Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 22:18:46
|
quote: Originally posted by stinky
pa nije cilj živjeti u prošlom!!! za mjesec dana, tko zna, možda vam uzmemo slanu vodu, pa cemo opet slaviti.
ili ce biti obrnuto |
|
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Posted - 12/08/2012 : 22:19:54
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by dosada
strašan si...
eto upisao, idi i provjeri ako sam nešto zaboravio, ipak me nije bio cjeli dan na ovom topiku i slabo sam pratio danas Olimpiadu. Ako nešto fali, javi , pa cu popraviti
Zašto si Srbiji zlato, upisao malim slovima, a vama i Hrvatima velikim slovima, daj to popravi!
ma nema to veze uopšte, uopšte nisam obracao pažnju na tako nešto. Ne zamaraj se time. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 22:20:55
|
ma nema to veze uopšte, uopšte nisam obracao pažnju na tako nešto. Ne zamaraj se time.
Bolje se vidi da je osvojeno kad se napiše ZLATO, a ne malim zlato, popravi ako ti nije problem. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/08/2012 : 22:21:42
|
ili ce biti obrnuto
u tom slucaju cemo vam uzeti svu ribu, sve alge, sve školjke i sve spužve i ježeve podvodnim diverzijama. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Posted - 12/08/2012 : 22:29:16
|
Eto, idem gledati zatvaranje Olimpijskih igara, idem gledati kako se troše milijuni dolara, eura,...da bi se ljudi veselili za ta dva-tri sata ce potrošiti milijune novca za neki vatromet, neke glumce u kostimima,....dok ce ljudi umirati od gladi u to isto vrijeme na nekoj drugoj lokaciji (državi) u Sudanu npr. gdje bi se mogli svi najesti za deset godina da su taj novac dali njima. Ali naravno, to onda ne bi PRIDONJELO PREPOZNAVNOSTI VELIKE BRITANIJE, a i ljude bi smorilo, jer svatko radije gleda vatromet neko prosjake...
Inace iskrene cestitke svim osvajacima medalja, zajedno smo ih usvojili 15 (neki više, drugi manje, neki ništa- bit ce bolje sljedeci put). Upozoravam sve prisutne da se sada (nakon završetka Olimpijskih igara) lijepo ponašajo na ovom topiku, jer sam siguran, da su nam moderatori "malo popustili" jer je ipak bila Olimpiada, bili su ovdje osjecaji u vezi sporta,...pa je pala po neka ružna rijec i to se nije sankcioniralo. No to ce se od sada vjerovatno strože kažnjavati pa eto, bez politike, rasplamsavanja mržnje itd. To važi najviše za nacionaliste, pa ako vas izbace, nece mi biti žao. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Posted - 12/08/2012 : 22:30:35
|
quote: Originally posted by stinky
ili ce biti obrnuto
u tom slucaju cemo vam uzeti svu ribu, sve alge, sve školjke i sve spužve i ježeve podvodnim diverzijama.
sumnjam. Vec je pokušala Jugoslavija 1991 i svi znamo kako je to završilo nakon (tek) 10 dana rata. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Posted - 12/08/2012 : 22:32:05
|
quote: Originally posted by srdjandj
ma nema to veze uopšte, uopšte nisam obracao pažnju na tako nešto. Ne zamaraj se time.
Bolje se vidi da je osvojeno kad se napiše ZLATO, a ne malim zlato, popravi ako ti nije problem.
POPRAVLJENO! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12447 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 12/08/2012 : 22:36:46
|
Cestitke vaterpolistima na zlatu! Dobri su ovi ekipni sportovi. Vaterplisti nose kuci ne jednu vec 15-ak zlatnih medalja! |
Have mercy |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 22:46:33
|
pa razumijem ja to, ali kakva korist od nekog "prepoznavanja"? Meni uopšte ne smeta ako netko ne zna gdje je Slovenija. To je njegov problem, znaci da je taj covjek glup i neobrazovan.
