forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 OLIMPIJSKE IGRE (upišite medalju!)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 11:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
Znaci draze ti da sviraju "Lijepa nasa", dok Srbi stoje mirno na trecem mejstu, nego da ide italijanska himna? Ti si prvi Srbin od kojeg sam to cuo.

A koji problem bi Srbi uopste trebalo da imaju sa tom himnom?!
Da je pameti jedni sa drugima bi pevali himne.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 11:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

nema se tu sto vidit. da ste vrijedili igrali bi u finalu, a ovako vas je pregazila reprezentacija koju smo mi dobili s pola snage.
Koliko sam vidio vasi su vaterpolisti slavili trece mjesto, kao pametni momci. inace, Srbija uvijek previse ocekuje, ne znam zasto, stvarno ????? Na kraju uvijek neko drugi kriv, jel da.

A sto samo Srbi?
I Hrvati su previse ocekivali od rukometa, ne?
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 13/08/2012 : 11:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by globinjo

sedamdeset peta splitska medalja
na 2500 ljudi-jedna medalja...u svjetskim razmjerima-prvi...

cek jeli ovo tocan podatak ili se zajebavas

ne...tocan podatak...sa pavicevim i muslimovim zlatom u vaterpolu,te vukovic,balic i gojun s broncom-sveukupno-80 splitskih medalja...

Splitske medalje??
Globinjo daj se saberi...makni se sa sunca i pij puno tekucine

Evo još ovo:
Na predstojecim OI u Lodonu Bosnu i Hercegovinu ce predstavljati šest takmicara. Olimpijski tim BiH u Londonu ce ciniti atleticarka Lucija Kimani, džudista Amel Mekic, strijelac Nedžad Fazlija, atleticar Kemal Mešic te plivaci Ensar Hajder i Ivana Ninkovic.
A Mekedonci su imali cetiri takmicara. Nisam baš dobro pratio olimpijadu, vidim da su makedonci igrali i vaterpolo, to znaci, da je bilo više od cetiri takmicara http://www.crowaterpolo.com/reprezentacija/999-makedonci-izbacili-nijemce.html
Cestitke i njima!

--

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 13/08/2012 11:34:01
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 13/08/2012 : 11:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

nema se tu sto vidit. da ste vrijedili igrali bi u finalu, a ovako vas je pregazila reprezentacija koju smo mi dobili s pola snage.
Koliko sam vidio vasi su vaterpolisti slavili trece mjesto, kao pametni momci. inace, Srbija uvijek previse ocekuje, ne znam zasto, stvarno ????? Na kraju uvijek neko drugi kriv, jel da.

A sto samo Srbi?

pa ne znam tko :D ocekivali smo medalju, medalju smo dobili, realno smo u 4 najbolje ekipe

realno srbija u rukometu nije u najboljih 4 i realno nije ni mogla ocekivat medalju :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 11:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

srbi su jaki u vaterpolu,bez daljnjeg. a kad se uzme u obzir da su jos i bez mora,uce na moravi,bazenu il kojem potoku plivat,ja kazem svaka cast!!! i kad je hrvatska izgubljala od srbije,sta da se tu jos kaze. respekt!

I Madjari li uce na Moravi?
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/08/2012 : 11:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
U dvobojima izmedu Hrvata i Srba cesto je bila situacija da je jedna momcad papiranti favorit, a da je druga u nešto podredenom položaju.
Ali kad igraci izadu na teren, tada sve price o znanju i kvaliteti padaju u vodu - oni se tada bore na život i smrt, to su epski dvoboji!
Pobijedi se gol ili koš, dva razlike i to je to. Tako je uvik bilo. A i bit ce. Na kraju pobijedi motiviraniji i onaj s više srice.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32400 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 13/08/2012 : 11:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Tutta

srbi su jaki u vaterpolu,bez daljnjeg. a kad se uzme u obzir da su jos i bez mora,uce na moravi,bazenu il kojem potoku plivat,ja kazem svaka cast!!! i kad je hrvatska izgubljala od srbije,sta da se tu jos kaze. respekt!

I Madjari li uce na Moravi?

i oni su cudo.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 11:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by stinky
pa evo onda konkretno. ove su pobjede donijele KONKRETAN ponos gradanima RH, KONKRETNO veselje i ljudi su se KONKRETNO bolje osjecali. u sloveniji su npr. izostala upravo KONKRETNA veselja na konto pobjeda u rukometu, vaterpolu itd...

Aha. Kao i za svako svetsko, evropsko, balkansko ili mediteransko prvenstvo u bocanju

Da nece Njujork Tajms ili Dojce vele da se divi Hrvatskoj na uspesnim olimpijskim igrama? Misim, dzaba uspeh ako je samo u granicama plemena. Da bi se pokazao ko si i sta si (preko kolektiva koji nije tvoj ni po cemu osim po jeziku), moras da budes bolji od Kineza i Amera.

Olimpijske igre su za cetiri godine, nastavi da vrtis strunjacu.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 11:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

u tom slucaju cemo vam uzeti svu ribu, sve alge, sve školjke i sve spužve i ježeve podvodnim diverzijama.

