Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 13/08/2012 : 11:17:10
|
quote: Originally posted by King Warrior Znaci draze ti da sviraju "Lijepa nasa", dok Srbi stoje mirno na trecem mejstu, nego da ide italijanska himna? Ti si prvi Srbin od kojeg sam to cuo.
A koji problem bi Srbi uopste trebalo da imaju sa tom himnom?! Da je pameti jedni sa drugima bi pevali himne. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 13/08/2012 : 11:21:44
|
quote: Originally posted by Rico
nema se tu sto vidit. da ste vrijedili igrali bi u finalu, a ovako vas je pregazila reprezentacija koju smo mi dobili s pola snage. Koliko sam vidio vasi su vaterpolisti slavili trece mjesto, kao pametni momci. inace, Srbija uvijek previse ocekuje, ne znam zasto, stvarno ????? Na kraju uvijek neko drugi kriv, jel da.
A sto samo Srbi? I Hrvati su previse ocekivali od rukometa, ne? |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 11:23:25
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by globinjo
sedamdeset peta splitska medalja na 2500 ljudi-jedna medalja...u svjetskim razmjerima-prvi...
cek jeli ovo tocan podatak ili se zajebavas
ne...tocan podatak...sa pavicevim i muslimovim zlatom u vaterpolu,te vukovic,balic i gojun s broncom-sveukupno-80 splitskih medalja...
Splitske medalje?? Globinjo daj se saberi...makni se sa sunca i pij puno tekucine
Evo još ovo: Na predstojecim OI u Lodonu Bosnu i Hercegovinu ce predstavljati šest takmicara. Olimpijski tim BiH u Londonu ce ciniti atleticarka Lucija Kimani, džudista Amel Mekic, strijelac Nedžad Fazlija, atleticar Kemal Mešic te plivaci Ensar Hajder i Ivana Ninkovic. A Mekedonci su imali cetiri takmicara. Nisam baš dobro pratio olimpijadu, vidim da su makedonci igrali i vaterpolo, to znaci, da je bilo više od cetiri takmicara http://www.crowaterpolo.com/reprezentacija/999-makedonci-izbacili-nijemce.html Cestitke i njima!
-- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 13/08/2012 11:34:01 |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 13/08/2012 : 11:26:01
|
quote: Originally posted by Jasko
nema se tu sto vidit. da ste vrijedili igrali bi u finalu, a ovako vas je pregazila reprezentacija koju smo mi dobili s pola snage. Koliko sam vidio vasi su vaterpolisti slavili trece mjesto, kao pametni momci. inace, Srbija uvijek previse ocekuje, ne znam zasto, stvarno ????? Na kraju uvijek neko drugi kriv, jel da.
A sto samo Srbi? I Hrvati su previse ocekivali od rukometa, ne?
pa ne znam tko :D ocekivali smo medalju, medalju smo dobili, realno smo u 4 najbolje ekipe
realno srbija u rukometu nije u najboljih 4 i realno nije ni mogla ocekivat medalju :)
|
There can be only one, me! |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 13/08/2012 : 11:30:31
|
quote: Originally posted by Tutta
srbi su jaki u vaterpolu,bez daljnjeg. a kad se uzme u obzir da su jos i bez mora,uce na moravi,bazenu il kojem potoku plivat,ja kazem svaka cast!!! i kad je hrvatska izgubljala od srbije,sta da se tu jos kaze. respekt!
I Madjari li uce na Moravi? |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 13/08/2012 : 11:31:05
|
U dvobojima izmedu Hrvata i Srba cesto je bila situacija da je jedna momcad papiranti favorit, a da je druga u nešto podredenom položaju. Ali kad igraci izadu na teren, tada sve price o znanju i kvaliteti padaju u vodu - oni se tada bore na život i smrt, to su epski dvoboji! Pobijedi se gol ili koš, dva razlike i to je to. Tako je uvik bilo. A i bit ce. Na kraju pobijedi motiviraniji i onaj s više srice. |
Trljam ruke. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32400 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 13/08/2012 : 11:38:35
|
quote: Originally posted by Tutta
srbi su jaki u vaterpolu,bez daljnjeg. a kad se uzme u obzir da su jos i bez mora,uce na moravi,bazenu il kojem potoku plivat,ja kazem svaka cast!!! i kad je hrvatska izgubljala od srbije,sta da se tu jos kaze. respekt!
