forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 OLIMPIJSKE IGRE (upišite medalju!)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 21:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by brni

@1Euro

sta ne zapisujes medalje nasima..

rukomet - bronca
vaterpolo - ZLATO

pa cekaj covjece, tek sam sad došao na forum, sve ce se upisati bez brige

lincino..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 21:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

@1Euro

rukomet - bronca
vaterpolo - ZLATO

ajde euro piši srbiji još jednu broncanu medalju!

u konkurenciji republika smrdljive i bivše SFRJ zauzeli su 3. mjesto, odmah iza Hrvatske i Slovenije!

tek sad sam došao na forum, sve ce se upisati, bez brige
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 21:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
euro, tvoj problem je što malo znaš, slabo razmišljaš i potpuno si odreden sa $$$$. ti si takoreci crnac, okrenut svom novcaniku i patikama koje nosiš.
naravno da se zemlje afirmiraju, osim pukom ekonomijom, i kulturnom nadgradnjom u najširem smislu. sport je u današnjem svijetu solidna referenca. kako na globalnom nivou nema suverena, svaka država je sam svoj suveren, to uvijek ostaje stanje napetosti medu svim tim autonomnim suverenima. jasno, nisu svi oni iste jacine, ali svaki je potpuno i bez ostatka suveren sam nad sobom (dok ga se ne pokori). otuda je sve u svijetu prožeto - politickom dimenzijom.
ljudima je to jasno, eurima ne. zato si danas recimo na vaterpolo utakmici mogao vidjeti milanovica (premijer RH).
ti gledaš kratkovidno, pa malo toga vidiš. misliš da ce ti medalja donijeti konkretno dobro tvojoj konkretnoj privatnoj osobi. bezveze razmišljanje. 3 zlatne medalje su ušle u povijest i na razini opce povijesti utisnule svoj pecat za hrvatsku.
ali, badava tebi govoriti.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 21:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 21:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by Zlotvor

Jbg, što mogu kad te utakmice doživljavan previše emotivno. Ja se jednostavno ne mogu pomirit s porazom, tim više što znan da smo odlicni. To je ono što mene boli...

To ti je isto boljelo i jednog mog pokojnog susjeda... Dobro pripazi!

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32400 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 12/08/2012 : 21:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
honduras i el salvador su 100 sati bili u ratu,radi sporta(nogomet). necu nabrajati gdje su jos pocimale zle stvari... . prije dosta godina sam upoznao neke amerikance,pitaju me odaklen sam,ja njima "from croatia". nemaju pojma sto je to. tek kad sam spomenuo tonija kukoca onda je bilo "oh yeah,tony kukok,croatia". sport je produzena ruka nacionalnog ponosa. nazalost sto taj ponos ponekad politika zloupotrijebi.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/08/2012 : 21:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

honduras i el salvador su 100 sati bili u ratu,radi sporta(nogomet). necu nabrajati gdje su jos pocimale zle stvari... . prije dosta godina sam upoznao neke amerikance,pitaju me odaklen sam,ja njima "from croatia". nemaju pojma sto je to. tek kad sam spomenuo tonija kukoca onda je bilo "oh yeah,tony kukok,croatia". sport je produzena ruka nacionalnog ponosa. nazalost sto taj ponos ponekad politika zloupotrijebi.

potpisujem..

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:
Originally posted by stinky

tako je tutta. 3 zlata, hrvatska se dokazala susjedima.

samo da ste se dokazali susjedima? zašto limitiran samo na balkan? trebao si da kažeš citavom svetu....

da i sad ce im to POLITICKI tako puno pomoci, da ce se cjedit med i mlijeko svugdje. nema više 300.000 ljudi bez posla, umirovljenici kojijedva spajaju kraj s krajem,...sve ce to medalje riješiti i pokriti.
A isto tako u Sloveniji i Srbiji, sada ce nas SVI SHVATITI OZBILJNO!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 21:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

euro, tvoj problem je što malo znaš, slabo razmišljaš i potpuno si odreden sa $$$$. ti si takoreci crnac, okrenut svom novcaniku i patikama koje nosiš.
naravno da se zemlje afirmiraju, osim pukom ekonomijom, i kulturnom nadgradnjom u najširem smislu. sport je u današnjem svijetu solidna referenca. kako na globalnom nivou nema suverena, svaka država je sam svoj suveren, to uvijek ostaje stanje napetosti medu svim tim autonomnim suverenima. jasno, nisu svi oni iste jacine, ali svaki je potpuno i bez ostatka suveren sam nad sobom (dok ga se ne pokori). otuda je sve u svijetu prožeto - politickom dimenzijom.
ljudima je to jasno, eurima ne. zato si danas recimo na vaterpolo utakmici mogao vidjeti milanovica (premijer RH).
ti gledaš kratkovidno, pa malo toga vidiš. misliš da ce ti medalja donijeti konkretno dobro tvojoj konkretnoj privatnoj osobi. bezveze razmišljanje. 3 zlatne medalje su ušle u povijest i na razini opce povijesti utisnule svoj pecat za hrvatsku.
ali, badava tebi govoriti.