To i nije podvig
No paz'te se vi Rusa, Ceha, Slovaka, Srba i Slovenaca koji ce vam uzNu te alge, skoljke i kopna
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/08/2012 : 12:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
A sto samo Srbi?

pa pogledaj pocetak ove teme kak ste se busali u prsa, a na kraju svršavali zbog jednog zlata. Naravno paljbu osuli sa svojom starom maksimom "svi su protiv nas"...i onda još govorite kak ja širim mržnju (koji u svakom trenutku naglašava poštovanje tudeg, jer se samo na tak ustvari poštuješ svoje). Nema vece mržnje od uvjeravanja svih onih koji nisu za vas da su protiv vas. Iako je u stvarnosti jasno da oni koji nisu za vas nisu protiv vas, vec ih boli kurac za vas. Ali s toliko opterecenim glavama shvatit da ste nekima nezanimljiv je nažalost nemoguce. I zato uopce ne sumnjam da vec kod slijedeceg takmicenja bude opet isto. Busanje u prsa, a kad dode do "okršaja"...bežanija. Naravno vi bute to tumacili kao veliku svetsku prevaru i urotu, jadni ugroženi!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 13:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by dosada
pa pogledaj pocetak ove teme kak ste se busali u prsa, a na kraju svršavali zbog jednog zlata. Naravno paljbu osuli sa svojom starom maksimom "svi su protiv nas"...i onda još govorite kak ja širim mržnju (koji u svakom trenutku naglašava poštovanje tudeg, jer se samo na tak ustvari poštuješ svoje). Nema vece mržnje od uvjeravanja svih onih koji nisu za vas da su protiv vas. Iako je u stvarnosti jasno da oni koji nisu za vas nisu protiv vas, vec ih boli kurac za vas. Ali s toliko opterecenim glavama shvatit da ste nekima nezanimljiv je nažalost nemoguce. I zato uopce ne sumnjam da vec kod slijedeceg takmicenja bude opet isto. Busanje u prsa, a kad dode do "okršaja"...bežanija. Naravno vi bute to tumacili kao veliku svetsku prevaru i urotu, jadni ugroženi!

"A sto samo Srbi" u smislu da ste vi okrivili Pentagon, betathome i trecu republiku za poraz u polufinalu

Da, toliko ih boli kurac da kada se kurce medaljama odmah se porede sa republikama bivse zajednice.

Zanimljivo je to kako ti smatras da ste vi ili ti, ne znam u kom kontekstu pises, bolji po tom pitanju I kao, to je odlika Srba, mi nismo takvi i zato vas ne volimo i gnusamo vas se Smejurija
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/08/2012 : 13:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message

quote:

quote:

"A sto samo Srbi" u smislu da ste vi okrivili Pentagon, betathome i trecu republiku za poraz u polufinalu

Da, toliko ih boli kurac da kada se kurce medaljama odmah se porede sa republikama bivse zajednice.

Zanimljivo je to kako ti smatras da ste vi ili ti, ne znam u kom kontekstu pises, bolji po tom pitanju I kao, to je odlika Srba, mi nismo takvi i zato vas ne volimo i gnusamo vas se Smejurija

puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je opterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni (na pocetku) kak ste najjaci u svemu, a kasnije poceli s urotama. Kaj izaziva opci smijeh

I tko je to ikog osim Goluže okrivil za poraz u polufinalu? Cemu izmišljanja, kaj je previše previše je i za tebe...

Edited by - dosada on 13/08/2012 13:35:42
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/08/2012 : 13:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
sve u svemu, zanimljive igre i prisjecanje na neke manje sportove koji pruzaju zadovoljstvo (macevanje, strelicarstvo, trap i dr.)!

Edited by - dosada on 13/08/2012 13:36:52
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 13:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je poterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni kak ste najjaci u svemu

I tko je to ikog osim Goluže okrivil za poraz u polufinalu? Cemu izmišljanja, kaj je previše previše je i za tebe...

Ma cini ti se, isti je postotak
Da nije Goluza, bile bi sudije i treca republika
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/08/2012 : 13:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je opterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni (na pocetku) kak ste najjaci u svemu, a kasnije poceli s urotama. Kaj izaziva opci smijeh

Prijatelju, jedna (ili dve) laste ne cine prolece, zar ne?

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/08/2012 : 13:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:
puno bolji....kod nas je taj postotak opterecenih 10%, a kod vas prek 50%. S tim da je Srba još i barem dvostruko više od Hrvata! Ali da ima takvih pojava, ima...pogotovo kad sluša naše vrle komentatore. Ali pogledaj nas forumaše, gotovo da nema forumaša koji je poterecen medaljama. Druga je stvar kaj vas malo podjebavamo jer ste bili glasni kak ste najjaci u svemu

Ma cini ti se, isti je postotak
Da nije Goluza, bile bi sudije i treca republika

ti znaš....evo, mora bit na silu i gotovo. To je ono o cemu stalno pricamo i neki nikak da shvate koliko su u kurcu (:
I ni njamanje mi se ne cini, jer za takve stvari postoje mnogi pokazatelji...sociologija je vrlo zanimljiva disciplina ako ju razumiješ!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/08/2012 : 13:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

to stoji, samo u ovom slucaju je lasta bilo jako puno. Desetak ljudi je tu vrištalo na zlatnu medalju one Milice (da ne spominjem slike, citate i sl.) kaj je jasan znak koliko se puno ocekivalo od nekih, pa onda stvar popravlja i bar jedno zlato.
A sad pogledaj unazad i vidi reakcije na zlato Perkovicke ili Cernogoraza...više cestitanja od drugih, a o slikama i sl. nema govora! Takve stvari puno govore...to je ona sociologija o kojoj govorim u odgovoru gore.

