Author |
Topic |
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/08/2012 : 11:28:16
|
quote: Originally posted by Leonid
Ma Francuzi tocno znaju kako treba igrati protiv nas,prvo neutraliziraju Vorija 6-0 obranom,zatim konstantno rade sitne prekršaje u fazi kada gradimo napad,stalno ruše tecnost(u svemu tome prednjaci Gille). Savršeno se krecu u obrani,recept za ovakvu obranu je jedan mocni šuter razarac koji ce sa 9 metara ubit u pojam Omeyera....nažalost nakon prvih 5 minuta Kopljar je bježao od igre i šuta,Francuzi ga uopce više nisu cuvali vec su sve usredotocili na Lackovica. Omeyer se razbranio i više nismo imali igraca koji smije potegnut izvana,tj. usrali su se a Duvnjak je bio sramotan.
A ne bi se ništa promijenilo ni da je Balic više igrao,on je razigravac a sve manje gol igrac. Francuzi nas poznaju u tancice,znaju da mi idemo na neke kombinacije i maštovitost. Jednostavno,bez Hansena se protiv Francuza ne može.
Podpisujem. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 11/08/2012 : 12:04:44
|
Francuska je bolja od Hrvatske i to je cinjenica. Je li to zbog trenera, golmana, igraca, psihe ili sl. može se raspravljati, ali koji god bio razlog ostaje cinjenica da su bolji.
Ja osobno smatram da su unazad 6-7 godina naš glavni problem treneri. Cinjenice govore da smo dva zlata osvojili kad je Smajlagic bio uz Cervara kljucna figura. Nakon odlaska Smajlagica Hrvatska nije osvojila niti jedno prvo mjesto. Vecina je davala podršku Cervaru jer su smatrali da je veliki uspjeh biti stalno pri vrhu i da je to velikim dijelom Cervarova zasluga. Eto nakon Cervara došao je i Goluža bez ikakvog trenerskog iskustva i Hrvatska je opet u vrhu. I sad se ja pitam, ako smo s dva prosjecna trenera sve ove godine u vrhu što bi tek postigli da nas je sve ove godine vodio neki vrhunski trener? Bi li bili francuske kucke ili bi bilo obratno?
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/08/2012 : 12:17:57
|
u razdoblju od 2005 do 2010 osvojili smo 4 srebrne medalje na velikim natjecanjima.. sad ako pobijedimo Madare ovo je druga broncana zaredom sa velikih natjecanja..da li to znaci da od "srebrnih" postajemo "broncani".. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 11/08/2012 : 12:20:06
|
quote: Originally posted by brni
u razdoblju od 2005 do 2010 osvojili smo 4 srebrne medalje na velikim natjecanjima.. sad ako pobijedimo Madare ovo je druga broncana zaredom sa velikih natjecanja..da li to znaci da od "srebrnih" postajemo "broncani"..
Ništa cudno. Silazna putanja ce biti sve dok je ovo tele na klupi, to je valjda svakom jasno... |
Trljam ruke. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 11/08/2012 : 12:21:03
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by stinky
za jaskica ti si mali sroljo i tipicni primjerak zašto je srbija u rapidnom padu na svim poljima.
Za smrdlju svoju borbu nastavi u svoja 4 zida, ne zagadjuj okolis.
|
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 11/08/2012 : 13:03:45
|
o, uvrijedio se mališa? ajd to ti je dobro, pocetak. bar malo života od tebe.
kako okrece stvar, a maloprije se sa prošlim postom skoro rasplakao nad tastaturom
za jaskica ti si mali sroljo i tipicni primjerak zašto je srbija u rapidnom padu na svim poljima.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/08/2012 : 13:32:55
|
Milica Mandic u tekvondou u osmofinalu zgazila protivnicu sa Samoe. poslije ovoga sto sam vidjeo u ovoj borbi, sasvim je realno ocekivati da bi Milica mogla uzeti jednu od medalja. |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Posted - 11/08/2012 : 13:34:18
|
quote: Originally posted by King Warrior
Milica Mandic u tekvondou u osmofinalu zgazila protivnicu sa Samoe. poslije ovoga sto sam vidjeo u ovoj borbi, sasvim je realno ocekivati da bi Milica mogla uzeti jednu od medalja.
