forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 OLIMPIJSKE IGRE (upišite medalju!)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/08/2012 : 00:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by makikatalinic

Neznam jeste li skužili, ali u jednom trenutku se Balicu s usana dalo procitati "I ti mene vadiš van..."

da ja sam to isto skuzia..a stas..sta je tu je..

Nisam najveci obožavatelj Balicevog lika i djela, ali 100% je u pravu. Danas ono što je igrao prakticki je odradio bez greške, pogotovo u napadu.

Govorilo se kako je Duvnjak nasljednik Balica tijekom ovog turnira, nakon ove tekme možemo reci kako je Balic Duvnjakov nasljednik

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/08/2012 : 00:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Meni je bilo fascinantno nekoliko minuta pred kraj, hrvatska gubi tri gola razlike, kontra u pokusaju, Balic hita napred, ali smiruje se napad, a Goluza vadi Balica... meni kroz glavu, pa je l moguce da na minus tri on vadi njega... pa i da nema snage, on je morao da igra tih poslednjih desetak minuta bez odmora... covek vadi Balica iz napada u trenutku kada je on najpotrebniji... svaka mu cast.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 11/08/2012 00:17:06
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/08/2012 : 00:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
ne znam kaj da velim na ovu vecerašnju tekmu, osim epic fail...

previše promašenih šuteva, zicera, a o samim igracima da ne govorim. ako je itko tu vrijedan spomena, to su Horvat, Štrlek i Losert. Alilovic je ocito postao sjena samog sebe u odnosu na prethodne tekme, jedna jedina obrana (u drugom dijelu nije ni bio u igri), Vori ustvari isto ko Alilovic (znaci isto ko da nije ni bio u igri), a Duvnjaku ovo ocito nije bio sretan dan...0 pogodaka od 7 pokušaja. Lac je uspio u drugom dijelu popravit stvar, ovi svi ostali ništa. Balic je uspio popravit stvar koliko je mogao, ali Goluža ko da je cekao da ovaj postigne pogodak pa da ga pozove van...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/08/2012 : 00:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

Goluzi odma dat otkaz kad zavrsu igre..kakvi su ono eksperimenti sa Bicanicem..Balic mu sidi na klupi a momentalno uz Buntica jedini koji moze nesto napravit..

buduci da je Nincevic imao nula utjecaja tokom cijelog ovog turnira (osim iskljucenja, a i bio je možda 5 minuta u igri cijelo ovo vrijeme), nema nikakve razlike što je umjesto njega postavljen Bicanic.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7263 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/08/2012 : 00:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Najjaci je jedan strani komentar: "Croatia became a French bitch".

Sve je receno.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 11/08/2012 : 00:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Nikad mi nije bilo jasno kako reprezentacija koja je u jednom trenutku drzala dvostruku krunu olimpijskih i svjetskih prvaka moze izgraditi kompleks tolikih razmjera da se stavljanjem na isti parket s francuzima pretvaraju iz rukometnih virtuoza u Forrest Gumpa s loptom.
Tu vise ni vojska psihologa ne moze pomoci.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8161 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/08/2012 : 01:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
znao sam ja da nece biti dobro cim su francuzi onako sretno dobili španjolce
inace, ova generacija francuske je najbolja u povijesti i skoro svi igraci su stariji od balica, kojemu su 33, a vec 5-6 godina glumi penzionera
ne može se tako do zlata, pa bio ti pet puta bogomdani talent
ok, da su nas vodili pametniji treneri, bilo bi koje zlato više, ali ponekad jednostavno treba cestitati boljemu
a francuzi su veceras bili bolji u svemu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3270 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 01:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

kakve to veze ima? nastupa za sloveniju na OI, a olimpijada je globalni fenomen par exellance i osvajanje medalje ima politicku težinu, svidalo se to tebi ili ne. dakle, što se toga tice, ona radi na afirmaciji slovenije, ne hrvatske. tako da je dobro da je slovenka izgubila, eto, nemoj se srduckati;)

pa uvek možemo reci da sad kad je izgubila, da je hrvatica
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 11/08/2012 : 01:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by Mairosu

Menjam sva zlata u istoriji vaterpola za jedno EP u fudbalu ili jedno OI u kosarci.

kakve nam picke igraju u fudbalu i koliko forsiraju taj naš usrani fudbal, ne bih menjao nijednu medalju u vaterpolu za njih.