Amerikanci? |
"Nothing lasts forever." |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/08/2012 : 23:23:21
|
OI su gotove, topic treba pod kljuc. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 00:09:45
|
quote: Originally posted by Caleb
1 Euro zasluzuje jednu zlatnu medalju za ovu temu
A bogami i za komentare.Svaka mu cast za razliku od nekih.Sta sve covek moze procitati i to sve zbog zabave za siroke narodne mase.Nije ni cudo sto smo u kurcu a bicemo u jos vecem. Elem sve cestitke svim zemljama na ucestvovanju i na medaljama koje nose kuci.Sto kaze Euro sutra je novi dan i mora se raditi.
Odlazi cirkus... http://www.youtube.com/watch?v=6dC-qUHVgTg
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 13/08/2012 : 00:13:09
|
Slazem se. Svaka cast svima nama (mislim na bivsu Jugu), na medaljama, na posrtskom ponasanju i zelim svima jos vise medalja u Riju 2016. Siguran sam da ce 1 Euro, ponovo otvoriti temu vezanu za OI. Ziveli! |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 13/08/2012 : 00:30:37
|
hahahahahaha od svih ljudi ispada da jedini Euro1 dize knjige i cita utege:))) bravo stari, samo tako cekicem po jadnicima:)) hehehehehe PROFESORI padaju pod svojim oruzjem:)) Ajmo profesore nazad na knjige i utege i na daljnje sirenje mrznje:)) jadni ti ucenici :))) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8156 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 13/08/2012 : 00:45:10
|
ne sjecam se da je na prošlim olimpijadama bila ovakva gužva s finalnim utakmicama rukomet i košarka u isto vrijeme, odbojka im ušla u termin, vaterpolo isto preklopljen s drugim finalima... ma potpuni kaos naše vaterpoliste sam gledao samo krajickom oka, jer sam pratio košarku na sloveniji, a i nju ne odpocetka, jer su i oni cekali završetak odbojke kratko i jasno - netko bi trebao kazneno odgovarati zbog ove satnice, mislim da se zbog toga vaterpolo izravno gledao samo kod nas i u italiji
inace, košarka je bila baš dobra, španjolci opušteni i jaki pod košem - da su imali bolji šut u drugom poluvremenu, ko zna šta bi bilo ipak, nikako nisam imao dojam da mogu pobijediti, dok su u pekingu bili na par sudackih odluka od zlata durant!!! taj covjek je nezaustavljiv
i utakmica za 3. mjesto je bila dobra |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 13/08/2012 : 00:47:16
|
Slazem se. Jedino sto sam odgledao je bila odbojka, ovo ostalo samo krajickom oka. Vaterpolo sam gledao samo posldnjih 50 sekundi, nisam hteo da se nerviram, mada, odbojka mi je ipak bila vrhunac danasnjeg dana. Ulepsase mi ga Rusi. (i kosarkasi i odbojkasi) |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 13/08/2012 00:48:01 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8156 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 13/08/2012 : 01:34:48
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by masni
- Cilj olimpijzma je da priblizi narode , da se slave pobednici kao najkvalitetniji u svom sportu bez obzira ko su i odakle poticu... -mante se parore jedan protiv drugih, onaj ko se takmici protiv drugih , a ne da bi dokazao svoje umece treba da odustane od olimpijade.
Fino si ovo rekao, to i jesu parole koje nam prodaju, medjutim, ja bih ipak rekao da je, onako iza zavjese, vaznije ovo drugo. Na igrama se vec oduvijek varalo, dopingovalo i sta sve nije radilo da bi se doslo do pobjede. Medalje imaju politicku tezinu, pogotovo kada se radi o nadmetanjima izmedju suparnickih zemalja. To je realnost, sve drugo je zavaravanje.