Reci ti meni šta je ili šta ce KONKRETNO pridonjeti sve ove medalja svo ovo zlato hrvatskim državljanima, umirovljenicima, ljudima bez posla,....šta ce vam ova "afirmacija" donjeti? ili vam je vec donjela od prijašnjih Olimpiada?
Šta vam je konkretno donilo zlato iz Sidneya?
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 21:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
hahaha, kako si beznadežan. pa tko uopce kaže da ce medalje riješiti sve probleme? ne, borba traje i dalje. uvijek, zauvijek. nema nikada nekog krajnjeg stanja. tko stane, može pokupiti prnje i nestati. olimpijada je samo jedan mali djelic borbe, za mrvicu kakva je RH prilicno bitan i nama je drago da smo se dobro pokazali. jednostavno ceš si morati priznati da smo vas naguzili u ovoj borbi i bit ce ti lakše;)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 21:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

i šta se onda desilo kada su saznali da si iz Hrvatske, da je i Toni Kukoc iz Hrvatske?
Kakvu je korist to tebi donijelo, osim nekog bezveznog "tapštanja po ramenu"?
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/08/2012 : 21:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

quote:

@1Euro

rukomet - bronca
vaterpolo - ZLATO

u konkurenciji republika smrdljive i bivše SFRJ zauzeli su 3. mjesto, odmah iza Hrvatske i Slovenije!

samo se nemoj zajebat....

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 12/08/2012 : 21:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Sve u svemu, super zadovoljan. Tko na pocetku ne bi potpisao 6 medalja???
Pomirio sam se s cinjenicom da su nasi rukometasi kompulzivni sakupljaci srebra i bronce, i nema u tome nista lose, dapace. Treba netko i taj posao raditi.
Sest medalja je velika stvar, a tri zlata na jednim OI je stvarno fenomenalno, pogotovo kad se uzme u obzir da nam je do ovih OI za tri zlata trebalo 5 nastupa.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 22:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Reci ti meni šta je ili šta ce KONKRETNO pridonjeti sve ove medalja svo ovo zlato hrvatskim državljanima

pa evo onda konkretno. ove su pobjede donijele KONKRETAN ponos gradanima RH, KONKRETNO veselje i ljudi su se KONKRETNO bolje osjecali. u sloveniji su npr. izostala upravo KONKRETNA veselja na konto pobjeda u rukometu, vaterpolu itd...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 22:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

hahaha, kako si beznadežan. pa tko uopce kaže da ce medalje riješiti sve probleme? ne, borba traje i dalje. uvijek, zauvijek. nema nikada nekog krajnjeg stanja. tko stane, može pokupiti prnje i nestati. olimpijada je samo jedan mali djelic borbe, za mrvicu kakva je RH prilicno bitan i nama je drago da smo se dobro pokazali. jednostavno ceš si morati priznati da smo vas naguzili u ovoj borbi i bit ce ti lakše;)

pa meni je drago za sve vaše medalje, pa zbog toga sam i otvorio topik, DA SE VESELIMO SVIH MEDALJA i za svaku sam medalju cestitao.
Sada nakon završetka Olimpiade ja sve vas pitam šta ce vam (nam) sve to donjeti? Kakva korist od svih ovih silnih medalja. Danas se gasi tv, sutra se ide raditi. Onaj koji nema hleba i sutra ga nece imati, kužiš?
Kakva afirmacija, šta pricaš gluposti.
Uvijek slušam politicare kako treba promovirati državu. Cemu? Zašto? Šta ce se desiti poslije? Zar ce netko spasiti slovenacke banke jer smo osvojili zlatu medalju u JUDU?
Ili ce vama spašavati brodogradnju jer ste osvojili zlato u vaterpolu?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 22:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

@1Euro

rukomet - bronca
vaterpolo - ZLATO

samo se nemoj zajebat....

necu bez panike, eto sad idem upisivati, imao sam puno za procitati, 10 stranica ovog topika....
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/08/2012 : 22:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
strašan si...

