Author |
Topic |
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 22:45:14
|
quote: Originally posted by stinky
razumljivo je da netko tko se nazove jedan euro nema gram mozga. samo ti zbrajaj medalje. dok ti zbrajaš, eto nas po slanu vodu. kad vam uzmemo tu slanu vodu, e to je pretpostavka za "fer odnose". ne ocekujem od tebe da to razumiješ. idi se obrazuj, citaj opcu povijest, a onda i posebnu, južne slavene, s naglaskom na kljucnu stvar - hrvatsko-srpske odnose. fer odnosi izmedu hrvatske, srbije i slovenije? i ti ne sanjaš? kakvi fer odnosi dok u srbiji rehabilitiraju cetništvo. ti zbrajaš medalje i trpaš stvari pod tepih. tu nema ništa fer, decko. fer je ukazati na problem - kao što sam ucinio.
U lepi, ala si se nakenjao ovde (kao i uvek uostalom).
Pa kada su tako losi odnosi Hrvatske i Srbije (a ti si Hrvat jel te) kako to da ti nije frka doci kod nas u Srbiju? A znam da dolazis. Kako to da imas prijatelje Srbe? A znam da ih imas. Sto bi rekla hrvatska opca povjest za tebe?
Najvise volim vas seratore koji se busate sovinizmom, a onda kao male mace dopuzite na kontra stranu - bilo na more, na kafu, kupiti strip ili posetiti forum (vazi za pripadnike bilo kog naroda).
Zato ne kaki i ne pravi se ono sto nisi, budi mala maca svuda, a ne samo kada svratis kod nas u Srbiju. Mozda ti nadjemo i dobrog macora.
Ali sve ti je vec objasnio 1Evro
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 09/08/2012 : 22:45:36
|
Ljudi, nemojte, molim vas. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16376 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 22:47:57
|
quote: Originally posted by 1Euro
razumljivo je da netko tko se nazove jedan euro nema gram mozga. samo ti zbrajaj medalje. dok ti zbrajaš, eto nas po slanu vodu. kad vam uzmemo tu slanu vodu, e to je pretpostavka za "fer odnose". ne ocekujem od tebe da to razumiješ. idi se obrazuj, citaj opcu povijest, a onda i posebnu, južne slavene, s naglaskom na kljucnu stvar - hrvatsko-srpske odnose. fer odnosi izmedu hrvatske, srbije i slovenije? i ti ne sanjaš? kakvi fer odnosi dok u srbiji rehabilitiraju cetništvo. ti zbrajaš medalje i trpaš stvari pod tepih. tu nema ništa fer, decko. fer je ukazati na problem - kao što sam ucinio.
ma kakav problem? Šta ti gubiš ili dobivaš ako mi vama uzmemo litar slane vode ili vi nama? Šta ce se to promjeniti u KVALITETI tvog života. Šta imam ja sa Piranskim zaljevom ili sa triglavom ili sa Ljubljanom ili šta imaš ti sa Zagrebom, Umagom, Plitvicama? Jel tvoje nešto? Jel ti se ljudi klanjaju i nose te po rukama kada ideš u Zagreb? Covjece u životu je važno samo ono šta je zaista tvoje (stan,kuca,zemlja koju si kupio ili naslijedio,....djeca, žena,rodbina,...) I ništa drugo. To ti ne možeš da shvatiš. Meni osobno je svejedno ako dode Senegal i uzme nam more. Šta imam ja sa tim morem. Nije tamo ništa moje. Tamo je more vec milijun godina, prije su ga imali rimljani, pa austrijanci,...tako se potrefilo da ga sada imamo mi.Kada ja umrem za 50 godina, mene više nece bit ali more ce još uvijek biti tamo. TKO CE SE TADA BRINUTI ZA NJEGA KADA MENE VIŠE NEMA? Kužiš? Možda ce ga Italijani uzeti nazad. I šta sada, da živim u strahu da se to ne desi? Ma boli me za more, neka si ga uzme tko god. Nemam ništa tamo, nece meni uzeti ništa. Ne gubim ja ništa time. Ni najmanje nisam zainteresiran da idem braniti nekakvo more. Neka si ga brani netko tko tamo živi. U biti cak sam uvjeren, da ako bi stvarno došli Italijani da uzmu more nazad, da bi tim ljudima bilo bolje pod Italijom nego im je u Sloveniji. Cemu onda praviti probleme. A ti mi izgledaš, kao