Ma da kakav nogomet, mijenjao bih ja podosta naših zlata iz raznoraznih sportova sa OI/SP i sva nogometna natjecanja za jedno OI zlato na 100m ili 400m m/ž svejedno.

Jer to je film kojeg necemo nikada doživjeti ne mi, vec ni Srbi ni Slovenci niti itko od naših susjeda. Upitna je za naših života i Europa cijela.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 11/08/2012 : 01:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:

"DOSLOVNO smo se usrali od straha", bile su prve rijeci koje je nakon utakmice rekao Igor Vori.

kakva izjava..

Nije mi jasno zašto... ali stvarno.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/08/2012 : 01:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

inace, ova generacija francuske je najbolja u povijesti i skoro svi igraci su stariji od balica, kojemu su 33, a vec 5-6 godina glumi penzionera
ok, da su nas vodili pametniji treneri, bilo bi koje zlato više, ali ponekad jednostavno treba cestitati boljemu

cinjenica je da danas naši nisu bili na onoj razini na kojoj su bili kao u prethodnim tekmama. prakticki duplo više napada od Francuza, na kraju poraz...još je i dobro što je rezultat na poluvremenu bio 2 razlike. to da su Francuzi bili bolji ne treba ni spominjati.

inace, sad kad si spomenuo da Balic glumi penzionera etc. - valja se zapitati: ako vecina Francuza ima cca 35 godina, koliko ima naših reprezentativaca koji su igrali rukomet u tim godinama?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 11/08/2012 : 01:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Zanimljivo je gledati vrhunske golmane poput Pavica i Omeyera. Tako se dobro postavljaju da izgleda kao da ih igraci gadjaju.
Iako, kad je Omeyer u pitanju, tesko mi se koncentrirati na kvalitetu obrana, dok osjecam nastanak cira na zelucu.

Danteova metafora izvrsno opisuje zadnjih nekoliko godina hrvatskog rukometa.

Meh, koliko god oni bili dobri toliko su dobri i momci koji stoje/plivaju ispred njih. Oni su ti koji onemogucavaju fine šuteve i smanjuju šanse za pogodak svojim kretanjima itd.

Možda ispada prepotentno s moje strane ali vidio sam u prvih pet minuta da mi nemamo što tražiti od te utakmice jer jednostavno se nije igrao brz rukomet vec uglavnom rukomet na postavljene obrane.
Izabrana reprezentacija ostatka svijeta ne bi pobijedila Francusku u takvoj taktici. Utakmice u kojima smo uspjeli nametnuti tempo protivnicima su otprilike izgledale dobro kao današnje Omeyerove obrane, kontra i polukontra dok isto tako dobro izgledaju utakmice Francuske kad se igraju izradeni napadi na postavljene obrane.

Jednostavno se preglupo palo u Francusku mašinu i stvarno mi je bilo teško gledati nekih 40-tak minuta takvog mucenja nakon cega sam odustao jer sam vidio da od toga nema ništa osim eventualno cira na želucu kako si to fino rekao.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8581 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/08/2012 : 01:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
E moj, Slavko, puška te probila zajedno s Losertom.
Duvnjak totalna katastrofa, danas negledljiv lik. Metlica se borio do zadnje sekunde. Na kraju igrac utakmice ispadne srednjovjecni francuski golman..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3270 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 01:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
pa šta je sad ovo. skoknem na brzinu na tri piva i vracam se kad ono hrvati izgube od onih majmuna i srbi izgube od drugih majmuna? a bio sam ziher da prolaze suvereno i hrvati i srbi do finala i uzimaju zlato. kako je bilo pakleno 12 minuta prvog poluvremena na rukometu? ko da je horvat igrao sam prvo poluvreme; šest kartona i tek u 6. minutu hrvati prvi gol? vori nije igrao?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/08/2012 : 02:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

Ma ova francuska je najbolji tim kojeg je rukomet ikad video. A mogla je biti hrvatska...po talentu su sigurno i ispred francuza.

