Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 13:49:34
|
Bravo Rusi. Luda zavrsnica, umalo da opet prokockaju prednost kao protiv Spanaca. Konacno da Sved uradio nesto korisno |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 12/08/2012 : 13:55:27
|
Bronca za rukometaše. Još uvijek ne vjerujem da smo protiv Francuske odigrali katastrofalno i propustili šansu da osvojimo zlatnu medalju. Toliko jaka momcad da nisu ni svjesni svojih mogucnosti i onda iz nekakvih glupih razloga odigraju ko papci i ispadnu. Nadam se da ce vaterpolisti osvojiti zlato, dosad su pokazali najviše od svih i apsolutno su najviše zaslužili zlatnu medalju. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 14:37:30
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by stinky
razumljivo je da netko tko se nazove jedan euro nema gram mozga. samo ti zbrajaj medalje. dok ti zbrajaš, eto nas po slanu vodu. kad vam uzmemo tu slanu vodu, e to je pretpostavka za "fer odnose". ne ocekujem od tebe da to razumiješ. idi se obrazuj, citaj opcu povijest, a onda i posebnu, južne slavene, s naglaskom na kljucnu stvar - hrvatsko-srpske odnose. fer odnosi izmedu hrvatske, srbije i slovenije? i ti ne sanjaš? kakvi fer odnosi dok u srbiji rehabilitiraju cetništvo. ti zbrajaš medalje i trpaš stvari pod tepih. tu nema ništa fer, decko. fer je ukazati na problem - kao što sam ucinio.
ma kakav problem? Šta ti gubiš ili dobivaš ako mi vama uzmemo litar slane vode ili vi nama? Šta ce se to promjeniti u KVALITETI tvog života. Šta imam ja sa Piranskim zaljevom ili sa triglavom ili sa Ljubljanom ili šta imaš ti sa Zagrebom, Umagom, Plitvicama? Jel tvoje nešto? Jel ti se ljudi klanjaju i nose te po rukama kada ideš u Zagreb? Covjece u životu je važno samo ono šta je zaista tvoje (stan,kuca,zemlja koju si kupio ili naslijedio,....djeca, žena,rodbina,...) I ništa drugo. To ti ne možeš da shvatiš. Meni osobno je svejedno ako dode Senegal i uzme nam more. Šta imam ja sa tim morem. Nije tamo ništa moje. Tamo je more vec milijun godina, prije su ga imali rimljani, pa austrijanci,...tako se potrefilo da ga sada imamo mi.Kada ja umrem za 50 godina, mene više nece bit ali more ce još uvijek biti tamo. TKO CE SE TADA BRINUTI ZA NJEGA KADA MENE VIŠE NEMA? Kužiš? Možda ce ga Italijani uzeti nazad. I šta sada, da živim u strahu da se to ne desi? Ma boli me za more, neka si ga uzme tko god. Nemam ništa tamo, nece meni uzeti ništa. Ne gubim ja ništa time. Ni najmanje nisam zainteresiran da idem braniti nekakvo more. Neka si ga brani netko tko tamo živi. U biti cak sam uvjeren, da ako bi stvarno došli Italijani da uzmu more nazad, da bi tim ljudima bilo bolje pod Italijom nego im je u Sloveniji. Cemu onda praviti probleme. A ti mi izgledaš, kao netko tko ne spava danima kada samo cuje da bi se granica u Piranskom zaljevu pomakla za 1 metar. ODMAH BI IŠAO U RAT JE LI? Pa u ratu se umire, ili još strašnije ostane se bez noge, ruke,...vraca se kuci kao invalid. ZATO MOLI BOGA DA SE TO NE DESI TEBI I NIKOME NA TOM SVIJETU. Ali sve dok ima ovakvih idiota kao ti, koji rasplamsavaju vatru sovraštva, takve stvari (ratovi i slicno) ce se dogadati. Hrvatski i slovenski odnosi su dobri, ali idiotima kao što si ti nisu jer ti ne želiš da budu dobri, pa onda tražiš dlaku u jajetu i citaš neke povjesne knjige i zamaraš se time. Ja kada idem u