kg..a njezina sestra blizanka Ana inace svjetska prvakinja u taekwondou do 53kg iz 2011 tek ima nastupiti sutra..bravo Luce.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/08/2012 : 22:51:06
|
quote: Originally posted by okiboki
Ne vidim cemu pljuvanje Spanovicke.Usla devojka u finale.Pa imali smo 100 sportista koji su ispadali cim su izasli na teren.Da je svako bar polufinale igrao bio bih zadovoljan a ne da idu tamo ko neki turisti.
Usla je u finale pukom srecom, skocila je .40 ispod najboljeg licnog rezultata. Onda je u finalu skakala jos gore, a u prvom skoku se pogubila i skocila 4 metra i nesto ?!? Goni je u picku materinu, nek ide na atletske mitinge branicevskog okruga. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/08/2012 : 22:55:09
|
quote: Originally posted by brni
Hrvatska ima BRONCU u taekwondou..Lucija Zaninovic osvojila broncu u kategoriji do 49kg..a njezina sestra blizanka Ana inace svjetska prvakinja u taekwondou do 53kg iz 2011 tek ima nastupiti sutra..bravo Luce..
Cestitke. Gledao sam mec, onaj zlatni poen je bas napet. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 08/08/2012 : 22:55:52
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ne vidim cemu pljuvanje Spanovicke.Usla devojka u finale.Pa imali smo 100 sportista koji su ispadali cim su izasli na teren.Da je svako bar polufinale igrao bio bih zadovoljan a ne da idu tamo ko neki turisti.
Usla je u finale pukom srecom, skocila je .40 ispod najboljeg licnog rezultata. Onda je u finalu skakala jos gore, a u prvom skoku se pogubila i skocila 4 metra i nesto ?!? Goni je u picku materinu, nek ide na atletske mitinge branicevskog okruga.
Ma stoji ali je bar usla u finale.Onaj Topic nije preskocio 2.16.Pa toliko skacu desetobojci.Njegova zena nije imala ispravan skok,ostala bez plasmana.A vi se uhvatili Spanovicke.Pa ljudi kakve uslove ima i kako trenira dobro da je i otisla tamo i ne samo ona nego vecina nasih sportista. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/08/2012 : 22:56:05
|
1Euro pisi medalju Hrvatskoj..
Lucija Zaninovic taekwond (do 49kg) - BRONCA.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 08/08/2012 : 22:57:25
|
Sreca cista za hrvate da im se za prvi eliminacioni mec zalomio nejaki Tunis. Ovolika zivcanost bi mogla da ih kosta protiv bilo kog drugog.
Nije cista sreca, nego zasluga, jer su bili s prvi s omjerom 5/5. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 08/08/2012 : 22:59:21
|
Super što je ušla u finale, ali su joj skokovi tragicni.
Dudaš odustao |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/08/2012 : 22:59:24
|
Naravno da je zasluga ali sreca i da je tunis taj 4. iz kontra grupe. Da je evropsko prvenstvo po sredi i da je taj B4 neka jebemliga poljska, moglo bi biti gore. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/08/2012 : 23:02:55
|
Spanovicka je skocila milion centimetara ispod norme juce i samo je srecom usla u finale. A skace tragicno.. cura misli da je staza, modna pista... mada, siguran sam da je i ona sam znala da nema leba od nje, zato se i onako nafrakala, ko Fredi Kruger. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 08/08/2012 : 23:04:43
|
quote: Originally posted by Caleb
Spanovicka je skocila milion centimetara ispod norme juce i samo je srecom usla u finale. A skace tragicno.. cura misli da je staza, modna pista... mada, siguran sam da je i ona sam znala da nema leba od nje, zato se i onako nafrakala, ko Fredi Kruger.
meni je baš simpaticna |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 08/08/2012 : 23:07:55
|
Kako nas biju Tunižani, to nije normalno. Valjda nece polomiti nekoga. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/08/2012 : 23:08:58
|
Strpljivo cekam pocetak teorije zavere po kojoj bivsa francuska kolonija namerno olaksava posao bivsim gospodarima. Zlotvore, tvoj potez. :D |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 08/08/2012 : 23:11:06
|
Ma nema nista od nje to stoji ali sta ste se uhvatili nje kao da je jedina tamo.Sto niste pljuvali Nadju Higl?Ispala odmah i plivala 10 sekundi slabije od najboljeg rezultata.Pa jel to normalno?Ili Topici ili onaj u hodanju sto je bio zadnji ili Jefticka koja nije istrcala ni 20 km.Ili Mikec koji je prvi na svetskoj rang listi a nije bio u prvih 20 ni u jednoj disciplini.Ima ih jos koliko hoces takvih a vi se uhvatili Spanovicke koja je usla u finale. Jedini koji ne treba da se pljuju su vaterpolisti,Zlatic,Maksimovicka,Arunovicka,Bekric,Kolasinac,Cavic i onaj mali plivac isto sto je bio sesti i ove dve sto treniraju u Borci.Valjda nisam zaboravio nikog.Eto ovo sve drugo zali boze para sto su dali da bi isli. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/08/2012 : 23:12:47
|
Ja ih sve pljujem sem vaterpola i zlatica, i ovih mukica sto se stvarno trudili. Arunovicka ? Serem ti se u doticnu, i ona dosla kao turista, svetski prvak frke seme a nije mogla da se isfokusira ni za bronzu. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/08/2012 : 23:13:59
|
Strpljivo cekam pocetak teorije zavere po kojoj bivsa francuska kolonija namerno olaksava posao bivsim gospodarima. Zlotvore, tvoj potez. :D
Pa ako nas ne dobiju, bar ce nas pobit na terenu |
Trljam ruke. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 08/08/2012 : 23:17:07
|
Ja ih sve pljujem sem vaterpola i zlatica, i ovih mukica sto se stvarno trudili. Arunovicka ? Serem ti se u doticnu, i ona dosla kao turista, svetski prvak frke seme a nije mogla da se isfokusira ni za bronzu.
Jebiga bila je cetvrta i usla u finale.Stvarno je malo falilo.Ovi momci Bekric i Kolasinac jednostavno ne mogu vise.To je njihov maksimum.Bitno je da se trude sto kazes i da pruze maksimum ili najbolje vreme ili sta ja znam a ne kao odbojkasice sto su isle da se manekenisu. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 08/08/2012 : 23:17:47
|
Fali Kopljar u obrani, ne znam što izmišlja Goluža. Bez obrane ne ide ni Mirka, a bez njega Tunis zabija kako hoce. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 08/08/2012 : 23:19:43
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Strpljivo cekam pocetak teorije zavere po kojoj bivsa francuska kolonija namerno olaksava posao bivsim gospodarima. Zlotvore, tvoj potez. :D
Pa ako nas ne dobiju, bar ce nas pobit na terenu
moram priznat da sam odmah pomislio da su dobili zadatak da polome nekoga, skoro svaki njihov faul je za iskljucenje |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|