Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 13/08/2012 : 15:35:04
|
quote: Originally posted by okiboki Ne.Veruj mi da niko ziv nije verovao u price o 10 medalja.Svi su se smejali Divcevim glupostima i uglavnom su se svi slagali da bi i 5 komada bio nenormalan uspeh.
ne vjerujemo ti ni pod razno ....i više od 10
quote: Originally posted by tumen
Ali ste pesimisticni, jeste da su prethodne dve Olimpijade bile loše po nas, ali sada je situacija mnogo drugacija.Pre svega nema više Curkovica i Lakicevic-Stojacicke, a to je kao da nema Toleta u fudbalu.
Ljudi su malo upuceni u neke takozvane sporednije sportove i malo se zna da prakticno svaki od naših osam strelaca može do medalje. Arunovicka je svetska šampionka, Velickovicka evropska, Arsovicka i Maksimovicka su takode aktuelne vlasnice medalja, Mikec i Zlatic slicno, Mikec je cak prvi ili drugi na svetskoj listi, Mirosavljev je na poslednjim svetskim kupovima bio stalno medu 3 i isto je visoko kotiran, a Jasna Šekaric jeste veteranka, ali spisak njenih dostignuca je zastrašujuci. Dakle, eventualno jedna medalja u streljaštvu bi bila potpuni krah.Kao neki reper ne treba uzimati Peking jer mnogi od ovih strelaca su tada bili juniori plus što je tada još postojao problem sa municijom i novcem, a opet smo imali nekoliko finala.
Zatim, Cavic je i po Vilijam Hil kladionici drugi favorit na 100 delfin u Londonu, ima trece vreme u svetu, donedavno i prvo, ali su ga prestigli Felps i drugi Amerikanac koji su imali takmicenje dosta kasnije od EP, što znaci da bi i Milorad u tom trenutku imao bolje vreme.Mislim da on ispod treceg mesta ne može u Londonu, a to je znaci i medalja.
Kajakaš Marko Novakovic je prvak Evrope i u odlicnoj je formi, zašto se i od njega ne nadati medalji?Velike favoritkinje za medalju bi bile i clanice ženskog kajakaškog cetverca, ali s obzirom da je Antonija Nad bila povredena, pitanje je koliko mogu.Muški cetverac je isto vlasnik medalje sa evropskog prvenstva i finale je realno za njih, a tamo je svašta moguce.
Milica Mandic u tekvondou je u samom svetskom vrhu, na OI ti do medalje i ne treba mnogo jer ima samo po 16 takmicara u kategoriji, tako da je sve moguce, imamo tu još 2 kvalitetna takmicara, videcemo koliko mogu.
Odbojkaši imaju dobru ekipu koja se polako uigrava bez Miljkovica, prvaci smo Evrope i ne vidim zašto bi bilo nemoguce doci i do medalje?Velik broj meceva odigranih ove godine i razigravanje svih igraca je samo plus za ekipu. Odbojkašice su isto prvakinje Evrope, ali su za razliku od odbojkaša u lošoj formi i ima dosta povreda tako da realno teško mogu do medalje.
Od Ðokovica i vaterpolista ocekujem sasvim sigurne medalje, a veliku šansu imaju i miks Zimonjic-Ivanovic, a možda i dubl Zimonjic-Tipsarevic, pa cak i Ðokovic-Troicki.
Od ostalih možda neko iznenadi, ali to bi bio samo plus jer se ocekuje da samo daju sve od sebe.
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 15:40:19
|
Dosada pusti ti Tumena.On svake godine veruje da ce Vojvodina biti sampion Svuda imas nerealne ljude.Ako je on jedini od 100 nas koji je tako pricao onda se samo potvrdjuje moja tvrdnja. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8245 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/08/2012 : 15:48:34
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by okiboki Ne.Veruj mi da niko ziv nije verovao u price o 10 medalja.Svi su se smejali Divcevim glupostima i uglavnom su se svi slagali da bi i 5 komada bio nenormalan uspeh.
ne vjerujemo ti ni pod razno ....i više od 10
quote: Originally posted by tumen
Ali ste pesimisticni, jeste da su prethodne dve Olimpijade bile loše po nas, ali sada je situacija mnogo drugacija.Pre svega nema više Curkovica i Lakicevic-Stojacicke, a to je kao da nema Toleta u fudbalu.
Ljudi su malo upuceni u neke takozvane sporednije sportove i malo se zna da prakticno svaki od naših osam strelaca može do medalje. Arunovicka je svetska šampionka, Velickovicka evropska, Arsovicka i Maksimovicka su takode aktuelne vlasnice medalja, Mikec i Zlatic slicno, Mikec je cak prvi ili drugi na svetskoj listi, Mirosavljev je na poslednjim svetskim kupovima bio stalno medu 3 i isto je visoko kotiran, a Jasna Šekaric jeste veteranka, ali spisak njenih dostignuca je zastrašujuci. Dakle, eventualno jedna medalja u streljaštvu bi bila potpuni krah.Kao neki reper ne treba uzimati Peking jer mnogi od ovih strelaca su tada bili juniori plus što je tada još postojao problem sa municijom i novcem, a opet smo imali nekoliko finala.
Zatim, Cavic je i po Vilijam Hil kladionici drugi favorit na 100 delfin u Londonu, ima trece vreme u svetu, donedavno i prvo, ali su ga prestigli Felps i drugi Amerikanac koji su imali takmicenje dosta kasnije od EP, što znaci da bi i Milorad u tom trenutku imao bolje vreme.Mislim da on ispod treceg mesta ne može u Londonu, a to je znaci i medalja.