Mozemo slobodno reci da smo od 2002. pa naovamo prisustvovali svojevrsnoj zlatnoj eri modernog rukometa. Svedjani, Danci, Spanci, Nemci, Hrvati, Francuzi, na momente Slovenci, Madjari, Srbi, Island, Rusi, nevidjeno jaki turniri...hoce li se nastaviti ovaj trend ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8247 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 11/08/2012 : 07:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Nije Francuska toliko bolja od nas, koliko nas jebe psiha protiv njih.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3270 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 08:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
korculanki anic nije uspelo u repesažu, ali je još uvek dobar rezultat - 5. na OI za sloveniju. bravo mala, veoma blizu zlato/srebro i dobar nastup protiv prvakinje.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 11/08/2012 : 09:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Ma Francuzi tocno znaju kako treba igrati protiv nas,prvo neutraliziraju Vorija 6-0 obranom,zatim konstantno rade sitne prekršaje u fazi kada gradimo napad,stalno ruše tecnost(u svemu tome prednjaci Gille).
Savršeno se krecu u obrani,recept za ovakvu obranu je jedan mocni šuter razarac koji ce sa 9 metara ubit u pojam Omeyera....nažalost nakon prvih 5 minuta Kopljar je bježao od igre i šuta,Francuzi ga uopce više nisu cuvali vec su sve usredotocili na Lackovica.
Omeyer se razbranio i više nismo imali igraca koji smije potegnut izvana,tj. usrali su se a Duvnjak je bio sramotan.

A ne bi se ništa promijenilo ni da je Balic više igrao,on je razigravac a sve manje gol igrac.
Francuzi nas poznaju u tancice,znaju da mi idemo na neke kombinacije i maštovitost.
Jednostavno,bez Hansena se protiv Francuza ne može.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2012 : 09:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

Neznam jeste li skužili, ali u jednom trenutku se Balicu s usana dalo procitati "I ti mene vadiš van..."

da ja sam to isto skuzia..a stas..sta je tu je..

http://sportski.net.hr/rukomet/balic-goluzi-u-nevjerici-ti-mene-vadis-van
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/08/2012 : 10:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Mozemo slobodno reci da smo od 2002. pa naovamo prisustvovali svojevrsnoj zlatnoj eri modernog rukometa. Svedjani, Danci, Spanci, Nemci, Hrvati, Francuzi, na momente Slovenci, Madjari, Srbi, Island, Rusi, nevidjeno jaki turniri...hoce li se nastaviti ovaj trend ?

Mislim da nece. Vec je na ovom turniru vidljiv pad u kvaliteti. Danska je kriminalna, Španjolci ne znaju zabiti gol, Hrvatska je licial na nešto, pa je pukla kad je bilo najvažnije... Da ne govorim o Njemcima ili Poljacima, koji se nisu uspjeli ni plasirati. Negdje od 2000. do 2010. je bilo razdoblje o kojem govoriš.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2012 : 10:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
vidim da pišete svašta. sada cu reci istinu i ništa drugo do istine.
francuzi su bili bolji, cvršci i sigurniji. lagana pobjeda i, buduci da uvijek pobjede u bitnim utakmicama = daleko su bolji. price o "talentima" i "najboljoj generaciji" macku o rep. svatko može fantazirati što mu drago, medutim postoji samo jedan kriterij razlucivanja istine od neistine: uspjeh. da skratim, price o hrvatskoj kao najboljoj rukometnoj ekipi u povijesti su ideologija iliti lažna svijest, dok smo istinu gledali jucer - to su francuzi. naši su tek jedni od.

