forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 OLIMPIJSKE IGRE (upišite medalju!)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/08/2012 : 13:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ko te gura bilo gde?

Ima spisak zemalja u prvom postu i svaka zemlja stoji zasebno. A ako Euro želi da vidi koliko su ex-yu republike osvojile zajedno, to je njegovo pravo, kao što je tvoje pravo da navijaš za Italiju ili koga vec.
Šta se palite odmah i tražite probleme tamo gde ih nema..
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/08/2012 : 13:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
medalja Zanonivicke se može pribrajati samo Splitu i RH . Tko god ju pribraja bilo cemu drugome vrijeda državljane RH, a lako moguce i samu osvajacicu medalje.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2012 : 14:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil
Verovatno ga muci jer je ovo jedna lepa tema o jednoj lepoj manifestaciji i sasvim je logicno da gledamo medalje ex-yu zemalja jer smo nekad bili jedna zemlja, a onda dodeš ti sa svojim komentarima prepunim mržnje

mržnja je jedino u tvojoj glavi
naucite se živjeti u velikom svijetu ili ostanite do kraja života slijepci i bezveznjaci. lijepo ti kažem da me ne zanimaju medalje ex-yu i ne vidim kaj te muci pri tome njofra.
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2435 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 10/08/2012 : 14:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
quote:
Ima spisak zemalja u prvom postu i svaka zemlja stoji zasebno. A ako Euro želi da vidi koliko su ex-yu republike osvojile zajedno, to je njegovo pravo

Da ne pricamo o tome da je samo kao primer hrvatski Cernogoraz rodjen u Kopru a naša u tekvondou do 67 rodjena je u Splitu. A ima takvih jos mnogo.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 10/08/2012 14:11:38
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/08/2012 : 14:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Verovatno ga muci jer je ovo jedna lepa tema o jednoj lepoj manifestaciji i sasvim je logicno da gledamo medalje ex-yu zemalja jer smo nekad bili jedna zemlja, a onda dodeš ti sa svojim komentarima prepunim mržnje

mržnja je jedino u tvojoj glavi
naucite se živjeti u velikom svijetu ili ostanite do kraja života slijepci i bezveznjaci. lijepo ti kažem da me ne zanimaju medalje ex-yu i ne vidim kaj te muci pri tome njofra.

Mržnja u meni, a ti ovamo uleceš sa svojim šovinistickim postovima. Interesantno zaista.
Tebe ne interesuje ex yu medalje. Tvoje pravo naravno.
Eura interesuje. Njegovo pravo.

Nema potrebe da skaceš.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/08/2012 : 14:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Ljudi zar nije osnovna stvar poštivanje jedan drugog. Jel si pribrajte i susjedov auto kao svoj i sl.?

p.s. i toliko od mene na ovoj temi, a citamo se za 4 godine. Mislim da vrlo zanimljiva situacija i više medalja (za ove koji zbrajaju), jer dolazi još jedna država, ako ne i više!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/08/2012 : 14:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Niko ne prisvaja vaše medalje, nego ti vidiš ono što želiš da vidiš.

Edited by - Imrahil on 10/08/2012 14:25:46
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2012 : 14:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by BiDi

Da ne pricamo o tome da je samo kao primer hrvatski Cernogoraz rodjen u Kopru a naša u tekvondou do 67 rodjena je u Splitu. A ima takvih jos mnogo.

vi ljudi zbilja niste normalni. tolika plitkost je katastrofalna cak i za stripaše.
gadljivi na "nacionaliste" "šoviniste" (što sve nisam bio??), a ovamo prebrojavaju krvna zrnca. ultras, ta individua, grozi se što su mi prijatelji srbi?! svi ste vi tobože braca i sestre, jugofili, pozeri, mutikaše, prevrtljivci i pretvaraci.
gle, bidi, što god da je cernogoraz, to je nebitno - on je politicki hrvat. a država hrvatska ga priznaje u punom ljudskom dostojanstvu, što god on etnicki bio.
to što se ovdje skupila hrpetina bolesnih ili kako da to vec nazovem osoba, koji malo toga razumiju a još manje znaju, nije to moj problem.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8161 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/08/2012 : 14:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
na ovom forumu su ljudi iz cijele bivše nam države
uz poneku svadu, suživot na forumu funkcionira
i zato je eurov topik sasvim normalna i lijepa stvar
uglavnom jedni drugima cestitamo na medaljama
dobro, dok ne udarimo jedni na druge u vaterpolu :-))

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/08/2012 : 14:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Sreca da postoji ignore dugme, pa se ovi normalni mogu iskljuciti iz vidokruga, a mi bolesni cemo da se družimo i dalje, bez ikakvih svada, provociranja i slicno koje su nam ovi normalni doneli kad su se ukljucili u diskusiju.

Edited by - Imrahil on 10/08/2012 14:41:46
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/08/2012 : 14:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

zelim Srbima da ispadnu od Italije a Crnogorcima da imaju katastrofalan dan protiv nasih..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2012 : 14:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

suživot je takoder reci da se NADMECEŠ sa drugima i da ti je drago kada su tvoji (a "tvoji" mogu biti što mu drago, no, ne vidim da je neki oooooogroman problem identificirati se sa poltickom zajednicom kojoj pripadaš, dapace, to su najuobicajenije identifikacije) bolji od drugih. meni je drago da je hrvatska bolja od srbije, slovenije, crne gore itd. i što sad? ne smijem se javiti na ovom topiku? ovo je neki ekskluzivni topik, za jedaneurove i slicne.
malo više pravog suživota dušebrižnici i tek tada cete moci reci da ste napravili "normalnu i lijepu stvar". suživot je prožimanje razlicitosti, a ne uniformnost.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/08/2012 : 14:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
suživot je prožimanje razlicitosti, a ne uniformnost.