netko tko ne spava danima kada samo cuje da bi se granica u Piranskom zaljevu pomakla za 1 metar. ODMAH BI IŠAO U RAT JE LI? Pa u ratu se umire, ili još strašnije ostane se bez noge, ruke,...vraca se kuci kao invalid. ZATO MOLI BOGA DA SE TO NE DESI TEBI I NIKOME NA TOM SVIJETU. Ali sve dok ima ovakvih idiota kao ti, koji rasplamsavaju vatru sovraštva, takve stvari (ratovi i slicno) ce se dogadati. Hrvatski i slovenski odnosi su dobri, ali idiotima kao što si ti nisu jer ti ne želiš da budu dobri, pa onda tražiš dlaku u jajetu i citaš neke povjesne knjige i zamaraš se time. Ja kada idem u Hrvatsku na more, platim hotel i onda si kažem da je to MOJ hotel, da je to MOJA plaža, da je to MOJE more, jer sam ja to platio za 7 dana npr i za to vrijeme to je moje. Tamo ja živim tih 7 dana, suncam se itd...Naravno da je moje, jer sam ja to platio ( i ja to koristim), ili je možda tvoje? Kada odem, onda je od nekoga drugoga, od onoga koji ce doci za mnom. Isto tako reagiram kada idem na Kubu npr, ili u Vietnam itd,...sve što sam ja platio, unajmio itd,...JE MOJE ZA ONO VRIJEME DOK KORISTIM, kada odem briga me od koga je. Ti si Hrvat i misliš kako je Hrvatska tvoja. Šta je tvoje? Jel Dubrovnik tvoj? Zagreb?, Šibenik, Sljeme? Ako ideš na more moraš isto tako placati kao ja. ALI TI SAMO ŽIVI U ZABLUDI KAKO JE CITAVA HRVATSKA TVOJA hahaha i kako ceš TI imati neku korist budete li dobili Piranski zaliv ili svetu Geru ili šta ja znam. Eto jedan primjer:
-bogati Austrijanac iz Linza investira svoj novac i kupi hotel u Zadru. Ciji je sad taj hotel? Tvoj (zato jer si Hrvat) ili od tog Austrijanca (ali, cekaj, on nije Hrvat???)
Al, manite se stvari koje nisu vezane za OI.. jos par dana i gotovo. Pustite nas da uzivamo. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 09/08/2012 : 22:51:54
|
Pa nemojte miješati hebenu politiku, ajde još 2-3 dana da se ne zakljuca topic, a onda se koljite gdje hocete. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 09/08/2012 : 22:55:14
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by 1Euro I kaži mi jedan post u ovom topiku gdje sam ja spomenuo JUGOSLAVIJU. To što sam nabrojio 6 BIVŠIH republika i sada vodim evidenciju ne znaci ništa drugo nego da pratim dešavanja za ovih 6 zemalja. I šta onda?
kak to da si više vezan za Makedoniju i nju pratiš, a ne pratiš svoje sujede Austrijance i Talijane???
Imam lijepe uspomene na Makedoniju (od mog strica bivša žena je bila iz Makedonije, ja sam imao djevojku cija baka je iz Makedonije), a inace ne mrzim ni Italijane ni Austrijance. Moja rodbina ionako dolazi iz Njemacke (možda Austrije, po prezimenu...), a italijani su mi dragi zbog Bonelija. Ali ne mogu da pratim sve zemlje kakve medalje usvajaju, pa sam se odlucio za ovih 6 bivših republika.
ne sve, vec one u kojima ima zanimljivih sportaša...vjerujem da znaš više jamajcana i jamajcanki (koji su pridonjeli i trcanju za tvoju deželu) pa navijaj za njih. Budi pravi sportaš, kaj se ogranicavaš na 6/7 država... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 23:06:24
|
CRNA GORA ! |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 09/08/2012 : 23:07:25
|
Nikad nisan shvaca taj nacionalni ponos. To mi je takva glupost da mi se riga od toga. Što sad, neko bi triba biti ponosan zato što je Hrvat, Srbin, Škot, Novozelandanin ili nešto trece? To je neko dostignuce u životu ili... ? Ja nisan nikad cuja nekog da kaže "ponosim se što sam lijecnik i pomažem ljudima", a to je stvar na koju se možeš ponosit. Ili osobe koje su hendikepirane, a postignu uspjeh u sportu ili poslu, pa isto se ne kurce s nekim "ponosom".