drugo. kojekakve budalaštine o goluži. goluža se jucer pogubio za vrijeme utakmice, uvodio sve igrace, tj. nije više znao s kim da igra. ali realno nije ni imao s kime, jer su gotovo svi bili katastrofalni. goluža nije kriv za poraz, krivi su igraci. oni su se usrali, vori je priznao. drugim rijecima, oni nisu sirovine i to je taj kljucan hendikep. jedini goluža je sirovina i to je bilo ono najbolje što je ova ekipa na OI dala. balic je dalmatinski mlitav, lackovic varaždinski finjaka. kopljar, nemam pojma od kud je kopljar, ali on je mrtvo puhalo. nama trebaju nabrijani goluže, hrvatski bojovnici. krasno je što lackovic smireno kulturno daje intervjue, ali to nama u rukometu nije potrebno. od njega se ne ocekuje da piše kritike husserlove fenomenologije (on to može privatno, nitko mu ne brani), nego da bude na terenu sirovina, skupa s ostalima, i da ulaze u utakmicu kao u borbu na život i smrt. drugim rijecima, manje logosa (i erosa), a više thymosa. timoticki nismo bili na razini, jucer, a i opcenito ova generacija nije timoticka. uzdrhtali su, osjetili smrtnu tjeskobu i pristali da budu rob, a francuzi, analogno - gospodar.
sad im ostaje šansa da "preskoce" etape ropske svijesti i da se madarima nametnu kao gospodar. uspjeh bi malo ublažio tjeskobu, ali ne može izmijeniti istinu o francuskom gospodaru.

vaterpolisti nisu u istoj situaciji, taman da i izgube. oni nemaju takvog suparnika, dokazivanje gospodara i roba. zato njihov uspjeh nije na toj razini kakav bi bio rukometaša. a ni neuspjeh.
u vaterpolu su srbi upali u ropsku svijest. to je u redu.

na razini OI, hrvatska je odradila dobro, cak sjajno. tu smo gospodari svima ostalima ex-yu, koji su evidentni robovi, osim slovenije koja je solidna. slovenci se uvijek prikrpaju uz najbolje, bilo u yu bilo u ex-yu. srbija je u silaznoj putanji od pocetka 20. stoljeca, sada vec u rapidnoj. bosna, crna gora, makedonija su konstanta - ravno pri dnu. makar se crnogorci koprcaju i sijevnu s nekim iskorakom.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/08/2012 : 10:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
na razini OI, hrvatska je odradila dobro, cak sjajno. tu smo gospodari svima ostalima ex-yu, koji su evidentni robovi, osim slovenije koja je solidna. slovenci se uvijek prikrpaju uz najbolje, bilo u yu bilo u ex-yu. srbija je u silaznoj putanji od pocetka 20. stoljeca, sada vec u rapidnoj. bosna, crna gora, makedonija su konstanta - ravno pri dnu. makar se crnogorci koprcaju i sijevnu s nekim iskorakom.

Vrtostrunjac, Crna Gora uzima medalju u zenskom rukometu. Ne valja ti ta tupava teorija. Potrudi se, citaj Roterdamskog, mozda ti dodje iz dupeta u glavu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 11:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
I ja ne vidim svrhu u ovoj nasoj poznatoj igri "pronadjite krivca".
Francuzi su od prvog minuta bili bolji, realno Hrvatska nije tokom cijele utakmice imala ni najmanju sansu da preokrene rezultat.
Ljudi su jednostavno za klasu bolju.
Slicno je prosla sinoc Srbija u vaterpolu.
Pa neki bi trazili krivca u trecoj osobi cak i onda kada bi se izgubilo u 100m sprintu protiv Bolta.
treba biti realan i priznati poraz, pogotovo ako je tako ubjedljiv i ocigledan kao sinoc, a ne uvijek sve svaliti na sudije i pojedince, drugim rijecima uvijek traziti krivca za neuspjeh.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2012 : 11:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
za jaskica
ti si mali sroljo i tipicni primjerak zašto je srbija u rapidnom padu na svim poljima.

Edited by - stinky on 11/08/2012 11:05:44
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/08/2012 : 11:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

za jaskica
ti si mali sroljo i tipicni primjerak zašto je srbija u rapidnom padu na svim poljima.

Za smrdlju
svoju borbu nastavi u svoja 4 zida, ne zagadjuj okolis.

Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000