izgleda da se ovo teško shvaca (:

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8161 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/08/2012 : 15:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
suživot je prožimanje razlicitosti, a ne uniformnost.

izgleda da se ovo teško shvaca (:

ajde, molim te
pa prva stranica topika je dokaz o prožimanju razlicitosti

@stinky
par stranica prije si izjavio, po sjecanju citiram: 'za mene je forum prostor sukoba mišljenja'
drago mi je da si prešao na 'prožimanje'

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12479 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/08/2012 : 15:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

tako je. Što da stavljam Italiju, Jamajku i ne znam koga još na spisak kada nema nikoga iz te zemlje ovdje pa da se razgovaramo sa njim.
Stavio sam ove zemlje, jer ima ovdje najviše ljudi iz svih ovih BIVŠIH republika, zašto da stavljam Italiju, Jamajku,....
Isto tako je glupo da otvaramo 6 topika za svaku zemlju, kada možemo otvoriti jedan i ovdje se veseliti medaljama i slicno. Pa ljudi ovdje navijaju i Za Bolta itd....nitko nije spomenuo nikakvu Jugoslaviju niti si pribrojava medalje drugih republika. Ali cemu biti zavistan?
Zar se Hrvatskom zlatu može veseliti jedino Hrvati? Cemu onda ljudi na stadionu ili u dvorani plješcu dobitnicima medalja, sigurno nisu svi Hrvati a plješcu, cestitaju, vesele se,...Ja sam se jucer veselio kada je onaj Kenijac oborio svijetski rekord i Bolt ušao u legende sa pobjedom na 200m. Zar ne bi smio? Zbog toga jer nisam Kenijac, Jamajcanin.....slušaj ti Stinky, da ovo je sport ne politika. Ako je za tebe sport politik aonda si jadan. Tebi je ocito sve politika. To da ja kupujem Ludens (hrvatske stripove), valjda po tvom mišljenju ne bi smio, jer to je samo za Hrvate, samo Hrvati mogu citati Ludens, tako kako samo Hrvati mogu se veseliti hrvatskom rukometu ili medalji.
Pa daj covece, kako si samo jadan, a uz to još neki nastavnik u školi. Trebalo bi te dati testirati malo na psihologiju itd,....pitanje kako ti uciš djecu. Sigurno im svaki dan ponavljaš da mrze sve što nije Hrvatsko.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 10/08/2012 : 15:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
quote:

quote:

suživot je takoder reci da se NADMECEŠ sa drugima i da ti je drago kada su tvoji (a "tvoji" mogu biti što mu drago, no, ne vidim da je neki oooooogroman problem identificirati se sa poltickom zajednicom kojoj pripadaš, dapace, to su najuobicajenije identifikacije) bolji od drugih. meni je drago da je hrvatska bolja od srbije, slovenije, crne gore itd. i što sad? ne smijem se javiti na ovom topiku? ovo je neki ekskluzivni topik, za jedaneurove i slicne.
malo više pravog suživota dušebrižnici i tek tada cete moci reci da ste napravili "normalnu i lijepu stvar". suživot je prožimanje razlicitosti, a ne uniformnost.

Dusebriznice, hvala ti na izuzetnom naporu da ogadis ovaj podforum za nas uniformne i naivne. Pozdrav tebi oj kozmopolitu, sto imas prijatelje Srbe. Orden za hrabrost i pravicnost ce ti biti dodijeljen kasnije.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3270 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 10/08/2012 : 15:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
Jakov Fak je naš!!!!! (Kao i Trst)
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/08/2012 : 15:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

Jakov Fak je naš!!!!! (Kao i Trst)

prodana dusa..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/08/2012 : 15:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ma Fak je samo jedan u nizu brojnih propusta HOO-a, a slovenskom savezu mogu samo reci: "good job - dobili ste vrhunskog sportaša!"

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/08/2012 : 15:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ma Fak je samo jedan u nizu brojnih propusta HOO-a, a slovenskom savezu mogu samo reci: "good job - dobili ste vrhunskog sportaša!"

tocno...ali ionak je bitno da covek ima dobre uvjete, tko mu to omuguci za njih osvaja i medalje! Po meni je njegov potez apsolutno opravdan, a lik i dalje ima moju podršku kao i ranije...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/08/2012 : 16:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Neka moderatori ili puknu Velikog Citatora na hladenje ili neka mjenjaju pravila foruma...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/08/2012 : 16:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Izgleda da je Ana Z. ipak pokradena (:
Suci su donesli odluku da je udarac u glavu bil nakon isteka vremena, a jasno se vidi da nije. Šteta velika.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/08/2012 : 16:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Izgleda da je Ana Z. ipak pokradena (:
Suci su donesli odluku da je udarac u glavu bil nakon isteka vremena, a jasno se vidi da nije. Šteta velika.

da ostala je jos puna sekunda nakon udarca..a jbg i tamo postoji lobi koji navlaci za svoje..

Go to Top of Page

tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts

Member since 04/05/2008

Posted - 10/08/2012 : 17:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tronožac a Private Message
oprem dobro nec se otmeš
quote:

Ljudi zar nije osnovna stvar poštivanje jedan drugog. Jel si pribrajte i susjedov auto kao svoj i sl.?

p.s. i toliko od mene na ovoj temi, a citamo se za 4 godine. Mislim da vrlo zanimljiva situacija i više medalja (za ove koji zbrajaju), jer dolazi još jedna država, ako ne i više!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/08/2012 : 17:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ajde, modovi, sto ne reagujete na ovakve provokacije?

A Crnogorci su kriminalni u vaterpolu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000