Hrvatsku na more, platim hotel i onda si kažem da je to MOJ hotel, da je to MOJA plaža, da je to MOJE more, jer sam ja to platio za 7 dana npr i za to vrijeme to je moje. Tamo ja živim tih 7 dana, suncam se itd...Naravno da je moje, jer sam ja to platio ( i ja to koristim), ili je možda tvoje? Kada odem, onda je od nekoga drugoga, od onoga koji ce doci za mnom. Isto tako reagiram kada idem na Kubu npr, ili u Vietnam itd,...sve što sam ja platio, unajmio itd,...JE MOJE ZA ONO VRIJEME DOK KORISTIM, kada odem briga me od koga je. Ti si Hrvat i misliš kako je Hrvatska tvoja. Šta je tvoje? Jel Dubrovnik tvoj? Zagreb?, Šibenik, Sljeme? Ako ideš na more moraš isto tako placati kao ja. ALI TI SAMO ŽIVI U ZABLUDI KAKO JE CITAVA HRVATSKA TVOJA hahaha i kako ceš TI imati neku korist budete li dobili Piranski zaliv ili svetu Geru ili šta ja znam. Eto jedan primjer:
-bogati Austrijanac iz Linza investira svoj novac i kupi hotel u Zadru. Ciji je sad taj hotel? Tvoj (zato jer si Hrvat) ili od tog Austrijanca (ali, cekaj, on nije Hrvat???)
Stinky iznervirao si me ... Ne mogu da verujem da takvi ljudi jos postoje, duh olimpizma i jeste u zajednistvu... a ne u Naglasavanju svoje nacionalne svesti. 1euro ovo je nekad bilo moga Djeda, moga oca ali vise nije moje |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 12/08/2012 14:43:29 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 12/08/2012 : 14:42:38
|
cestitke Milici..mala je odlican borac..sta se tice nase bronce mislim da je to premalo za ovu ekipu..ali dobro ako se gleda kroz prizmu uspjeha Hrvatske na ovoj Olimpijadi onda je svakako velika stvar..medalja je medalja.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 14:45:05
|
HRVATSKI rukomet u svoju bogatu vitrinu uvrstio je trecu medalju s Olimpijskih igara, nakon dva zlata, iz Atlante 1996. i Atene 2004. godine.
Rukomet i nakon Londona ostaje najtrofejniji hrvatski momcadski sport, s 11. velikom medaljom na kontu. Bronca s Otoka treca je koju rukometaši donose kuci, nakon Portugala 1994. godine, našeg prvog pravog turnira, te Srbije ove godine, kada smo u polufinalu ispali od domacina. Slavko Goluža uzeo je svoju drugu medalju kao izbornik, ujedno i drugu broncanu.
Osim tri olimpijske medalje, hrvatska rukometna reprezentacija uzela je i naslov svjetskog prvaka 2003. godine u Portugalu. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/08/2012 : 14:45:19
|
Masni, zasto zagadjujes temu. Nije ovde mesto za takve rasrave... raspravi to sa njima na pm |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 15:03:42
|
ma iznerviro me konj, prosipa neke sabanske ideje na olimpijkoj stranici, nek ide na druge forume i brljavi o nacionalizmu. Cilj olimpijzma je da priblizi narode , da se slave pobednici kao najkvalitetniji u svom sportu bez obzira ko su i odakle poticu... mante se parore jedan protiv drugih, onaj ko se takmici protiv drugih , a ne da bi dokazao svoje umece treba da odustane od olimpijade. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 12/08/2012 : 15:28:04
|
quote: Originally posted by masni
- Cilj olimpijzma je da priblizi narode , da se slave pobednici kao najkvalitetniji u svom sportu bez obzira ko su i odakle poticu... -mante se parore jedan protiv drugih, onaj ko se takmici protiv drugih , a ne da bi dokazao svoje umece treba da odustane od olimpijade.