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/08/2012 : 13:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:

quote:

to stoji, samo u ovom slucaju je lasta bilo jako puno. Desetak ljudi je tu vrištalo na zlatnu medalju one Milice (da ne spominjem slike, citate i sl.) kaj je jasan znak koliko se puno ocekivalo od nekih, pa onda stvar popravlja i bar jedno zlato.
A sad pogledaj unazad i vidi reakcije na zlato Perkovicke ili Cernogoraza...više cestitanja od drugih, a o slikama i sl. nema govora! Takve stvari puno govore...to je ona sociologija o kojoj govorim u odgovoru gore.

Ma ok, mislio sam kad kazes o glasnosti na pocetku, da ne kazem o busanju. Tu zaista mislim da nije bilo mnogo ljudi.

Jbg, mene licno Milica bas odusevila jer nista nisam ocekivao od nje, nisam je ranije ni znao a deluje kao pristojna devojka i pravi role model. S druge strane, Sandra je dvostruka evropska sampionka pa sam ja licno i ocekivao da uzme medalju (kao i Kozmus). Stavise, navijao sam za njih oboje u svojim disciplinama.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 13/08/2012 13:53:00
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/08/2012 : 13:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Jebiga vi imate more, a mi imamo televizor
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/08/2012 : 14:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

To je samo iz razloga sto su nase medalje osvajale dobre cice

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 13/08/2012 : 14:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

sve u svemu, zanimljive igre i prisjecanje na neke manje sportove koji pruzaju zadovoljstvo (macevanje, strelicarstvo, trap i dr.)!

e da, to sam zaboravio napisati. oduševili su me "mali" sportovi i sptv. npr. finale ekipnog strelicarstva (italija vs sad), strašno napeto i zanimljivo. ili finale ženskog hokeja na travi (nizozemska vs argentina), kakve zgodne sportašice.
u svakom slucaju zanimljiv kolovoz ove godine.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 13/08/2012 : 14:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:

quote:

A sto samo Srbi?

ma ne pricam o tome. pisao sam Srbija, a ne o Srbi. osvrt na ispracaj vase reprezentacije na igre i najava medalja, sto je bilo presmjesno svima osim vama, vjerojatno. u najmanju ruku su svi koji su imali sansu trebali i osvojiti medalju.

Meni je oduvijek Slovenija ( u ovakvim stvarima ) bila dobar primjer skromnosti, a na kraju nikada ne razocaraju.

Mislim da i Hrvatska sve vise zadovoljava te kriterije i to mi je drago.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/08/2012 : 14:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

To je samo iz razloga sto su nase medalje osvajale dobre cice

Milica Mandic i Ivana Maksimovic..kakvi bomboncici..njam..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/08/2012 : 14:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
??, ??? ??????, ?? ?? ?? ???? ????? ???... ??????? ?? ???? ????? ?? ???????? ????? ? ??????????? ?????? ?????? ? ???? ?? ?? ??? ???? ?? ??????? ???? ????? ? ?? ????????? ???? ?????????, ??? ?? ????? ?? ???? ???? ????????, ?? ??? ???????? ?? ???? ?? ?? ???... ??????, ?? ??? ?????? ???????? ???? ?? ????, ?????? ? ????? ??????, ??? ? ??? ?????... ??? ?? ??????? ???? ???????????, ???????? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ???? ????? ???? ???? ?? ?? ????? ???? ?????.
????? ?? ???? ?? ?? ???? ? ?? ???? ?????? ???? ??? ????? ?????.. ??????? ?? ?? ?????? ?????? ????????? ????? ? ????????, ? ?? ????????? ??? ??????? ???? ?????????.
???????? ??? ?? ? ????????, ??? ?? ? ?????????.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/08/2012 : 15:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:

A sto samo Srbi?

ma ne pricam o tome. pisao sam Srbija, a ne o Srbi. osvrt na ispracaj vase reprezentacije na igre i najava medalja, sto je bilo presmjesno svima osim vama, vjerojatno. u najmanju ruku su svi koji su imali sansu trebali i osvojiti medalju.

Meni je oduvijek Slovenija ( u ovakvim stvarima ) bila dobar primjer skromnosti, a na kraju nikada ne razocaraju.

Mislim da i Hrvatska sve vise zadovoljava te kriterije i to mi je drago.

Ne.Veruj mi da niko ziv nije verovao u price o 10 medalja.Svi su se smejali Divcevim glupostima i uglavnom su se svi slagali da bi i 5 komada bio nenormalan uspeh.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000