ma kakvu politicku težinu imaju medalje? Ko da ce medalje odlucivati za granicu izmedu Slovenije i Hrvatske. Ili ce medalje pomoci da npr štediše Ljubljanske banke dobiju nazad novce? Ma nemaju medalje nikakvu težinu, osim sportsku. Recimo Hrvatska je velesila u rukometu, ima puno medalja u rukometu tako sa Olimpijskih igara, ko iz Svijetskih prvenstava itd,...i šta joj je to KONKRETNO donilo na politickom, gospodarskom,...podrucju. Danas je Kiprovic iz Ugande usvojio zlatnu medalju u maratonu, šta ce to KONKRETNO doneti Ugandi? Nema nikakve politicke moci. Ali je dobro za zavaravanje ljudi od PRAVIH PROBLEMA. Eto, netko je rekao kako je Srbija nasljedila sve medalje koje su osvojile sve republike Jugoslavije, znaci 100+ medalja ima Srbija i šta joj je to donijelo na POLITICKOM PODRUCJU.
zato ljudi politika je politika a sport je sport. Mi se možemo veseliti što smo usvojili više medalja od Luksemburga npr. ali sutra nakon Olimpiade mi cemo još uvijek biti u kurcu, dok ce u Luksemburgu imati veoma visok standard i Luksemburg je jedna od najbogatijih zemalja (citao sam negdje, i Lihtenštajn i te neke zemlje...)
ma ne kužiš ti euro kurca tebe pa prije 500 godina je franjo tudman rekao da je sport nastavak rata drugim sredstvima a antun vrdoljak se prosrao, oops, proslavio izjavom da je važnije satrat jugoslaviju i bit sedmi, nego izgubit od jugoslavije, a bit prvi to ti je politika a ne u zdravom tijelu zdrav duh |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Posted - 13/08/2012 : 09:55:55
|
quote: Originally posted by Caleb
1 Euro zasluzuje jednu zlatnu medalju za ovu temu
Hvala svima na postovima, mislim da smo napravili nekakav svojevrstni rekord, kada smo u dobrih 16 dana "nabili" za 92 stranica postova. Cestitke još jednom svim sportašima na usvojenim medaljama i zahvala svim forumašima na postovima i vidimo se opet za 4 godine. |
Edited by - 1Euro on 13/08/2012 09:57:41 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8578 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 13/08/2012 : 10:05:23
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by globinjo
sedamdeset peta splitska medalja na 2500 ljudi-jedna medalja...u svjetskim razmjerima-prvi...
cek jeli ovo tocan podatak ili se zajebavas
ne...tocan podatak...sa pavicevim i muslimovim zlatom u vaterpolu,te vukovic,balic i gojun s broncom-sveukupno-80 splitskih medalja...
Splitske medalje?? Globinjo daj se saberi...makni se sa sunca i pij puno tekucine |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 10:36:49
|
Cestitke za rukomet i vaterpolo! Iskrene cestitke i za ukupno 7.mesto! |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 13/08/2012 10:44:47 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 13/08/2012 : 11:13:43
|
quote: Originally posted by brni
RATKO RUDIC - 3 VELIKA ZLATA SA HRVATSKOM..SVJETSKO, EUROPSKO I SAD ONO NAJVAŽNIJE - OLIMPIJSKO
I tri sa Jugoslavijom - 2 olimpijska i jedno svetsko! |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 11:16:33
|
sve u svemu zanimljive olimijske igre! što se nas tice, najbolji uspjeh do sada i bez negativnih iznenadenja. svi za koje sam mislio kako mogu do medalje su uspjeli. dosta je bilo rijeci o rukometu. po mom sudu ovaj rezultat je odlican i dokaz kako smo i dalje u samom vrhu. vaterpolo, sandra i giovanni - a što drugo reci nego naklon do poda. možda mi je jedino žao što nismo osvojili ništa u jedrenju, mislim kako su naši imali 4., 5. i 6. mjesto. od susjeda me ugodno iznenadila madarska - na kraju su na 9. mjestu. |
Grad - to ste vi. |
|
|
Topic |
|