Uostalom, što ja iman nekom svaki dan dokazivat da san Hrvat? Ja to znan, a onaj ko si to stalno mora ponavljat ocito nije cist u glavi. Ja jesam patriot i volin kad moja zemlja pobjeduje u sportovima, ali nisan nacionalist. Poštujen tude, a ne vidin razlog zašto mi ne bi bia drag uspjeh susjeda, tim više što mene nikako ne ugrožava. Izmedu ostalog, što ja iman od toga ako Crna Gora, Srbija ili Slovenija izgube od nekog? Apsolutno ništa. Stoga, glupo je uopce pumpat stvari kroz tzv. nacionalni ponos.
Ja se nadan da ce stvari doci na svoje (a mislin da polako dolaze) i da ce zavladat mir. Svi ostali koji žele nešto trece... Ma nek' se gone u... you know where |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 09/08/2012 23:42:49 |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 09/08/2012 : 23:15:08
|
Rukomet polufinale: Crna Gora - Spanija 27-26
Lakse nego sto rezultat govori. Od pocetka se vidjelo da su bolje. U subotu za zlato sa evropskim, svjetskim i olimpijskim prvakom Norveskom. Ocekujem zlato.
|
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 09/08/2012 : 23:27:20
|
Bravo za Montenegro |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5402 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 09/08/2012 : 23:34:24
|
ma kakav problem? Šta ti gubiš ili dobivaš ako mi vama uzmemo litar slane vode ili vi nama? Šta ce se to promjeniti u KVALITETI tvog života. Šta imam ja sa Piranskim zaljevom ili sa triglavom ili sa Ljubljanom ili šta imaš ti sa Zagrebom, Umagom, Plitvicama? Jel tvoje nešto? Jel ti se ljudi klanjaju i nose te po rukama kada ideš u Zagreb? Covjece u životu je važno samo ono šta je zaista tvoje (stan,kuca,zemlja koju si kupio ili naslijedio,....djeca, žena,rodbina,...) I ništa drugo. To ti ne možeš da shvatiš. Meni osobno je svejedno ako dode Senegal i uzme nam more. Šta imam ja sa tim morem. Nije tamo ništa moje. Tamo je more vec milijun godina, prije su ga imali rimljani, pa austrijanci,...tako se potrefilo da ga sada imamo mi.Kada ja umrem za 50 godina, mene više nece bit ali more ce još uvijek biti tamo. TKO CE SE TADA BRINUTI ZA NJEGA KADA MENE VIŠE NEMA? Kužiš? Možda ce ga Italijani uzeti nazad. I šta sada, da živim u strahu da se to ne desi? Ma boli me za more, neka si ga uzme tko god. Nemam ništa tamo, nece meni uzeti ništa. Ne gubim ja ništa time. Ni najmanje nisam zainteresiran da idem braniti nekakvo more. Neka si ga brani netko tko tamo živi. U biti cak sam uvjeren, da ako bi stvarno došli Italijani da uzmu more nazad, da bi tim ljudima bilo bolje pod Italijom nego im je u Sloveniji. Cemu onda praviti probleme. A ti mi izgledaš, kao netko tko ne spava danima kada samo cuje da bi se granica u Piranskom zaljevu pomakla za 1 metar. ODMAH BI IŠAO U RAT JE LI? Pa u ratu se umire, ili još strašnije ostane se bez noge, ruke,...vraca se kuci kao invalid. ZATO MOLI BOGA DA SE TO NE DESI TEBI I NIKOME NA TOM SVIJETU. Ali sve dok ima ovakvih idiota kao ti, koji rasplamsavaju vatru sovraštva, takve stvari (ratovi i slicno) ce se dogadati. Hrvatski i slovenski odnosi su dobri, ali idiotima kao što si ti nisu jer ti ne želiš da budu dobri, pa onda tražiš dlaku u jajetu i citaš neke povjesne knjige i zamaraš se time. Ja kada idem u Hrvatsku na more, platim hotel i onda si kažem da je to MOJ hotel, da