I Madjari li uce na Moravi?
i oni su cudo. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 13/08/2012 : 11:38:44
|
quote: Originally posted by stinky pa evo onda konkretno. ove su pobjede donijele KONKRETAN ponos gradanima RH, KONKRETNO veselje i ljudi su se KONKRETNO bolje osjecali. u sloveniji su npr. izostala upravo KONKRETNA veselja na konto pobjeda u rukometu, vaterpolu itd...
Aha. Kao i za svako svetsko, evropsko, balkansko ili mediteransko prvenstvo u bocanju
Da nece Njujork Tajms ili Dojce vele da se divi Hrvatskoj na uspesnim olimpijskim igrama? Misim, dzaba uspeh ako je samo u granicama plemena. Da bi se pokazao ko si i sta si (preko kolektiva koji nije tvoj ni po cemu osim po jeziku), moras da budes bolji od Kineza i Amera.
Olimpijske igre su za cetiri godine, nastavi da vrtis strunjacu.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 13/08/2012 : 11:40:11
|
quote: Originally posted by stinky
u tom slucaju cemo vam uzeti svu ribu, sve alge, sve školjke i sve spužve i ježeve podvodnim diverzijama.
To i nije podvig No paz'te se vi Rusa, Ceha, Slovaka, Srba i Slovenaca koji ce vam uzNu te alge, skoljke i kopna |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 13/08/2012 : 12:29:58
|
quote: Originally posted by Jasko A sto samo Srbi?
pa pogledaj pocetak ove teme kak ste se busali u prsa, a na kraju svršavali zbog jednog zlata. Naravno paljbu osuli sa svojom starom maksimom "svi su protiv nas"...i onda još govorite kak ja širim mržnju (koji u svakom trenutku naglašava poštovanje tudeg, jer se samo na tak ustvari poštuješ svoje). Nema vece mržnje od uvjeravanja svih onih koji nisu za vas da su protiv vas. Iako je u stvarnosti jasno da oni koji nisu za vas nisu protiv vas, vec ih boli kurac za vas. Ali s toliko opterecenim glavama shvatit da ste nekima nezanimljiv je nažalost nemoguce. I zato uopce ne sumnjam da vec kod slijedeceg takmicenja bude opet isto. Busanje u prsa, a kad dode do "okršaja"...bežanija. Naravno vi bute to tumacili kao veliku svetsku prevaru i urotu, jadni ugroženi! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 13/08/2012 : 13:05:44
|
quote: Originally posted by dosada pa pogledaj pocetak ove teme kak ste se busali u prsa, a na kraju svršavali zbog jednog zlata. Naravno paljbu osuli sa svojom starom maksimom "svi su protiv nas"...i onda još govorite kak ja širim mržnju (koji u svakom trenutku naglašava poštovanje tudeg, jer se samo na tak ustvari poštuješ svoje). Nema vece mržnje od uvjeravanja svih onih koji nisu za vas da su protiv vas. Iako je u stvarnosti jasno da oni koji nisu za vas nisu protiv vas, vec ih boli kurac za vas. Ali s toliko opterecenim glavama shvatit da ste nekima nezanimljiv je nažalost nemoguce. I zato uopce ne sumnjam da vec kod slijedeceg takmicenja bude opet isto. Busanje u prsa, a kad dode do "okršaja"...bežanija. Naravno vi bute to tumacili kao veliku svetsku prevaru i urotu, jadni ugroženi!
"A sto samo Srbi" u smislu da ste vi okrivili Pentagon, betathome i trecu republiku za poraz u polufinalu
Da, toliko ih boli kurac da kada se kurce medaljama odmah se porede sa republikama bivse zajednice.
Zanimljivo je to kako ti smatras da ste vi ili ti, ne znam u kom kontekstu pises, bolji po tom pitanju I kao, to je odlika Srba, mi nismo takvi i zato vas ne volimo i gnusamo vas se Smejurija |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 13/08/2012 : 13:28:40
|
quote: Originally posted by dosada pa pogledaj pocetak ove teme kak ste se busali u prsa, a na kraju svršavali zbog jednog zlata. Naravno paljbu osuli sa svojom starom maksimom "svi su protiv nas"...i onda još govorite kak ja širim mržnju (koji u svakom trenutku naglašava poštovanje tudeg, jer se samo na tak ustvari poštuješ svoje). Nema vece mržnje od uvjeravanja svih onih koji nisu za vas da su protiv vas. Iako je u stvarnosti jasno da oni koji nisu za vas nisu protiv vas, vec ih boli kurac za vas. Ali s toliko opterecenim glavama shvatit da ste nekima nezanimljiv je nažalost nemoguce. I zato uopce ne sumnjam da vec kod slijedeceg takmicenja bude opet isto. Busanje u prsa, a kad dode do "okršaja"...bežanija. Naravno vi bute to tumacili kao veliku svetsku prevaru i urotu, jadni ugroženi!