Kajakaš Marko Novakovic je prvak Evrope i u odlicnoj je formi, zašto se i od njega ne nadati medalji?Velike favoritkinje za medalju bi bile i clanice ženskog kajakaškog cetverca, ali s obzirom da je Antonija Nad bila povredena, pitanje je koliko mogu.Muški cetverac je isto vlasnik medalje sa evropskog prvenstva i finale je realno za njih, a tamo je svašta moguce.
Milica Mandic u tekvondou je u samom svetskom vrhu, na OI ti do medalje i ne treba mnogo jer ima samo po 16 takmicara u kategoriji, tako da je sve moguce, imamo tu još 2 kvalitetna takmicara, videcemo koliko mogu.
Odbojkaši imaju dobru ekipu koja se polako uigrava bez Miljkovica, prvaci smo Evrope i ne vidim zašto bi bilo nemoguce doci i do medalje?Velik broj meceva odigranih ove godine i razigravanje svih igraca je samo plus za ekipu. Odbojkašice su isto prvakinje Evrope, ali su za razliku od odbojkaša u lošoj formi i ima dosta povreda tako da realno teško mogu do medalje.
Od Ðokovica i vaterpolista ocekujem sasvim sigurne medalje, a veliku šansu imaju i miks Zimonjic-Ivanovic, a možda i dubl Zimonjic-Tipsarevic, pa cak i Ðokovic-Troicki.
Od ostalih možda neko iznenadi, ali to bi bio samo plus jer se ocekuje da samo daju sve od sebe.
????????? ?? ???? ?????? ??????, ????? ?? ????? ????????? ?????????, ??? 10 ?????? ??? ??????? ?? ??????, ??????? ? ????, ?? 10 ??? ??? ?????????! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29617 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 13/08/2012 : 15:54:24
|
Al lupetate. Svaka zemlja je mogla da osvoji mnogo više nego što je osvojila, ali nije jer ne mogu svi da osvoje. U svakoj disciplini barem 5-6 konkuriše za medalju, ali ne mogu svi do nje. Divac se prosrao za medalju, kakvih crnih 10 medalja.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 13/08/2012 : 15:54:38
|
quote: Originally posted by srdjandj
????????? ?? ???? ?????? ??????, ????? ?? ????? ????????? ?????????, ??? 10 ?????? ??? ??????? ?? ??????, ??????? ? ????, ?? 10 ??? ??? ?????????!
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 13/08/2012 : 15:59:32
|
okiboki, jel ti sad jasnije da to nije samo Tumen!?
Velim ti ja, takvih "tumena" ili "srdana" je pola Srbije....naravno da ima pametnih ljudi poput tebe, Caleba ili Mairosua. Samo vi sve više odlazite u inozemstvo, a ostaju tumeni, srdani, kosmajci, sawitchi i njima slicni (:
Realno bi 10 medalja zadovoljile srpsku javnost, mada smo mogli i neku više, recimo 12-15 medalja, e to bi bilo za mene i meni slicne uspeh.Ovako samo 4, još bronza u vaterpolu, nikako nisam zadovoljan!
Cuj, pametnih poput okibokija i kompanije! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 13/08/2012 : 15:59:43
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by srdjandj
????????? ?? ???? ?????? ??????, ????? ?? ????? ????????? ?????????, ??? 10 ?????? ??? ??????? ?? ??????, ??????? ? ????, ?? 10 ??? ??? ?????????!
Što jedan napisa na sajtu blica: "ocekujem 18 medalja, mislim da sam realan" |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 13/08/2012 : 16:01:09
|
quote: Originally posted by Imrahil
Što jedan napisa na sajtu blica: "ocekujem 18 medalja, mislim da sam realan"
Realno 12-15 medalja! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 13/08/2012 : 16:01:28
|
Velim ti ja, takvih "tumena" ili "srdana" je pola Srbije....naravno da ima pametnih ljudi poput tebe, Caleba ili Mairosua. Samo vi sve više odlazite u inozemstvo, a ostaju tumeni, srdani, kosmajci, sawitchi i njima slicni (:
mislim da i Imrahila mozemo stavit u ovu kategoriju.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 13/08/2012 : 16:03:09
|
mislim da i Imrahila mozemo stavit u ovu kategoriju..
Mnogo ce im znaciti internet pohvale od komšija, pogotovo realnih poput "dosade" i kompanije! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 16:03:48
|
Realne medalje su bili vaterpolisti, Cavic, Novak i neki strelac. Mozda i odbojkasi. Zenske nikako, rukometasi isto tako. Znaci 4 ili 5 medalja, a uvek moras racunati da neko iskoci i iznenadi. Ali uvek ima nerealnih zelja, pa zar Bilic nije govorio da vatreni idu da osvoje Euro? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 13/08/2012 : 16:09:22
|
je da je 70% nekakvo pljucanje ali ok..
A nije. Bice bolje u Riju. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 13/08/2012 : 16:15:17
|
ja sam ocekivao: - vaterpolo - tenis jedna - strelci jedna ili dve - cavic
znao sam da neki imaju šansu, ali sam mislio da su ovi sigurni.
jbg, cavke nije uspeo, doka razocarao, mandicka nas izvukla. |
Edited by - Imrahil on 13/08/2012 16:16:09 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 13/08/2012 : 16:16:45
|
mislim da i Imrahila mozemo stavit u ovu kategoriju..
neka hvala, njegove kategorije me ne zanimaju |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 13/08/2012 : 16:26:11
|
skoro 100 stranica ovog topica..stvarno dostojno Olimpijskih igara..
jos da je bar desetak stranica o olimpijadi bilo bi super:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 13/08/2012 : 16:31:55
|
Alo mirose pa sta bas nemas pametnijeg posla, isti se vole bez obzira na granice:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Topic |
|
|