je to MOJA plaža, da je to MOJE more, jer sam ja to platio za 7 dana npr i za to vrijeme to je moje. Tamo ja živim tih 7 dana, suncam se itd...Naravno da je moje, jer sam ja to platio ( i ja to koristim), ili je možda tvoje? Kada odem, onda je od nekoga drugoga, od onoga koji ce doci za mnom. Isto tako reagiram kada idem na Kubu npr, ili u Vietnam itd,...sve što sam ja platio, unajmio itd,...JE MOJE ZA ONO VRIJEME DOK KORISTIM, kada odem briga me od koga je. Ti si Hrvat i misliš kako je Hrvatska tvoja. Šta je tvoje? Jel Dubrovnik tvoj? Zagreb?, Šibenik, Sljeme? Ako ideš na more moraš isto tako placati kao ja. ALI TI SAMO ŽIVI U ZABLUDI KAKO JE CITAVA HRVATSKA TVOJA hahaha i kako ceš TI imati neku korist budete li dobili Piranski zaliv ili svetu Geru ili šta ja znam. Eto jedan primjer:
-bogati Austrijanac iz Linza investira svoj novac i kupi hotel u Zadru. Ciji je sad taj hotel? Tvoj (zato jer si Hrvat) ili od tog Austrijanca (ali, cekaj, on nije Hrvat???)
Super je znati da ima normalnih ljudi svuda |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5402 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 09/08/2012 : 23:36:18
|
Da ne znam Hrvatski jeftinije bi prosao
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3270 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 10/08/2012 : 07:30:17
|
quote: Originally posted by ken2
pitanje za slovence
što vaša televizija sutra prenosi? kod nas je gužva, prioritet je rukomet i vaterpolo, pa je košarka izvisila nadam se da slo2 prenosi oba košarkaška polufinala
Ma ova naša rtvslo2 je za qrac...uopšte nemaju najave za OI. evo šta piše na njihovoj intnet strani:
11:00 Olimpijske igre
al našo sam ovo:
11.00 TAEKVONDO, kvalifikacije, do 67 kg (Ž/Anic) 11.00 KAJAK KANU, MIRNE VODE, 200 m, kval. (Ponomarenko) 11.35 SKOKI V VODO, stolp (Ž), posnetek 13.00 DALJINSKO PLAVANJE 14.30 BOKS, polfinala 16.00 ODBOJKA (M), polfinale, Rusija - Bolgarija 16.30 TAEKVONDO, cetrtfinale in polfinale 16.40 VATERPOLO (M), polfinale, Hrvaška - Crna gora 18.00 KOŠARKA (M), polfinale, ZDA - Argentina 18.00 ROKOMET (M), polfinale, Madžarska - Švedska 20.00 LONDONSKI VRTILJAK 20.20 ATLETIKA 22.30 KOŠARKA (M), polfinale, Španija - Rusija, vklop 23.45 ROKOMET (M), polfinale, Hrvaška - Francija 01.00 BOKS, posnetek |
Edited by - trolodtroje on 10/08/2012 07:37:44 |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
1Euro
Advanced Member
12482 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 10/08/2012 : 09:42:24
|
quote: Originally posted by trolodtroje
quote: Originally posted by ken2
pitanje za slovence
što vaša televizija sutra prenosi? kod nas je gužva, prioritet je rukomet i vaterpolo, pa je košarka izvisila nadam se da slo2 prenosi oba košarkaška polufinala
Ma ova naša rtvslo2 je za qrac...uopšte nemaju najave za OI. evo šta piše na njihovoj intnet strani:
11:00 Olimpijske igre
al našo sam ovo:
11.00 TAEKVONDO, kvalifikacije, do 67 kg (Ž/Anic) 11.00 KAJAK KANU, MIRNE VODE, 200 m, kval. (Ponomarenko) 11.35 SKOKI V VODO, stolp (Ž), posnetek 13.00 DALJINSKO PLAVANJE 14.30 BOKS, polfinala 16.00 ODBOJKA (M), polfinale, Rusija - Bolgarija 16.30 TAEKVONDO, cetrtfinale in polfinale 16.40 VATERPOLO (M), polfinale, Hrvaška - Crna gora 18.00 KOŠARKA (M), polfinale, ZDA - Argentina 18.00 ROKOMET (M), polfinale, Madžarska - Švedska 20.00 LONDONSKI VRTILJAK 20.20 ATLETIKA 22.30 KOŠARKA (M), polfinale, Španija - Rusija, vklop 23.45 ROKOMET (M), polfinale, Hrvaška - Francija 01.00 BOKS, posnetek