"A sto samo Srbi" u smislu da ste vi okrivili Pentagon, betathome i trecu republiku za poraz u polufinalu
Da, toliko ih boli kurac da kada se kurce medaljama odmah se porede sa republikama bivse zajednice.
Zanimljivo je to kako ti smatras da ste vi ili ti, ne znam u kom kontekstu pises, bolji po tom pitanju I kao, to je odlika Srba, mi nismo takvi i zato vas ne volimo i gnusamo vas se Smejurija
puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je opterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni (na pocetku) kak ste najjaci u svemu, a kasnije poceli s urotama. Kaj izaziva opci smijeh
I tko je to ikog osim Goluže okrivil za poraz u polufinalu? Cemu izmišljanja, kaj je previše previše je i za tebe...
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 13/08/2012 13:35:42 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 13/08/2012 : 13:36:33
|
quote: Originally posted by dosada puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je poterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni kak ste najjaci u svemu
I tko je to ikog osim Goluže okrivil za poraz u polufinalu? Cemu izmišljanja, kaj je previše previše je i za tebe...
Ma cini ti se, isti je postotak Da nije Goluza, bile bi sudije i treca republika |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 13/08/2012 : 13:36:41
|
quote: Originally posted by dosada
Zanimljivo je to kako ti smatras da ste vi ili ti, ne znam u kom kontekstu pises, bolji po tom pitanju I kao, to je odlika Srba, mi nismo takvi i zato vas ne volimo i gnusamo vas se Smejurija
puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je opterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni (na pocetku) kak ste najjaci u svemu, a kasnije poceli s urotama. Kaj izaziva opci smijeh
Prijatelju, jedna (ili dve) laste ne cine prolece, zar ne? |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 13/08/2012 : 13:39:18
|
quote: Originally posted by dosada puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je poterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni kak ste najjaci u svemu
Ma cini ti se, isti je postotak Da nije Goluza, bile bi sudije i treca republika
ti znaš....evo, mora bit na silu i gotovo. To je ono o cemu stalno pricamo i neki nikak da shvate koliko su u kurcu (: I ni njamanje mi se ne cini, jer za takve stvari postoje mnogi pokazatelji...sociologija je vrlo zanimljiva disciplina ako ju razumiješ! |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 13/08/2012 : 13:45:13
|
quote: Originally posted by johnhartson Prijatelju, jedna (ili dve) laste ne cine prolece, zar ne?
to stoji, samo u ovom slucaju je lasta bilo jako puno. Desetak ljudi je tu vrištalo na zlatnu medalju one Milice (da ne spominjem slike, citate i sl.) kaj je jasan znak koliko se puno ocekivalo od nekih, pa onda stvar popravlja i bar jedno zlato. A sad pogledaj unazad i vidi reakcije na zlato Perkovicke ili Cernogoraza...više cestitanja od drugih, a o slikama i sl. nema govora! Takve stvari puno govore...to je ona sociologija o kojoj govorim u odgovoru gore. |
|
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 13/08/2012 : 13:52:21
|
quote: Originally posted by johnhartson Prijatelju, jedna (ili dve) laste ne cine prolece, zar ne?
to stoji, samo u ovom slucaju je lasta bilo jako puno. Desetak ljudi je tu vrištalo na zlatnu medalju one Milice (da ne spominjem slike, citate i sl.) kaj je jasan znak koliko se puno ocekivalo od nekih, pa onda stvar popravlja i bar jedno zlato. A sad pogledaj unazad i vidi reakcije na zlato Perkovicke ili Cernogoraza...više cestitanja od drugih, a o slikama i sl. nema govora! Takve stvari puno govore...to je ona sociologija o kojoj govorim u odgovoru gore.
Ma ok, mislio sam kad kazes o glasnosti na pocetku, da ne kazem o busanju. Tu zaista mislim da nije bilo mnogo ljudi.
