Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/08/2012 : 23:46:53
|
quote: Originally posted by dosada
inace, ovaj taekwondo je vrlo neobican sport...jako teške kvalifikacije, na OI ih dolazi samo 16 po kategoriji s tim da su tu još ogranicenja po državi. Mi smo se morali odreci osvajacice medalje na prošlim igrama u korist europske prvakinje Zaninovic, koja je takoder osvojila medalja na ovim Igrama. Da nema te kvote tko zna koliko bi medalja osvojili, a vidim da i susjedima leži taj sport. Ocito plodno tlo za taekwondo!
Nije da nije. Moj je razredni u srednjoj bio trofejni tekvondista, a imao sam i u osnovnoj i u srednjoj drugare koji su trenirali. O sportu ruku na srce znam samo osnovno, ali mi se stilski uvek svidjao zbog akcenta na shutiranju. A kao sto rekoh, kompetitivni tekvondo nikad nisam gledao do juce :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/08/2012 : 23:47:55
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Beren
Gledam danas nekakva bmx bicikla kako se trkaju preko talasaste staze i ne vjerujem sto je sve olimpijski sport. Mogli bi vala i karate i ragbi da dodaju.
Od sledecih OI ce karate biti olimpijski sport!
upravo racunam koliko cu tada imati godina. Ako budem nastupao za Svicu, hocete li navijati za mene? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/08/2012 : 23:49:08
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by dosada
inace, ovaj taekwondo je vrlo neobican sport...jako teške kvalifikacije, na OI ih dolazi samo 16 po kategoriji s tim da su tu još ogranicenja po državi. Mi smo se morali odreci osvajacice medalje na prošlim igrama u korist europske prvakinje Zaninovic, koja je takoder osvojila medalja na ovim Igrama. Da nema te kvote tko zna koliko bi medalja osvojili, a vidim da i susjedima leži taj sport. Ocito plodno tlo za taekwondo!
Nije da nije. Moj je razredni u srednjoj bio trofejni tekvondista, a imao sam i u osnovnoj i u srednjoj drugare koji su trenirali. O sportu ruku na srce znam samo osnovno, ali mi se stilski uvek svidjao zbog akcenta na shutiranju. A kao sto rekoh, kompetitivni tekvondo nikad nisam gledao do juce :D
U Vršcu postoje dva tekvondo kluba, malecka od svastike trenira i u svojoj kategoriji je najbolja u Srbiji! Mala ima tek 10 godina, a tu je i vršacki olimpijac Fejzic, tako da sam zbog toga poceo da pratim ovaj sport! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 11/08/2012 : 23:49:55
|
Odlicno sto su se konacno sjetili da ih dodaju. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 11/08/2012 : 23:53:24
|
da, ima tih turnira po Srbiji...samo pitanje koja je to kvaliteta! Klinac kojeg su do prije dvije godina svi cuškali pocel s treninzima i sad svako malo (Kula, Odžak, Brcko, Sombor, Vinkovci) osvaje turnire....malo blesavo (: Iako velim, RH vec desetljece osvaja redovno medalje na svim velikim natjecanjima u taekwondou... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/08/2012 : 23:55:37
|
Odlicno sto su se konacno sjetili da ih dodaju.
ako ikaj dodaj nekaj budu i skinuli...slušal sam Jacquesa Roggea koji je rekel da se brojka od 10.500 sportaša ne bu tak skoro povecavala (:
a i ponovo su Igre postale veliki financijski gubitak za organizatore... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 12/08/2012 : 00:09:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
Gledam danas nekakva bmx bicikla kako se trkaju preko talasaste staze i ne vjerujem sto je sve olimpijski sport. Mogli bi vala i karate i ragbi da dodaju.
upravo racunam koliko cu tada imati godina. Ako budem nastupao za Svicu, hocete li navijati za mene?
Da dodeš na Balkan da za naš osvajaš medalje, i da svim forumašim platiš karte za Rio ! |
Fudbal i semenke |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 00:33:22
|
Zlatna Milica: Samo jednom u karijeri se ovo doživljava!
Od izveštaca iz Londona - Posle Ivane Maksimovic, srpski sport dobio je novu heroinu, Milicu Mandic. Mlada Beogradanka (20) srcanim borbama u londonskoj dvorani „Eksel“ uspela je da osvoji prvu zlatnu medalju za samostalnu Srbiju!
- Nisam znala za ovaj podatak. Jaooj, osecaj je neverovatan! Prvi put u karijeri sam doživela ovako nešto, zajedno smo radili svih ovih godina. Ovu medalju posvecujem porodici, treneru Draganu Jovicu, svim prijateljima, naravno Srbiji, klubu Galeb"... Nisam mogla da verujem da sam pobedila dok sam trcala pobednicki krug, ovako nešto se ne doživljava dva puta u karijeri – u neverici je pricala prva olimpijska šampionka iz Srbije pet minuta posle istorijske pobede.
Mandiceva je do olimpijskog zlata stigla posle cetiri borbe u samo desetak sati, a rivalke su joj, osim u prvoj borbi, bile najjace takmicarke u disciplini preko 67 kilograma.
- Druga borba je bila najteža, preokrenula sam rezultat u samom finišu.
Milici su ovo prve Olimpijske igre i odmah zlatna medalja.
- Naravno da sam sanjala o ovome još od kvalifikacija. Bilo je i dobrih i loših momenata, ali ipak se isplatilo.
Milica je od novinara cula da se u Srbiji puca zbog njenog uspeha.
- Stvarno? Ne znam šta se danas dešavalo, iskljucila sam telefon kako bih se koncentrisala - zakljucila je nasmejana Mandiceva. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2435 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 12/08/2012 : 01:08:33
|
Da Milica nije pobedila rusinju mi bi uzeli jednu od bronca :)
Cujem da na sledecim igrama nece više biti surfinga ( Men's RS-X ) ali ce biti novo sport kajting ( Kitesurfing ). Veoma popularan kod nas.
|
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
Edited by - BiDi on 12/08/2012 01:17:24 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/08/2012 : 09:18:50
|
Mislim da nece, tek od onih što bi trebale biti u Tokiju. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 12/08/2012 09:19:01 |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3270 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8247 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 10:29:49
|
quote: Originally posted by Caleb
Meni stvarno nije jasno, zasto karate nije OL sport, a glupi BMX, jeste. Sramota.
Ako ne ništa marem su BMX mogli uvrstit pod biciklizam.
Ni baseball više nije olimpiski sport, kad amerikanci ne mogu osvojit medalju |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16954 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 11:10:43
|
quote: Originally posted by Caleb
1 ????, ?????????: ?????? ??????, ????????, ?????.
eto, zapisao!!! Cestitke Srbiji za zlato! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 11:13:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
upravo racunam koliko cu tada imati godina. Ako budem nastupao za Svicu, hocete li navijati za mene?
naravno, cak cemo se kladiti na tebe! |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4802 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 12/08/2012 : 13:32:55
|
quote: Originally posted by johnhartson
Uz Bolta, Mo Farah atletski junak igara. Zlato i na 5 i na 10km. Etiopljani i Kenijci se opet samoubili taktikom.
Gledao sam covjeka i ne vjerujem koliko je dobar, uzalud sve Etiopsko/Kenijske taktike kad je on jednostavno najbolji. |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Topic |
|