Fino si ovo rekao, to i jesu parole koje nam prodaju, medjutim, ja bih ipak rekao da je, onako iza zavjese, vaznije ovo drugo. Na igrama se vec oduvijek varalo, dopingovalo i sta sve nije radilo da bi se doslo do pobjede. Medalje imaju politicku tezinu, pogotovo kada se radi o nadmetanjima izmedju suparnickih zemalja. To je realnost, sve drugo je zavaravanje. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 15:34:36
|
cestitke rukometašima na bronci! šteta zbog propuštene prilike za zlatnu medalju, ali što je tu je. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/08/2012 : 15:45:57
|
dobro kažeš king. a ovome masnome i slicnima, "tolerantnima" "zajednicarima", što reci? da mu kažem "konj", pa i nema potrebe. boli me za takve. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 16:17:09
|
Dmitriy Muserskiy - ruski odbojkas 218cm visine, spike mu je na 375cm..preokrenia mec za zlato protiv Brazila.. kakva pokretljivost za onolikog covika..nevjerovatno.. |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 16:17:43
|
quote: Originally posted by brni
kakvo svrsavanje na ovog cirkusanta Bolta..mislim da bi mu svaka zenska na stadionu popusila qurac..i to pred kamerama..a mislim da bi mu popusili i Balog i Susec mlaji..
I ja sam imao takav dojam,one ženske iz publike su doslovce gazile sve ispred sebe da ga malo dotaknu. Neke su mu i nešto šaptale One Švedjanke je vec odradio nakon finala na 100m. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 12/08/2012 : 16:18:52
|
Kakav preokret Rusa u finalu odbojke
Vodili Brazilci 2:0 u setovima i dominirali, da bi Alekno ocajnicki stavio srednjaka Muserskog (najviseg na terenu) na korektora. Jedva su dobili 3. set a posle toga su potpuno preokrenuli. Svaka im cast Brazilci i smrad Rezende opet izvisili za zlato. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 16:19:23
|
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by brni
kakvo svrsavanje na ovog cirkusanta Bolta..mislim da bi mu svaka zenska na stadionu popusila qurac..i to pred kamerama..a mislim da bi mu popusili i Balog i Susec mlaji..
I ja sam imao takav dojam,one ženske iz publike su doslovce gazile sve ispred sebe da ga malo dotaknu. Neke su mu i nešto šaptale One Švedjanke je vec odradio nakon finala na 100m.
znas sta su mu saptale.."I want to suck your dick".. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/08/2012 : 16:23:57
|
quote: Originally posted by johnhartson
Vodili Brazilci 2:0 u setovima i dominirali, da bi Alekno ocajnicki stavio srednjaka Muserskog (najviseg na terenu) na korektora. Jedva su dobili 3. set a posle toga su potpuno preokrenuli. Svaka im cast Brazilci i smrad Rezende opet izvisili za zlato.
Našli su pravo vrijeme da preokrecu. Propustit cu citavo prvo poluvrijeme rukometnog finala radi njih. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 16:24:47
|
quote: Originally posted by selanne
Vodili Brazilci 2:0 u setovima i dominirali, da bi Alekno ocajnicki stavio srednjaka Muserskog (najviseg na terenu) na korektora. Jedva su dobili 3. set a posle toga su potpuno preokrenuli. Svaka im cast Brazilci i smrad Rezende opet izvisili za zlato.
Našli su pravo vrijeme da preokrecu. Propustit cu citavo prvo poluvrijeme rukometnog finala radi njih.
bas tako..smradovi ruski..a i brazilski sta su prosuli treci set onako.. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/08/2012 : 16:25:55
|
Brazilci su baš slatki... Ili su to Brazilke? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 16:26:39
|
Brazilci su baš slatki... Ili su to Brazilke?
jos se trazis.. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 16:27:21
|
Imali su i mec loptu, drago mi je što su Rusi dobili, bravo za Rusiju! Uh, što me nerviraju Brazilci, a takode mi je drago što su ispušili i u fudbalu od Meksika! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 12/08/2012 : 16:27:47
|
U ormaru sam, samo da smognem snage da otvorim vrata.
dobra ti je ova.. |
|
|
Topic |
|