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 22:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Cemu? Zašto? Šta ce se desiti poslije? Zar ce netko spasiti slovenacke banke jer smo osvojili zlatu medalju u JUDU?

sve vrste apatija, depresija, skepticizma, nihilizma, ako su dosljedne, vode na kraju u jednu tocku - u samoubojstvo. odi ti nama na triglav na svježi zrak, nekako si utucen...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 22:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Reci ti meni šta je ili šta ce KONKRETNO pridonjeti sve ove medalja svo ovo zlato hrvatskim državljanima

pa evo onda konkretno. ove su pobjede donijele KONKRETAN ponos gradanima RH, KONKRETNO veselje i ljudi su se KONKRETNO bolje osjecali. u sloveniji su npr. izostala upravo KONKRETNA veselja na konto pobjeda u rukometu, vaterpolu itd...

ma nemoj haha. I u Sloveniji se isto tako slav emedalje, nije nitko loše volje zbog toga. Ljudi slave i vesele se. To što je Hrvatska usvojil aviše medalja od nas za nas nije to problem, imali ste i više takmicara od nas.
Što ja želim reci je to da sutra je novi radni dan. I tim PONOSOM, VESELJU ce doci kraj, ljudi ce se sjetiti i suocavati SA DVAKODNEVNIM PROBLEMIMA, koje nece rješiti ni sve medalje na ovom svijetu.
Zar ce neki umirovljenik još nakon dva mjeseca skakati od veselja zbog medalje u rukometu? Ili ce možda stati u redu na crvenom križu i cekati da mu daju "paket hrane". Kod nas ima dugacki red ljudi koji su ovisni od pomoci, sigurno kod vas ima isto takav ako ne i duži red.
Za mjesec dana nitko nece više znati nabrojiti sve koji su osvojili medalje
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 22:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
pa nije cilj živjeti u prošlom!!! za mjesec dana, tko zna, možda vam uzmemo slanu vodu, pa cemo opet slaviti.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

strašan si...

eto upisao, idi i provjeri ako sam nešto zaboravio, ipak me nije bio cjeli dan na ovom topiku i slabo sam pratio danas Olimpiadu. Ako nešto fali, javi , pa cu popraviti
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8578 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/08/2012 : 22:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

pa nije cilj živjeti u prošlom!!! za mjesec dana, tko zna, možda vam uzmemo slanu vodu, pa cemo opet slaviti.

A neš ti vode, ne znam šta ce nam to uopce..dvije ribe više na peškariji..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/08/2012 : 22:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

strašan si...

eto upisao, idi i provjeri ako sam nešto zaboravio, ipak me nije bio cjeli dan na ovom topiku i slabo sam pratio danas Olimpiadu. Ako nešto fali, javi , pa cu popraviti

Zašto si Srbiji zlato, upisao malim slovima, a vama i Hrvatima velikim slovima, daj to popravi!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/08/2012 : 22:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
tek tad je prava stvar uzeti. ako nam ne treba! pa i hegel otpocinje povijest borbom iz cistog prestiža. slovencima ni mililitar slane vode!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2012 : 22:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

i šta se onda desilo kada su saznali da si iz Hrvatske, da je i Toni Kukoc iz Hrvatske?
Kakvu je korist to tebi donijelo, osim nekog bezveznog "tapštanja po ramenu"?

htio sam ti rec,vecu promidzbu hrvatskoj su napravili vrhunski sportasi,nego bilo koji ministar vanjskih poslova. zivim u njemackoj, svi znaju za hrvatsku,bosnu,srbiju. za sloveniju nije taj slucaj,pa makar ste u eu.puno ih kaze da st vi oni koji su se od ceha odvojili. pa ja im objasnjavljam da niste vi ti,nego "nasi". nema puno slovenaca u njemackoj,jos manje slo.sportasa. ko bi ikad znao za jamajku da nije bob marlena i bolta?

pa razumijem ja to, ali kakva korist od nekog "prepoznavanja"?
Meni uopšte ne smeta ako netko ne zna gdje je Slovenija.
To je njegov problem, znaci da je taj covjek glup i neobrazovan. Ako mogu ja znati gdje je npr Južna Osetija, Gorski Karabah,...a netko ne zna gdje je Slovenija onda je taj covjek glup i to je njegov problem. Šta imam ja sad njemu nešto dokazivati tko sam, odakle sam,...nekome koga sam sreo negdje na ulici. Ma boli mene za njega.
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000