da, ovo je kao spored Olimpijskih igara ali ponekada bude i spored RTV 2.Problem je u tome jer se oni cesto ukljucuju u neke druge sportove itd... Npr. gledaš 20 minuta rukometa a onda nastupa neki slovenski takmicar u nekom drugom sportom pa onda prekinu rukomet p aprate taj sport pa se onda vrate na rukomet, pa onda opet nešto trece,....u biti žele ispratiti što više ali na taj nacin se dosta tog ai izgubi.....ja bi radije imao "normalni" raspored sa U ŽIVO i SNIMKA, a tako rade po svome šta im paše, pa brdo reklama, pa neki glupi intervjuji, pa neka ukljucenja u studio,....mislim znam da se trude ovi novinari, ali cemu komplicirati. Koga zanima Londonski Vrtiljak npr (jucer su razglabali o kondomima u Olimpijskom selu....i takve gluposti....) |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 10/08/2012 : 11:11:28
|
ultras, ali kako si nevideno blesav! znam da je teško u ultrasovskoj ili jedaneurovskoj glavi razabrati kompleksnost svijeta, ali probajte shvatiti bar elementarne stvari. naravno da imam prijatelje srbe. i naravno da smatram cetništvo problemom. što te tocno muci u takvom stavu?
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 10/08/2012 : 12:41:33
|
Verovatno ga muci jer je ovo jedna lepa tema o jednoj lepoj manifestaciji i sasvim je logicno da gledamo medalje ex-yu zemalja jer smo nekad bili jedna zemlja, a onda dodeš ti sa svojim komentarima prepunim mržnje.. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/08/2012 : 13:19:38
|
quote: Originally posted by Imrahil
Verovatno ga muci jer je ovo jedna lepa tema o jednoj lepoj manifestaciji i sasvim je logicno da gledamo medalje ex-yu zemalja jer smo nekad bili jedna zemlja, a onda dodeš ti sa svojim komentarima prepunim mržnje..
dio Vojvodine, BiH, RH i Slovenija su nekad takoder bili s Austrijom, Ceškom, Madarskom i još nekim podrucjima takoder jedna zemlja/država pa jel da zbrajamo medalje. Ljudi pustimo kaj je bilo i okrenimo se buducnosti...ako se predstavljamo kao kozmopoliti onda to i budimo, a ne serimo kvake! Ponavljam ili navijajmo za svoje (i poštujmo druge) ili navijajmo za sve...jednom državljaninu Slovenije je u svakom slucaju Italija bliža po svemu (povijesno, gospodarski, sportski i dr.) od npr. Makedonije i zato nemojmo stvarat umjetne tvorevine koje su hvala bogu raspale. Samo zdravim/prirodnim odnosom, kad svaki narod prizna pravo samoopredjeljenja drugom narodu na ovim prostorima (kao kaj je trenutna situacija) je moguce izbjeci nemile scene. I na taj nacin i funkcionira ovaj forumu, poštovanjem jednih prema drugima. Ako me (moju domovinu) guraš negdje se nisam dobro osjecal onda to nikak nije zalog dobrih odnosa...na silu nikaj ne prolazi! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 10/08/2012 : 13:21:35
|
quote: Originally posted by Imrahil
Verovatno ga muci jer je ovo jedna lepa tema o jednoj lepoj manifestaciji
poštujem i onda budimo olimpijci te podržimo sport, a ne snove i želje likova koji ne shvcaju da se loša prošlost ne treba oživljavati nigdje i nikad...a ponajmanje koristiti za to ovakve sportske priredbe! |
|
|
|
Topic |
|
|
|