Jbg, mene licno Milica bas odusevila jer nista nisam ocekivao od nje, nisam je ranije ni znao a deluje kao pristojna devojka i pravi role model. S druge strane, Sandra je dvostruka evropska sampionka pa sam ja licno i ocekivao da uzme medalju (kao i Kozmus). Stavise, navijao sam za njih oboje u svojim disciplinama. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 13/08/2012 13:53:00 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 13/08/2012 : 13:59:18
|
quote: Originally posted by dosada to stoji, samo u ovom slucaju je lasta bilo jako puno. Desetak ljudi je tu vrištalo na zlatnu medalju one Milice (da ne spominjem slike, citate i sl.) kaj je jasan znak koliko se puno ocekivalo od nekih, pa onda stvar popravlja i bar jedno zlato. A sad pogledaj unazad i vidi reakcije na zlato Perkovicke ili Cernogoraza...više cestitanja od drugih, a o slikama i sl. nema govora! Takve stvari puno govore...to je ona sociologija o kojoj govorim u odgovoru gore.
Jebiga vi imate more, a mi imamo televizor |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 14:09:57
|
to stoji, samo u ovom slucaju je lasta bilo jako puno. Desetak ljudi je tu vrištalo na zlatnu medalju one Milice (da ne spominjem slike, citate i sl.) kaj je jasan znak koliko se puno ocekivalo od nekih, pa onda stvar popravlja i bar jedno zlato. A sad pogledaj unazad i vidi reakcije na zlato Perkovicke ili Cernogoraza...više cestitanja od drugih, a o slikama i sl. nema govora! Takve stvari puno govore...to je ona sociologija o kojoj govorim u odgovoru gore.
To je samo iz razloga sto su nase medalje osvajale dobre cice |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 14:14:27
|
sve u svemu, zanimljive igre i prisjecanje na neke manje sportove koji pruzaju zadovoljstvo (macevanje, strelicarstvo, trap i dr.)!
e da, to sam zaboravio napisati. oduševili su me "mali" sportovi i sptv. npr. finale ekipnog strelicarstva (italija vs sad), strašno napeto i zanimljivo. ili finale ženskog hokeja na travi (nizozemska vs argentina), kakve zgodne sportašice. u svakom slucaju zanimljiv kolovoz ove godine. |
Grad - to ste vi. |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 13/08/2012 : 14:17:24
|
ma ne pricam o tome. pisao sam Srbija, a ne o Srbi. osvrt na ispracaj vase reprezentacije na igre i najava medalja, sto je bilo presmjesno svima osim vama, vjerojatno. u najmanju ruku su svi koji su imali sansu trebali i osvojiti medalju.
Meni je oduvijek Slovenija ( u ovakvim stvarima ) bila dobar primjer skromnosti, a na kraju nikada ne razocaraju.
Mislim da i Hrvatska sve vise zadovoljava te kriterije i to mi je drago. |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 13/08/2012 : 14:22:38
|
quote: Originally posted by okiboki
To je samo iz razloga sto su nase medalje osvajale dobre cice
Milica Mandic i Ivana Maksimovic..kakvi bomboncici..njam.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 14:28:20
|
??, ??? ??????, ?? ?? ?? ???? ????? ???... ??????? ?? ???? ????? ?? ???????? ????? ? ??????????? ?????? ?????? ? ???? ?? ?? ??? ???? ?? ??????? ???? ????? ? ?? ????????? ???? ?????????, ??? ?? ????? ?? ???? ???? ????????, ?? ??? ???????? ?? ???? ?? ?? ???... ??????, ?? ??? ?????? ???????? ???? ?? ????, ?????? ? ????? ??????, ??? ? ??? ?????... ??? ?? ??????? ???? ???????????, ???????? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ????? ???? ???? ?? ?? ????? ???? ?????. ????? ?? ???? ?? ?? ???? ? ?? ???? ?????? ???? ??? ????? ?????.. ??????? ?? ?? ?????? ?????? ????????? ????? ? ????????, ? ?? ????????? ??? ??????? ???? ?????????. ???????? ??? ?? ? ????????, ??? ?? ? ?????????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 15:01:25
|
ma ne pricam o tome. pisao sam Srbija, a ne o Srbi. osvrt na ispracaj vase reprezentacije na igre i najava medalja, sto je bilo presmjesno svima osim vama, vjerojatno. u najmanju ruku su svi koji su imali sansu trebali i osvojiti medalju.
Meni je oduvijek Slovenija ( u ovakvim stvarima ) bila dobar primjer skromnosti, a na kraju nikada ne razocaraju.
Mislim da i Hrvatska sve vise zadovoljava te kriterije i to mi je drago.
Ne.Veruj mi da niko ziv nije verovao u price o 10 medalja.Svi su se smejali Divcevim glupostima i uglavnom su se svi slagali da bi i 5 komada bio nenormalan uspeh. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Topic |
|
|
|