Bogami je otkinula ovu. |
Fudbal i semenke |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8161 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/08/2012 : 13:43:37
|
španjolci se jucer provukli protiv rusa koja ružna utakmica, možda mrvicu podnošljivija od onih gadljivih cetvrtfinala nevjerojatno je kako su španjolci bili dominantni prošle godine, a ove se ne mogu sastat s loptom stvarno mi dode da u finalu navijam za amere, da ih nabiju 40 razlike |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 11/08/2012 : 13:46:05
|
quote: Originally posted by ken2
španjolci se jucer provukli protiv rusa koja ružna utakmica, možda mrvicu podnošljivija od onih gadljivih cetvrtfinala nevjerojatno je kako su španjolci bili dominantni prošle godine, a ove se ne mogu sastat s loptom stvarno mi dode da u finalu navijam za amere, da ih nabiju 40 razlike
Da ih nabiju, nogekako! I to Durant da im sudi |
Edited by - Jasko on 11/08/2012 13:46:16 |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Posted - 11/08/2012 : 14:03:20
|
quote: Originally posted by Jasko
španjolci se jucer provukli protiv rusa koja ružna utakmica, možda mrvicu podnošljivija od onih gadljivih cetvrtfinala nevjerojatno je kako su španjolci bili dominantni prošle godine, a ove se ne mogu sastat s loptom stvarno mi dode da u finalu navijam za amere, da ih nabiju 40 razlike
Da ih nabiju, nogekako! I to Durant da im sudi
Jok, nego ce da izgube. Pa kad osete da je zagustilo prosto prebace u drugu, i rešen problem... |
Fudbal i semenke |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2127 Posts
Member since 30/01/2008 |
Posted - 11/08/2012 : 14:11:04
|
U potpunosti se slažem! Nadao sam se prije OI da bude bar donekle neizvjesna utakmica španjoilaca i amera, ali španjolci su katastrofa na ovom turniru. Rusima su zabili samo 67(stvarno bezvezna tekma), ameri u prosjeku zabijaju 117... |
https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/ |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/08/2012 : 14:17:00
|
amerikanci su imperijalni gospodari svijeta i nije sad nešto sliniti nad njima. treba zbiti snage i potkopavati ih, eto mi smo ih naguzili u vaterpolu, talijani u odbojci. španjolci su dobre paljevine i možda se ufuraju. osim toga su prvi konkvistadori i bar im ostaje ta utjeha. ja sam za španjolce, iako amerikancima priznajem da su trenutacno najborbenija nacija i promicatelji zapada. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8161 Posts
Posted - 11/08/2012 : 14:17:18
|
quote: Originally posted by Milazzo
U potpunosti se slažem! Nadao sam se prije OI da bude bar donekle neizvjesna utakmica španjoilaca i amera, ali španjolci su katastrofa na ovom turniru. Rusima su zabili samo 67(stvarno bezvezna tekma), ameri u prosjeku zabijaju 117...
prije 4 godine su i ameri i španjolska bili u skoro istim sastavima i pocastili su nas fantasticnom utakmicom - da nisu suci mrvicu navukli za amerikance, možda bi ih i dobili sada nemaju nikakve šanse, rudy je katastrofa, gasoli izvan forme, navaro neprepoznatljiv, a calderona nikad nisam ni volio a opet, i francuzi i argentinci su se držali jedno vrijeme, pa ce valjda i španjolci vidjet cemo sutra ali, ne ocekujem spektakl, nego razbijanje |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8161 Posts
Posted - 11/08/2012 : 14:19:50
|
amerikanci su imperijalni gospodari svijeta i nije sad nešto sliniti nad njima. treba zbiti snage i potkopavati ih, eto mi smo ih naguzili u vaterpolu, talijani u odbojci. španjolci su dobre paljevine i možda se ufuraju. osim toga su prvi konkvistadori i bar im ostaje ta utjeha. ja sam za španjolce, iako amerikancima priznajem da su trenutacno najborbenija nacija i promicatelji zapada.
ajde dobro, vec sam pomislio da se tvoj smisao za humor nepovratno izgubio u filozofiji |
Edited by - ken2 on 11/08/2012 14:20:06 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/08/2012 : 14:50:48
|
ali, ne ocekujem spektakl, nego razbijanje
Ja sam za varijantu spektakularnog razbijanja. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8161 Posts
Posted - 11/08/2012 : 14:55:30
|
quote: Originally posted by Mairosu
ali, ne ocekujem spektakl, nego razbijanje
Ja sam za varijantu spektakularnog razbijanja.
nije to zanimljivo za gledat nadam se da ce se španjolci ipak držati u egalu, barem pola utakmice |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 11/08/2012 : 16:32:45
|
vidim da pišete svašta. sada cu reci istinu i ništa drugo do istine. francuzi su bili bolji, cvršci i sigurniji. lagana pobjeda i, buduci da uvijek pobjede u bitnim utakmicama = daleko su bolji. price o "talentima" i "najboljoj generaciji" macku o rep. svatko može fantazirati što mu drago, medutim postoji samo jedan kriterij razlucivanja istine od neistine: uspjeh. da skratim, price o hrvatskoj kao najboljoj rukometnoj ekipi u povijesti su ideologija iliti lažna svijest, dok smo istinu gledali jucer - to su francuzi. naši su tek jedni od.
za mene osobno je zlatna generacija rukometaša odavno završila. jedino što je u ovoj generaciji ostalo "zlatno" su tri mušketira - Lackovic, Balic i Vori. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/08/2012 : 17:53:51
|
Milica Mandic u 1/2 ! Dramaticna pobeda i to nogom u glavu, protiv zlatne iz Pekinga...
(jebote, sta ja gledam ! Ali, olimpijada je...) |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/08/2012 : 17:54:54
|
Milica Mandic u 1/2 ! Dramaticna pobeda i to nogom u glavu, protiv zlatne iz Pekinga...
(jebote, sta ja gledam ! Ali, olimpijada je...)
Bravo za Milicu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 11/08/2012 : 17:56:35
|
quote: Originally posted by srdjandj
(jebote, sta ja gledam ! Ali, olimpijada je...)
Bravo za Milicu!
Svaka cast!! |
|
|
Topic |
|